Nazdravani de oct-nov-dec-2003(79)
Raspunsuri - Pagina 26
Elenalove27 spune:
fetelor, eu cumpar haine pentru Alvaro /David de la Gap,Oldnavy,carter's.childrens place, iar haine de firme renumite(CK, ralph lauren(polo) si altele, cumpar de la TJmax sau Ross,marshalls.
de la walmart/target/kmart am cumparat bodiuri de piele de la gerber si sunt absolut super...100% bumbac, nu se largesc la spalat nu scamosite nu nimic.
Supermamica, si ALvaro se balbaie la primele cuvinte. un exemplu:
mami, wh..wh...whh..whh..whaaaa...whhhhaaaaaaa..whaaaaaaaaaaaaaaaaa
..whhhhhhhhhhhhhhaaaaaaatttttt is that!!!
Alvaro & David
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
adriana spune:
La mine Codrin a avvut balbism. De pe la 3 ani jumate, si uneori si acum se mai balbaie.![]()
L-am lasat in pace si l-am pus sa repete rar cuvintele. Poate fi si de la repezeala dar poate avea si alte cauze: anumite stresuri, gradi, mutarea pe alte meleaguri(cum a fost la noi)...etc
Important este sa se vada imbunatatiri, fara sa fie ironizat copilul.
Elena m-am uitat si eu la site-ul ala de tzoale
.. Va dau si eu unul de la care imi cumpar mai mereu
, se numeste www.coldwatercreek.com Si asta mai mereu are reduceri![]()
Si tineti minte:
Shop, shop, 'til you drop.

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
Elenalove27 spune:
Adriana, super si situ-ul pus de tine
...da !da !imi place Shop, shop, 'til you drop.![]()
ciuf ce ai facut la botez, cand ai timp sa povestesti pliz.
chiar asa, cum mai ai timp de crosetat cu 2 copii si atatea griji pe cap
esti super mama
despre oldnavy nu sunt chiar asa "nebuna"...am cumparat pantalonashi pentru Alvaro de stat prin casa si dupa ce i-am spalat sau largit si scamosit ...si aceasi problema si cu hainute de la CK...deci depinde in general de croiala si material. am de la walmart pantaloni de trening pentru alvaro care si dupa 10 spalari tot bine arata.
edit: am pus link-ul de unde am cumparat hainutele pentru botezul lui david.
www.sears.com/sr/javasr/product.do?cat=Newborn %26 Infant&pid=029M1725000&vertical=CLTH&subcat=Baptism %26 Christening&BV_UseBVCookie=Yes" target="_blank">costumasul lui David Andrew pentru botez
www.sears.com/sr/javasr/product.do?cat=Newborn %26 Infant&pid=029M1724000&vertical=CLTH&subcat=Baptism %26 Christening&BV_UseBVCookie=Yes" target="_blank">body si mai are sosetute,pantofi,baritza,paturica,biblie...toate set sunt in link.
Alvaro & David
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
adameasca spune:
'neatza!
O
pentru fetele mele dragi! Sa aveti o saptamana frumoasa!
Si Luk a inceput sa se balbaie, vad ca e boala generala
, se balbaie mai ales cand vrea sa spuna ceva repede repede. Iar la capitoulul dureri si vaitaturi de diverse fara un motiv intemeia procedez ca si tine. Ori ii dau o linguritza mica mica de nurofen, cam 1 ml jumate, doi maxim (asta ptr ca ma vede ca-i mai dau Ilincai cand o dor gingiile
) sau cremuit cu crema de galbenele, panaceu universal
. Cand si-a luxat piciorul si se vaita nu l-am crezut mititelul, si daca am vazut ca dupa ce i-am dau Nurofen si crema nu i-a trecut, l-am crezut ca-l doare si l-am dus la spital.
Alexandra, ma gandesc ca poate sunt dureri de crestere alea de care se vaita ea... Tin minte ca pe mine m-au durut mult timp genunchii, ma suspectau chiar de vreun reumatism precoce, dar cand am incetat sa mai cresc am scapat si de dureri.
Ciuf, cum fu la botez? Oricum, felicitari pentru finutz!
Io de tzoale de copii nu mai zic nimik, e plina piatza de turcisme si chinezarii, sunt nasoale, se scamoseaza repede, se rup, se tocesc. Mai rezistente sunt alea romanesti, dar le gasesc mai rar... Dar inm general nu prea le cumpar eu tzoalele. Soacra-mea ii iau mereu lui Luk iar Ilinca are adunate de la vreo 3 copii, deci saci intregi de haine.
Ma striga don'soara
, care e maraita si agitata ca ii ies dintii 
Pupam
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
adameasca spune:
Nazdravanelor, voi pe unde sunteti? o
poate va mai atrage p-aci... Prajituri iar n-am, m-am bagat la dieta din nou.
Am uitat sa ma laud ca am castigat concursul trecut la Nou stil de viata, impreuna cu fetele din echipa. Eu am slabit 5 kile. Am pus pe mine un kil de Paste, acu am target 4 kg in 5 sapt de concurs.
Alexandra, i-a trecut iritatia Isabelei?
Laura, ce-ti face trupa?
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
Carmena spune:
si de la noi!
Ileana felicitari pentru rezultatele dietei! Tine-o tot asa, dar pastreaza si pentru mine incurajari ca peste vreo juma de an sigur o sa am nevoie...Te-ai mai gandit la titlul cartii?!![]()
Noi am fost ieri la doctor.Bb 2 e baietzel cu sigurantza, si-a lipit putzicul pe ecran...Am probleme insa cu retinutul apei, drept pentru care de azi sunt la regim fara pic de sare...Si are un gust mancarea de sigur nu va fac pofta...
Am pus poze cu burtica in albumul bb2. Sa nu va speriati de balenutza, ca promit ca nu esuez pe nici un tarm pana la inceputul lui august.![]()
Pupici la toate mamicile si la toti piticii...
Carmen
24+ si Stefi
3 ani
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
adriana spune:
Carmena, arati obosita
.. Fa si tu nani mai mult, leneveste bine de tot.. Burticu e mare, o sa iasa flacaul direct de gradi
.. hai ma, nu te supara pe mine, eu am ajuns la concluzia ca e mai bine sa fie mai mare, nu te mai streseaza la mancare, se naste direct fomist![]()
Pupici pe burtici![]()
Ileana, tu la datorie
.. senchiu pentru cafea, am niste cearcane cat luna de pe cer.. nici nu ma mai obosesc sa ma uit in oglinda.. m-oi uita cand or fi copii mari.. yeah![]()
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
adameasca spune:
Adriana, permite-mi sa te contrazic, repetitia e mama INVATATURII
. "Aprinde lumina si inchide ochii" e de mare angajament, am lesinat de ras
. Sunt absolut superbi toti 3, iar bebe are niste falcutze tare dulci. Ptiu, ce copii frumosi! Pe-al patrulea cand il faci? 
Carmena, esti intr-adevar cam obosita, iar burtica e mare. Si la mine era la fel cu Ilinca, exagerat de mare ![]()
Fi-miu a avut azi intrebari existentiale:
Luk intreaba: “mami, ce inseamna real?”
Mami raspunde: “real inseamna adevarat”
Concluzia lui: “Adica adevarat ca a inviat?”
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
adriana spune:
Ileana, ma uitam eu la ce am scris si mi se parea cam .. ciudat ceva, dar nu am reusit pana la capat sa-mi dau seama ce
.. Multmesc de atentionare.. Pai, la al patrulea o sa-l rog pe Codrin sa ma ajute cu scrisu.. atunci.. 
adameasca spune:
e gata, poate aveti nevoie.
Eu am, ca Ilinca e chinuita de dinti, drept urmare s-a trezit urland de la 5 jumate
. Uitasem cum e sa stai treaz la niste ore d-astea mici... Nu-i bine deloc
, ca m-am invatzat sa dorm toata noaptea, fara sa fiu deranjata...
Adriana, deci nu excluzi posibilitatea lui bb4?
Esti o curajoasa, mah.
Elenelor, voi pe unde umblati? ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...