Nazdravani de oct-nov-dec-2003(79)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Ciuf, foarte frumoase pozele, copii arata asa de bine, parca sunt pictati, din vremuri trecute.. Nu stiu de ce, au un aer de ... copii amish.. spun prostii?

Carmena, acum tre sa-ti facem tie galerie, sa rezisti

Ileana, mersi de cafea, asta noapte ... mai are rost sa zic?... noooo.. c-o sperii pe Carmena

Super mami, si fetita mea e bolnava, eu am sinuzita, bebe nu poate respira.. astia marii vad ca sunt puternici.. mi-e mila de bebica
Sanatate bolnavioarei

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!
si pofiti o

Adriana, sanatate multa! Sper sa nu raceasca si restul gashtii, desi si numai cu unul bolnav iti vine sa-ti iei campii
Alexandra, sanatate Isei! Nasol ca tre sa stai iar acasa, nu te dau astia afara? Abia ai inceput munca si esti la al doilea concediu, asa-i? Pui o poza cu cortul ala de printese?

Ai mei sunt ok, veseli si cuminti , se iubesc la nebunie, au inceput sa se joace unul cu altul cate putin, Luk ii spune povesti Ilincai, ea sta si le asculta cuminte...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Neata si de la noi!

Ileana sarumana de cafelutza. Fooooarte buna...m-am culcat la 02.30 azi noapte, am avut de facut declaratii...nu imi fac poza cu mine ca va sperii, o las pentru cand ma intorc din mini vacanta de 01 mai, poate oi fi mai odihnita... De simtit ma simt bine, ii dau inainte cu regimul fara sare(in fine mai sar gardu' nitel) dar incerc sa-l respect cat de cat. Intr-adevar dr a avut dreptate, parca nu ma mai umflu asa rau, cel putin la picioare, de cand mananc nesarat, ceea ce zic io ca e de bine...Am retinut ultima fraza"Ilinca asculta cuminte..." Doamne ajuta sa fie cuminti amandoi!!

Adriana acu o sa rezist ce sa fac, am intrat in hora e musai sa joc, nu???? Desi cu burtoiu asta tare greu imi mai este, parca ma fac pe zi ce trece mai "cozonac". Ieri am fost cu fii-miu la frizerie si ma intreba frizerita lui "Sunteti in ultima luna, trebuie sa nasteti nu???"Nuuuu...mai am pana in august...A cascat aia niste ochi...

Pupici de la noi si copchii sanatosi si cuminti,

Carmen24+ si Stefi3 ani

poze carmen&baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

La multi ani Evei si Elenei!!!
Laura sa revii cat mai repede!
Carmen te prind eu dar momentan tb sa iau o saptamana antibiotic pentru ca si al 2 lea test de listerie a iesit indeterminat.In rest toate sunt in regula.
Pupici pentru Isabel bolnavioara. Sa va faceti repede bine.Adriana si voua la fel!
Andrei dupa saptamana de vacanta de Pasti a inceput iar sa planga la gradinita. Dar acum cred ca e doar de rasfat ca ii place mult cu tati si mami si pentru ca in timpul saptamanii suntem ocupati in week-end il tinem ocupat tot timpul, petreceri, munte, iesiri cu prietenii.In rest suntem bine desi tusim inca dimineata.
Vineri i-am cumparat revista Scoala din Padure si a fost tare incantat si acolo era povestea omului de turta dulce si inclusiv reteta . A facut 2 portii una sambata si alta duminica si era super incantat de ce frumosi sunt omuletii lui.El intinde foaia, el pune forma si el le aranjeaza ochisorii , nasturasi din stafide si nuca.Oricum asa cum evolueaza cred ca o sa se faca bucatar.
Pupici si numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Multumim pt urarile de sanatate, la fel si voua.Adriana multa sanatate. Cand sunt mititei parca-i si mai greu. Va pupam si aveti grija de voi.Ileana....am facut poze, o sa le incarc azi.
De dat afara nu ma da....ca sefu doarme langa mine de vreo 10 ani noapte de noapte si daca nu-l cifulesc eu...il ciufuleste karatista mica si creata
Povesteam cu ceva vreme in urma ca sunt mult prea calificata....biroul sotului meu ar fi avut mult de pierdut daca nu angaja asa un talent....ma fura concurenta si nu si-a permis asa ceva.
Acum explic: nu gaseam nimic ( de nasul meu de licentiata in drept cu ani de schimbat pampers ca experienta ) si am gasit best solution ever Carmena eu pateam asta in fiecare magazin cu lucrusoare pt copii. Valeria superbi copilasi. Sunt asa de dulcei.
Ce faceti cu gradi ? Incepeti iar sau nu ?
Sa mai pui poze cu sarbatorita.Isabel are o viroza .... usoara cica. Nu e grav, dar e.
Ma ustura si pe mine gatul.
Oricum nu cred ca e ok, prea des e bolnavioara. Reactioneaza mai bine, dar de luat ia tot.
Nici nu stiu de unde. E singurul copil din gradi care lipseste tot timpul dn cauza asta.
Analizele i-au iesit perfecte....nu stiu ce sa mai zic.
Pe mine ma scuzati acum, dar duduia taie tot ce prinde cu foarfeca cu care trebuia sa decupeze.
Acum vrea sa tunda un calut..dar imi cere o perna pt el ca "vrea sa doarma bine pe pernita ca sa nu il doara".
Ea crede ca daca taiem parul cu foarfeca doare tare
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sal
multumim mult de urari. Sunteti niste fete de pus la rana.
Adriana, spui prostii. Auzi tu copii amish ... Ntz,ntz, ntz. Acusica le fac si codite si te conving de tot.
Alexandra, pe Luca il duc la gradinita cand pleaca ai mei in iunie. Nu stiu ce sa fac cu Eva. Ma perpelesc si tot nu ma dumiresc incotro sa o iau cu ea. Sa angajez Babysittera sau sa o duc si pe ea la gradi de 2 ori pe sapt.
Cu ocazia primului anisor de viata al Evei ii facui un filmulet aniversar. Va poftesc aici: http://www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Puuup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!
e gata!
Ciuf, tare frumos montajul, felicitari! Sunt ca doi bulgari de lumina copiii tai, atat de frumosi...

