Nazdravani de oct-nov-dec-2003(79)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Pai trimit linckul cu pozele mele pe PM. Si va anunt cind pun ceva nou. Camera lui Aldo e mai draguta ca-n poze, na si eu modesta:). Nu e vopsit are tapet, cumparat dupa un catalog disney, catalog gasit intr-un magazin unde au tapet, parchet, laminat etc. L-am laut la rasfoit de citeva ori, si combinatia aia strigator de colorata a ales-o Aldo:)). De fiecare data aceeasi. Si am zis asa sa fie. parchetul e bleu. Tavanul galben cu stele albe. Are camera toate elementele naturii, jos apa, peretii cu verde nebunesc si sus galben ca soarele. Patul lui Aldo l-am vopsit noi, e nou insa avea culoarea lemnului. La fel am vopsit de dulapul pt haine. Si am mai vopsit si masa de schimb a lui Aldo, era culoarea lemnului acum e roz cu lila. E o nebunie de culori, dar vad ca la astia mici le place. Care vin in vizita vor sa faca aici nani:))
Ciuf, si eu am avut grija mare sa-mi tin promisiunile fata de Aldo. Deja cind zic "promite mami" stie ca asa e, asta e cuvintul suprem.
Acum il invat sa ma strige cind se rataceste de mine. Il incurajez sa tipe cit il tin plaminii, strigam amindoi si il laud. L-am pierdut acum 2 sapt in supermarchet, ok doar pt 2-3 minute. Supermarchet nu f mare, nu ora de virf dar oricum! Si venea al meu golan in barte la un domn, proprietarul supermarchetului, prieten bun de al sotzului si am procedat cam gresit. Nu prea am avut tema invatata in privinta asta. Incerc acum sa-i zic ca de se pierde, trebuie sa strige cit poate de tare si mami vine, sa nu se duca in brate la nimeni, sa vina in brate numai la mama si papa. Ma rog, domnul ne era prieten, dar Aldo nu-l stia asa de bine. Sunt rapiti copii si pe aici de inebunesti cite cazuri auzi! Ma gindeam, oare de ce nu o fi posibil sa implatm un cip mic in urechea copilului, ori nu stiu mai fetelor, chilotzi cu cip, si noi sa avem un monitor micut portabil. Chiar asa mare nebunie e ce zic?
Trimit mai incolo cite un pm cu linckul cu poze.

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Elena si eu ma amuz sa scriu asa, dar oare cum se vede de pe margine daca zic ..vai elena ce draga si scumpa imi esti, ce frumusete rara si mai dau si un pup maaare cu drag:)) Bine ca stau numai aici, ca de nu ar zice lumea ca esti narcisista:)) ar zice ca te adori, mori singura de dragul tau:)) Ori ca ai luat-o usurel razna si vb cu tine insati:))
Nu mai stau cuminte, ca nu am timp si nici chef de butonat.
Fug la pui. In seara asta program iar de ebay. Sa ne arati cizmele. Si zi-i asa cipandei, cluburi de noapte, bravos mai! Ai gasca noua de prietene? Romance sau americance?

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Bonsoir!

Azi am colindat de mi-au iesit ochii prin oras, am fost in vizita cu Ilinca la fina mea care sta sa nasca, cred ca are acelasi DPN ca si tine, Laura. Am realizat ca nu mai vreau sa fiu gravida niciodata, chiar de as mai putea. Pana acum ma uitam cu incantare la burtici, azi parca am simtit un sentiment de mila . Clar, m-am saturat sa fiu gravida. Bine ca nu pot sa mai fac si alti plozi urlatori si kkcioshi
Luk a fost arestat la domiciliu, abia maine scoatem gipsul, abia asteapta bietul copil, s-a saturat sa-l plimb cu carutzul prin oras. Toata lumea se ia de el ca-i mare, de ce nu merge pe jos? Si el explica cu mult calm la fiecare ca are piciorul intr-o ghetutza de gips, ca unii fotbalisti

Eu n-am renuntat la tutun si inca nu ma simt in stare sa o fac. Pur si simplu nu cred ca as putea, bine, nici macar n-am incercat. Fetelor, va admir ca ati lasat tigarile, sa nu va aud ca va mai luati de fumat .

Laura, azi m-a lovit in moalele capului o problema. Ce haine cumpar sa-mi scot finutzul (care se va naste in curand) din spital???? Am bantuit eu nitzel prin magazine si mi-am dat seama ca am aceeasi problema ca si tine. Parca nu-mi vine a lua costum d-ala gros de cosmonaut, dar stau si ma intreb dc un costum de primavara n-ar fi prea subtire. Cand rezolvi dilema, sa-mi zici si mie
Numele fetii e frumos, tare frumos, imi place foarte mult.
Imi amintesc ca am citit o data, sau am auzit la Tv, ca multi copii din Germania cred ca vaca e mov si face ciocolata . Asa ca da-i bataie si cauta o pensiune in mijlocul naturii.
Eu chiar astept poze cu voi. Unde e linkul cu pozele din camera lui Aldo? Mi-a scapat informatia asta...
PS: n-am primit nici o invitatie pe yahoo messenger. Vezi ca adresa de mail de pe yahoo nu e functionala, doar messengerul. Da-mi pe PM IDul tau, poate asa merge.

Si eu incerc sa-mi respect promisiunile fata de Luk asa cum zice si Ciuf, Ilinca e inca o cantitate neglijabila, asa ca mai pupam nitzel de Luk, ca acusica se mareste si fata si nu le mai facem fatza... Mi se pare tare urat sa promiti si sa nu-ti tii promisiunea, pai ce exemplu e asta pentru copilul tau?

Alexandra, stii, copii nu prea mint, asta apropo de ce ti-a zis tie Isa. Cred ca ai facut o fatza cand ai auzit-o...

Elena, cum ai reusit sa slabesti asa de repede? Ca am nascut inaintea ta si inca mai am 9 kile de dat jos pana ajung la greutatea pe care o aveam cand am ramas burtoasa cu Ilinca. Oricum, bravo tie pentru reusita! Ultimile 10 kg se vor topi, ai sa vezi. Mai da tu raite prin cluburi si in jurul cipendeilor si scapi si de restul de kile.

ce program de masa au kinderii vostri?
cate ore mai dorm pe zi?
mai e vreunul care nu a renuntat la pampersul de noapte?

Ma duc sa pun si banditul mare la culcare, ca de bandita mica am scapat, e in lumea viselor pana maine dimineata. In fiecare seara ma rog la Doamne Doamne sa-i tina obiceiul bun si sa nu inceapa sa se trezeasca noaptea... Ca Luk tare ne-a mai chinuit.
Gata, v-am pupat, sa fiti cuminti!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Olim - Adameasca
Go girls!!!!

Mergi la inceput

Is aia din Nord.
Mai fetelor si voua cred ca vi se intimpla cind citit mesajele scrie aici, ca vreti sa ziceti aia si aia si de la gura la tastatura se duce jumate:)) Am uitat de ghipsul lui Luca, de pozele pe care m-am tot uitat, de povestea nasterii Ilincai. Ma amuz pt ca mie nu mi se pare cine stie ce surpriza ca scriu aici, asta pt ca eu va citeam dedinainte, si adica ma simt chiar natural:))
In fine is obosita frinta. M-am saturat pina peste cap sa fiu gravida. In primul rind l-as omori pe sotz, am asa o fixatie si invidie ca el ar avea o viata super misto si eu-s vai de kuru' meu. Ma dor toate alea, chiar acum simt un junghi de toata frumusetea in coasta stinga, respir ca vai de mine, mai.. si in baie am o oglinda uriasa pe care nu am cum sa o ocolesc si ma sperii de ce vad. Incep sa seman la figura cu frate-miu care are 104kg si de care intotdeauna am facut misto(e in pozele unde suntem pe linga o barca ori la plaja, alea unde am palarie). Apoi am arsuri si nu mai suport psihic gustul ca de voma in git. Fetitzul sta de o luna cu capul direct pe vezica si cum e dolofana de 3,5kg am senzatie permanenta ca fac pe mine. Abia astept sa nasc dar nu mi-e dor de hemoroizi!!.. Plus ca mi-e teama de alaptat, ca data trecuta mi s-a dus dupa 10 zile, eu am tot baut ceai de anason, am tras de mine(a se citi sini) si m-am tot incapatinat sa-l pun la piept de m-am ales cu sfircuri crapate, dureri de faceam pe mine la propriu!! El fiind voinic, nascut la 4100 avea nevoi pe masura si nu se lasa.
Sa mai zic?
Intre noi, doar, ca avem experienta. In rest sperii fetele tinerele care vorbesc galesh cu burtica la prima sarcina.
Adameasco, sa stii ca fina ta si cu mine chiar suntem de toata mila la 38 de sapt, si la atitea kg:))

La haine am optat asa: imi da careva un costum cosmonaut marimea 56, in caz de am sa-l folosesc o sapt doua. Eu cumpar marimea 62 o geaca de jeans ori raiat dar cu dublura calduroasa si gluga. Deci ceva de primavara serioasa. Cu ceva de genul asta deasupra in caz de e dimineata sau o zi mai rece. Articolul e vindut, sper sa se mai vada poza. Si cu jeansi, ca pantofi are deja si ca orice domnisoara tre sa si-i arate:). Si sper sa acopar aprilie-mai cu geaca de primvara. Oricum am un sac super calduros si blana de miel la carutz.. De vara am luat deja.
Fina ta o sa aiba tot fetitza?
Nu mai pun poze in seara asta ca-s prea frinta, trimit acum la voi linckul cu ce am.
pup

POZE

Mergi la inceput

Am trimis sper la toate. Cind e ceva nou, va anunt si gasiti in pm adresa. Ori o sa fac cu invite ca si Alexandra daca e mai simplu, dar nu am energie acum:). Sa scuzati greselile si incoerenta din pm, de la junghi mi se trage:))
Adameasco incerc cit pot de scurt:
-trezirea la 7.30-8.00 banana ori actimel de inviorare.
-la gradi mic dejun la 9.00 cu copii ce le pune mama de acasa. au acolo numai lapte simplu ori cu cacao. ii dau corn flacks ori ii cumpar un croissant ori un muffin, ori un toast mic cu philadelphia, ori piine cu unt si un baby bel(brinzica de copii stiti voi). normal ca el prefera varianta dulce.
-12.30-13.00 iau masa principala la gradi. cu mincare ca de prinz gatita acolo de bucatareasa, in fiecare zi alta, variata si ca pt copii. plus desert sanatos.
-15.30-16.00 desertul nesatos de la mami:)), iaurt cu smarties, lapte cu o gogoasa. ceva de genul asta.
-18.00 "abend brot" cum zic nemtzii. mincare usurica. desert mar ori lapte.
In we gatesc special ce-i place lui, supa de pui cu galuste, brinza cu smintina, mincare de mazare.

Aldo nu mai doarme la prinz de dinainte de trei ani. Doar de e bolnav atipeste pe la 16-17 si pe urma doarme greu seara, dupa 23.00!!. Cind merge la gradi are program super bun. E in pat la 20-20.30, adorme maxim la 21.00, de obieci 20.30. Si doarme neintors pina la 7.30-8.00. Sa zic asa, doarme cam 11 ore din 24.

Nu mai are pampers noaptea de anul trecut. A facut pe el noaptea doar cind a fost bolnav cu febra mare, de vreo 3 ori. In rest se cere uneori, sa zic odata de doua ori pe sapt se intimpla asta noaptea. Se culca de obicei la loc rapid. Doar de nu e we si-l iau la iubit in pat la noi. In schimb ritualul e fix inainte de nani, spalat de dinti si pipi. Chit ca zice el ca nu-i vine, pina la urma tot tre sa-i vina, dupa povestea de nani de ex.
Noapte buna fetelor. Fug in pat la relax. Ce sa le fac arsurilor?? Mi-e si frica sa ma intind..ah senzatia asta uricioasa..!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

In primul rand scuze pt greselile din mesajul anterior....vai de capul meu .... parca-s analfabeta.
Ma grabesc de fiecare data, in plus un mesaj il scriu in vreo 3 etape.....asta asa ca o amarata de scuza. Daca citeam la timp il corectam.Laura nu te vaita. Imi amintesc cat ai asteptat burtica asta. Sa fie mare si sanatoasa. Lasa-l si pe tatic sa traiasca. Partea asta o inteleg perfect. Si eu aveam senzatia ( cand avea Isa vreo 2 ani si aveam progr full time...era o aventura sa ajung la manichiura ) ca el are o viata perfecta si ca eu ma ramolesc in casa.
Si daca-mi zicea ca i s-a intamplat cine stie ce grozavie.....eu ma holbam zambareata toata ca la felul 100.Eu cand eram graviduta ma vedeam absolut minunata si fantastica.
Chiar si in poze.
Dupa ce am ajuns acasa cu bebelina am realizat minunatia de 80 de kg.
Pana atunci ma admiram in fiecare oglinda Cred ca hormonii m-au orbit.Ileana Isa papa 3 mese pe zi. Dim si la pranz papa la gradi, iar seara in general ciorbita ca-i place. Sau mazare sau fripturici.... papica facuta de mine. Asta daca suntem acasa, daca nu....depinde de meniu.Pampers nu a mai avut de la....nu mai stiu...2 ani si vreo 4 luni cred.
Si din prima zi de facut pipi la olita nu a mai facut deloc pe ea...nici pipi, nici kk.
S-a intamplat doar de vreo 2 ori sa se trezeasca sa vrea pipi.
Nu cred ca e normal nici chiar asa totusi.
Oricum cu fetitele e mai usor din punctul asta de vedere. Cred. Sunt mai receptive cand e vorba de olita.La pranz doarme enorm....cel putin 3 ore. Cel putin. Si asta pt ca o trezesc eu. Si se culca singura. Imi zice ca vrea nani si-mi arata ca .. casca.
Noaptea cam....10 ore.
Pe mine ma incurca rau somnicul asta de pranz kilometric. Pt ca mi-e greu sa merg cu ea la "activitati".
Se trezeste tarziu "la pranz". E deja seara mai exact.Stiu multi copii de 3 ani care nu mai dorm ziua. Poate cand o sa mearga iar la gradi o sa fie mai obosit.
Si cu pipi noaptea nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi. E mic inca..poate are somnul mai adanc....poate ii e lene sa se trezeasca....cine stie.
Poate e obosit ca nu doarme ziua si doarme bustean.
Incearca sa-l convingi macar 30 de min sa se odihneasca in pat. Si sa-i spui ca nu trebuie sa faca nani....poate daca nu mai insisti se culca singur. Poate-l fura somnul daca sta in patut. Fara jucari sau tele.
Ideea cu cipul e minunata. Isa o sa aiba unul la purtator si unul la masina.
Confom planului intocmit de taticul ei.... o sa aiba cipuri, microfoane,telefoane urmarite, masina urmarita, iubiti interogati ( si ei si familia lor...pana pe la gr 4 ).
Prietenele vor fi atent verificate ca nu se stie niciodata.
E vorba de Isa pe la 16 ani +
Ma duc la nani ca iar e super tarziu.
Somn usor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Vin si eu sa ma laud cu puii mei:
1, 2, 3, 4,5, 6
Asa
Laura, faine de tot pozele. Imi era dor rau de Aldo sa il vad si sa te aud povestind de el. Camera lui e superba. Culorile sunt vii, exact cum ar trebui pentru un copil. A stiut micul ce alegere sa faca. Are simt artistic.
De ce nu ii cumperi micutei un costumas mai gros, din doua piese, sa nu fie combinezon? Poate asa il folosesti mai mult decat un costum cu totul. Poti sa dai gecuta jos, pantaloni ii folosesti si cu alta bluzica. Eu asa am facut la Eva, am nascut-o in aprilie.
Iar tu arati tare fain. Mi-e dor de burtica, ma crezi? Ma apuca o asa nostalgie cand citesc de burtici, de cum misca bebelusii in burtica... Bine ca nu e sotul acasa ca acusica puneam de bb trei.
Ma bate cateodata gandul sa il fac si pe al treilea ca ma topesc de dragul copiilor. Eva e in culmea fericirii cand e in preajma lui Luca, rade cu gura pana la urechi, mandra sa isi arate fasolea (7 dinti), stie cum sa fure inimile (Luca nu facea asa ceva), iar Luca e tare incantat sa se joace cu ea (in lipsa de alti copii). Ai sa vezi cat e de frumos sa fie doi copii. Al doilea va fi mai infigaret, da din coate si razbate. Cam asa face Eva acum.
Luca inca doarme la pranz, asa ca pret de vreo 2-3 ore sunt libera, fara un copil. Si imi convine de minune programul. Insa seara se lasa cu somn dupa ora 10. Deci poate daca i-as scoate somnul de pranz s-ar culca si el mai devreme seara.
Despre silueta mea vreau sa va spun ca mai am 2 kg de dat jos. Intru in toate lucrurile dinainte. Si am reusit sa slabesc numai prin miscare, efort fizic si stress. Nici o dieta. De cand ma stiu nu am fost adepta dietelor. Mi se pare ca nu ma ajuta si in plus miscarea imi face muschii mai frumosi. Stiu la ce grupa am de lucru.
Insa nu vreau sa ma delas si sa nu scap si de pacatoasele astea doua de kg. Sotul este plecat saptamana asta si mi-e cam greu sa merg singura la sala. Ah, il iau si pe Luca cu mine ca au o incapere unde iti poti lasa copiii pentru max. 2 ore. Si se pare ca el e tare incantat. Cand imi e sotul acasa mergem o data la doua zile. Bag cardio, trag de fiare, apoi o sauna umeda (cand sunt singura pun niste eucalipt sa imi ajute sinusurile), apoi jacuzzi si gata. Nu suport apa rece. O urasc. Nu as putea sa stau pe malul marii sa ma bata valurile la fund. Dar nici nu ma laud cu un fund ferm.
Aha, cate vroiam sa scriu si am uitat. Visinata e de vina. Pusei copiii la culcare, zisei ca in sfarsit am si eu timp sa scriu, sa ma concentrez, ca in ultimul timp numai pe fuga scriu si tampenii. Dar ma mananca mainile si nu ma pot abtine.
Da si dupa cum ziceam numai putere de concentrare nu am eu la ora asta. Visinata ma aburi de tot.
Laura, prin ce emotii ai putut trece cu Aldo cand ai vazut ca nu mai e langa tine. Ti-am zis ca am patit-o si eu de mult. Si eram atat de speriata ca il cautam pe culoarele cele mai indepartate, nicidecum dupa colt. Dar am fost atat de panicata ca nu cumva sa fi iesit pe usile acelea de se deschideau automat ca pur si simplu nu m-a dus mintea mai departe, sa analizez un pic la rece, sa ma adun.
Doamne fereste. De multe ori vad pe highway anunturi de rapiri, dau detalii despre masina rapitorului. Instantaneu ma apuca niste palpitatii si un tremuratde nu ma pot controla. Mi s-a intamplat candva sa imi tremure piciorul pe frana sau acceleratie. Am fost nevoita sa trag pe dreapta sa ma reculeg.
Despre activitatile lui Luca pot sa spun ca e innebunit dupa muzica, sport si joaca, of course. Acum vreo doua saptamani imi dusei copilul la arta. Durere. Al meu Lucut statea cu ochii pe usa de fiecare data cand se deschidea ca sa vada ce fac copiii de la gimnastica, sala alaturata.
Ne-a pus tipa aia penelul in mana si da si mazgaleste o coala mare de hartie alba lipita de perete. Sa il fi vazut pe Luca cum "picta". Ziceai ca e platit sa vopseasca toata coala aia, sa nu ii scape vreo particica nevopsita. Zugrav il fac. Nu tu simt de imbinare a culorilor. "Mama, fa tu". M-am mai uitat si la altii in ograda ca sa nu ma simt prost ca al meu copil nu e talentat si ca e neinteresat. Aiurea. Nici ceilalti nu erau atrasi de pictat. Cu exceptia unei fetite care statea linistita si asculta sfaturile mamicii ei.
Asa ca de la clubul acela a ramas sa ne alegem clasa de gimnastica. Vom merge probabil sambata, ca in timpul saptamanii nu am timp deloc.
Ma doare sufletul cand il vad pe Luca ca nu are copii cu care sa se joace. Se mai vede cu nasii Evei, o data la doua saptamani si cam atat. In rest, il tinem cat putem d emult afara, drumetii la greu. Este un muntean adevarat. Ii lipseste rucsacul in spinare. Imi creste inima cand il vad ca merge cot la cot cu noi pe munte.
Despre program:
- 7:30- 8 scularea. Se uita la Tv la Teletubbies, mananca o banana sau un iaurt.
- 12 fix masa de pranz. Ciorbica si felul doi.
- 1 - 1:30 somn de vreo 2-3 ore. Depinde. Cateodata uita sa se trezeasca si apoi tragem noi de el sa il sculam.
- 3 -3:30 mananca niste fructe sau o prajiturica, de regula un chec, muffin, un pahar cu lapte
- 6:30-7 masa de seara. Musai sa fie o salata verde sau de varza murata. E innebunit dupa acrituri.
- 10 - 10:30 nanica.
Ca vorbeati de gradinite. V-am spus ca pe Luca l-am retras. Din sept. pana in ian. mi-a luat un virus nenorocit de mi-a facut febra 4 zile 40, am zis ca innebunesc de ingrijorare. Apoi o alta raceala. Iar in ian. a pus capac cu streptococul din gat, febra, mataieli.
Din oct. Eva a inceput cu otitele, vreo 4 la numar pana acum, cele tratate, nu iau in calcul ce nu a mers si a trebuit schimbat tratamentul, raceala, bronsiolita.
Azi, Laura, ii ridicai salteaua la pat Evei. I-am pus o perna sub ea si sa vad ce scofala facem. Sunt un pic dezamagita ca ORL-istul a fost foarte scurt cu mine. Stiu ca pentru fiecare pacient isi rezerva 15 min. dar nici chiar asa sa vin bou si sa plec vaca. Sa nu mai spun ca acelasi doctor imi va opera sotul de deviatie de sept si sinusuri.
Eu tot sunt sculata in fiecare noapte o data sau de doua ori sa pape Eva. Adriana, Cornelia ti se mai trezeste noaptea?
Laura, de data asta la Eva am folosit cu succes pompa Medela. M-a ajutat sa am laptic un pic mai mult ca la Luca. Am fost tare multumita de rezultatele lui Milka. Insa, Eva a fost tare sensibila, mi-a racit. Asa ca nu mai cred ca laptele matern ajuta copiii sa fie mai rezistenti, sa nu se imbolnaveasca.
Carmena, sanatate micului sa ii treaca raceala.
Carmen, foarte frumoase poze ai postat. Mi-am amintit ca in Hawaii vazusem garduri vii din floarea aceea galbena pe care sta fluturasul. Este locul unde m-as duce in vacanta de mai mulkte ori, nu m-as plictisi.
Matei e un scump. Are o gurita tare frumoasa. Si pare tare cumincior. Cum se descurca cu limba?
Hai ca fug la nani.
Va pup.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!
M-am delectat la cafea cu pozele voastre, Ciufisorii sunt atat de frumosi, de veseli si de luminosi iar Aldo un baiat serios si foarte frumos.
Ia ca pauza s-a terminat, s-au trezit amandoi . Revin pe seara, cand mai apuc, azi se arata vreme buna afara, deci iar colindam orasul.
Pupam si o zi frumoasa!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Olim - Adameasca
Go girls!!!!

Mergi la inceput

Aia cu greturile. Doar am avut o sarcina minunata din luna a treia cind s-au dus greturile si somnolenta. Am avut greturi insa nu am vomitat odata! Acum ce m-a lovit starea asta aiurea cu arsurile. Sarcina a fost ok, am fost activa, am muncit pina in luna a cincea. Am avut numai o singura problema, a trebuit sa iau medicamente. Dar totusi din luna a opta jumate e greu. Si kg astea multe dau senzatia de balena esuata, dormitul noaptea a devenit o corvoada, mersul la baie des, circei de o sapt. Si acum greata asta.
Si noi suntem inebuniti dupa copii, sa avem casa plina, al meu sotz are planuri pt bb3, cica imi lasa 2-3 ani de recreere si pe urma sigur inca un pui. Avem in plan sa o aducem de tot pe mama aici si pe urma pe tata cind iesie la pensie si asa o sa avem si noi timp si pt noi. Cu ajutor alta e viata. Insa eu cu siguranta nu ma pot gindi acum la bb3, deja ma gindesc la 2 sterilete sa fiu sigura

Ciuf, blonzi ca de prin nord sunt puii tai:). Ultima poza cu Eva m-a cucerit, ehei stie sa dea bine la camera;).
Acum vazind-o pe Eva, am realizat ca am fetita si tre sa-i pun cercei!! Aoleoo daca aici nu le face din spital? Dar mie-n suta nu le face ca nu am auzit asa ceva. Tre sa merg cu bb undeva habar nu am unde se fac gauri la ureche.
Hei mami de fetite ia ziceti-mi cum ati facut voi, de la ce virsta ati pus cercelusi? Au plins rau de tot? Si ce fel de cercei ati pus?
Ciuf nu se trage de ei? Nu-i mai bine sa iau din aia mici ca niste bobite?

