*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (41)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

neatza burtici

aseara am fost la coafor si au si sala de fitness si ...guess what! de vreo luna au gimnastica si masaj pentru gravidutze. tare m-am bucurat si sambata ma duc si eu prima data. nu mai e nimeni tentat?

andrada bine ca e totul ok cu tine si bebelul.

poohy si eu am visat intr-o noapte ca nasc si la fel... am nascut usor, fara dureri majore. eu am luat-o ca pe un semn, sa nu-mi mai fac atat de multe griji

pupici la burtici

26+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Poohy eu am mancat aseara pe la 6 si nu am vrut sa mai mananc mai tarziu. Si m-am trezit azi noapte cu o durere de stomac da tot nu m-am ridicat din pat sa mananc .

Mica 30+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msemcu spune:

Dianalaura, eu nu am visat nimic pana acum legat de copilasi! Dar sunt sigura ca e numai subconstientul tau, pentru ca Stefan va fi baiat serios si sigur trece de 3 kg.

Andrada, bine ai revenit! Sa ne spui ce si cum a fost!

Ati vazut ce zi plina a fost la mamicile de martie- aprilie? Parca m-au apucat si pe mine emotiile nasterii citind ca eu scris fetele acolo!

Mari 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

si eu tot pe la 5 am mancat aseara si m-a apucat si pe mine o foame....dar nu am mancat nimic, doar am baut apa..si asa m-am cantarit ieri si indica 76 de kg. Nu vreau sa depasesc 80 pana nasc, si mai sunt 2 luni pana atunci...o sa incerc sa mananc mai degraba pe la 6-7..In schimb sotul meu pe la 1 s-a ridicat din pat si a mers sa manance..pai ce..daca mi-e foame....si el are 115 kg. Dar deh, e barbat...astia nu prea isi fac probleme de silueta!

diana 29+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Msemcu... pai am povestit mai sus

Addinel , cred ca puiutul meu a cam simtit tot... ca a fost asa de agitat... Inclusiva aseara cand m-am pus in pat... Acum vad ca-si face si el siesta... Sunt sigura ca e bine, ca l-am inghiontit putin si a dat cu "pumnu'-n masa" ca nu i-a convenit ca l-am deranjat... asa ca acum il las sa se odihneasca...

PS: Oricum de sambata am avut niste dureri groaznice ca niste intepaturi in COL... iar aseara in pat il simteam miscandu-se (probabil dadea din cap foarte foarte jos)

ANTONIO ne zambeste
Andrada 31+ cu Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Nu stiu sa raspund cu citat, asa ca ....

quote: Motannel, as avea chef de lenevit - dar chiar cred ca m-as plictisi groaznic si ar trece zilele si mai greu. Plus ca vreau sa pastrez cat mai mult din concediu postnatal, ca sa apuc cat mai putin CIC. Cu bebe sigur stau pana face 6 luni. Dar sper sa mai pot alapta un pic si dupa ce ma duc la servici. Asta daca o sa pot sa alaptez.

Anca, te rog sa-mi explici ... de ce vrei sa stai cat mai putin in CIC? Si la ce te ajuta postnatalul? Ala nu e doar 85% din salariu? Si eu vreau din septembrie sa ma reintorc la scoala, caci are cine sa stea cu bebe si as prefera sa-si ia sotul paternitate! E mai avantajos asa pentru noi!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 29+, Teodora

Mergi la inceput

Msemcu, nu imi fac probleme de greutatea bebelului,mai ales ca acum ar trebui sa aiba undeva la 1.200, cum am visat eu. Si daca are sub 3 kg nu are nimic, ca si eu si sotul meu am avut 2.600 kg la nastere, si 55 de cm. Si la 6 luni aveam niste "calbajori" duluri duluri imi erau picioarele...avea mama lapte sa hraneasca un intreg regiment! . Si la sora mea imi amintesc ca avea mult, si avea si pompa de muls, tin minte cum ne puneam noi (eu si verisoarele mele) sa o mulgem pe mama...e diferenta de 5 ani jumate intre mine si sora mea! Si eram atat de fascinata de faptul ca ii curge lapte din sani! acum la fel cred ca o sa fie sotul meu, ca nu prea a avut ocazia sa vada mamici cu copilasi asa micuti!

diana 29+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

ma duc la aspirat si la calcat! Revin!

diana 29+ STEFAN
asa creste bebe
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Andrada, eu inteleg ca vrei sa deschizi listuta dar trebuie sa astepti pana dupa jumatatea lui aprilie ca nu e frumos...:))
Odihneste-te mult si stai linistita ceva mai mult cateva zile...

La "mamici de iulie august 2004" unde eram pe listuta cu Maria s-a deschis sezonul cu nasteri naturale de la 1 iunie...asa ca de aia zic ca sigur vor fi nasteri inainte de 20 aprilie. Tot ce conteaza e sa fie bebelusii sanatosi!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Eu ma gandesc ca daca o sa stau acasa o sa pot sa am mai multa grija cum mananc.
Programul meu acum e - dimineata la 8, apoi la servici se mananca pe la 12-13 si la 8 si ceva cand ajung acasa mor de foame. Ma gandeam sa imi iau la mine niste branza cascaval sau ceva de genul la servici sa mananc pe la 6. Ma enerveaza ca mie mi se face chiar rau cand sunt nemancata. Asta nu de la sarcina, de cand ma stiu

Anca 29+

poze
bebelusa

Mergi la inceput