Nazdravani de oct-nov-dec-2003(79)
Raspunsuri - Pagina 27
Carmena spune:
Neata!!
Ileana ce matinala, multumim de cafelutza. Noi deocamdata abia ne dam jos din pat pe la 08.30. Ajungem ultimii la gradinitza, si muuult peste programul de venire a copiilor...De, mamica gravida, copil somnoros ce sa face de asa combinatie...
De cearcanele din poze sunt "naturale" sa stiti ca nu eram machiata. O sa atasez unele si cu ceva "spoiala", unde arat mai acatarii...
Adriana, mmm, ce incurajare, d-apai asa, eu dupa ce nasc pe bb 2 cred ca raman doua maaari gauri negre in loc de ochi...A, si ce bine ar fi sa nasc copchilu' gata de gradi!!
Pai mie primii 3 ani mi s-au parut mai grei, pana ajungi in anul 2 , vorba studentului..
Oricum, incurajarile nu sunt din cele mai roz privind viata cu 2 copii asa ca ma gandeam sa renunt la ideea de a-mi schimba masina si de banii de leasing sa-mi iau o bona inca inainte de a naste...Nu de alta, dar eu deocamdata lucrez acasa si cum o sa lucrez io cu 2 nazdravani pe cap ca mi se ridica pielea pe mine cand citesc mesajele Elenei de la caldurica...
In fine om vedea. Ca ziceati de balbaieli. Stefi inca nu are, dar cred ca ii corecteaza si educatoarea ca deja vad ca-mi spune el mie - "nu se spune asa!".
Ileana super Luca cu adevarat a inviat
Fac niste asocieri de te lasa masca, zau asa!
Fug la munca.
Pupici.
Carmen
24+ si Stefi
3 ani
poze carmen&baietii
super mami spune:
Neata si de la noi.Cu balbaitul....pare graba. Si nu la fiecare fraza.....dar de cateva ori pe zi. Acum ca am parat-o parca nu prea o mai face ( minune minunata....de cate ori ma vait la voi...se rezolva
)
Ranile au trecut, dar tot ne tinem de manuta la pipi.
Ileana felicitariiiii !!!! Carmena ce frumoasa e poza cu burtica si Stefi.
Si eu am avut o burtica maaaare rau.
Ah ce vremuri
Ca tot vorbim de burtici si bebei: Isabel e indragostita de o prietena care tocmai a nascut o fetita.
De cand cu bebe si burtica mare a devenit super interesata de subiect....ce, cum, doare ? , unde.....
Asa ca isi umfla si ea burtica si zice ca are o fetita acolo si ca mergem cu masina la doctor sa iasa bebe.Ieri a primit un cort de printese ( care a invadat evectiv camera ei ) si e tare incantata.
Azi dim m-a chemat si m-a intrebat cand mergem la magazin sa cumparam bebe fetita ca sa stea si ea acolo in castel.
Super scumpica a fost.Cu piciorusele: am masurat-o de curiozitate si se pare ca a crescut intr-o luna putin peste un cm.
Intamplator o masurasem si in martie.
Ea e inca mititica zic eu, ma refer la inaltime.
Inca nu are un metru. Pedi zice ca-i perfecta din toate pdv. Asa ca-l cred pe cuvant, oricum n-am cum sa o lungesc ![]()
Posibil sa o doara din cauza asta. Ce faceti vara asta ? V-ati gandit la vacanta ? Alexandra
adameasca spune:
Alexandra, ia fa o poza la cort, sa-l vedem si noi. Chiar is curioasa cum arata si, de ce sa nu recunosc, am nevie de feed back pentr Ilinca ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
ciuf spune:
Salutare
Ca de obicei nu am timp sa citesc tot. Sper de fiecare data ca acasa fiind voi avea mai multa liniste sa disec tot. Neah. Da' de unde. Cum ma vede Eva intrand pe usa raman a ei in totalitate. Sta agatata de mine de zici ca e un puricel.
Ah, ca si Laura, o alint si eu tot muneca. Numai ca a mea e o muneca mai mare care pe 21 face anisorul. Nu stiu daca o voi sarbatori sambata sau we urmator cand vin nasii ce vor plecati o sapt. la o conferinta in San Diego.
Botezul finutului nostru a iesit fain.
Vineri ajunsesem cu nervii la pamant. Am facut doua torturi, gen tarte cu fructe. Eh, eu bibilesc mult timp la elementele decorative. Eh si terminaram noi torturile, il rugai pe sot sa mi le ia de pe masa ca sa punem mancarea in farfurii. Si al meu sot gasii de cuviinta sa puna unul din ele afara, langa gratar, pe suportul lui pe care se afla si zapada... Stiti continuarea??? Zapada s-a topit, tava a alunecat iar tortul a fost una cu pamantul. Si la ora 8:30 p.m. sotul s-a dus la magazin sa cumpere ingredientele pentru noul tort. Am stat pana la 11:30 p.m. sa il termin. Sa nu mai spun cat m-am chinuit cu o pacatoasa de ciocolata sa o topesc ca sa scriu cu ea pe frisca. Am crezut ca acest botez nu e pentru mine.
La lumanare am bibilit vreo doua ore. Aici nu gasesti nici marimea normala de lumanare de botez si nici sa se practice imbracatul ei. Asa ca am avut o lumanare mai mica, frumos parfumata, pe care am imbracat-o in trandafiri rosii, niste floriciele mici albe, tull si panglicute argintii si bleu. Rezultat multumitor. Vin eu cu poze sa ma laud, nu scapati asa usor de mine.
Ceremonia a inceput la 10 dim. Micutul a plans toata slujba (de vreo 2 zile tot avea febra). Cand am mai auzit si de febra lui si mai tare am zis ca aduc ghinion. Uite asa o goanga de-a mea.
Pana la urma totul a iesit bine, lumea incantata, masa plina de bunatati.
Eu fusei bella. O admirata si laudata. Crescuse pipota in mine ca imi e admirata toaleta de care nu fusesem prea incantata.
A doua zi facuram baia mirului si micutul nu mai facu febra. insa se cadorisi cu niste bubite pe el. Ceva iritatie, alergie de la medicament, nu se stie.
Deci scapai si de hopul asta. Atat de mult imi doream sa iasa totul bine, micutul sa nu planga ... si el mititelu' fu bolnavior.
Ai mei copii au fost cuminti la biserica.
Da. Scrisei o groaza si imi propusesem sa intru sa ii zic si pe forumul asta Elenei noastre dragi si iubite un sincer la multi ani!!!
Pup si iti doresc sa fii fericita alaturi de iubitii tai baieti.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
adriana spune:
Ciuf, am intrat sa iti urez mandra si acum vad ca ai si scris
Ce bine ca botezul a iesit bine. Chiar vreau sa vad toaleta ta si pe copii, cum i-ai imbracat. Si, sa nu uit:
Multi ani traiasca, multi ani traiasca, laaaaaaa multi ani!!

Sa fie iubita si pretuita
Elena, idem si pentru tine, astept sa te vad pe aici.
Laura, astept vesti despre Nadja, poze, etc
Come back!![]()
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
adameasca spune:
'neatza! o
la doamne!
Ciuf, sa-ti traisca frumusetea mica, sa fie sanatoasa si voiioasa!
si multi pupici de la noi!
Elena,
si tie, sa te bucuri de baieti si sa fitit sanatosi cu totii!!!
Am primit niste mesaje pe mess de la Laura, deocamdata nu mai intra de pe contul Elenei sa ne scrie, contravine regulamentului si nu vrea sa fie si Elena pedepsita
, dar o sa ceara redeschiderea contului ei la un moment dat, deci nu ne abandoneaza de tot, deocamdata doar ne-a sedus
. Oricum, sunt bine toti.
Iar Elena e probabil in Boston pentru botez, d-aia nu a mai aparut pe aici.
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
ciuf spune:
Iubitele, multumim de urari.
Vreau sa ii cumpar ceva frumusel Evei. Ori lantisor de aur cu un medalion ori niste cercei. Ceva care sa ii ramana amintire.
Azi nu facem nimic deosebit. O sarbatorim pe micuta sambata viitoare.
De dimineata cand s-a trezit Eva a descoperit ca patutul ei era plin de baloane. Si ce surpriza pe ea!!! Ce frumos s-a jucat cu ele!
Poze aici: http://good-times.webshots.com/album/558569851itETbz
Mie imi pare rau ca nu intra Laura sa ne mai scrie. Asteptam sa ii redeschida contul.
Puuuup
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
Carmena spune:

Ciuf sa va traiasca piticutza, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! Foarte frumoase fotografiile, Luca e un adevarat cavaler, iar Eva o adevarata domnisorica! Sa fie sanatosi si norocosi.
Foarte frumoasa toaleta ta la botez...Am sa copiez si eu modelul, dar pe o culoare mai inchisa sa mai ascund sunculitzele, si asta binenteles dupa ce iese bb la lumina...Sunteti toti nisti frumosi, sa fiti sanatosi!
Laura, da-i mai repede ca redeschiderea contului..E asa complicata procedura??? Cred ca nu ma lasi sa nasc fara sa-mi mai povestesti nitel cum e...
Marioan vreo veste ceva?! Ma prinzi din urma?!
Noi suntem franti de oboseala, am fost la ziua unui coleg de gradinitza la un loc cu topogane gonflabile si piscinutze cu bile etc de unde am plecat in urlete ca mai vrem...Asa ca va urez noapte buna!
Pupici de la noi!
Carmen
24+
si Stefi
3 ani
poze carmen&baietii
adameasca spune:
'neatza!
e gata, desi nu cred ca mai bantuie careva pe aici...
Ciuf, foarte frumoase pozele, ati arata de milioane toti 4, tortul mi-a placut tare mult, iar lumanarea deosebita. Dar pe primul loc sunt copiii, iti dai seama, nu? ![]()
Carmena, tu cum te mai simti?
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
super mami spune:
La multi ani Eva !
Sa fie sanatoasa, cuminte, desteapta si sa va aduca numai bucurii.
Un anisor deja, vai ce fetita mare e.
Ma uit imediat si eu la poze, abia astept.
Un pupic sarbatoritei
Laura....sper sa te intorci cat mai repede. Da' poze poti sa pui.
Din pacate Isabel e iar bolnavioara. Nu rau....dar cat sa stam in casa, sa nu mearga la grai si mami la servici...etc etcAlexandra