*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (41)
Raspunsuri - Pagina 5
addinel spune:
Mihamora, michigan la multi aaaaaaaani! sa fiti sanatoase si sa aveti bebei sanatosi, frumosi si mancaciosi.
sm fost la dr de familie. cica trebuie sa iau antibiotic, ospen. moooooorrrrr a mai luat cineva ospen? nici nu stiu ce sa fac.
26+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
kay spune:
addinel, suna-ti ginecologul ! daca iti da voie sa iei, il iei !
fetelor, stie cineva ceva da andrada???
oana24+-25 cuSonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
mica0307 spune:
Nu stiu nimic de Andrada. De ce nu o suni?
Addinel pentru ce ti-a dat ospen? E antibiotic? Si eu zic sa intrebi dr gineco inainte de a lua.
Mica 30+ Maya Alexandra
Poze
kay spune:
fetelor, eu am o depresie in ultimele zile... plang intr-una ! nu stiu ce e cu mine. parca nu fac nimic bine si nimeni nu ma iubeste ! azi-noapte nu m-am putut opri din plans ! eu oricum nu adorm decat daca ma tine alex in brate si ma managaie pe burtica, si el tot asa adoarme, da aseara pana nu l-am scos din sarite cu "nu ma iubesti, nu stai destul cu mine, m-a ingrasat si nu ma mai placi" etc. nu m-am simtit eu bine ! bine ca e intelegator si suporta crizele mele... si pana la urma am adormit doar pt. ca ma tinea strans in brate si pt ca obosisem de atata plans... ca un bebelus. am obosit de plans si am adormit... acum mananc ingetata de juma de ora si cred ca o sa o termin... poate ma mai inveseleste ! credeti ca o iau razna???
oana24+-25 cuSonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
chris27 spune:
Kay,mai am si eu trairi din astea urate!O fi depresia prenatala...ce,nu se poate?!?...
mica0307 spune:
Auzi da tu ai motive de depresie, sau plangi doar asa ca iti vine? Du-te pe afara, plimba-te, mergi prin magazine. Viata e frumoasa, mai ales cand astepti un copil. Hai ca si statul in casa creeaza depresie. Du-te afara ca e frumos!
Mica 30+ Maya Alexandra
Poze
addinel spune:
kay, asa cum spunea si mica, viata e frumoasa! gandeste-te la bebel si o sa-ti treaca supararea. si eu am momente cand ma simt grasa si urata, dar cand il vad pe pupicu mangaind burtica si spunandu-i povesti bebelinei trec brusc peste orice inconvenient al sarcinii si ma bucur tare tare ca sunt asa grasuna :).
hai si fugi la plimbarica sa te inviorezi.
26+
"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."
ancamari spune:
Michigan, La multi ani! Si sa stai cumintica sa-l astepti pe bebe!
Poohy, mie imi place Cristiana, care se sarbatoreste de Craciun si e desul de lung ca sa se echilibreze cu numele de familie.
Addinel si eu as suna pe dr ginecolog cu ospen-ul asta. Dar antibiotic pt o simpla raceala? Ti-e rau? Simti ca faci temperatura? Ca de fapt asta e pericolul la raceli cand esti gravi.
Anca, 30s Andrei Cristian
burtica
cristalina spune:
Buna ziua burtici,
Am vazut ca ati vorbit de bagajul de spital...pompa de muls este absolut inutila in primele zile. Oricum cand o sa aveti nevoie de ea o sa fiti deja acasa.
Eu am avut nevoie la Maria de sampon, sapun crema de spalat pe corp (am spalat-o din cea de-a doua zi de viata direct la chiuveta in camera de spital). Asta ca sa stiti.
Impresia mea este ca sigur vor incepe sa se nasca piticii inainte de 20 aprilie...:))). Cine o sa fie prima pe lista sa nu ma injure...:)
Cine se inscrie!?...hehehe
O saptamana frumoasa la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi