Nazdravani de oct-nov-dec-2003(79)
Raspunsuri - Pagina 5
marioan spune:
Laura multumesc frumos pt poze. E un dulce Aldo si are niste ochii superbi. Mi-am dorit si eu un baiat cu ochi albastri sau verzi dar numai de la o bunica avea de unde fura asa ca poate la bebe2.
adameasca spune:
'neatza!!!!
Elenelor, unde sunteti? ![]()
Ce-i cu linistea asta?
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Olim - Adameasca
Go girls!!!!
Elenalove27 spune:
Elena din Nord vine mai fuga![]()
Elenush unde esti? Ce e cu voi? Chiar vroiam sa-ti zic ca uitindu-ma pe pozele mai recente se observa clar ca David iti seamana! Nasucul, fruntea, gura, toata fetisoara! O sa se faca un frumos ca maica-sa! Ce culoare au ochisorii lui?
Adameasco, merci de info. Din pacate asa stau lucrurile..m-am cam desumflat..eu chiar credeam ca e bagata cap coada, legea ca in Europa. Pai mare pacat, ca de acum incolo vor creste nr celor ce stau in chirie, chiar si pt toata viata, cum e si pe aici. Si trebuie protejati si ei. Si normal si proprietarii. O s afie si la noi sunt sigura, dar mai dureaza.
Am luat pina la urma 2 jachete din UK, una din fleece mai groasa si inca o jacheta mai subtire, totusi captusita. Super dragute si la un pret ok. Citisem pe undeva ca din toata Europa, hainele pt copii cu preturile cele mai bune, calitate buna si cu un design dragut sunt in UK. Si pe ebay din ce am vazut chiar m-am convins! Cred ca de costumul cosmonaut nu o sa mai avem nevoie. Mai bine mai subtire imbracata si apoi cu o patura groasa sau cum e moda aicil a nou nascuti, sa fie acoperiti cu perne din puf usoare dar calduroase, plus blanitza dedesubt. Pt ca mai intri in magazine, mai stai in soare, e mai simplu de dat la o parte sa intre aer si ramine bb in jacheta. De ar fi in costum cosmonaut daca e mai cald nu poti deschide fermoarul, ca ramine direct in bluzita. Tu Ileana, te-ai hotarit?
Marioan merci de complimente, spor la bb2! La noi s-a lasat asteptat ceva timp. Am avut 6 luni sterilet dupa nasterea lui Aldo, pe urma cu toata viteza inainte:) Dar abia cind Aldo avea 2 ani jumate a fost sa fie. Poze noi nu aveti?
Ce ajutor mai am eu in casa cind am nevoie de ceva timp liber: a luat sotzul un DVR, stiti voi, un fel de DVD dar ceva mai altfel. Are memoria unui computer, de fapt dubla, meniul simplu ca la comp. Si ma ajuta ca pot inregistra ce desene ii plac lui si cu care sunt si eu de acord, ca totusi nu-l las la desene agresive, ori prea rapide care-l zapacesc de cap. El e inebunit dupa Trenul Thomas, Lasy Town si Ozy Boo(astia-s niste pinguini la fel de lenti si dragalasi ca teletubbies). Si-mi inregistreaza DVR-ul tot ce programez, nu tre sa schimb cd-uri ori dvd-uri pt ca are totul in memorie. Si pun cite ceva cind am nevoie, adica nu-mi conditionez programul ori mesle lui ori mai stiu eu ce in fct de desenele lui preferate.
In rest LEGO. Taica-su ii face niste constructii mari cu poduri, cu cai ferate, gara, si el plimba trenurile si vagoanele lego pe acolo, construieste si el. Cam la doua zile tre sa-i refaca constructia cea mareata:)) ca sa-l atraga.
Cartile nu-i plac cine stie ce, il face mama mecanic
. Doar cind ii zic eu povesti seara, in rest nu.
Acuarele nu am luat in casa, e tapet nou pe aici nu am chef de renovari:)). Am zis ca ii iau la vara si poate sa faca ce vrea cu ele afara pe masuta lui. Are in schimb tabla de desenat cu creta, pe partea cealalta e cu magnet, dar n-as zice ca l-a atras prea tare. Tot masinutzele si tranuletele sunt la mare cautare.
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
Elenalove27 spune:
Ileana tocmai ce am citit la grupul de mamici de martie-aprilie 2007 burtoase ori proaspete mamici, unde am fost si eu inscrisa, ca s-a nascut pe 6 martie o fetita cu numele Ilinca, si m-am gindit la voi. E tare frumos numele.
POZE
adameasca spune:
Ahaaaa, deci si Aldo e fan Thomas, noi suntem de-a dreptul disperati cu thomas. Nici o masina nu mai e masina, toate au fost botezate cu nume din desenele animate cu Thomas. Sunt capiata, pur si simplu
. Cand am fost cu el la urgentze la ortopedie sapt trecuta a intrat fuga in cabinet si a inceput o discutie spumoasa cu dr pe marginea lui Thomas. Noroc ca era si bietul dr in cunostinta de cauza, ca are si el un baiat de 2 ani jumate. ![]()
pana la urma iau si eu finutzului, ca si tine, o jacheta, un costumas de primavara si-o paturica. Ca deja e cald pe aici, nu are rost sa mai dau banii pe cosmonaut.
Ma duc sa culc gasca vesela, sa vedem dc mai apuc sa mai revin pe aici, desi nu cred, ca mi-e somn de mor. Am tras o plimbare de 3 ore pe afara, am fost cu ei la medic asa, de control, sunt ok amandoi. Iar eu azi noapte am stat de nebuna treaba pan' la 2, ma uit la Fetele Gilmore, mai e vreuna fan pe aici? ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Olim - Adameasca
Go girls!!!!
Carmena spune:

Si eu repede pe aci cat doarme puiul. V-am citit in countinuare dar n-am mai postat ca daca prind putin liber mai bag niste acte ca sunt rau de tot in urma cu munca cu saptamana asta de boala a lui Stefi...m-a capiat rau de tot cu statul numai in casa.Impingem la masinutze(si ce mai merge miscare de patru labe pentru mine mai ales ca am ceva burtica...
), mai coloram cu acuarele, evident si peretii pe care ii curat apoi cate o ora...greu, acum imi dau seama cat ma salveaza pe mine gradinitza. Pai n-a mai face mai nimk daca n-as avea alea 6-7 ore cand e Stefi la gradi...
Si Stefi doarme noaptea de la 21.30-22.00 pana dimineata la 08.00-08.30. Mai doarme 2 ore la pranz. Eu zic ca e bine, dar el ii seamana aici lui taica-sau e mai somnoros din fire. De mancat, inca o data traiasca gradinitza! Acasa nu mananca mai nimik si alea cu rugaminti si obiecte de "cimilit"(a se citi "mesterit") in preajma.
In principiu mesele sunt cam asa:
dimineata-cereale cu lapte sau crenwust cu paine sau un sandwish cu diverse chestii(branza topita, salam
- ii place, sau unt cu miere
pranz- acasa doar ciorbica, la gradi doua feluri plus desert si laudele de rigoare ca mananca cel mai bine din toti copiii-daca n-as avea incredere in educatoare as crede ca ma duc cu presul
pe la 4-5 dupa amiaza - o banana, sau 1 iaurt
seara - mamaligutza cu branza, piure cu diverse chestii...
Stefi are acum 16-17kg in fct de perioadele de boala. Inaltimea nu o mai stiu dar e inaltut ca pare slabutz. Eu sunt fericita daca e vioi si cu chef de viata ca acum e mare, nu ma mai stresez ca nu mananca precum graficul.
Adriana mmm mi-ai facut pofta cu branzica cu biscuiti si dulceata. Noroc ca am in frigider si merg sa fac si eu o portie...
Pana acu am 78 kg si sunt in luni...Ce ma fac pana in 9
.
Luni merg la eco morfo si cred ca aflu si sexul lui bb. Sa-mi tineti pumnii asa am niste emotii.. Parca la Stefi nu eram asa fricoasa.
Ileana pup Ilinca, e o frumusica.
Mi-ar place si mie o fetitzuca, dar daca o fi sa fie baiat cum spune toata lumea...sanatos sa fie, o sa fiu mamic cu trei putzici in casa...Norocul meu de 8 martie si ghinion de puturosi tot restu' anului...
Pup la toata lumea,
Carmen
18+ si Stefi
3 ani
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
adriana spune:
Carmena, scuze
, am uitat ca esti gravidutza.. Nu mai spun nimic de papa...
L.. cand am vazut ca nu mai scrii, m-am gandit ca a venit fetita
..Se zice ca vin mai repede, eu si sora-mea am venit cu fix 2 sapt. mai devreme..
Copiii mei au fost toti intarziati...mai mult sau mai putin..
Sunt putin invidioasa pe talentul lui Aldo de a face LEGO.. fi-miu nu are rabdare..
Acum cateva zile l-am pus sa mai scrie si el ceva pe tablita.. sa faca o munca (asa zicem noi). La care lenea pamantului mi-a spus.. "Nu, mai bine cant la orga.." (de fapt, si acolo o lalaie mult) Puturosenia sa poate ma pune sa-i inmoi si painea in curand ![]()
Ileana, merci de info, sa vad cum fac cu inchiriatul.
Elena, se mai face Davidut cu ochi frumosi?
Dupa ce am vizionat pozele am ajuns la concluzia ca:
-il vreau pe Luca al Ilenei pentru Olga (cred ca ar face o echipa minunata
)
-si pe David pentru Cornelia
si gata..mi-am aranjat fetele
Mami de Codrin, Olguta si Cornelie mica
Carmena spune:
Laura superb este Aldo.
Inca o data ma conving ca si baietii sunt niste scumpi asa ca la tanc au picat fotografiile in caz ca "dublez" de data asta.
A, si am citit deja de saptamana 38 la tine m-am distrat copios
cu barbatu-miu. I-am zis ca eu sunt in sapt 18 si deja nu mai vreau, vreau sa fie maine august si sa nasc odata. Si promit ca la bb3 never ever nu ma mai bag, o admir pe Adriana! Eu una daca ma ajuta Dzeu sa nasc bine si de data asta nu mai vreau gravida cu 30 kg la purtator ca sa fac un bb de 3 kg! Asa ca nu-ti fa griji, stiu de pe la Stefi ce inseamna sapt 38
, desi l-am nascut la 37
.
Adriana stai linistita, eu poftesc la orice asa ca nu e bai. Poate si d-aia ma umflu ca o gogoasa.
Tocmai am mancat restu de fructe de la fii-miu yam yam cu multa miere...
Carmena spune:
Si intr-adevar Aldo e cel mai frumos neamt
, dar are si cui semana asa ca, si voi sunteti niste frumosi.
Elenalove27 spune:
Mai berbatzii astia nu-s normali, eu-s din aia tipic femeie care nu le intelege "trairile". Tocmai ce ma plingeam pe yahoo Ilenei ca in seara cind mi-a fost greatza si rau de tot, am vb cu sotzu' sa-i zic ca nu am chef de gatit, de mincat, de nimic, am gretzuri pina si dupa un pahar cu apa. El zice ca no problem my love si ce-i da in cap!! Sa manince in drum o shaorma imputita si a mai baut si 2 beri sa o rascoleasca asa toata noaptea
, de era sa mor cu el in pat.
Ei bine eu mai stau seara in dorimitor unde e reciverul de la satelitul romanesc sa vad stirile si vreo emisiune si in seara asta cind vin in living in vizita la sotz, el privea cu un enorm interes un documentar despre femei insarcinate!!! Cum misca bb, cum se simte femeia, chestii din astea. Nu inteleg logica, sa mor
! Pai are documentar live norocosul, dar nu se omoara cu intrebari de genul cum te simtzi, vrei un masaj la picioare, ai crampe, hemoroizi, pofte etc etc. Noo al meu sotz prefera documentarele
Carmena unde ati fost voi in Spania? Si in albumul "concediu 2006" tot spania e, ca am recunoscut sezlongurile:) Cum sa nu, frumosi baietzii nostri, or sa fringa inimi dupa inimi. Stefi iti seamana mult, frumos ca maica-sa
, il prinde bine bronzul din Spania. Multumim de complimente
Apropos cind eram insarcinata cu Aldo mie feelingul imi zicea ca o sa fie fetita si la sarcina asta pina in 4 luni cind ne-a zis dr ce e, am fost convinsa ca va fi baietel:)) . Sanatosi sa fie!
Aldo al meu e dat deja, e al Freyei a Lenei. Sa vedem ce inimi va fringe Nadja.
Fetelor am emotzii din ce in ce mai mari! Pe de o parte s-a asternut peste mine un calm asa ca cel dinaintea furtunii
, adica inconfortul, durerile, au trecut pe un plan secundar, si sotzu' cu documentarele, si costumele de baie sexoase si modelele mladioase de prin cataloage, totul e minimalizat acum. Nici macar nasterea in sine nu ma preocupa. Am emotzii sa o vad! O sa fie bine? O sa fie sanatoasa? Am inima frinta:)
Ma mai gindesc cind il pup si alint pe Aldo ca acum sunt ultimele zile cind e singurel la parintzi, cind inca e unicul printz al casei si al universului nostru. Ma gindesc oare cum naiba se poate sa iubesc la fel cum il iubesc pe el. Si uite cit de perfect este el, oare cum e sa mai existe inca o lumina a ochilor mei..! Ma bazez pe instinctele mele de mama, dar am emotzii asa de mari
Adriana pai constructia aia din lego ce apare intr-o poza, e facuta de Alberto sotzul, Aldo adora doar sa se joace si punctul culminant e sa strice tot tot
. Inca nu face el asemenea minunatzii, insa categoric ii mosteneste rabdarea sotzului la chestii din astea minutioase, impreuna stau cu orele. Is tare dragutzi impreuna, are si 3 cutii mari pline cu masini, trenuri, cai ferate, toate lego si asta e locul lor preferat.
Eu prefer sa ies afara, sa-l alerg prin padure pe la plaja, stie deja ca mamei nu-i place lego
. Sotzul nu e mare sportiv, asa ca ne completam. Unde mai pui ca i se trezesc fiului meu instinctele latine de macho si cind sunt prinsi in timpul unei constructii complicate de lego, daca vin in zona sa-mi arunc un ochi, ma trimite la tv:)). Acum bine ca nu la cratita in bucatarie:))
Oricum tre sa mai temperez instinctul asta, asa cu frumosul, ca de nu l-or bate nemtzoaicele cind o sa fie mare![]()
POZE