Nazdravani de oct-nov-dec-2003(79)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Mi s-au dus greturile si arsurile. Doamne ajuta! Inclin sa cred pina la urma ca am mincat ceva ce nu mi-a priit, nu a fost ceva specific sarcinei.
Ciuf nu stiu mai, parca cu Aldo asa am fost si eu, acum m-am plictistit rapid de starile specifice. Merci de info cu cerceii.
Azi a fost asa de frumos ca tocmai ce am facut un grill, primul pe anul asta! Si mi-a priit, deocamdata nu am semne ca mi s-ar face rau, ca am mincat destul de bineeee
Intrebare de la noi: ai vostri copilasi se imbraca/ dezbraca singurei? Ai Adrianei cei mari vad ca deja sunt fruntasi. Aldo e cam lenes si asteapta ajutor.
Elena tu pe unde esti?

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Laura, eu i-am pus cercei Ilincai din maternitate, aici se practica. Are unii din aur alb, speciali de bebelushi, adica mai mici, cu tortitza. Nu cred ca aia bobitze sunt potriviti la bebei mici, din punctul meu de vedere sunt periculosi. Se pot intepa in ei.
Luk nu reuseste sa se imbrace/dezbrace singur cap-coada. Se descurca cu pantalonii, chiloteii, dar maieuri, tricouri nu poate sa le dea jos. De asemenea, se dezbraca singur de geaca si isi da caciula jos.

Luk inca mai doarme la pranz, o ora cel putin, doua cel mult. Iar noaptea cam 9-10 ore. Eram curioasa cat mai dorm copiii de varsta lui in 24 de ore.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Olim - Adameasca
Go girls!!!!

Mergi la inceput

Ileana, cumva cercelusi din aia cum aveam noi cind eram mici, stii tu moda pe vremea lui ceasca.
O sa incerc sa gasesc o poza de-a Ilincai sa-mi dau seama. Eu la aia ma refeream la bobitze, parca asa le ziceam cind eram mica. Nu de aia de stau lipiti pe ureche si cheie in spate.
Eu am probleme cu gaurile de la cercei, de asta ma cam agit. Mi-am facut tirziu gaurila 18 ani!!, am pus niste cercei mari, iubitul meu isi baga miinile prin parul meu ca era indragostit nevoie mare si mama lui i se strecurau degetele in cerceri si m-a tras atunci de urechi si asa s-au largit gaurile...! Destul de inestetic, la mine, serios. Imi gasesc f greu cercei pe plac.
Tu ai contact cu o agentie imobiliara ori de turism? Ca vroiam s aintreb ceva legat de inchirierea unui apt in ro.

POZE

Mergi la inceput

Laura, nu de aia de care erau pe vremuri, altfel. Caut eu o poza de-a ilincai si-ti arat. Am incercat sa gasesc pe net cercei asemanatori dar n-am gasit.
Ce te intereseaza la imobiliare si turism? Eu am lucrat la o ag imobiliara si sotzul e agent de turism, deci ne-ai gasit

Revin dupa ce il pun pe Luk la nani.

Edit: uite aci o poza in care se vad putin cerceii
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
Go girls!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by adameasca

Laura, nu de aia de care erau pe vremuri, altfel. Caut eu o poza de-a ilincai si-ti arat. Am incercat sa gasesc pe net cercei asemanatori dar n-am gasit.
Ce te intereseaza la imobiliare si turism? Eu am lucrat la o ag imobiliara si sotzul e agent de turism, deci ne-ai gasit

Revin dupa ce il pun pe Luk la nani.

Edit: uite aci o poza in care se vad putin cerceii
[size=1][purple][font=Lucida Console]Ileana
poze,poze si iar poze...

Of, Doamne ce falcute are Ilinca

Ileana, spune-mi, dar in Bucuresti ai pile la agentii? Ca as vrea sa inchiriez o casa.. da' de peste ocean e greu

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Mai, Olga nu se prea imbraca singura, tot ca Luca.. isi pune pantalonii, astea mai usoare.. Dar merge mai repede decat la bebe

Si eu am ajuns la concluzia ca nu dau jos burta decat cu sport.. Ca tin post si nu mananc asa mult, ar fi si culmea cu toti copii sa mai am timp.. deci tot la sala e bine pentru grasimi atarnande

Astia mai mari sunt niste mancai, m-ar inghiti si pe mine daca ar putea... Camera lor preferata e bucataria
Dimineata mananca sandwich-uri facute de mine: cu branza, cu miere, outz cu smantana...etc.. La 12-1 un felul doi, sau o ciorbita(Olga nu prea e cu ciorbitele) dar ea e mare fan carne.. orice are carne e bun.. Ei ii mai plac maslinele, ciupercile, mancare grea am observat (ca lui taica-su) si de obicei se serveste singura, deci nu cred sa moara de foame pe vreo insula.
Mai au masa de la ora 4, nu renunta la ea, le mai fac orez cu lapte dar de regula mananca mereu acelasi lucru: branzica de vaci cu biscuiti si cu dulceata/stafide/miere, una din astea.. Inca le mai place felul asta de mancare, seamana cu mine care salivez numai cand scriu asa bunatate

Seara mai fac cartofiori cu branza, un felul doi, asezonat cu o multime de altceva-uri pescuite de prin.. bucatarie
Cam asa se mananca pe aici..

Ciuf, tare draguti sunt copilasi..imi plac ca sunt blonzi, blonzi.. si eu as fi vrut asa, dar au iesit mai castanii..

De dormit, Olga nu mai vrea sa doarma la pranz de cand am venit aici, s-a dat dupa Codrin care nu mai vrea somn deloc. Dar in Ro aveau 2-3 ore de somn la pranz. Oricum, calculul iese la fel, pe zi dorm cam 11 ore. Dar nu mai sunt impartite pentru ca acum ii culc la 9 jumate seara si dimi se scoala pe la 8..8 jumate

Gata.. mai scriu mai incolo..

Mergi la inceput

Tot eu
Voiam sa zic de burtici.. acum mi se face parul cam asa cand aud de sarcini, gravidenie, nastere..
Dar poate cu timpul, uit..

Mergi la inceput

Vad ca-i fac puncte Elenei:) Ehei pai cu caldura din Miami cine ar avea timp si chef de butonat. Elena unde esti mai? Te bag la subiecte sexoase de nu vii? Si eu vara stau putin la calculator, fac si eu cum zic nemtzii "baie de soare"
Ileana imi plac cercelusii, nu e graba mare, dar cine stie cind ii mai faci o poza frumoasei poate o prinzi mai din profil, ca sa pot vedea si mai bine.
Ciuf deci la dr nu s-a auzit de asa ceva, tre sa merg direct la un shop de bijuterii. Or sa ma creada toti barbara de-i fac gauri de mica. S-au crucit ei la botez cind Aldo a fost scaldat de trei ori in apa! A fost biserica catolica, dar preotului ii place sa tina traditia veche, asa cum faceau si catolicii inainte. Numa' mama era un zimbet, restu prietenilor si familiei din partea lui alberto, amestecati catolici cu protestanti sa vedeti cum au murmurat oooooohhhhh si soacra spanioloaica mai tare "que barbarita!! pobresito!!!"
Am sa le zic ca am nascut-o cu gauri la urechi, ca e o treaba genetica la noi la romani:))

Vad ca toti cam la fel dorm, in total in jur de 11 ore. Imi place idea de somn la prinz, dar la Aldo nu merge programul asta. Il vad ca e mai fit cu un somn bun noaptea. Daca atipeste in masina pe la 17.00, chiar si numai pt juma de ora- o ora, seara il fugarim pina pe la 11-12 noaptea, dimineata nu se poate trezi deloc pt gradi, ar dormi pina la 10. Plus ca e tare bine si pt noi linistea in casa dupa ora 20.00-20.30. Un film, o vorba, un desert in liniste.

Ileana stiam ca amindoi sunteti in domenii imobiliare si turistice, dar nu ma tineam minte in care exact:). Am un apt care sta degeaba, alor mei tot le-a fost teama sa-l inchirieze de frica povestilor cu chiriasi ce nu-si platesc ba chiria ori datoriile la intretinere, de-si lasa dupa un an gazdele cu datorii imense. Eu-s plecata de atita timp, habar nu am. Dar e pacat de banii frumosi ce i-ar cistiga, pt ei. Plus ca iarna am platit intretinerea aiurea, ma rog acum cu repartitoarele a fost ieftin. Ei bine, cum sa fac sa inchiriez si sa ma protejez de astfel de probleme? De chiriasi neplatnici la intretinere, chirie? Exista o lege noua am inteles si daca e la fel ca afara ar trebui sa protejeze si chiriasii dar si interesele proprietarului. Ori daca as apela la o agentie imobiliara care se ocupa si de inchirieri, m-as scuti total de griji? Pt procentul incasat de ei, isi iau ei responsabilitatea? Banii i-as incasa de la agentie ori de la om? Habar nu am cum e in ro. Si cam cit la suta opreste o agentie in Buzau? Ca tre sa fie cam la fel si in Galati. Si in ro a devenit ca si pe aici cu legile astea europene, cind pleaca chiriasul tre sa lase totul ca la venire? Adica o mina de var data plus schimbat mocheta, ori mobila stricata? Al meu e si mobilat. Ti-as fi tare recunoscatoare de niste tips-uri, de ai avea

POZE

Mergi la inceput

'neatza!!! La mine in casa e linisteeeeeeeeeee! Luk e cu mama prin orash si Ilinca cu tati la piatza, am scapat o ora de ei. Uh, ce bine e sa nu se auda nimik in casa.

Adriana, in Bucuresti n-am pile, dar am o prietena care tocmai si-a luat un apartament si poate iti recomanda o agentie imobiliara de incredere.

Laura, e tot asa aiurea cu inchiriearea in Ro, n-ai nici o garantie ca nu-ti fac casa vraiste chiriasii. Nu exista inca o legislatie bine pusa la punct. Agentiile imobiliare practica un comision de 50% din valoarea primei chirii. Tu, ca proprietar platesti comision de 50% si chiriasul plateste si el 50%. Deci agentia are in total un comision egal cu valoarea interala a unei chirii lunare. Dar dupa aia s-a spalat pe maini, nu iti garanteaza nimeni siguranta propriei locuintze. Din pacate. Cel mai sigur e sa-ti inchiriezi imobilul prin recomandari ale cunostintelor. In provincie se inchiriaza mai greu, nu e asa o cerere mare de apartamente la inchiriat. Majoritatea provincialilor au apartamente proprietate personala. Insa ce poti face tu, ca proprietar, e un contract bun de inchiriere redactat de un avocat, semnat la un notar public de ambele parti. Trebuie sa stipulezi in contract toate termenle si conditiile, inclusiv plata datoriilor restante, poti chiar sa ceri o garantie egala cu valoarea unei chirii la inceputul derularii contractului. Daca chiriasul lasa casa in buna stare la plecare tu ii restitui garantia, daca lasa casa vraiste iti pastrezi tu garantia sa acoperi pagubele. Contractul redactat de un avocat si semnat la un notar poate avea valoare in instanta, in cazul unui eventual proces. Orice om care semneaza un contract e obligat sa respecte obligatiile contractuale.

Promit ca zilele astea fac o poza cu cerceii, sa-ti faci o idee.

Ma dcu sa fac ceva de mancare la fata si revin, dc mai apuc

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
Go girls!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Buna la toata lumea!!!
Deci sa dam si noi raportul: dormit 11 ore in cele mai multe cazuri 8 seara -7 dimineata sau mai rar 2-3 ore ziua si culcat 11 noaptea sculat 6-7 dimineata. Din pacate in continuare noaptea avem pampers. Am avut o saptmana in care nu a facut deloc, vre-o 2 nopti in care s-a sculat si a cerut dar inca % e prea mic ca sa renuntam de tot. Ziua nu avem nici o problema.
In rest ieri mi-am facut analizele de virusologie si sper ca de luna asta sa incepem si noi treaba la bebe 2 ca am ramas codasa .
Laura sa stii ca mi-a fost dor de tine de cate ori intram la umanitare si vedeam vesti despre Sabina (sau numai id matusii ei) ma gandeam la tine cat de mult te-ai implicat.
Oricum pupici si o saptamana buna.

Mergi la inceput