*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (41)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

Buna mamici,
va fac o vizita scurta pentru a nu ma da disparuta, dar nu am mai apucat sa intru pe la voi, ca am o perioada foarte aglomerata la lucru.In rest eu si cu Isabella suntem bine, crestem ...si tot crestem..., am deja 10 kg in plus dar e drept ca sunt bine repartizate si afara de burtica care e mareee in rest nu prea se vede ca m-am ingrasat. Isabella e cuminte, nu prea se agita, as vrea si eu sa o simt mai des ca altfel incep sa-mi fac griji dar ma gandesc ca va urma...
Va pupam amandoua.

Bebe Isabella creste

24+ Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Motannel, la mine diferenta intre 6-8 milioane CIC si 85% din salariul e cam mare... Si se simte la fel de rau, mai ales ca abia saptamana trecuta am facut un credit, si vrem sa incercam sa rambursam in avans mai multicel

Anca 29+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

aaaaaaaa, inteleg, ai salariul mai mare, ceea ce in invatamant nu poate fi posibil! Multumesc pentru raspuns!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 29+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare fetelor! Vad ca sunteti voioase si frumoase ca de obicei!
O zi buna!
Incerc sa pun cateva fotografii cu burtica pe forum! Ca tot nu aveam... De indata ce le pun va anunt!

Alina-Mirela 24+ cu DAVID

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Cristalina, si eu stiam ca exista interdictii legate de administrarea de Calciu in timpul sarcinii, desi am o colega care ia de prin luna a sasea. Dar stii cum e: fiecare medic cu teoria lui! Cred ca e super sa stii deja care e data nasterii! Data viitoare o intreb si eu pe doctorita mea, desi nu cred ca stie garzile pentru aceaa perioada!

Dianalaura, hai ca mi-ai dat alt punct de gandire : oare sotul meu cum o sa reactioneze? La alaptat si toate astea?
Si eu sunt dintre cei mici de la nastere, tot cu 2,600 si slava Domnului nu am avut nici un fel de probleme pana acum! Important e sa fie sanatosi!!

Andrada, super povestea ta! Eu zic sa nu-i spui sotului despre iepure si despre cat de rau iti pare de el, ca s-ar putea sa vezi fum iesind din narile lui! Al meu asa ar face sigur! Bine ca sunteti bine toti trei! Si vad ca esti si o soferita super buna!

Poohy, si eu am fost ieri intr-o mare foamete! Cred ca am mancat din ora in ora si parca nu ma mai saturam! Acum vad ca iar ma ia ….Asta o fi din cauza ca m-am laudat cat de bine stau cu greutatea?? Aoleu dar ce program ai la munca!!! Mai reusesti sa stai atatea ore?

Petit-ange, sarcina usoara in continuare!

Mari 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Multumesc Andrada si tuturor fetelor care m-au felicitat ieri. Va pup pe toate si va doresc numai bine

29+ Dominic
POZE

Mergi la inceput

Poate stie cineva mai multe despre CIC daca lucrezi in invatamant? As putea aplica urmatorul plan?
- nasc in mai, apoi stau cele 42 de zile obligatorii
- primesc mai intai banii de concediu de odihna pentru vara (care iseama 3 salarii in iulie), apoi sa cer din septembrie paternitate petru sot?
Credeti ca e posibil sau pierd maternitatea (in cazul nostru paternitatea)?

Motannel, 29+, Teodora

Mergi la inceput

Am uitat sa va spun ca si sotul meu e tot profesor!

Motannel, 29+, Teodora

Mergi la inceput

Msemcu, nu e chiar asa programul de munca :)) Mananc la 8, dar la servici ajung pe la 9:30-9:45, si dupa cum vezi, mai stau si pe net, ma mai plimb prin birou :))) Si plec acasa pe la 7 seara sau mai devreme daca reusesc. Dar nu e stresant (in general), am un scaun suuuper comod, stau aproape intinsa pe el.
Si vad ca toti ma menajeaza in ultimul timp si nu imi mai trimit asa mult de munca :)) Deh, in echipa mea incepand cu decembrie sunt 3 noi tatici :D

Anca 29+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Si partea cea mai buna - joia viitoare o sa pot sa chiulesc 1/2 de zi sa ma duc la BabyExpo!

Anca 29+

poze
bebelusa

Mergi la inceput