Colectia de toamna iarna 2005(127)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Ina, apai tu nu-i dai carnuri, ciorbe, pilaf, gris, orez, snitel...de astea sunca, branza, ou fiert, omleta?.....
de ar papa stef asa....n-ar dormi de foame.
Hawai...phii, nici nu indraznesc sa visez.
Am fost si eu in Tunisia...
de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

E voie sa alaptezi cand esti insarcinata? eu stiam ca nu.

de-ale gurii

Veronica, mama lui Stefan Peter 1 an si 4 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

quote:
Originally posted by Noki_Lara
Tania- suuper pozele. Da! Mi-au trezit nostalgi, dar sper ca nu si cosmaruri. io cred ca e frate de nedajde in nazdravanii cu Che! desi uite, la mine in parc e un baietel tare zvapaiat de un an si 8 luni si mami lui are acuma un bb mic de vreo 3 luni care e diametral opus. Cuminte foc. Si culmea e ca de cand a aparut, cel mare e muuult mai cuminte si intelegator.
Everything matures...eventually![/purple][/i][/size=1][/center]

Wow!!! Excelent! Asta o sa fie diferenta intre ai mei, Bogdan e ingrozitor, Duracell e putin zis! Dea Domnul sa fie tot la fel si la noi!
Cat despre gradi, da, au paturile separat, au sala de masa separat de cea de activitati chiar, la parter. Mai au doua sali de mese sus, la etaj(e), care se transforma cateodata in sali de activitati, din cate imi amintesc din vizitele mele de toamna trecuta... adica strang mesele/scaunele si fac spatiu de joaca. Mai intreb o data daca nu uit.

Alexandrina, l-am intacat pe Bogdan la 9 luni si o sapt., insa de atunci a racit o data la 11 luni, o data la 1 an si doua luni si o data acum. Toate pt ca le-a luat, primele doua de la tati, a treia nu stim daca de la gradi ori strada, ori magazine. Insa nu a fost nici o complicatie, toate au trecut usor. Nu e asa de rau fara lapticul nostru. Spor la intarcat. Dar nu uita sa-i pastrezi lapticul in dieta!

Pe afara: Bogdan culege pietricele, zgaltaie jucariile din parc, ne dam pe topogan... cat il mai pot inca ridica.
In casa: nu il pot tine ocupat cu nimic, in afara de cutiile de conserve, ceea ce nu-mi convine deloc!

Joy, zi-i soacrei ca daca il lasa sa se se joace cu paharele, nu-i bai daca se sparg, dar se poate taia si face varza! O sa-i treaca pofta sa-i dea chiar tot!

Gata, va pup pe azi!

Gandacel 34+ si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Inaaaa!!! Te pupic si pe tine! Lasa, ca puteti reprograma cand poate si tati! Nici eu nu pot merge in excursii fara el! Imi lipseste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

quote:
Originally posted by Hildegard

Ina, apai tu nu-i dai carnuri, ciorbe, pilaf, gris, orez, snitel...de astea sunca, branza, ou fiert, omleta?.....
de ar papa stef asa....n-ar dormi de foame.

ba eu ii dau, dar mi le refuza. a avut o perioada cind ii placea sunca,ii placeau ouale, acum nimic. alimentul ei preferat este supa ( dar nu se mai atinge de pui, inainte papa zilnic).
cind are chef mai papa brinzica unsa pe paine. ea era un copil care minca tot( si multisor) fara probleme. fructele le rodea la greu. in casa exista in permanenta toate felurile de fructe, nici nu se atinge. o sa incerc iar numai cu portocale si mandarine, se pare ca sint singurele care ii plac. cind va aud pe voi "a mincat o banana intreaga" ...oh!...rachel maninca o banana in 10 zile..
de cind a inceput sa mearga ( si mai nou sa si alerge) nu mai vrea sa pape. sper sa aiba doar o perioada si sa-i treaca.

What I am looking for is not out there. It is in me.
I am the power in my world.
Today is a wonderful day and a new beginning.
I choose to make it so.

Rachel(Nov.23,2005)& Ina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Gandacel

Inaaaa!!! Te pupic si pe tine! Lasa, ca puteti reprograma cand poate si tati! Nici eu nu pot merge in excursii fara el! Imi lipseste!

Ideea cu Hawaii nu mi-a venit asa, peste noapte gen "ma duc la cuca-macai ca mi s-a nazarit mie" . Nu. Vara lui george este membra de ani de zile la nu stiu ce asociatie si aia i-au oferit pentru o perioada determinata o vila la un pret foarte mic.
Ei nu se pot duce fiindca socra-su este pe moarte, trebuie sa plece in Ro, asa ca m-au sunat sa ne ofere vila gratuit pentru doua saptamani,dar uite ca nici noi nu putem.

mda, la mine este ceva de genul " am timp, am bani, am unde, dar nu am cu cine!" poate dau anunt la ziar " caut barbat de companie" si rezolv si cu vacantele.

I choose to make it so.

Rachel(Nov.23,2005)& Ina

Mergi la inceput

dezastru si in dimineata asta! am incercat micul dejun cu iaurt de citeva feluri, briosa, ou fiert, suc de mere, kiwi, cereale.
a luat citeva cereale si un sfert de lingurita de iaurt.

plec pe-afara poate ii revine la loc apetitul de cind era bebelusa!

I choose to make it so.

Rachel(Nov.23,2005)& Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Ola si de la noi!
Sper ca pasele proaste de prin preajma lui marti 13 au trecut, citesc rapidulet seara ca nu pot sa ma tin departe de voi si asa ma mananca degetele sa va scriu dar nu am timp, si decat sa scriu doar partial si sa sar fate dragi am zis ca mai bine nu!

Tania ziua ta de 13 chiar ca a fost horor, sper ca s-a rezolvat cu curentul!

Lavi eu zic totusi ca ai facut o alegere buna sa te intorci la servici, mai ales ca lucrezi si cu program redus, sa zici mersi ca nu vii seara tarziu cand nu mai ai timp de nimic.
Sanatate Natiliciului si sa se faca bine cat mai repede, sper sa fie in forma pana la Pasti ca sa se alerge un pic cu missa.

Ina ce bine ca mai intrii pe aici sa ne dai vesti. Uf sper sa nu fii suparata pe o neserioasa ca mine care tot vrea sa te mailuiasca si nu o face! Vroiam sa iti zic demult ca imi plac la nebunie pozele cu Rachelita, e atat de fotogenica iar fotograful atat de priceput:)

Feli sper sa nu aibe nimic Ilincuta si sa fie de la dinti!

Madutza sper ca Orlando e mai bine acum! Sanatate multa!

Catutza ce mai face Bianca, e mai bine? Ai fost la dr sau pana dimineata nu mai era cazul?

Sper ca nu mai este nimeni bolnavior in grup.

Acum sa va zic de mese:

-dimi pe la 8 laptic ( azi pt prima data mi l-a refuzat categoric) asa ca i-am dat un baton ficello de cascaval - special pt copii) si un iaurt natur in care am amestecat dulceata)

- la 10 banana si o gura de suc ( cateodata sarim peste gustarea asta sau o inlocuim cu vreun biscuite ceva)

- 11h30 mancarica de pranz ( in general piureuri cu carnita) + iaurt sau branzica

- 16h - un bibe de lapte ( nu intotdeauna) si un biscuite sau un compot sau o mandarina sau ce-o vrea ea.

- 19h30 ciorbita sau piure/paste/orez insa FARA carne ( asa mi-a zis pediatra) + iaurt sau branzica sau cascaval.

-23h30 un bibe de lapte de 200 ml ( o trezesc special sa i-l dau ca altfel ma trezeste ea pe la 2-3 noapte)

Deci dupa cum se vede nu mai e o mancacioasa asa cum era inainte, de altfel nici nu a fost vreodata vreo dolofanica, cu toate astea are 11kg300 - deci ok- si 80 cm - tot pispirice am ramas .

Apropos, fetele care dati omleta dimineata, mai dati si carnita in ziua respectiva sau nu? Ca la mine in carte scrie ( chestie confirmata si de pediatru) ca pe zi se da cca 30g de carne alba sau rosie sau peste sau un ou. Dar tare i-as da ceva mai consistent dimineata, o omleta ceva.

De fapt io intrasem sa va scriu impresii de la cresa, azi am fost sa ne intalnim cu educatoarele, insa nu mai am timp acum, o sa intru alta data sa va pove. Va incepe din 18 aprilie si tot ce pot sa zic e ca o sa o duc cu inima impacata, mi-a placut mult personalul de acolo. Criticile le fac alta data.

Alina si Amalia 17.11.2005

Pozici de 8 Martie

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Feli, se vd ca nu ai stat cu Ili non stop "singurica".In Cora am fost de destule ori singura cu V. si sta fff bine in caruciorul din magazin.Si la piata zilnic, la banca, oriunde e nevoie.O sa vezi ca nu e asa greu!

Vic isi ia temperatura din proprie initiativa singur cand gaseste termometrul!Sa-l vezi ce concentrat e sa gaseasca "locul"

Alexandrina eu am citit in multe carti faptul ca este indicat sa lasi copilul sa se joace in nisip, face forme, sapa, se arunca pe acolo.

Pupice!

Am si eu un of pe ziua de azi: eu obisnuiam sa ma intalnesc in parc cu niste mamice ca mine, mai vb la tel., etc.Iata ca eu nu am mai iesit cu V de cateva saptamani si nici una nu mi-a dat nici un tel., macar sa ma intrebe ce fac, sau unde am disparut!Sper ca daca am scris aici sa nu ma mai bantuie gandurile astea!

Ile 21 si Victor ( 22 dec 2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=249f1383b4fbe02ba8eea5&skin_id=0&&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Noutati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hop si noi la tura de seara...

Am fost in parc cu Razvanelul Addyei si cu inca un baietel, s-au jucat piticii in nisip mama-mama..mai rau a fost de Addya saraca ptr ca dom' Razvan vrea numai sus pe tobogan, asa ca da-i si urca, si da-i si urca...dar una peste alta a fost super afara

Tania suuper pozele cu piticania mica, sa dea D-zeu s-o tineti tot bine pana la final...in rest ce sa-ti doresc..sarcina usoara si..col inchis si lung!

Parca tu intrebai de iaurt...Miruna papa unul din ala mare de la Milli (nu stiu cat are 375-400 gr) dupa care mai vrea si vreo 2-3 biscuiti

Ina las' ca poate se recompenseaza tati cu excursia..si va face o surpriza. Rachelutza silfidutza si ptr tine o sa-ti mai treaca supararea

Felicia io subscriu la ce a zis Ilenuta, sunt sigura ca va sta cuminte Chiti in carutul de Cora, mai ales daca-i dai si ceva de foshnit..

Alinusstiam ca in ziua cu ou nu trebuie sa pape carne. Acum daca n-o fi valabil si la astia mai maricei..n-am mai intrebat dr, io tot asa procedez si acum. Si off topic..am rezolvat cu banutii aia, multumesc inca o data ptr ajutor

Felicia iar eu tot in fund ii iau temeratura, sta foarte cuminte n-am treaba cu ea. Daca nu te intelegi cu ea, eventual ia-i un termometru din ala suzeta, sau care se pune la tampla, ca-s mai fidele ca rezultat zic eu

Alexandrina Miruna sta numai la nisip cu galetusa si lopatica, se da pe tobogan, musai nitel in leagan, se catzara in casute..se joaca cu mingea...cam asta.

Mai vroiam sa zic ceva, dar se pare ca neuronul meu a iesit la pensie...iar Miruna joaca tzontzoroiul pe langa mine, a dormit in carut pe drumul spre casa si acu' e fresh

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput