*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (41)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

lilky, treaba cu cele 10 zile libere platite dupa frecventarea cursului de puricultura e f relativa. Chiar daca sotul poate gasi un loc unde sa-l faca, nu la toate firmele se accepta. De asemeni f putini dr de familie fac asemenea cursuri... Oricum, eu iti urez succes! Sa-mi spui si mie daca reusesti!
Aha, deci pana la urma asta era treaba cu 63 de zile de care imi zisese mie tipa de la HR? Dianalaura, arata-mi si mie unde scrie te rog... ai vreun link, ceva? Merci.
DidiAlex, la cresa au gradina si chiar cu leagane. Deocamdata insa nu-i scot afara pt ca e frig si educatoarelor le-ar fi greu sa imbrace/dezbrace ataia prichindei. Asteptam deci vremuri mai calde...
Una peste alta, sunt suparata ca aseara vanzatorii apartamentului de 4 cam ne-au anuntat ca nu mai vor sa vanda pt motiv ca nu au gasit un ap de 3 cam in aceeasi zona cu ei (unde sa se mute) si ca e prea mare neseriozitatea oamenilor/agentiilor imobiliare... Of.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 27s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Mica... si pe langa numarul de spatamani... Unde mai pui si ca pe 13 mai este data limita!!!!!!!!! Deci conform cu UM 13 mai este DPN-ul... deci de azi mai am 2 luni... adik luna 8 si luna 9... Deci tot azi incep luna 8.... dar eu stiam ca incepi o data cu sapt 32... deci de-acum 2 zile, dar ce mi-e acum 2 zile, ce mi-e azi

ANTONIO ne zambeste
Andrada 31+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Liviana imi pare rau ca trebuie sa treci prin asta cu apartamenul . Vad ca mai neseriosi sunt ei decat cei de la agentii. Bine, nici cu aia nu mi-e rusine.

Cristalina pai atunci de ce mai sunt cele 42 zile post obligatorii? Daca poti sa intri in CIC oricand???

Andrada si la mine e un decalaj de cateva zile. DPN meu este 17 mai, deci sambata ar trebui sa intru in luna a 8-a. Dar dupa calendar 32 sapt fac pe 22 .

Mica 30+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monytza spune:

Mica,Andrada..asa va mai grabitzi de tare sa avetzi opt luni...eu azi implinesc 30 sapt si trec in sapt 31....deci...nici eu nu as mai avea mult...dar ce ma fac dak mie`mi zice lumea ca am 5 luni...nu ca nu mi`ar ajunge cat am grescut eu...dar...burtica mea parca stagneaza..Si eu astept nerabdatoare momentu in care am sa`mi tzin fetitza`n bratze...dar...pe de alta parte...parca as vrea sa mai stea si in burtik..ca nu`mi creeaza probleme majore..si dupa ce vine...sa vreau sa o bag inapoi sa mai am un moment de liniste si nu mai pot...parca nu sunt sanatoasa

Mone 30+ Maria Antonia
mone after
mone before

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mica, oricand dupa cele 42...adica: dupa 42 de zile poti sa te duci 2 luni la servici si apoi sa vrei sa intri in CIC. Poti sa intri oricand in CIC pe parcursul celor 2 ani, parca asa stiam.

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Andradap, cu intarziere, MA BUCUR CA ESTI BINE!
Cristalina, mersi pentru listuta, am 2 intrebari: pt noi la ce e bun Bepanthenul si cererea pt cic o faci in timpul celor 42 de zile ?

27+Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

lbelciug Problema nu se pune daca vrea sa faca cursul, ci ca e obligata pri lege, eu asta vreau sa scot in evidenta si nu e vorba de curs ci de prezentarea unor notiuni de puericultura...Si ea habar nu are, dupa cum nu stie ca prenatalul cu postanalul se pot compensa intre ele dupa cum vrem noi cu conditia sa ramana min.42 zile dupa.Eu nu stiu de ce mai sunt doctori, daca nu sunt in stare sa fie la zi cu legislatia in vigoare.Oricum eu inainte de orice, imi rog sotul sa intebe la el la personal....dar ideea e ca multe mamici nu stiu de asta. In lege se numeste concediu paternal si la nasterea fiecarui copil, fiecare tatic primeste 5 zile libere de la serviciu.Si inca 10 zile daca aduce hartiuta asta de la doctorul de familie...asa scrie in lege...am dat si un link mai in urma.Nu are de unde sa faca rost din alta parte de hartiuta, din moment ce numai de la doctorul de familie se ia.Si trebuiesc luate aceste 15 zile in primele 2 luni ca altfel le pierde....

Liliana 32+ cu micuta Diana Gabriela
Pozele mele

Mergi la inceput

CONTRACT COLECTIV DE MUNCA UNIC LA NIVEL NATIONAL pe anii 2007-2010:

Art. 61. - (1) Salariatii au dreptul la zile libere platite pentru evenimente deosebite in familie sau pentru alte situatii, dupa cum urmeaza:
a) casatoria salariatului - 5 zile;
b) casatoria unui copil - 2 zile;
c) nasterea unui copil - 5 zile + 10 zile daca a urmat un curs de puericultura;
Cititi si aici acelesi lucru:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=14066&whichpage=1

Pozele mele

Mergi la inceput

Scuze daca v-am ametit.Cred ca merg si la mamicile de martie-aprilie sa vedem daca au beneficiat de asa ceva...

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns byu spune:

Buna fetelor

Byu 27+ cu CASIAN

Poze

Mergi la inceput