*** Mamici de Mai - Iunie2007 *** (41)
Raspunsuri - Pagina 19
lilky spune:
V-am pupacit pe toate burticutzele, noapte buna!
Liliana
32+ cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele
piticasigogosica spune:
Buna burtici
Sper ca sunteti bine,sanatoase si cu bebei grasunici.![]()
Eu...cum v-am obisnuit,alerg,alerg...
Pe sot nu l-au operat,abia de miercuri-joi...
ce sa mai zic.
Eu ma rog sa se lateasca zilele ca nu mai incap in ele.Abia acum am terminat "tema " pentru acasa.Si am programate zilele pana la Pasti full,full.Sper sa ma tina D-nezeu teapana!
Cu raceala ceva mai bine,am avansat si s-su ingrosat mucisorii
,Iris e bine si asta ma bucura.Mititica nu am timp de ea de loc,doar seara in pat ne mai dragalim un pic.
Cam atat...miercuri fac si eu +30 de saptamani si pe 29 martie am eco 3-4 D tot la Medsana
Va pup
si poate apus sa arunc un ochi pe cea ati mai scris
poze
Iri +29 si Iris
Alyna24 spune:
Buna, Pitica!Ma bucur sa aud ca esti bine(sunteti) si multa bafta sotului tau cu operatia!Asteptam vesti bune!Si nu te mai agita si tu!Fii mai calma ca nu faci bine!
Kay, ce mai zici!Lasa carucioarele ca poate gasim totusi la expo!Eu asa sper!Nu mai caut pan nu ajung si acolo in prima zi chiar!
Andrada, sper ca esti bine chiar dc Kay ne-a confirmat!Pupici!

Maine ma duc la eco asa ca voi intra abia maine dupa-amiaza cand ma intorc!Sigur ne auzim in capitolul viitor ca poate vine si Andrada pana atunci!![]()
Alyna
31+cu
msemcu spune:
Hop si eu la spartul targului ![]()
cand toata lumea a fugit la culcare!
Chris27,
pupici si multumesc pentru incurajari!
Poohy, asadar aveam dreptate! Una din fetele mele e grasuta bine la cele 850 de grame pe care le are.
Astept cu nerabdare si alte informatii legate de dozarile de anticorpi. Daca te simti bine eu zic ca e OK sa stai la munca pana pe 1 mai, dar chiar nu ai chef sa lenevesti putin si sa te odihnesti inainte de nastere? Mai ales ca majoritatea nu vin la 40 de saptamani, ci mai devreme!
Byu, daca No Spa nu isi mai face efectul, nu crezi ca ar trebui sa vorbesti cu medical sa-ti dea altceva mai puternic? Da, stiu si eu ca la Iasi trebuie sa fii tare norocos sa prinzi epidurala! Dar mai stii, poate o sa fii si tu printre norocoase! ![]()
Monicoasa, felicitari pentru vestile bune de la eco! Si multumesc si pentru info legate de greutatea lui bebe!
Lbelciug, si eu zic ca suntem ok cu greutatea pana acum ( si eu si fetele #61514;)!! La nume inca nu ne-am decis, dar stiam ca trebuie sa fie scurte, ca fiecare va avea cate unul singur! In rest, eu tot vin cu propuneri, dar sotul nu prea se da convins! Ma bucur ca esti ok si ti-ai rezolvat problema!
Alyna, noi suntem OK. Am trecut prin ceva stress, dar pana la urma se pare ca fetele sunt bine, toate dimensiunile sunt in perimetri normali! De acum mai trebuie sa repetam testul de toleranta la glucoza, ca sa ne lamurim cu suspectia de diabet!
Cristinamaria, multumim pentru informatii! Foarte interesante!
Lilky, felicitari pentru prenatal! Eu stiu sigur ca nu e obligatoriu sa imparti cele 126 de zile simetric. Poti sa te si certi cu doctorita pe tema asta! Singura constrangere e legata de cele 42 de zile de dupa nastere.
Valentina 
Mary-lou, sper sa-ti treaca durerile! Daca nu, da un telefon macar sa poti sta apoi linistita!
Motannel, eu zic ca e ok greutatea! Ce zic cartile pentru 29 de saptamani?
Pupici si somn usor tuturor fetelor dragute de aici!!
Mari 25+

dianalaura spune:
Buna dimineata burticute!
Iar eu prima? fetele din Japonica, unde sunteti? Andrada banuiesc ca esti obosita si fizic si psihic dupa ziua de ieri, de aceea nu ai aparut inca pe forum.
Pitica, nu mai alerga atat! O sa faci un copil super stresat
. Doamne ajuta sa fie numai asta problema cu bebeii nostrii, si in rest sa fie sanatosi!
Alyna24, bafta azi la eco! Sa ne aduci si tu vesti despre grasunelul tau!
Msemcu, ma bucur ca tu si fetele sunteti bine! Bebe al meau avea cam 760-800 gla 26 de sapt! Deci si ale tale nu se lasa mai prejos, chiar daca sunt 3!
Domane fetelor, acum imi amintesc ce am visat azinoapte! Nu prea m-am odihnit, m-am pus de la 9 jumate in pat dar am reusit sa adorm doar pe la 11 jumate! M-am dus la baie pe la 10, zic hai sa ma duc inainte sa adorm, ca altfel pe cand atipesc iar ma scol la pipi! Si am fost! Dar la 11 cine credeti ca era iar la baie? Pai m-a lovit fii-miu la vezica de a fost musai sa ma duc, simteam ca fac pe mine! Si apoi am mai fost si pe la 1 jumate, si pe la 5.....si intre timp am visat ca il nascusem pe Stefy, si am intrebat dr normal daca e bine, cat masoara, ce greutate are etc. Cica e bine sanatos, are 50 de cm, doar ca are 1.200 Kg!!!!Pai cum zic sa aiba doar 1 kil 200?! UIte asa!
Acum ma gandesc ca subconstientul lucreaza, si ieri cautand hainute pt viitoarea mea nepotica am tot povestit cu vanzatoarea....sa nu fie nici prea mici, nici prea mari, caci sunt copii si care au 48-49cm la nastere, dar sunt si cu 55-56 cm. Si probabil subconstientul meu, neavand ce lucra, a pus de un vis, asa cat sa ma sperie pe mine in mijlocul noptii!
acum va las, ma duc sa imi pun fasolica la inmuiat, fac supa de fasole uscata cu costita afumata! sper ca nu v-am facut pofta!
diana
29+
STEFAN
asa creste bebe
poze
dianalaura spune:
am revenit! Nimeni nimic inca?
Atunci ma duc si eu sa spal vasele si sa imi fac un pic de ordine!
diana
29+
STEFAN
asa creste bebe
poze
andradap spune:
BINE V-AM REGASIT!!!
Suntem bine, sanatosi, desi masina e in service iar iepurele e mort
...
MA uit sa vad ce s-a mai sacris si revin!!!
Inca o data MII DE PUPICI pe BURTICI!!!
PS: Chiar ma gandeam si speram sa va fi pus la curent KAY cu faptul ca sunt bine!!!! Ma gandeam eu ca daca a avut acces la listuta cu numere de tel. (deci la net) sigur va intra sa va spuna... Mersi KAY! 
GAta... ma uit si eu in urma ca am mult de citit!!! Revin !!!
ANTONIO ne zambeste 
Andrada
31+ cu
Antonio
mica0307 spune:
Neatza,
Andrada ma bucur ca esti bine. Ce s-a intamplat???
Pitica las-o mai incet cu alergatul ca nasti prima. Da Iris cu cine sta toata ziua? Bafta multa pentru sotul tau.
Mica
30+
Maya Alexandra
Poze
lilky spune:
Buna dimineata,
msemcu O sa ma cert cu ea.
pitica Mai incet cu alergatul.....
andrada Ce s-a intamplat de fapt?
Liliana
32+ cu micuta
Diana Gabriela