Fetelor am pozele cu burtik! Partea nasoala e ca nu stiu cum se le rotesc! Asa ca va trebui sa va uitati pe o parte!
Alina-Mirela
24+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
Alynta
pentru BURTIK!!! Cam ciudat asa intr-o parte, dar neputand sa intorc monitorul... am intors capul ![]()
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
31+ cu
Antonio
Lasa ca ne-am descurcat si asa. Ce burtica mare ai
.
Andrada nu intri in luna a 8-a cand implinesti 32w? AM vazut ca la tine in semnatura sunt 31.
Mica
30+
Maya Alexandra
Poze
Felicitari Andra! Ce a trecut timpul!
Alina-Mirela
24+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
Multumesc Mica! A crescut foarte mult in ultimile 2 saptamani, ca ma mir si eu! Si e doar 1!!!!!!![]()
Alina-Mirela
24+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
Mica eu asa stiu.. si uite si pe site-ul asta http://www. reclama .ro/sarcina/Luna-8-122/
Ca... INCEPAND cu SAPT. 32... incepi si luna a opta! ![]()
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
31+ cu
Antonio
MA rog... vad ca nu ma lasa sa scriu site-ul... 
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
31+ cu
Antonio
Poohy am inteles ca la vreo 2 luni dupa ce depui actele (pe care le depui cand termini postnatalul) incep sa iti vina banii. Si nu cred ca ii primesti retroactiv.
Nu stiu acum daca cei 2 mil pentru bebe ii primesti de cand se naste el sau o data cu cei 6 mil ai mamei.
Mica
30+
Maya Alexandra
Poze
Motannel, poate sa-si ia cand vrea CIC, nu trebe sa intre direct dupa 42 de zile, numa' ca banii nu se dau retroactiv...eu parca asa stiam.
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Andrada eu stiam ca luna a 8-a are sapt 33-36. Deci cand implinesti 32 ai intrat in sapt 33 = luna a 8-a. Nu e bine asa???
Mica
30+
Maya Alexandra
Poze