Nazdravani de oct-nov-dec-2003(79)
Raspunsuri - Pagina 8
Elenalove27 spune:
Sunt aia mai activa
, ma dau si eu rotunda ca acum acum nu am sa mai stiu de mine.
Mai fetelor care sunteti la bb2 am o curiozitate. Se zice ca la al doilea e mai usurel, mami nu se mai panicheaza etc etc. Ei bine eu am suferit ceva cind Aldo era mic, pt ca nu aveam timp nici macar de un dush!! Nu ridetzi
Ajunsesem sa visez la un dush in tihna, mai ales ca parul meu lung are nevoie de ceva timp si ingrijire. La bb2 e mai binisor un pic?
Alexandra, pt voi am intrat. Isabelita bonita m-a cucerit! E frumoasa foc!!! In filmulete m-am topit, acolo se vede atit de bine ce dulcica si pozitiva este. Si cind povestesti de ea cum te alinta si te iubeste chiar o pot vizualiza. Se vede din ochisorii ei ce copilash dulce e. Camera e f draguta! Imi place tare mult.
V-am zis cas- fixata pe fetitze:)
Si pe noi ne alinta Aldo, e haios cum ma mingiie el pe spate asa imitindu-ma, el asa mititiel in comparatie cu balena de mine ca abia il zaresc:))) Dar e si bandit obraznic, cum vine tati acasa, ori cind tre sa-l pun la nani imi zice "du bist nicht mein freund" ca nu-s adica prietenul lui, ca nu prea ma place si pe germana asta suna si rau mai....stiu ca-s copilarii si nu le iau in seama, dar uneori nu-mi pica prea bine
. Si bineinteles ca se sparge in cap la sotz, cum altfel:)) Il trimit mai des sa faca el chestiile neplacute, pusul la nani si mai ales la strinsul de jucarii.
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
marioan spune:
Buna si o saptamana de nota 10!
Felicitari pentru post Ciuf sigur o sa te descurci, primele zile sunt mai grele.
Andrei nu mai vrea la gradi ca cica ii pune sa invete prea mult si el oboseste. Deci am incurcat-o daca dupa 3 poezii i se pare prea mult ce ma fac la scoala
.
Laura ai grija de tine si nastere usoara.Promit sa pun fotografii noi saptamana viitoare.
adriana spune:
Carmen, mersi de incurajari
.
Sper sa fie asa; eu si sotul vom asculta de ea de acum inainte
..
Lasa, ca o dam si pe ea la taica-n do..(aka tae kwon do), unde l-am dat pe Codrin si vad ca sunt rezultate bune
..
Educatie si militarie scrie pe ea 
Super mami, ma bucur ca ai aparut. Fetita ta e o minunatie, dragalasenia intruchipata.. Pe mine ma dau pe spate dovezile astea de dragoste mititele..
La mine, Cornelia este asa.. e ca o floarea soarelui, unde ma duc, intoarce capul dupa mine
.. sunt indragostita la randul meu![]()
Facem galerie pentru L?![]()
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
super mami spune:
Daca va zic ce-am patit azi......arat de parca m-a lovit trenul ( Doamne Fereste ! ).Coboram niste scari cu Isabel de manuta. Multe scari dar nu le-am numarat.....ca niste scari de bloc...intre etaje.
A scartait ceva tare si m-am speriat....Isa la fel...nu stiu cum s-a intamplat de fapt dar la urmatorul pas am cazut ( eu )....cu fata in jos direct pe trepte si m-am dus ca sania inca vreo 5 trepte ( cu aprox ).
M-a durut asa de tare, in primele secunde n-am putut decat sa intorc capul sa vad unde e copilul. Era in spate, cazuse dar era pe piciorul meu si prinsa in spatiile dintre scari.
Ea e ok, s-a speriat si are o vanataie pe piciorus.
EU : am 3 vanatai imense pe picioare, negre si cat un pumn....ca niste pungi de lichid sa zic asa, dar nu moi.
Am julituri pe maini de la incheietura pana la cot ( pe partea interioara ), vanatai pe palme ( nu stiam ca se pot face ), pe burta la fel.
Cel mai nasol e ca primul impact l-am avut undeva in zona sanilor...putin mai sus. Cateva secund nu am putut sa respir. Ma durea pana in spate. Vreo 2 ore am simtit un nod in gat.
Acum ma doare lovitura de la san. Picioarele nu mi zic, dar astea se rezolva.
Ce zdruncinatura a fost...m-a terminat juma' de zi. Acum ma doare tot corpul, dar sunt ok.
Bine ca nu am cazut pe Isabel....de la un pas gresit se pot intampla o gramada de nenorociri.
Bine ca nu am dat cu capul.
Saracuta s-a speriat tare, a plans. Dar pana la masina uitase unde s-a lovit.
Nu pot sa cred insa ca de la o cazatura ( nasoala e adevarat ) arat in halul asta. Daca ma vede cineva....de la gat in jos sunt vanata toata.
Ei, acum ca m-am vaitat...ma duc sa mai fac un dus ( obs ca se mai retrag vanataile ) si la nani.
Elenalove27 spune:
Adevarul e cu de acum numai cu galerii mai scot fetitzul din mine
. Vad ca e mare lenoasa. Dar sa nu fie in seara asta ca am mincat ca un mare porc!! Azi mincasem finutz, am incheiat ziua pe la 6-7 cu lapte si cornuri. ei da de unde..:= m-a palit o pofta incununata cu o foame din aia maaaare, si am facut ficatzei de pui, cu 2 oua si mamaliga!! la 10 seara! am cugetat eu inainte de fac bine ori nu, dar a fost mai presus de mine:)) Plus ca la urma am poftit si la o gura de vin rosu. Cina asta a fost tipic pofta de gravida. Acum stau ca un greiere, am trei telecomenzi la mine, ba cablu digital romanesc, ba ala nemtesc, ba premiere. Sper sa gasesc ceva intersant, nu numai filme sexoase
. Nu as putea sa dorm asa plina, dar ma rog ce mai conteaza somnul, important e ca is taaare multumita
. Mi-a priit!
Alexandra ce nasoala cazatura mai! Sa stii ca numai de la marmura aia din spania ti se trage! Luceste de te zapaceste, aluneca rau si e peste tot!! si eu am luat in spania o cazatura urita rau de tot chiar pe trepetele farmaciei unde ma dusesem sa iau crema cu zinc pt fundul lui aldo. Eu nus tie ce echilibristica fac saracii batrini pe acolo, ca doar vara ai si ei slapi de cauciuc care nu au aderenta buna. Pe urma eram amindoi cu fundurile faultate pe plaja. El rosu de la iritatie ca inca mai era cu pampers, eu vinata spre negru
Serios cazatura cea mai urita din adolescenta pina in ziua de azi, aia a fost. Si vinatai urite pe fund, picioare miini si eu. Mi-au zburat toate lopatelile si prosoapele, plus telefonul bucatzi, aparatul foto cit colo, banii la fel, ca pe marmura s-au imprastita toate ca pe gheata. Aratam teribil
Bine in mod sigur tu ai cazut mult mai rau pt ca te-ai dus in fata..uffffff. Ai grija cu lovitura din zona sinilor. Chiar daca nu a fost directa ci mai sus, mai bine verifica si eventual mergi la un control, ca oricum trebuie facut la 6 luni-un an.
Pup la vinataia Isabellei.
Si refacere rapida la amindoua.
PS: cum am zis dau sms la adameasca
, nu va faceti griji de nu apar miine. de la ficatei si mamaliga la 10 noaptea mi se trage o eventuala disparitie din zona.
POZE
adameasca spune:
'neatza!
e gata!
Alexandra, nasoala cazatura, nici eu nu stiam ca se fac vanatai in palme
. Iar Isa o scumpete de fata, atat de grijulie si tandra... Si Luk e dragastos si grijului, dar nu chiar ca Isa. Imi spune ca ma iubeste mereu si ma ingrijeste si el pe mine cum il ingrijesc eu si ma apara de "cel viclean" (expresia i se trage de la Tatal Nostru, asa i se pare lui ca cel viclean e extrem de periculos
)
Nu-l mai doare piciorul pe Luk, am scos si gipsul, e ok, zburda ca un ied peste tot.
Laura, astept sms-ul cu pricina, nu ne lasa prea mult cu ochii in soare
. Cerceii fetei sunt ovali cu coltuzrile mai patratoase, Ca un U de pat, iar pe latura de sus se inchid, ptiu ce explicatie de kko am. Multumim de complimente
. Poza ta preferata e facuta de mine, d-aia nu e buna calitativ, e tare greu sa pozezi maini si picioare care se misca intruna ![]()
La al doilea bebe totul e mult mai usor. Se creste mai usor, parintii sunt muuuult mai relaxati, bebe la fel, situatia e mai armonioasa
. Plus ca, fiind mai relaxata, ajungi sa te bucuri de orice lucru facut de bebe mic, eu la Luk eram asa de stresata probabil ca am uitat multe lucruri, acum, la Ilinca, ma bucur de orice chiot, orice tipat, orice deget bagat in gura
.
Ciuf, felicitari pentru job! Si bafta!
Carmena, hai vino si spune ce-ai facut la dr! Eu am citit intamplator si la mamicile gravidutze si am vazut povestea, dar nu stric surpriza! Felicitari oricum!
Gata, ca s-au trezit shefii...
Pupam!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Olim - Adameasca
Go girls!!!!
Carmena spune:
Buna!
Mmmm buna cafelutza Ileana...
M-ai descoperit deci...Avem baietzel
again

Precum presimteam si cum ziceam "barbatu' meu nu stie sa faca fetize!"
Asa ca adio vise de facut moatze, de imbracat in roz, am parte de 3 putze in casa...
