*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (41)
Raspunsuri - Pagina 20
andradap spune:
Mihamora, desi cu intarziere
LA MULTI ANI!!! Sa ai o nastere usoara si UN BAIETEL SANATOS SI VOINIC de care sa va bucurati si tu si sotul!!! 
Michigan, cu o intarziere mai mica decat la MIHAMORA
iti urez si tie LA MULTI ANI!!! Nastere usoara si baietelul sa fie sanatos, mancacios si sa va aduca numai bucurii!!!
Ralucami, apropos de pozele cu epidurala, acum poate ma inteleg si pe mine fetele de ce am fobia acelor si de ce stau in dubiu in legatura cu epidurala ![]()
Chris27, Cristalina... 20 APRILIE... sunteti niste fericite!!! 
Kay, am vazut ca din lipsa oboselii, seara stai si plangi
Asa ca daca vrei... putem sa ieism si azi la o plimbare prin parc... sau sa facem un jogging...
Eu dupa atatea ore de somn... sunt in forma
Imi pare rau ca ti-ai facut griji si ca le-ai alarmat si pe fete 
Cristalina... eu iti promit ca daca sunt prima pe lista aia a ta... de inainte de 20 aprilie... NU MA SUPAR si NU TE INJUR ci iti dau mari PUPICI... mai ales daca voi fi prima pe 15 sau 17 aprilie.... sunt date care imi plac mie ![]()
Dideip
, IULIABRAILA
, VAli5
, Poohy
, FlorentinaRoman
, Motannel
, Alyna24
pai... dupa ce am lovit iepurele (de vreo 3-4 ori l-am lovit...ca l-a aruncat roata etc
), m-a bufnit plansul de mila lui... Iar dupa 2 minute a inceput masina sa se infraneze... si cand am intrat in localitatea apropiata (CURCANI) am oprit si vazand ce ravagii a facut mi-a trecut mila de iepure ![]()
Msemcu, felicitari pentru FETITE!!!! 
BUBURUZA!!!
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio
dianalaura spune:
Andrada, bine ai revenit! Lasa iepurele, ce a cautat pe sosea? Bine ca voi sunteti bine, masina se poate repara!
diana
29+
STEFAN
asa creste bebe
poze
Motannel spune:
Salutare!
Andrada, ma bucur ca tu esti in regula! Mi-e mila si de iepure, insa ... Asta e!
Va urez tuturor o zi buna!
Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
29+,
Teodora
cristalina spune:
Neata burtici!
Monicoasa, mie doctorul mi-a interzis sa iau calciu in sarcina fiindca intr-adevar da contractii! A zis ca lactatele sunt de baza iar dupa nastere am bagat la greu calciu + D3.
Ma bucur ca a iesit totul bine la eco.
Msemcu, sa-ti traiasca printesele. Greutatea lor mi se pare tare buna. Iar tu cu greutatea stai tare tare bine. Sarcina usoara in continuare!
Kay, pe mine ma apuca depresiile noaptea si isteriile ziua...de-mi vine sa iau copilul la bataie si sa-l "iubesc" pe John cu tigaia peste dinti...E normal, nu te supara...
Partea buna e ca trece...Partea proasta e ca nu trece asa de repede!![]()
Cristinamaria, la prima nastere m-a tinut cu telefoanele o saptamana "cum te simti?! bine?! atunci mai stam o zi!" si mi-a dat telefon la 7 seara sa-mi spuna ca a doua zi dimineata sa nu-mi fac program ca intru in operatie...![]()
Insa de data asta pana pe 25 aprlie tre' sa fiu externata...i-am zis ca mi-ar place sa nasc pe 20 aprilie si a fost in principiu de acord...dar ma astept la schimbari ca nu-i plac cezarienele programate...:)))
Dylan, daca sunt senzatii ca la menstruatie si contractiile sunt dese suna doctorul.