Alexandra, am inteles acum de ce nu te da nimeni afara . Sanatate Isei! Nu poti sa-i dai ceva pentru imunizare?
Carmena, replici de genul "tre sa nasteti", sau "nu mai aveti mult, nu?" am auzit si eu de mi se acrise, deja le ignoram
Marioan, am vazut si eu revista aia la chiscuri si ma gandeam daca sa o iau sau nu... Daca ati luat-o voi, musai sa o luam si noi. Luk e fanul revistutei aleia care se numeste "Carticica, draga mea", voi o cumparati?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Multumim de cafelutza Ileana, suuuper buna...

Ciuf super frumosi pustii tai. M-ai convins(daca mai era nevoie), ca e frumos cu 2 prichindei desi sunt sigura ca ai surprins cele mai "minunate" momente. P-alea cu impartit jucarii si tipete...n-are rost!

Alexandra si patronu' meu e acelasi soi cu al tau, tot de 10 ani doarme cu mine...Dar nu stiu daca neaparat, cel putin din punctul meu de vedere, e mai bine. Doar ca il mai pot ameninta din cand in cand ca il bag pe regim de cartofi fierti daca nu se poarta corespunzator...

Marioan, Andrei cred ca e tiz cu Stefi. Pai si al meu de cand am inceput gradi dupa Paste, dimineata plange dupa mine si imi spune sa vin sa il iau la pranz...Si de asemenea tuseste dimineata, cica ar fi de la variatiile mari de temperatura dimineata-pranz, spunea asistenta de la gradinita lui. Eu te mai astept inca 3 luni sa intri in clubul , apoi eu ma mut in clubul "mamicilor de 2" si iti fac galerie de pe margine, sa stii. Asa ca spor la treaba!! Ia sa luam si noi revista cu pricina, daca o laudati atat, ca si Stefi da semne ca ar mai fi nitel atras de latura literara a vietii...

Elena de la caldurica nimik vesti de la 2 boys?? Si reactivarea contului Laurei dureaza asa mult, sa facem o cerere de urgenta la moderatori, sau cine se ocupa de asta????

Pupicei.

Carmen24+ si Stefi3 ani

poze carmen&baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Fetelor , revista e draguta si e scrisa pentru copii asa mai mici , e frumos conceputa.Eu o am in dubla exemplar ca a luat-o si bunica si mamica.
Azi am primit felicitari de la educatoare, ca si-a dat drumul la vorbit, ca deseneaza frumos, ca e mult mai atent in clasa. Deci suntem pe drumul cel bun.
Acum e fericit ca de la 11 ii scoate afara in curte si se joaca cu colegii, au si leagane.
Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Citesc ce ziceam acu' 2 zile....ca ma ustura putin gatul...bla bla.
In aceeasi zi am facut 40...niste dureri oribile din cap pana in picioare....tremurat...greata.....tot programul ce sa mai.
Azi vad ca sunt om iar, ma simt mult mai bine. Asa cum a venit, asa a plecat.
Isabel mai tuseste putin dar am senzatia ca i se trage de la aerosoli. Oare e posibil ? Toata ziua e ok, seara dupa ce facem tratamentul ( care-i place la nebunie...ma ingrijoreaza cateodata copilul asta ) incepe sa tuseasca.
Sotul e plecat pana duminica....la fix. Daca intarziam cu temperatura o zi ramaneam singure cuc.
Am tras si vreo 2 portii de plans in hohote ( tot ce la cele 40 de grade cred ca mi s-a tras )...unul ca m-a impresionat Isa ( zicea ca mami e bolnavioara si ca are grija de ea....si-mi aranja patura si ma mangaia ) si unul....nu stiu de ce.
Oricum bebelina a avut grija de mami, toata ziua.
E un dezastru greu de imaginat in casa....Isabel e topita dupa aerosoli ( nu mai pupa ) si picaturi de urechi ( am zis ca are otita saraca si o ajuta picaturile....da de unde....ii plac....nu e ok ).Acum sunteti la curent cu ultimele evenimente. Sunt super satula de boli, eu nu am mai fost bolnava de 2 ori intr-un an de cand eram copil. Am ajuns la concluzia ca am o alimentatie total nesanatoasa. O sa mananc mai multe fructe si legume. Fructele cel putin sunt aproape inexistente in meniul meu.Revin cu ceva dragut.Alexandra

Mergi la inceput