Suntem fericiti ca este sanatos si creste in grafic. Cand am iesit de la eco, si eu si sotzu nu stiu de ce dar radiam de fericire, in masina ziceam Doamne parca nici la Stefi nu ne-am bucurat asa tare...Oricum, la sarcina aceasta am avut un feeling extraordinar ca fac tot baiat(desi mi-era teama sa insist pe idee sa nu ma faca lumea "tacanita")
Stefi e bucuros ca e fratior si o sa-l cheme"Andei" si se va juca cu masinutzele ca "tu mami nu stii".
Apropo de asta duminica am fost la Zoo. Pana duminica Stefi o tinea sus si tare ca el vrea fetitz si o cheama "Ana". Doar duminca a tinut-o sus si tare ca in burtic la mami e un baietzel care se joaca cu masinutze(feeling dom'le, ce sa mai...
).
Ne-am fi bucurat la fel de mult si daca era fetitz, doar e al nostru...Tati, ca orice parte masculina e in culmea fericirii ca el a "punctat baieti dublu", nu ca nu stie sa faca fete...![]()
Si alta bucurie mare - cel putin pentru cativa ani nu ne mai chinuim sa ne mutam la 4 camere- baietii vor sta amandoi in camera.
Scuze ca nu am anuntat de ieri, dar cand am inceput sa postez a aparut micul terorist de la gradi si tipa intr-una " Hai cu bicla afara!"
Super mami dragutza ideea cu botoseii roz, norok ca am citit mesajul dupa ce am venit de la eco, ca altfel dadeam lui bb2 botosei roz...
Elena de la caldurica, se pare ca nu voi scapa de "senzatii tari" date de 3 putze in casa....Ma mai bucur acum, cateva luni..
Pupici la toata lumea si Laura asteptam vesti de la fetitz. Prietena mea a nascut sa stii, baietzel, 4.150 kg, asa ca doar pe tine te urmaresc acum...
Carmen
19+
si Stefi
3 ani
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
marioan spune:
Super mami pupici multi sa va treaca vanataile. Nasol tare bine ca Isabel e doar putin lovita.Si eu in ultima vreme cand ma lovesc fac niste vanatai negre si mari de ma sperii si eu. Oricum sa-ti faci o mamografie ca astfel de lovituri sunt periculoase.
Carmen sa fie sanatos si sa vezi ce rasfat pe tine cu 3 baieti in casa!!
Laura ai mancat nu gluma !!!
Si eu am fost la doctor si sunt ok dar m-a certat ca ar mai trebui sa slabesc ca daca raman asa depasesc 100 in sarcina si nu e chiar placut.
Pupici si o zi buna fara busituri!
adameasca spune:
Carmena, felicitari inca o data pentru baietzel!!!
Marioan, nu stiu dc te consoleaza cu ceva, dar eu am ajuns la 100 de kg de 2 ori in viata
. Si mi-a fost de ajuns 
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Olim - Adameasca
Go girls!!!!
Elenalove27 spune:
Carmena felicitari pentru baietzel voinicel!!!!
Azi m-am cintarit la dr si am 98kg!! Sa stiti ca n-am mai zis la nimeni
, asta e destainuire ca sa-mi iau oful de pe suflet, ca la preot ori psiholog. Am 28kg extra. Fix 2kg ma despart de 100. Ultima oara avem vreo 24 extra, nu stiu ce s-a intimplat de am ajuns in 2 sapt cu 4 kg in plus. Dr zice ca acum mai mult ca niciodata corpul retine apa. Arat ca un chec pufos cu degetele ca niste cirnaciori, sper sa fie cum zice el. Ori de nu de la ficatetzeii aia mi se trage
. Eu oricum pina nasc nu mai mai cintaresc ca ma enerveaza rau:))
Inca toate inchise pe acolo, nu nasc azi, dr insa spera ca sapatamina asta. Fruchtwasser(cum ii zice adameasco, ca ma chinui de azi la prinz sa-mi amintesc, adica lichidul in care sta bb, ma enervez rau cind am cite un lapsus din asta in romaneste
) e cam putina ramasa, la limita. Nici loc nu mai e, am vazut ce ingramadita statea mititica acolo. Tre sa aleg intre mutat mobile, plimbat afara ori sex
ca sa grabesc un pic evenimentul.
Da' ultima varianta pica, am facut greseala sa-i zic sotzului ca inca de la celalat control dr poate sa atinga capul la bb cu degetul!! Nu va inchipuiti ce shocat
. Nu e chip sa-l fac sa inteleaga ca bb nu sta-n vagin, sexul nu se desfasoara in uter si apoi dr nu s-a jucat in par la bb, nu i-a facut codite acum:)) L-a tins pt ca-i dr si stie el ce si cum pe acolo. Well va inchipuiti ca al meu sotz ca orice barbat isi inchipuie ca de feroce ce e ar putea sa-i fringa gitul la bb
Plus ca cica e jenat, ca vb ceea e fetita:) La sarcina lui Aldo nu a fost asa jenat.
Voi la cite sapt si cite zile ati nascut? Sa imping mobilele pe aici
?
POZE