Liviana, tare m-a distrat cu bb2 mai mare ca bb1 ...:)
Iti urez o nastere naturala si usoara!...:)
Dideip...pai pe lista lucrurilor pe care le avea de facut John cat eram eu in spital unul dintre primele era sa intre pe forum sa anunte...:)))...Mie imi place tare mult cand intra taticii sa spuna de mamici si bebei...:)
Sec asa...si ei saracii's terminati...hehehe
Chiqui, eu iti povestesc ce contine al meu (fara lucruri de bebe, mi le aduce John a doua zi ...si la bebe o sa fie numai hainutele de iesit din spital, pampersi, servetele umede si sampon/sapun lichid)
Asa ca eu am: camasa de noapte (primele doua zile folosesc de la ei) halat, papuci, chiloti, sosete, sutien, 2 pachete vata, 2 hartie igienica, 2 pachete absorbante de noapte, trusa de toaleta (sapun, perie, periuta, pasta, deodorant, crema, lama si aparat de ras de unica folosinta, bepanthen (bun si la mine si la bebe), servetele umede, batiste) carte , acte, telefon ...Algocalmin si BANI!
Cam atat...nu cred ca e ceva in plus fata de nasterea naturala.
Didialex, sanatate si va urez sa scapati repede si fara antibiotic!
Aaa, vad ca v-ati speriat de acul de la epidurala...:)))
Eu nu am simtit nimic! P'onoarea mea...Mie mi-a facut anestezie din aia ca voiam sa fiu treaza la cezariana. Nu m-a durut, nu am simtit nimic...
Numai eu, sa treaca mancarimile repede iti urez. Sanatate multa...tare greu trebuie sa fie!
Iri, bafta sotului cu operatia si tie suflu sa poti sa alergi (da' mai incet asa) cat trebuie!
Andrada, ma bucur ca n-ai patit nimic! Bine ca a fost numai tabla...
Eu bag seama ca ai de gand sa deschizi lista ...:)))
Eu sunt sigura ca o sa fie nasteri inainte de 20 aprilie...Acu', daca o sa fii tu aia vrednica sau e alta mamica...vom vede...![]()
Hai ca ma intinsei ca niciodata!...:)
O zi frumoasa la toata lumea!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
andradap spune:
Si-acum sa va povestesc aventura mea...
... mai bine lipsa...
Deoarece sotul condusese sambata 700 de Km (Bucuresti VAslui si retur), am decis impotriva vointei lui
sa conduc eu pana la Oltenita... Ca deh, ii ceream masina tatalui si fiind mai ca lumea ca a noastra aveam si eu chef sa fac pe soferul ![]()
Cu vreo 10 Km inainte de Oltenita (dedtinatia naostra), dupa ce punand o super frana am reusit sa evit un pisoi mic alb, (dar si sa-l sperii pe sot
), la nici 5 min. am lovit un iepure
... Aveam cam 120 Km la ora... si nici nu am apucat sa franez...
L-am lovit cu partea din fata dreapta in zona unde ar trebui sa fie proiectorul (masina nu are proiectoare), apoi nu stiu cum s-a prins pe la roata din fata dreapta care l-a aruncat undeva la mijlocul masinii si apoi l-am calcat si cu roata din spate... Stiu ca suna dramatic dar va explic ca sa nu credeti ca am exagerat cand am inceput sa plang de mila lui....
Sincer... dupa ce am oprit, cand sotul INJURA iepurele eu ma uitam urat la el... si ii ziceam ca dupa ce ca l-am omorat tot pe el il injura???
Pana la oltenita, am mers taras-grapis, am condus tot eu... ca deh aveam experienta unei dacii cu care luasem foc
si deci stiam sa reactionez in regim de urgentza... plus de-asta mi-ar fi fost frica sa NU FIU eu LA CONTROL.
Am ajuns cu o mica intarziere la CHEF
, dar cel putin acolo eu am reusit sa uit de masina... si am chefuit... Am baut si un pahar de vin (stiu ca nu-i probl.
) si am si dansat niste sarbe 
Duminica seara cand sa plecam... s-a aprins si un bec la bord, fumul la teava de esapamanet si mai gros, etc... Asa ca am hotarat sa venim luni dimineata tractati de tata socru. Pentru asta a trebuit sa declaram acolo accidentul... Permisul meu era pe numele vechi, deci l-a declarat sotul
. Luni dimineata, fiind tractati cu o sfoara de vreo 3 metri am hotarat sa conduc tot eu... ca deh distanta mica, mi-era mai frica daca nu conduceam eu
. Cand am ajuns in fata casei... s-a dat socrul jos si m-a pupat si m-a luat in brate
Cred ca nu-i venea sa creada cat de bine am condus...
Ajunsi acasa... am plecat la firma de asigurari cu masina taras-gropis, acolo am stat vreo 2-3 ore... asteptand o masina sa ne tracteze (cica nu avem voie sa mergem cu ea sa nu mai stricam si altceva
). Ne-au dus masina la servcice undeva la iesirea din Bucuresti spre AUTOSTRADA de Pitetsi... Acolo, formalitati din nou, etc... In fine ne-am intors pe jos pana la prima statie de metrou
apoi am luat metroul (de la Pacii) si l-am schimbat de cateva ori (2-3), ca in final la 18:30 sa ajungem acasa...
Ei bine, e prima oara cand m-am culcat direct fara sa fac baie si fara sa fi mancat mai nimic (doar cateva chips-uri cat asteptam sa ne tracteze)... Am dormit pana pe la 08:30 si am dormit mai bine ca niciodata!!!
Asta o fi reteta pentru un somn DUUUULCE? ![]()
Aaaah... am uitat sa va zic reactia lu' tata: "Hai zi adevaru' Andrada... in ce ai intrat??? Ca doar nu a muscat din radiator iepurele blindat???"
Bineinteles ca asta a fost alt motiv de "veselie" si plans in hohote (dar fara sa ma vada nimeni... daor eu cu puiul meu in baie
) Oricum la constatari, au vazut ca foarte simplu, iepurele a atins "INTERCOOLER-ul" (cica TDI vine de la TURBO DIESEL INTERCOOLER) si de-aia merge masina asa, de-aia curg toate alea... In fine si radiatorul de aer conditionat este stricat si o bara care tine radiatorul e indoita cu 90 de grade...Dar mie tot imi pare rau de iepure! ![]()
HAi ca v-am plictisit de tot!!!! 
BUBURUZA!!!
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
30+ cu
Antonio
poohy spune:
Neata burtici!
Mary_Lou, multa sanatate 
Andrada, ma bucur ca sunteti bine 
Sobi, mie mi-au placut hainele de gravide de la Cocor - dar de la etajul 3. Alea de la parter mi se par urate rau
Iri, multa sanatate si tie si sotului :)
Motanel, as avea chef de lenevit - dar chiar cred ca m-as plictisi groaznic si ar trece zilele si mai greu. Plus ca vreau sa pastrez cat mai mult din concediu postnatal, ca sa apuc cat mai putin CIC. Cu bebe sigur stau pana face 6 luni. Dar sper sa mai pot alapta un pic si dupa ce ma duc la servici. Asta daca o sa pot sa alaptez.
Msemcu,
Nu cred ca trebuie sa te gandesti prea mult cu anticorpii aia. Dar cum aflu ceva, iti zic (peste 2 saptamani cand am urmatorul consult)
Liviana, la mama (caz atipic), primul copil a fost cel mai mare - 4.150, al doilea mai mic - 4.050 si al treilea (eu) cel mai mic - 3.500
Dianalaura, o sa iti aduci aminte repede cu tricotatul ;)
Si eu ma intreb ce o fi cu Elteka? Poate iar e printr-o excursie si se distreaza ;)
Incerc si eu sa nu mananc seara - si nu pot. Aseara am zis pas, am mancat numai o feliuta de branza, dar cine s-a trezit la 4 noaptea ca i se face rau de foame si umbla ca un huhurez in bucatarie? Eu.
In legatura cu visele - eu tot visez ca nasc/am nascut si a fost atat de usor... Exact invers decat gandurile mele din timpul zilei.
Anca
29+ 
poze
bebelusa
cristalina spune:
quote:
Originally posted by chris27
Andrada,deci tu o sa fii vinovata daca nu mai vine Iepurasul...

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
andradap spune:
Eu chiar ma bucuram ca am evitat PISOIUL... Si stiti ce am gandit dupa??? Ca ma bucur ca am evitat pisoiul in schimbul iepurelui (care era DITAMAI!!!!! In viata mea nu am vazut asa MONSTRU de iepure). Dar sotul si restul stiti ce au zis? Ca mai bine loveam pisoiul (ca nu provoca asa pagube) decat sa iau iepurele si sa fie nevoie sa tractam masina... 
PS: Si eu am intrebat cap. precedent ce e cu ELTEKA.... mai ales ca a fost cutremur de 6 grade... in JAPONIA pe 8 sau 9 martie... Sa speram ca e iar in excursie... sau ca i-a picat netu' ![]()
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
31+ cu
Antonio