Nazdravani de oct-nov-dec-2003(79)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna dimineata! Si noi la ceflutza dar slaaba si cu muult lapte ca asa ii plac elui bb din burtic!

Laura si Elena sunteti fenomenale. CIteam intai la Elena ca nuuu de bb 3, apoi citesc sub acelasi nick ca "sunt burtoasa" Tocmai cand ma pregateam de intins felicitari si alea alea vad ca scria Laura

Adriana super haioasa povestea cu iesitul in parcProbabil ca-mi va iesi pe nas rasul dupa ce vine bb2, dar deocamdata ma distrez...Olgutza mie imi aminteste La Medeleni...cartea adolescentei mele asa ca mi-e drag numai cand ii scrii numele... la toti trei nazdravanii.
Noi suntem tintuiti in casa saptamana aceasta. Stefi are din nou rosu in gat, luam antibiotic deci adio gradi saptamana asta. Ne-au capiat de-a dreptul racelile astea in primul an de gradi, dar nu ne dam batuti acum cand mai sunt cateva luni. Insa am zis ca saptamana asta il tin in casa sa terminam cu muci, tuse si rosu in gat! Chit ca nu garantez ca nu o luam de la capat peste 2-3 saptamani. Ma bucur totusi ca nu a facut forme grave de raceala, dar antibiotic tot a luat a patra oara anul acesta. Sper sa fie mai roz situatia de la anul ca avand in vedere ca apare si bb2 e complicat sa avem virusi in fiecare luna in casa...

Mai fetelor nu mi-ati raspuns si mie la o intrebare. E adevarat ca la a doua sarcina te ingrasi mai mult decat la prima? Ca la mine se acumuleaza kg ceva de speriat, iar de mancat nu mi se pare ca exagerez. Cel putin sigur la Stefi mancam mult mai mult. Laura tu esti mai proaspata in bb2 cum e??

Si io vreau sa stiu cum o cheama pe bebelina...

Va pupicim pe toti.

Carmen18+ si Stefi3 ani

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Carmena, nu ti-am zis ca in ambele sarcini am pus 30 de kile pe mine? Sau am uitat? La prima am mancat ce-am vrut, la a doua am mancat su simtiri , rezultatul?! ACELASI!!!! Pupam voinicul sa-i treaca repde raceala... Nici Luk nu a racit fantastic de rau in alea 2 luni de gradi, dar Ilinca era tare receptiva la virusi. Probabil ca voi nu o sa aveti aceleasi probleme cu bb mic si racelile, Stef fiind in al doilea an de gradi... Desi gurile rele zic ca primii doi ani in comunitate is mai rai ...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Olim - Adameasca
Go girls!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Laura bine ai revenit !!! Sa dea Dumnezeu sa ai o nastere usoara si o fetita sanatoasa.!!!
Ileana, Andrei cred ca are oase mai grele ca nu arata grasut si are cred 105 cm.
Pupici si o saptamana buna la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Is aia din Nord de la frig si bere. Dupa ce nasc, cind imi revin cu programul o sa cer redeschiderea contului ori un cont nou. O sa vad cum imi e mai bine. Da' pina atunci poate o bag pe Elena la niste subiecte sexoase ca vad ca-s la moda acum pe aici. Nooo nu fac eu de astea, is cuminte:))
Adameasco sa stii ca e greu tare cu haina cea groasa la fetitz. Ca mai vine si dolofana si nu stiu ce marime sa iau. Acum e soare si aici in nord ai senzatia ca e soarele mai jos, asa arde in ceafa, ca atunci cind esti pe munte:)). Aer rece, soare tare. Si-n masina sa face cald si asa am chef de shopping de primavara, nu-mi vine a lua chestii de iarna, m-am saturat de ele. Probleme mari am

Hai ca sunteti primele care afla de nume, inafara de sotz nu am comunicat inca, pt ca asa ne-am contrazis cu cel nume..de nu credeam ca mai ajungem la un final. Dar acum am cazut 100% de acord. O sa o cheme Nadja(se pronunta exact la noi Nadia). Am optat pt scrierea nemteasca, ca Nadia s-ar pronunta altfel aici si apoi fetitzul o sa fie de nationalitate germana, traieste aici, copiilor nu le place sa fie altfel decit restul. M-am saturat eu de cite ori a trebuit sa zic la cei ce ma intrebau de nume ALDO, AAAAL-DOO. Bine macar ca numele nu e pronuntat altfel de ei. Nu ne-am hotarit pt al doilea nume, o s afie ori Maria ori Lara, o sa vedem. Si Nadja e cunoscut si la noi si la spanioli, si aici, plus ca i se potriveste la temperament! Face fetitzul gimnastica si aerobic si sedinte de streching, nevoie mare!
Aldo vorbaret, Nadja balerina acrobata, pereche frumoasa!

Ma amuzati cu biserica. Isa mai incepe si cu Alunelu:)). Aldo e fascinat numa' de ding dong, daca am ajuns prea tirziu si am pierdut clopotele, apai am venit degeaba. Si cind cinta orga il ia somnul:))Luminari nu sunt, decit citeva beculete electrice. Dar cred ca mai stiti biserica asta catoloca de aici de la mine ca e mai "futurista" asa, din pozele de la botezul lui Aldo. Cu bazinul in forma de cruce facut in marmura la nivelul podelei, pt botez, biserica e golasa, fara icoane, statuete, cu lumina ce vine prin niste ferestre de sus de stai cu ochelari de soare inauntru. De a trebuit sa_i dau cu otet pe la nas mamei mele cind a vazut unde o sa fie botezat odorul! La prima vizita in ro l-a plimbat la cea mai veche biserica minastire din galati, l-au baga preotii in altar, l-au miruit, i-au cintat si parca parca e mama mai cu sufletul impacat:))

Carmena si eu am zis, ca la prima sarcina am pus 23 kg, inainte sa ramin abia ce ajunsesem la kg dinainte si acum am exact la fel de multe ca la prima sarcina adica 22 kg extra. Exact mai am timp de un kg doua:)). Insa nu le-am pus in acelasi ritm. De data asta la inceput nu am pus mare lucru, dupa care am exploadat! Pofta imensa de dulciuri, carne, piine alba, acrtofi si fructe. Muuuulte. Pe cind la Aldo nu am suportat carnea, dulciurile asa si asa in schimb fainoase, paste, fast fooduri, bere fara alcool. Si tot pe aici am ajuns. Eu nu am fost deloc in stare sa ma abtin la ceva in nici una din sarcini. Cum a fost cheful asa am facut:)). Ca sa tin minte ca graviditatea a fost cool:)). Dupa o sa tin cure si viata grea:))

Ia sa va intreb eu ceva ca tot uitam. Adameasca s-a reapucat de fumat, Elena, tu? Care mai sunteti? Ca ma tot chinuie gindurile. As vrea tare mult sa ma las de data asta, sa profit de pauza sa nu ma mai reapuc. Insa mai fetelor, am asa niste pofte!! Ma visez noaptea cu niste tigari luuuungi! Vicios fetitzul meu, ca maica-sa asaPlus ca salivez la un pahar de shampanie ori vin rosu bun. Cu Aldo nu am avut asa simtzaminte lumesti:)), doar de sex. Si pe de alta parte, ma tem ca nu o sa slabesc asa fuga, stiti voi fumatorii au un apetit mai scazut pt dulciuri, bombonele, biscuitei etc etc. Stiu ca e mare timpenie asta cu slabitul si fumatul, mi-e jena sa zic asa ceva, ca nuse cade si nu e gindire sanatoasa, morala. Dar is sincera

De mamici si copii, asa e si pe aici. Si nemtzoaceie stau acasa pina cel mic are 3-4 ani. Multe isi pierd locul de munca, ori de au 2-3 copii, experienta la job. La fel si ele singurele intre copii, gradinite, supermarcheturi si mincare. Frantuzoaicele de ex, au deprinderea altui sistem. Copii is dati de la 2-3-4 luni la cresa sau bona comuna. Si ele se intorc f repede la munca. Ele considera ca fiind "mama-closte" cele ce stau pina la un an casa cu bb, Doamne feri de 2-3 ani! Aici nemtzoaicele cit s-ar zice in rest ca ar fi reci, nu concep mai devreme de un an sa-si lase copii. Dupa un an ar vrea multe, dar e scump. Nu se merita pt multe. Totusi sitemul frantuzesc si mentalitatea deprinsa prin educatie in privinta asta, e pozitiv pt femei. Franta are cea mai ridicata cota de natalitate din Europa. Deci femeile doresc copii. In germania natalitatea e cit de cit salvata de ausslanderi, care fac 2-3 copii, ca nemtzoaicele se pling ca nu-s ajutate de sistem, ca-s impinse sa stea acasa. Si de asta multe vor copii dar le e frica ca nu mai reusesc sa redevina indepedente. Ori amina pina e prea tirziu.

Deja ma uit dupa concertele pe anul asta, poate prind vreo unul pe gustul meu. Eu deja imi fac program si de iesiri, ca turbez. Stiti ca am fost la Santana si Madonna, a fost super acolo in mijloc la dezlantuit pe muzica la maxim. La Madonna eram deja in 2 luni jumate, asa ca am fetitz modern, stiu de unde i se trage zbintuiala din burtiq. In seara asta o sa pun niste poze si de la concerte si de la alte plimbari. Si imi fac vise de vacanta. Ne gindeam sa mergem in vara un we in Legoland in Danemarca, ca tot ii mai aproape de noi ca restul europei. Cu bb la marsupiu si Aldo de mina cu papa prin toate minunile de masini, zic ca merge.

Aaaaaah si sa va mai zic ce mai caut, o sa ziceti ca-s dusa. caut pe aici prin zona o pensiune taraneasca traditionala, cu cai, animale, oi, capre tot ce se gaseste la o curte, unde iei micul dejun acolo cu produsele facute in casa. Cu ponei pt Aldo de ex, cu posibilitatea de a dormi odata in saci de dormit dar in paie in hangare, Stiti voi ce vreau sa zic, contatc cu natura bruta, cu mirosul si linistea specifica, cred ca le face bine copiilor. Nu sa vada vaca numai la tv:)). Am vazut astfel de ferme la tv, si sunt la moda pe aici. Trebuie eu sa o gasesc pe cea mai frumoasa pt un we, ca mai mult nu as rezista cred:)). daca ar fi zboruri bune, ideal ar fi o pensiune din asta in mijlocul muntilor in Romania!
Va pup, merg sa-mi fac siesta o ora doua. Apoi incepe programul de mama.

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Si bineinteles salutari Carmen, Marioan, Alexandra

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by adameasca

'neatza! azi dau o maaaaare!

Adriana, am ajuns la o concluzie: viata voastra ar fi searbada si plictisitoare si muuuult prea linistita fara Olgutza . Nu stiu de ce, imi imaginez ca tu esti o persoana calma, de ceilalti doi copii zici ca sunt cuminti, iar ea imi pare asa, o boare de vant in casa . Imi plac nespus copiii iuti si vijeliosi.

Iar Isa, are sange latin, vorba Laurei .

Ileana..haha.. sa stii ca ai dreptate. De multe ori ma gandesc ca eu sunt de vina, pentru ca exact cu Olguta din LA Medeleni seamana , si eu am tinut mortis s-o cheme Olga.. Nu puteam si eu sa-i pun numele Nicole(ca tot s-a nascut de Sf. Nicolae) si aveam fata cuminte..? Asta mi-a trebuit..
Si ce e si mai hilar: Codrin e exact genul lui Danut, adica putin mototol, linistit.. dar care nu se lasa calcat pe coada....si ei doi se-mpaca precum soarecele cu matza..

Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Laura eu m-am lasat de fumat dupa sarcina. Fumam de pe la 16 ani....varianta clasica: o colega mi-a zis ca trebuie sa incerc....bla bla.....dupa am pus-o eu pe sora mea ....tot asa
Cand am aflat de bebe am renuntat la tigari ( in ziua aia si total ). Credeam ca o sa fumez iar dupa ce vine bb si termin cu lapticul.
Cred ca am fumat max 2 tigari si gata.
Am avut 2 motive : 1. sotul ( care s-a lasat si el din ian 07 ) m-a tot batut la cap ( in sensul frumos al cuvantului ) ca nu mai are nici un sens....ca dupa un an si ceva e aiurea...ca sunt oribile femeile batrane cu tigarea in gura.....cum o sa-mi plimb eu nepoti cu chistocul in coltul gurii ....asa m-a convins .
Mi-a fost tare usor, a trebuit numai sa-mi doresc.
Adevarul e ca am slabit tare greu si inca mai am cateva kilute, dar am slabit.
Nu stiu daca are leg cu nicotina sau cu faptul ca am stat acasa 3 ani cu un copil super cuminte.....gluma gluma dar cred ca asta m-a impiedicat sa slabesc.
Fara nervi, treaba sau stres.
Copil vesel, papa buna, tele, pc, sot saritor......sa tot rontai si sa papi.
Iar eu am luat 30 de kilute....
Acum cred ca mai am vreo 5. In plus n-am facut miscare si n-am fost la sala decat vreo 3 saptamani ( jenant pt ca mi-am facut de vreo 3 ori abonamente....si sala e in coltul strazii ).
Posibil sa dai jos ceva mai greu daca te lasi de fumat, dar nu-i imposibil.
Cu ceva regim si ceva miscare cred ca o sa fie super.
23 de kg....nu-i o drama ( zic eu cu 30.....ma vedeam miss la 23, zau ).
Nu va puteti imagina in ce hal eram, capul meu era ca un balon gata sa pocneasca. Am o poza in care il tineam in brate pe tati.....pot sa juri ca vreau sa-l halesc.Numele bebelinei e foarte frumos si chiar "international" Mi-am mai adus aminte un motiv: ma uitam la mamicile fumatoare care nu aveau liniste pt o tigara ca alergau dupa piticoti ( mai ales dupa cei de 1...2 anisori ), se enervau, nu aveau rabdare.....senzatia aia pe care o ai cand vrei sa fumezi si din x motive nu poti.
Sau cand mergi in locuri in care nu ai voie sa fumezi.....te apuca pandaliile instantaneu.Ma duc sa fac papa pt familionul din dotare.
Isabel m-a facut grasa cand m-am intns pe jos sa-i caut o jucarie pe sub pat....f senina imi zice "aiii mami ce grasa ".
E a 2 a oara !
Cica sunt grasa, frumoasa si miros bine a perfume Mai nou ii este frica de vrajitoare Eram afara zilele trecute si pt ca nu voia sa mearga cu mine sa cumpar o revista i-am zis ca mai bine vine ca poate apare bruja. Mama toanta, nu prea fac chestii din stea dar chiar nu avea chef sa vina.
In 2 sec apare o tanti ... pe la vreo 70 de ani, iar Isabel se trezeste urland la mine " mamiiiii uite ca a venit, a venit vrajitoarea"
Gata chiar ma apuc de treaba ca e groaznic e tarziu.
Pupacim pe toata lumea.

Mergi la inceput

Aia din Nord mi-s. Am pus africanul pt ca e asa de soare si bine de nu-mi vine sa cred! Am vazut primul neamtz la sandale, primul la pantaloni trei sferturi si primul la tricou. Nebuni Sunt totusi 12 grade si asta la soare, la umbra cred ca vreo 5°C. Dar nu bate vintul, nu ploua, ce mai se simt nemtzii ca-n Miami:)
Alexandra mare mare dreptate ai in ce zici, deschisesm si pe celalalt forum un subiect pe tema fumatului, ma refeream acolo indeosebi la copii nostri. Poate o sa fac cite un copy past scurt la ce ma rodea apropos de subiectul fumat plus alte vicii, la parinti, copii. Am marele nenoroc ca Alberto e fumator din ala la 3-4 pachete pe zi, bine ca a fumat in ultimul timp pe afara, ori cu usa deschisa la living. Dar oricum se cunoaste cind sotzul e fumator si tu vreo sa renunti. Miroase el, miros hainele, la resto dupa 20 minute are privirea incetzotasata ca de ciine batut crunt daca suntem la nefumatori. Foarte greu in astfel de situatii.

Am venit cu Aldo de la sport. Lunea si miercurea merge dupa gradi o ora la o sala de gimnastica cu cercuri, saltele, chestii de catarat si alte nebunii asa ca pt copii. Cinta, alerga, ii organizeaza, e bine pt el. Incerc sa-l pun in contact cu multe activitati dupa gradi, si pt lb germana si pt o ora libera pt mine:), si pt ca aici frecvent e vremea aiurea si nu e de stat pe afara. ok, vara e altceva.
A fost si la o scoala de muzica, cintau, dansau, se jucau la tobe, claviar si ce mai aveau voie. Insa nu i-a placut.
Acum ca s-a mai incalzit, vreau sa-i gasesc o grupa de virsta lui pt inot. Oricum ii duce de la gradi la inot cind sunt mai mari. Dar nu strica mai multe ore si de mai mic.
Si am vazut un anunt cu clase de karate.
Incerc sa-i ofer cit mai multa activitate, ii place sportul, miscarea. Si am noroc ca e si f rezistent. De la 2 ani am renuntat la carut si am tot batut cararile cu el.
Cu program bun pt Aldo sper sa fac fata la bb2. Si el sa nu aiba timp sa simta ca nu mai e singurul printz al casei si al universului. Asa cit mai imi ramine timp pe zi cu Aldo pina sa-l pun la somn, citeva ore am sanse sa-i ofer ceva timp de calitate, nu dupa mine prin supermarcheturi.
Ma rog asta-i teoria. Sa vedem cum o fi in practica:))
Adameasco ai primit invitatia pe yahoo? Ca la mine nu apare si inclin sa cred ca am facut ceva aiurea.
Ven mai trece pe aici?

POZE

Mergi la inceput

Elenutza scrie
Sa raspund pe rand sa nu ma incurc
(ce imi place sa citesc ce scrie Laura cu ID-ul meu! Laura sa nu ceri mai nici un cont lasa asa cum suntem acum ca imi place tare...intru sa vad ce ai scris tu si te caut dupa id-ul meu ...hihihi...si de vrei sa scri la alte subiecte chiar te rog)numai sa nu ma bagi in gura "dusmanilor"(STI TU)

Laura, sincera sa fiu am mai tras cate o tigare la zile negre...adica de exemplu ieri a fost o zi neagra si am fumat 2 tigari...(asta ca sa ma prostesc!) Am un pachet de tigari prin casa de cateva luni si ce imi place cel mai tare este ca nu sunt adecta! pot sa stau nefumata cu lunile ca nu simt lipsa...
Am fost cu niste amice la un club(striptez de barbati),acolo toate fumau si beau sampanie/vin ...numai eu eram cea "sfanta" ...pana am zis hai mai sa cumpar si eu tigari si sa beau ceva ca tare aiurea aratam la masa cu ochi cat cepele la show si mainile incrucisate...!asa ca m-am ales cu pachetul de tigari ca sa fac ceva cu mainile ...o sa pastrez pachetul pentru data viitoare cand mergem iar la CLUB(abia astept)

aaaa...in camera la ALDO, ei tapet pe pereti sau e vopsea! ca vreau sa ii afc si eu lui Alvaro/David camera si imi place mult camera lui ALDO

Nu mai zic ca mi-ai facut pofta de ebay si acum sunt cu ochi pe niste cizme!luna viitoare mergem la Boston sa botezam pe David si ma gandeam sa imi cumpar cizme...ca nu am mai purtat de cativa ani cizme

super mami, haha...Alvaro a vazut cand alaptam pe David(nu mai alaptez de 3 sapt)si se uita la mine si zice : Mami yukiii!dont give to David yukiii tzatzi credeam ca nu aud bine...

Ileana
si eu am fost tot ca tine...adica la bb2 am mancat cu "mila" ca la Alvaro mancam ditamai hamburgele la 2/3 dimineata...am ramas acum cu 10kg in plus de la 2 sarcini...ce am pus pe mine de la David am dat jos...doar ca trebuie sa mai dau jos 10kg sa ajung de unde am plecat cu Alvaro adica 68/70kg...eheee visez eu la 70de kg..dar de imi pun putinel ambitia o sa reusesc.
Tigarile/cafeaua, parerea mea este ca nu au de a face cu kg.eu zic ca tigarile sunt un habit nenorocit si urat mirositor si urasc cand imi miros mainile dupa ce fumez...de asta nu vreau sa mai fumez nici macar cele 2/3 tigari la zile negre...
Laura sa nu te mai apuci de fumat plizzz...o sa incerc sa te incurajez ca trebuie sa te lasi de fumat

va pup si abia astept sa vizionez poze noi

carmen77
, vizionat pozele voastre.Matei este tare frumos.
Eu am fost in Japonia la o gradina Botanica de am ramas asa
ce aparat de fotografiat ai tu ca ai niste poze superbe!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Tot pe fuga sunt. Vezi, Laura, de ce nu-s capabila sa scriu e-mail-uri sau sa stau pe chat? Trebuie sa fug cu puradeii in parc. E o vreme superba de primavara. mi-e dor de padurile de acasa unde mergeam la cules de violete, brandusele, urzici. Ce frumos mirosea pamantul cand ma asezam pe patul de frunze uscate. offf, nu vreau sa pic in borcanul cu melancolie. Cert e ca vremea este superba, ideala de scos piticii.
Ce vroiam sa scriu repede sa nu uit, este ca de fiecare data imi tin promisiunile fata de copiii, de Luca, ca Eva e cantitate neglijabila acum.
Daca ii promit ceva lui Luca e musai sa fie respectat. Altfel ma fac de ras, pic de mama mincinoasa. Si in felul asta ii sunt si un exemplu bun, pozitiv.
Imi place tare mult numele Nadia.
Carmena, la a doua sarcina am luat cam la fel. Si am mancat cdalculat, am refuzat dulciuri, paine si alte chestii. Si cu toate astea tot cam aceleasi kg am acumulat. Burti mari de tot.
Ah, Laura, cum pot vedea pozele tale?
Fug incerc sa revin mai tarziu daca mai am timp. Azi fac voluntariat.
Pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput