*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (41)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

poohy...poti sa rezisti atata nemancata?! M-ar lua cu lesin.
Recunosc ca probabil sunt campoiana cu kg luate...dar daca nu rontai ceva 2 ore ma apuca nervii...hehehe

Motanel, pai cum sa pierzi banii daca el intra in CIC.
Din ce pricep io vrei asa, sa stai 42 de zile in concediu de maternitate apoi tu sa intri in concediu de odihna. Din momentul in care trec cele 42 de zile obligatorii sotul tau cred ca deja poate sa intre in concediu de ingrijirea copilului...ca banuiesc ca la ala te referi. Tu de odihna si el CIC, de ce sa pierzi banii!?

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Poohy eu imi iau tot timpul la serviciu 1 iaurt + mar, portocala etc-un fruct pe care le mai mananc intre mese. Asta ca sa nu mananc mancare sau dulciuri .

Motannel doar un singur parinte isi poate lua concediu de crestere a copilului.

Mica 30+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Mica, nu se poate sa stea mama cateva luni si apoi sa intre tatal!?
Eu cred ca se poate si asa....

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Am uitat sa va spun ca si sotul meu e tot in invatamant si am vrea sa beneficiem amandoi mai intai de banii de concediu de odihna. De asta as vrea sa stiu daca e posibil ca dupa ce imi iau cele 42 de zile obligatorii, apoi amandoi concediu de odihna si abia din septembrie sa-si ia el paternitate! Daca nu el isi va lua direct paternitate dupa cele 42 de zile, caci am inteles ca numai unul dintre parinti poate solicita CIC si nu mai poti schimba dupa aceea, adica sa-si ia celalalt! Scuze pentru incoerenta, dar deh... ma apasa sarcina pe neuroni!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 29+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Nu stiu. Ideea este ca mai bine dupa ce termina postnatalul sa faca direct tatal cerere pt cresterea copilului. Am inteles ca banii incep sa iti vina dupa cateva luni, asa ca daca mai si schimbi persoana face copilul 2 ani si tot nu ii primesti.

Mica 30+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Mica, s-ar putea sa ai dreptate! Doar nu s-or grabi sa ne fie noua bine!

Fug sa ma pregatesc pentru scoala, dar sper sa mai gasesc ceva pareri diseara! Multumesc!

O zi frumoasa tuturor!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 29+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

buna dimineata!
numele meu de utilizator e Carstea si as vrea sa stiu cum sa fac sa ma alatur mamicilor de mai-iunie.DPN-17 MAI 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Motannel, nu stiu care sunt conditiile in invatamani. Mica, chiar asa mult dureaza pana intra CIC-ul? Si nu dau banii nici macar retroactiv?

Anca 29+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Msemcu, deja le-am zis tuturor ca-mi pare rau si de iepure... Iar sotul zicea ca da-l incolo de iepure... Iar la politie si la asigurari ne-au intrebat daca makr am luat iepurele sa-l mancam!!! Va dati seama ce fatza am facut eu si cat de categoric am zis NU... si apoi m-am gandit si cat de afis era acel iepure cum sa mai mananci asa ceva???

ANTONIO ne zambeste
Andrada 31+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Aaah... am uitat sa va anunt ca:

AM INTRAT IN LUNA A OPTA!!! Stiu ca nu sunt prima , dar imi pare bine ca in sfarsit a inceput numaratoarea inversa (de fapt eu am cam inceput-o din prima luna )

ANTONIO ne zambeste
Andrada 31+ cu Antonio

Mergi la inceput