Nazdravani de oct-nov-dec-2003(79)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Lichid amniotic se numeste ala . Ma iei de translator?
Nu te mai enerva pe cantar... Insa, iti spun ca stiu cum e sa ai suta de kile. E interesant. Eram rotunda ca un pepene imens. Tu ce inaltime ai? Poate esti mai inalta ca mine... Eu n-am decat 1,65 m, deci mai bine ma sareai decat sa-mi dai roata cat despre sex... Alex m-a refuzat politicos sau mai putin politicos de prin luna a saptea, a zis ca el sex cu fi-sa nu face. Ca si al tau, la prima sarcina n-a avut gretzuri d-astea . Probabil ca mai eficient ar fi sa mutzi mobile sau sa-l plimbi pe Aldo pana la epuizare.
Pe Luk l-am nascut in sapt 40, dar nasterea a fost indusa, iar pe Ilinca la sfarsitul saptamanii 35, dar n-am avut de ales.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Olim - Adameasca
Go girls!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

Doamne, tocmai am citit ce i s-a intamplat Elenei: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=96941

N-am cuvinte.

Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori -24Nov.'03) & Nardi(1 anisor & 10 luni -01May'05)
Picasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Elena, ce mai faci? Cred ca esti inca sub emotia evenimentului
Uff.. bine ca ai scapat..
de la mine

Alexandra, si voua sanatate.. ai grija la scari.. tu stai langa bara si pe fata tine-o de mana... Sa ne mai scrii cum esti..

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Carmena, felicitari pentru baietel .. Sa dea Domnul sa fie bine nasterea si bebe sanatos.
Eu sunt inca sub emotia vestii date de Elena

Marioan, daca te iei dupa doctor, mai astepti vreo cativa ani.. Mie ultima oara mi-a spus sa nu mai fac nimic vreo 5 ani.. .. asta i-o doresc lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Elena sunt absolut shocata! Am citit cu ochii iesiti din orbite! Ce putea sa ti se intimple! Ai vazut moartea cu ochii...!!! Daca cine stie reuseau sa te rapeasca, nu mai erai in viata acum. Plus ca imi inchipui ca macar pt o secunda s-o fi gindit ala sa si apase pe tragaci.
Elena te iubeste Dumnezeu!
Si sint mindra de tine ca ti-ai pastrat singele rece chiar cu un pistol in spate. Poate tocmai viata asta incurcata si cu atitea greutati te-a intarit ca sa faci fata la acel moment. Norocul tau e ca ai simtit ca ceva nu e in regula. Experienta de viata te-a ajutat sa simtzi asta. Nimic nu e intimplator in viata asta, ce sa mai..!
O imbratisare calda de la mine

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Vai Elenea, saraca de tine. Mi s-a facut rau. Incredibil. Vai ce mandra sunt de tine. Ce inspirata si curajoasa ai fost.
Nici nu m-as fi gandit sa reactionez asa....sa urlu la ei.
Eu-s tare fricoasa si panicoasa de fel. Nu ies noaptea singura nici daca ma pici cu ceara. Iar cand tousi ma prinde seara.....stau cu tel in mana si cu sotul pe fir pana in casa sau masina.
Ultima aventura am avut-o cu sotul si bebeul in carut cand in toiul noptii ne-au alergat doi drogati. Dar pe bune. Nu cred ca erau in stare sa faca ceva, erau in ultimul hal....dar eu m-am speriat groaznic.
Iar noi ne plimbam romanticosi pe unde nici picior de om cu analizele bune nu trece dupa ora 22.
Dar ne-am invatat.
Eu in Miami am ramas cam o ora singura in casa prietenei mele cu copiii care se jucau in curtea din spate si dardaiau jupoanele pe mine. Ma asteptam sa sara 5 ( nici mai mult nici mai putin ) pustani cu pistoale gardul si sa ne faca pilaf.
Parca-i prea mult spatiu la voi....prea pustiu in jurul casei.Dumnezeu a avut grija de tine si de familia ta. Trebuie sa-i multumim .
Probabil ca cei doi nu mai avusesera parte de o asa reactie si n-au stiut cum sa-i faca fata.
Bine ca au ales varianta asta.
Te pup tare, odihneste-te.
Tati se uita la un film super dur, unul cu N Cage....despre 11 sept. Aoleu ce neorocire. Nici nu pot sa ma uit.....cum se termina ? Cine scapa ?
Sunt groaznic de plangacioasa la filme ca asta.
Groaznic !Ca sa va tin la curent cu starea mea....ma dore tot corpul....nu va imaginati cat de tare....de la gat in jos sunt praf. Carmena felicitati pt putulica ! O sa ai ajutor nu gluma.
Daca vrei s fetita.....oricand mai puteti incerca
S-a terminat si filmul, m-a terminat.

Mergi la inceput

Sunt eu cea care era sa fie rapita

LAURA,o sa dai tu jos dupa nastere...eu am ajuns la 118 cu David...acum dat jos ceva pana acum... am ajuns la 80 si ceva cred ca 83acum...incerc sa ajung la 75 macar...greu greu dar eu macar incerc...cu chiu cu vai sper sa mearga
pup burticoasa pe ultima 100 de metri.

carmena, felicitari pentru bb din burtica tot baietel.

fetelor, vad ca stiti deja ce am patit thanks lui yael

da da ce frica am tras...adica nu stiu cum sa va spun imi era frica de credeam ca o sa fac pe mine dar nu am vrut sa ii arat lui ala ca imi este frica.Intelegi voi!

in rest ce sa zic ca am baricadat usile punem alarme peste tot...dar nu pot sa traiesc asa cu frica...ezit sa ma gandesc...si continui viata de zi cu zi.

cred ca o sa imi cumpar un PISTOL sa stau fara frica...

chiar asa, voi ce a-ti fi facut? ca citesc cum zice cineva ca de am sunat la politie am gresit....ca ala o sa razbune etc...

eu nu las copii din ochi nici macar 1 secunda de acum incolo si o sa incerc sa fiu mai precauta...totusi se putea/poate intampla oricui!, NU?

va pup si sa auzim de bine.

p.s pitici mei sunt bine.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Elena, infiorator ce-ai patit. Ii multumim lui Dzeu ca esti bine... Nu stiu ce sa mai zic... Am un nod in stomac... Bravo, ai fost curajoasa, probabil ca la asa ceva nu se asteptau si s-au speriat si ei si au fugit. Nu stiu ce-as fi facut in locul tau, nu-mi pot imagina. Ma bucur ca sunteti bine. Mie mi-e frica de pistoale. Si daca iti iei unul ce naiba faci? Il pui la brau seara si iesi sa-ti ridici corespondenta? Sau sa duci gunoiul? Nu cred ca-i o solutie... Plus un pistol in casa si doi copiii mici iar nu-i o solutie, oricat de bine l-ai ascunde sa nu fie la indemana copiilor, nu stii niciodata ce le trece prin minte si unde le trece prin minte sa-l caute... Nu stiu ce sa zic... Ma bucur ca sunteti bine.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Olim - Adameasca
Go girls!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

,

Multumim de urari, sa dea Doamne Doamne sa avem cu toatele copii sanatosi si frumosi.

Elena, Doamne, eu personal scene d-astea n-am vazut decat in filme, crede-ma. Sau poate in vreun roman politist, de unde naiba sa ma pot gandi cum as reactiona?! Cu sigurantza ca nu stiu daca as fi avut taria de caracter sa intorc spatele si sa stiu ca am un pistol in spate!! Nu ma pot gandi... ca ai fost curajoasa si sa dea Doamne Doamne sa nu se intample nimik, sa fi fost doar asa o tentativa nereusita a unor psihopati. Despre anuntul la politie nici sa nu te gandesti, ai facut cum era mai bine sa anunti. Daca se gandeau la razbunare, le sta gandul oricum, indiferent ca ai anuntat sau nu politia. Asa sigur ca ai mai multa sigurantza, daca se poate spune...

Super mami he he he ...mi-ar fi placut sa fie fetitza nu zic ba, dar sa fie sanatosi! Eu la bb3 nu ma mai bag never ever, motivele sunt bine de stiut numai daca citesti cateva postari ale fetelor cu burtica de 2 ori...Las sa fiu soacra mare de doua ori, ce sa fac acum...Si singura fetitza in familie, sa ma iubeasca baietzii. Partea cu munca dupa ei nu o mai spun, o las pentru anii urmatori...

Laura noi asteptam vesti despre Nadja - ne facem planuri de petit. ca acu cu 2, am de munca...

de la noi,
Carmen19+ si Stefi 3 ani

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Elena uite de aia e bine sa am si eu un cont ca as fi scris direct acolo:) Dar si asa imi place;) Mai sa nu telasi acum speriata de astfel de teorii. Hai mai ce Dumnezeu, nu ne-am nascut ieri. Cred ca daca ai avut prezenta de spirit sa reactionezi asa cum ai facut, esti in stare sa intuiesti, sa simti singura ca mai rau de atit nu are cum sa mai fie. Mai probabil ar fi ca Doamne fereste sa fii atacata de altzii. dar de aceeasi in nici un caz. In primul rind nu esti genul de victima, in ochii lor. Asta deruteaza si intimideaza. Si apoi astfel de tipi sigur mai au ei si antecedente si alte reclamatii. Stilul lor e sa se fereasca de politie ori de zona, mai ales acum! Si apoi sa fim serioase ce mare chestie ca are ala nr de telefon..!
In primul rind, nr de tel era pretext, tu ce zici, ala chiar l-a notat? Si apoi un nr de tel e usor de aflat, chiar de nu-l dadeai tu. Si apoi ce sa faca mai cu el? Sa si-l bage in fund? Pai daca te suna sa te ameninte, se baga in rahat si mai si. Isi inchipuie ca poate ai nr controlat. Ori in situatia de fata chiar de-l prinde politia stie ca are sanse sa scape pt ca probele nu sunt mari, asa ca nu ar avea interesul sa se afunde aiurea. Asta e stilul de gindire. Se bazeaza pe faptul ca fiind negru, toti albii au usurinta sa-i incurce, doar tatuajul ala e reper mai serios. Apoi era seara. Poate sa zica ca nu avea nici o arma, ca ti s-a parut. ca vroiau daor sa intrebe de casa. Deci ei pe asta se bazeaza, si nu si-ar risca popoul acum, sa se bage mai adin in poveste.
Eu una inclin sa cred ca aia au trecut intimplator pe acolo.
Nu are rost sa te lasi panicata aiurea. Mai ales ca tu acum trebuie sa treci peste momentul asta.
Stii ca-ti povesteam ca dupa ce era sa mor si eu impuscata, cind au fost cei doi amici ai mei ciuruiti si masina plina de gloante, ei bine mi-a fost mult timp frica de intunericul de pe o alee linistita asa cu flori mari albe si frumoase pe margine. Mi-au trecut fiori de gheata ani la rind. Sigur si tu la fel ai sa urasti linistea cartierului asa pe inserate pe la 9-10. Asa ca trebuie sa treci de faza asta. Pt ca e clar ca astfel de situatii se pot intimpla oricind si oriunde.
Eu una as cumpara un spray lacrimoegn ori paralizant. Nu uita ca daca si tu ai arma, sansa sa fii impuscata e si mai mare. ca un infractor apasa mai repede. Mai ales amenintat. Nu mai zic de riscul spus de fete mai sus, cu copii si un pistol in casa ori poseta. In rest casa cu alarma pusa, telefonul mobil intotdeauna la tine.
Stai linga politie, aia nu-s atit de timpiti. Isi inchipuie ca o zona asa de buna e acum periata.
O sa treaca, fruntea sus! Ai procedat f bine, nu te lasa zapacita. Ai facut bine ca ai plecat la pas normal nu fugind. Asta a aratat siguranta de sine si ca nu dai doi bani pe amenintarea lor, asta i-a derutat. Daca fugeai, aratai panica si frica si instinctual se declanasa in mintea lor clickul ala de vinator si vinat. Ar fi fost probabil sa traga. Pt ca asta e doar o fractiune de sec. Stii si tu ca si in jungla, tigrul, leopardul, animalul pradator ataca numai daca animalul vinat este in fuga. ori stii ciinii la fel, se iau de tine daca o iei la fuga. Instinctual si aia putea face la fel. Nu sa te atace, dar macar sa traga.
Si apoi bineinteles ca ai facut bine ca ai zis la politie! Zona e acum patrulata. Logic ca e mai bine!
Si de rau si de astfel de situatii nu poti fugi. Acolo unde ajungi, se poate sa fie la fel. Mai bine sa invatam toti sa reactionam in fata lor, eventual sa ne pregatim.

Cum as fi reactionat?
Pai la experienta mea de viata, absolut la fel. dar cred ca nu as mai fi stat dupa scrisori, nici sa deschid cutia, nici sa le iau. Adica daca simteam deja ca primul venit care tot intreaba pare neinregula, cred ca as fi facut zgomot, spre casa, ceva de genul "hei honey, cineva intreaba de casa", ca si cum sotzul se uita pe geam ori e in gradina, ori nu stiu depinde cum e pozitionata casa ta. Ori ii ziceam aluia, uite de mai vrei info il chem pe sotz, el te lamureste mai bine. Ca sa am motiv sa ma intorc si sa plec fara sa dau senzatia ca m-am speriat cumva. Ori de as fi avut mobilul agatat de briu ori in spate la jeansi cum il port de fel, il scoteam . Ca doar si mobilul arata posibilitatea de a cere ajutor imediat. Habar nu am. Dar ceva de genul asta.
Si ia-ti si tu un ciine, unul de paza, dai bani la dresat sa nu-l faci de ala de sta numa' pe canapea dar nici sa fie agresiv degeaba.
Stii ca am un ciine ce pare feroce e in Ro. Ei bine toate pensionarele si bunicutele il iubesc si-l alinta, nu au frica de el. Culmea! Numai tinereii ori aia ce par mai dubiosi fac ocol cind il vad. Stii tu, baietii de cartier ce stau in gasca, cind il vad ramin in loc, opresc discutiile si se uita asaaaa..! Si mai aud cite unul zicind "aoleoo mama". Ei bine, astia mai dubiosi se sperie, pt ca stiu ca au de ce.
Din august mi-l aduc aici.
Am scris o groaza, sper sa ai timp sa citesti.
Si scuze de greseli, nu mai am timp de corectat. Intelegi tu:)
Inca odata de imbratisez tare tare tare si hai fruntea sus! Nu te lasa impresionata de fel si fel de scenarii. Nu zic, poate fi dar mai degraba eu cred ca poate sa se intimple altceva nou decit un incident cu acceasi.
Oricum ar fi, decit sa te lais speriata, mai bine fa-ti planul in mintea ta, gindeste-te cum sa faci fata de se intimpla ceva. Gen mobilul permanent la tine, un ciine de paza, un spray, casa cu alarma pusa. Planuind asta, iti da un sentiment de incerede.
Nah acum ca sa fac o gluma sa te mai inveselesc, te transformi in soricel infricosat de unele fete de pe DC si te prind rapitorii in forma numai buna:))

POZE

Mergi la inceput