Nazdravani de oct-nov-dec-2003(79)
Raspunsuri - Pagina 10
Elenalove27 spune:
fetelor dragi va multumesc de suport.
deci pistol nu imi cumpar sigur nici de as vrea...ma uit cate 'accidenete" se intampla in casele unde sunt pistoale...adica ori copii umbla unde nu au voie ...ori sotia isi omoara barbatul ca nu mai stiu ce...hihi...zic sotia ca sotul meu cica ii e frica de pistoale
...dar sa mai avem unul in casa...cum ar zice ceva ce nu imi place ma duc la pistol(glumesc)![]()
deci casa cu alarma conteaza mult...asta m-am gandit si eu ...dar uite ca nenorocirea nu a venit la usa/in casa...a venit afara cand mai putin ma asteptam...nu am luat telefonul cu mine ca deh cine naiba credea asa ceva...doar la tv...doar in filme...si totusi filmele sunt realitati crunte...
in fine...deci deocamdata sunt bine...sper sa nu mai apara nenorociti aia...sper sa fie prinsi si pedepstiti cu ce le cuvine.
caine as vrea dar imi este mie frica
...Al si Alvaro sunt alergici...nu am curte sa am unde sa tin cainele...dar daca reusim sa vindem casa si sa plecam in NC sigur o sa avem curte si caine...sau de ce nu un TIGRU
ca sa ma stiu protejata...nu eu copii ca pentru ei fac orice.
Laura, nu stiu povestea ta...sau poate ai apucat sa imi spui si nu imi mai aduc aminte...imi pare nespus de rau sa stiu ca si tu ai trecut prin asa ceva...si te inteleg acum mai bine ca niciodata...eu zic ca daca nu esti patit nu ai cum sa sti ce este in sufletul celui patit.
Azi astept sa vina politia cu alte documente si sa vedem cand se apuca sa stranga bani prin zona sa montam camere video la fiecare colt de drum...
Alvaro azi a cerut bataie...nu este cuminte deloc...ciocanea vecina de dimineata sa vina la cafea si Alvaro o rupe la fuga sa deschida usa...am inchis cu yala de sus ...eu eram sus el coboara in fuga si se repede la scaun sa il duca la usa sa poata sa deschida si yala de sus...

...nu stiu cum sa ii explic ...nu stiu ce sa ii mai fac...
o sa imbrac copii si merg pe la sanziana ca sa mai elimin din stres
edit: Laura imi trimite "lumea" mesaje despre cineva ca imi foloseste id-ul...hahahahah...
...am explicat la cine a intrebat ca am dubla identitate
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
adameasca spune:
Ce dubla identitate... Hm.... E o iluzie dom'le, o iluzie...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Olim - Adameasca
Go girls!!!!
Elenalove27 spune:
Elena da' daca vreau sa-ti trimit pm cum fac
?
Eu am scrsi numai pe aici, am fost cuminte, asta inseamna ca e citit locushorul unde ne-am zis noi de cite kg am suferit, suferim dar cu siguranta vom scapa![]()
Aia cu kg e marturisire ca la preot, nu tre sa stie nimeni altcineva, dar asta e acum e prea tirziu:))
Mai iti zisesem de povestea intimplata acum vreo 8 ani in Grecia cu cei doi tineri si frumosi ca niste zei greci, impuscati ca razbunare pe parintii unuia.. Eram la birfa pe messenger, cind ziceai ca ar trebui sa ne scriem memoriile. Doamne feri, speriem lumea:) Oricum in cazul meu a trecut de mult, viata merge inainte.
Adameasco merci de ajutor la tradus, intotdeauna mi s-au parut niste sclifositi cei plecati care cica uita dom'le cuvinte, nu-i credeam si pace. Acum mi se intimpla mie nah:)). Dar accent stricat nu am, macar atit
. Doar moldovenesc cred
. Zic, cred, pt ca eu una am impresia ca vorbesc tare bine si corect, dar nu stiu cum, ma si repereaza bucurestenii ori mai ales ardelenii
. Asa ca Elena draga vezi ce contributie la imagine iti aduc, dupa ce esti grasa de atingi suta, mai esti si moldoveanca
of of dubla asta identitate:)) Bine ca macar amindoua identitatile sunt blonde
. Ori o fi rau
?
Adameasca asa e sunt ceva mai inalta, am 1.74 dar oricum 28kg extra, e tare mult si pt mine.
Va intrebasem de cum se descurca puii cu bicicleta?
POZE
adameasca spune:
bonsoir!
Laura, Luk pedaleaza de zor la o tricicleta, dar are maxim 2 luni de cand a descoperit la ce folosesc pedalele
. Insa fiind destul de frig afara nu prea am iesit des cu tricicleta, ocazional. De acum ,dc vine caldura, o sa iesim mai des. Desi mi-e greu ca nu pot fi atenta si la tricicleta, sa imping si carutzul. Eu is responsabila cu plimbatul copiilor si sa stau cate 3 ore pe afara cu ochii in 2 parti mi-ar fi greu...
Treaba cu accentul e relativa, sa stii
. Buzoienii au aun accent specific, nici moldovenesc, nici muntenesc, dar pocesc anumite cuvinte. Cat am stat in Bucuresti vorbeam perfect, fara pic de accent. Cum intram in Buzau, se schimba treaba, acum imi dau seama imediat ca am pocit cuvantul si ma buseste rasul...
Cum te mai simti?