Costumas mai gros ar fi ideal, dupa ce am citit inca odata ce a scris adameasca si am inteles ca finutul e baiat, exact asta vroiam sa-i recomand. Insa eu nu am gasit aici in magazine, si nici pe ebay! de necrezut.

Alexandra m-am amuzat cu sotzul, cipul si urmarirea. Abia astept sa-l vad pe Alberto la fel. Cit o sa ma amuz:))

Azi s-au anuntat 18°C!!! Cu incalzirea asta globala o sa fie vara asta la M Nordului ca la Mediterana.
Pe mai tirziu:)
PS:multumim de complimente

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Hey, burtica, Eva a avut cerceii pusi la trei luni. Exact pe 21. Cand a implinit trei luni, hai mama la "taiere". Am dus-o la Mall, la un magazin de bijuterii. Nici aici nu se face in spital sau la cabinetul pediatrului. Mi-am intrebat pediatru si mi-a zis ca in viata lui de medic, fiind in varsta, o singura data a facut gauri la o fetita care avea diabet. Atat.
La Mall nu a durat mult sa ii faca gaurile. Mai mult a durat sa marcam locurile.
Daaa, se trage de cercei. Si m-am si gandit la asta inainte de a-i face gaurile. Dar am zis ca o sa o doara si va renunta. Fetelor, i se intinde urechea de zici ca e elastic. In asa hal se trage. Baga degetelul in inelul ala (cercel) si trage de zici ca e prastie. Ma doar sufletul cand o vad si ea rade la mine. Ultima data i-am scos cerceii si am lasat-o fara ei vreo 2-3 sapt. Sa va spun ca i se astupasera gaurile???
Oricum toata lumea s-a mirat sa o vada pe o bebelina asa de mica cu cercei. Dar e o admirata. mai ales ca ultimii cercei sunt adusi din Ro. Aici nu am gasit pentru bb decat din aceia cu surubel. Pe care i-a purtat la inceput, cu ei i-a facut gaurile. Apoi cand a inceput sa se traga de urechi i-am schimbat de frica sa nu si-i scoata si sa ii bage in gura.
Fetelor, asa imi place sa o impopotanez. Mai si are un simt fata asta, fotomodel o fac. Stie sa traga zambetul, cum vede camera se pune pe zambit.
Apropos de fotografii. Cand eram insarcinata ma simteam atat de frumoasa ca niciodata. Fata curata, nu pete, cosuri, mai rotunjoara, par sanatos (traiasca vitaminele). Si toata ziua imi faceam poze. Singura. Ca daca as fi rugat sotul sa ma pozeze el s-ar fi uitat cas la mine. Asa ca ma fotografiam singura, de narcisista ce eram.
Cert e ca ma simteam tare bine gravida. Am poze cu zecile cu burtica, si cand misca am pozat, filmat.
Eram atat de vioaie, spalam pe jos in genunchi, caram, faceam curat, nu aveam nici pe naiba. Am fost intr-o forma nemaipomenita. Mai oboseam din cand in cand. Cand spuneam la alte burtici ca eu nu vreau sa nasc ca mi-e bine asa, nu am nici pe naiba, sunt usoara ca un fulg, credeau ca spun in gluma. Nuuu. Eu ma simteam super.
Noptile erau mai grele. In ultima luna dormeam la 90 de grade. In fund adica. Aveam un junghi in spate care raspundea in fata sub inima. Ala a fost cel mai pacatos. Cum ma intindeam pe spate sau ridicam mainile sus imi trecea.
Laura, despre carcei stiu ca sunt de la lipsa de Ca. Eu am luat Ca in paralel cu vitaminele. De cand ma stiu am o carenta de Ca.
Hai ca fug afara. E superb.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput