*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (41)
Raspunsuri - Pagina 4
Madi spune:
Buna dimineata burtici!
Am vazut si eu pozele cu epidurala...insa pe mine ma inspaimanta mai mult ideea durerilor din travaliu si nastere decat cele provocate de intepatura respectiva...Ma gandesc ca daca dupa intepatura aceea nu ma mai va durea...merita!
Oricum, cert e ca ma apuca si pe mine frica cand imi dau seama ca mai am mai putin de 9 saptamani.
O zi usoara va doresc, fara contractii!
Madi +
Asa creste bebe!
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
dianalaura spune:
gata chris, te-am trecut in lista cu cezariana. Poohy, ma gandesc si eu la nume si te anunt. Numai la nume de sfant sau si la celalalt nume vrei sugestii?
diana 29+ STEFAN
asa creste bebe
poze
Vali5 spune:
addinel, ai grija de gatul tau - bea ceai caldut cu lamaie si miere.
poohy, ma bucur ca totul a fost ok la eco. Cat despre nume eu zic sa ii puneti ce nume simtiti voi ca v-ar place, indiferent de cat de intalnit este. Important e sa va placa voua.
chris27, felicitari pentru cele 32 de saptamani! Mai ai un pic De ce faci cezariana?
Plec acum sa ma imbrac. Daca mai stau mult in fata calculatorului nu mai ajung azi la munca
Pupici la toate fetele!
Valentina 32+ Andrei
Poze
alynta27 spune:
Pentru cine vrea sa tricoteze: http://www.tricotin.com/modele_enfants.htm
L-a mai dat o data Andrada, dar am vazut imaginile si m-as bucura sa le vedeti si voi!
Alina-Mirela 24+ cu DAVID
Pozele mele
vas spune:
buna dimineata. Ne-am trezit si noi, inclusiv gandecelul.
Michigan La Multi Ani!
Pauly, stai linistita din cand in cand se mai enerveaza si bebelinele ca doar incep sa nu mai aiba loc asa cum vor . A mea de exemplu daca nu ma hotarasc asupra unei pozitii oriunde as sta imediat im da de stire. Dar am descoperit un remediu.Cand simt ca ceva nu-i convine ma duc pe la baie si fac un pipi. Imediat ii fac loc la gandacica. Dar cred ca mai au si ei zile cand nu sunt foarte bine dispusi.
In ceea ce priveste nasterea m-am uitat ieri la Reality unde arata nasteri. Sincer unele nasc mai usor , unele nasc mai greu dar ma mai linistisc.Vorba lui Ralucami, macar sa stim ce ne asteapta.
Ok ne apucam de treaba, vad ca nu-i prea convine statul pe scaun asa ca mai bine facem treaba.
mai vorbim.
30+
O sa fiu si eu mamica
alynta27 spune:
Cris27 cum te mai simti? Cum e pana la urma cu varicele sau ce-o fi alea?! Prima nastere a fost tot prin cezariana?
Alina-Mirela 24+ cu DAVID
Pozele mele
kay spune:
neatza burticilor ! ne-am trezit s noi, l-am trimis pe Alex la treaba si acum ma gandeam sa ies putin... ce-o fi cu andrada? stie cineva? as scoate-o la o plimbarica daca are chef ! e asa frumos afara !!!
pauly imi pare rau ca ai contractii... nu stiu ce sa-ti zic... eu daca am ma intind pe partea stanga si o mangai pe Sosonica si se potoleste... si ii dau si un no-spa... sper sa te linistesti !
va pe toate si mi-e dor de voi !
sa aveti o zi buna, burtici drage !
oana24+-25 cuSonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
chris27 spune:
Multumesc ca m-ati trecut pe listuta...Val5,fac cezariana pt ca mai am inca una,primul copilas a fost conceput dupa tratament pt sterilitate si a fost considerata sarcina pretioasa ...iar acum o parte din placenta a ramas mai jos inserata,unde am fosta cicatrice...Oricum medicul meu tot cezariana mi-ar fi recomandat ,daca mai am una.Si mabucur oricum,ca sunt o mare fricoasa,recunosc...A fixat-o mai devreme sa nu apuce sa ma ia durerile!Nu am ajuns inca la doctor,Alynta,dar banuiesc ca ar fi o varice,ceea ce nu e grav,doar inestetic...ce draguta esti cam-ai tinut minte!azi sunt singura acasa,fac curat,omul mic e la gradi ca am ramas mult in urma cu treburile in casa...am vrut sa intreb fetele care mai au un copilas si care la fel ca mine nu au pe nimeni sa stea cu ei pana facpiata,mancare,curat....daca o sa-i mai duca la gradi cand vor fi in prenatal ori acasa cu bebelusii...Ca azi,cand l-am dus am simtit ca ii fac parca o nedreptate,parca il abandonam si-mi venea sa plang dupa el...desi sta acolo numai pana la 16.Aveam nevoie de putin timp ,sa ma ocup de casa ,ca asa dezordine era incat nu mai gaseam nimic...Am descoperit hainutele bebelusei frumos impaturate si puse la el in dulap...printre ale lui...tare mult o iubeste...e vesnic calare pe burtica,ii povesteste tot...
lbelciug spune:
Mihamora, michigan La Multi Ani! Sa fiti sanatoase si sa aveti parte de un bebic sanatos, frumos si destept! Distractie placuta si toate dorintele sa vi se indeplineasca!
Mica, merci. Te rog sa ma anunti si pe mine cand ai mai multe info despre medicul de fam pediatru. E de datoria lui sa vina la BB acasa, macar in primele luni de viata, deci nu o lua ca un favor personal.
Vali5, sa stapaniti sanatosi mobila nou achizitionata! E chiar mai bine ca ati luat-o acum inainte de a se naste bebe, caci pe urma timpul liber va fi f limitat!
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 27s cu baby-boy2
Forum despre Flori Presate (3)
chris27 spune:
Mihingan,la multi ani si din partea noastra!Poohy,mie imi place numele Raul,Rafael,eduard,