Luk are o noua pasiune de vreo 3 seri. Il pune pe tac-su sa-i cante COLINDE!!!!! Mai ca-mi vine sa scot instalatia de pom s-o pun in geam si sa-l astept pe moshu'
. L-am surprins lalaind Sorcova, finalul e de vise rele: "tare ca fierul, iute ca OTZETUL" 
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
Go girls!!!!
Elenalove27 spune:
Aproos de plimbat de copii, unul in carut si unul mai mare, ia uitati ce vrea sa ia sotzul, o chestie ce se ataseaza lateral:
aici
Eu ma gindisem la un kiddy board atasat la carutz in spate:
aici
Ileana deci si voi stati rau cu pedalatul, lenosi mari baietzii nostri
. Pina acum a avut bicicltea fara pedale, f la moda aici la copii de 2-3 ani. Si prin romania sunt la moda? Uite una:
aici
M-ai amuzat cu Luca, tati si colindele:)) Aldo m-a terminat in masina, unde stie ca are un cd cutiuta muzicala cu melodia nr 3 "mos craciun cu plete dalbe". A invatat si sotzul cuvintele![]()
POZE
adriana spune:
Ileana, ce-s fetele alea verzi de la semnatura ta?
Olguta nu stie a pedala, de fapt, de prin vara, de la 2 ani jumate, nu prea s-a urcat pe bicla. Acum e prea frig si aici nu avem.
Paula ce mai faci? Alexa cum mai e? Si printisorul?
Elena, eu cred ca ai procedat foarte bine, si ca ai spus la pol si tot.. Ce a spus Laura este foarte adevarat si pertinent. Si try a mai spus niste lucruri exacte.
Si asa, unde sa te muti, mai cunosti pe cineva? Unde sa te duci, la soacra?
Stai linistita, ai luat masuri de precautie bune. Domane Doamne sa va ajute.. Cand pleci de acasa cu copii, n-ar strica sa-ti faci cruce si sa zici Doamne ajuta
(o sugestie)
Noi l-am dat pe Codrin la tae kwon do si se comporta foarte bine, sunt mandra de el. Era mai moale inainte dar acuma s-a facut si el mai barbatel.. Sa vedeti ce-o capaceste pe Olguta
.. Dar nici ea nu se lasa.. offf o s-ajung la nebuni cu bataile in casa.. Asa-mi trebuie..
Elena, sa nu faci greseala sa ii dai la lupte pe baietei.. o sa-ti manance urechile..![]()
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
adameasca spune:
Laura, am vazut si la noi in magazinele TCM biciclete d-alea, dar nu pricep de ce nu au pedale
, care e rostul? N-am cautat device-uri d-alea de se ataseaza la carutz, dar nu mi-ar fi de folos. Ca plimbarea in 3 nu e o problema, ne descurcam si ne intelegem excelent, nasol e cand ii pica pata lui Luk ca vrea si el cu tricicleta. Si-mi pare rau ca tre sa-l refuz din cauza ca nu pot sa am grija cum trebuie si de el... dar de regula in weekend iesim cu tricicleta, dc ne permite vremea. Pot sa ma descurc cu ei singura, dc Luk e pe picioarele proprii si personale. E super intelegator, rabdator in caz de nevoie, sta cuminte langa carutz cand e cazul.
Adriana, la femina Intim e un topic intitulat Nou stil de viata, pentru slabit
. Si e si un concurs, pe echipe, fetele alea sunt din echipa mea. Cine slabeste cel mai bine in 5 sapt, castiga. Nu e nimic important, doar un loc la panoul de onoare si stima colegelor ca a slabit suficient
. E mai mult de mobilizare concursul... Si de cate ori vad semnatura, imi aduc aminte ca nu tre sa bag in gura resturile de prajituri de la Luk ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
Go girls!!!!
adameasca spune:
'neatza!
e gata!
Ce fac burtoasele? ![]()
Am uitat sa va spun de Luk, apropo de burtoase. V-am zis ca fina mea Simona e gravida, sta sa nasca, si normal ca Luk a vazut-o ca e mare si rotunda. A stiut singur ca acolo tre sa fie un bebe, a luat la cunostinta ca o sa-l cheme pe bebe ca pe tac-su si atat... Sapt asta ii zic intr-o zi ca vine Simona pe la noi. Si el zice: "Burtoasa?"
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
Go girls!!!!
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by adameasca
'neatza!e gata!
Ce fac burtoasele?
Am uitat sa va spun de Luk, apropo de burtoase. V-am zis ca fina mea Simona e gravida, sta sa nasca, si normal ca Luk a vazut-o ca e mare si rotunda. A stiut singur ca acolo tre sa fie un bebe, a luat la cunostinta ca o sa-l cheme pe bebe ca pe tac-su si atat... Sapt asta ii zic intr-o zi ca vine Simona pe la noi. Si el zice: "Burtoasa?"
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...Andre_ea - DianaR - Olim - Adameasca
Go girls!!!!
hahaha, luk,luk
Ileana, cred ca e buuuuuna tare cafeua ta
...dar eu ma pregatesc sa merg la nani(aici e ora 12:55noaptea)...o sa accept cafeaua mai dupa amiaza la tine daca mai ramane ceva in ibric
pupam si o zi placuta
POZE
adameasca spune:
Pai cred ca Simona a mea are fix aceeasi greutate si inaltime ca Laura noastra, deci tabloul e la fel ![]()
Somn usor si promit ca pastrez niste cafea si pentru tine.
Ma duc sa hranesc pitica, iar s-a trezit la 6, dar nu de foame, asa a avut ea chef. Ca pauza de masa e de 12 ore la ea, peste noapte...
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
Go girls!!!!