Nazdravani de oct-nov-dec-2003(79)
Raspunsuri - Pagina 25
super mami spune:
Multumesc mult Carmen. Am rezolvat.
Eu aveam nevoie mai mult cam de ce facuse Valeria in camerele copiilor. Dar am gasit. Multumesc mult.
Ce mai face Matei ? Vale tu de ce nu mai treci pe aici ?
Ce fac piticii ? Cum se mai inteleg ? Cat de mult se iubesc ?
Ce mai face nou bebe ?
Merge cineva la Disney ( europa
) prin mai...iunie ?
Gata am fugit . Ne auzim maine, azi nu cred ca mai am timp de calulatoreala ![]()
Pupici 
Alexandra
ciuf spune:
Saaal si d ela noi
Alexandra, imi pare tare rau ca nu am fost pe faza ieri.
Dar ca sa stii in viitor da cautare pe Google la murals kids sau ce vrei tu si apoi optezi pentru imafini, nu web. Si acolo te innebunesc cate murals-uri frumoase poti gasi.
Eu sunt in febra pregatirilor ca maine sunt nasa de botez. Se anunta o vreme cam rea, adica va veni o furtuna de zapada (nu prea cred), iar parintele locuieste in Denver, cam la o ora distanta de orasul nostru. Ar fi a doua oara cand am amana botezul din cauza vremii. Ma rog sa nu fie asa.
In al doilea rand, micutul e un plangacios. Deci deja imi fac griji ca o sa imi planga in brate in biserica, ca de fiecare data cand ma vede incepe sa bazaie
. Deci am mari emotii.
Ieri l-am sunat pe parinte sa il intreb de taxa de botez. Daca nu sunt membra a bisericii ma costa vreo $300 (o poala de bani), daca vreau sa fiu membra platesc vreo $120-150. Asa ca sper sa reusesc sa imi fac membership (vreau candva sa imi sfintesc casa) si apoi trebuie sa ii dau si parintelui ceva. Noroc ca am apucat sa il intreb.
In al treilea rand am promis ca fac doua torturi cu fructe (nu cioco ca sunt multi copii), o salata de fructe si o salata aperitiv Primavara cu tuna, cartof ... yummmy ... daca cineva vrea reteta sa imi spuna si o scriu rapid.
In al patrulea rand m-am oferit sa impodobesc lumanarica. Nu e de dimensiunea celei din Ro, e tare micuta. cam pana in 30 cm. O sa pun niste floricele si voal. Oi vedea eu. Ma bazez pe imaginatia mea.
Off, nu mai stiu ce vroiam sa scriu. Stati sa mai iau o gura de cafea.
Ah, aseara am bantuit tot Mall-ul sa caut un pulovaras alb. Data trecuta cand anulasem botezul ii cumparasem micutului un costumas si un combinezon din blanita (era decembrie). Eh, combinezonul l-am dus inapoi si am uitat sa mai iau altceva.
Iar ieri mi-am amintit sa caut un pulovaras alb, finut. Am cautat in toate magazinele de copii sa gasesc ceva pe gustul nimic. Sa nu zic ca nu mai aveau aproape nimic de iarna, totul era acum de vara. Am gasit in cele din urma un costumas cu trei piese de 6-9 luni(micul are 7 lunite) din care voi putea folosi pulovarasul si restul o sa i-l dau mamicii sa il poarte micul cand e mai cald.
Insa nu ma dau satisfacuta cu acel pulovar. Nu mai e timp ca ii tricotam rapid unul alb cu un fir argintiu cam cum e costumasul de botez.
In fine, asta e.
Partea nasoala e ca tipa de la Mall a uitat sa imi dea plasticul acela jos de pe pulovar, iar cand am iesit din magazin a piuit alarma aia de numa. Si m-am si gandit ce s-o fi intamplat, ca doar nu am furat nimic ... si cand am vazut acasa patania ... na ca acum trebuie sa ma duc inapoi la Mall sa imi scoata sistemul ala de securitate, ca daca il fac eu acasa sigur voi strica pulovarul. Deci mai bate un drum la mall
.
Mi-am cumparat si o rochita sa ma imbrac la botez. Nici asta nu prea fuse pe gustul meu. Visam ceva la o fusta cu bulinute si volanase, gen scolarita (coditele mi-ar fi lipsit), o bluzica mai faina, dar na cand ai nevoie atunci nu gasesti. Si altfel nu prea bantui eu magazinele decat cu ocazii speciale. Deci sanse minime sa gasesc ceva.
Vreau sa ii cumpar si zgatiei niste fundite, ceva de par, sa o impopotanez, ca doar am fetita. Musai sa o fac. Nasica ei (adica mama viitorului nostru finut) i-a cumparat de Iepuras o rochita frumusica foc.
Lucuta va fi imbracat la camasa alba.
Dupa botez (la ora zece) vom petrece la casa finutului cu ceva romani adunati de prin sapte zari si tari.
Uite, Alexandra, ma starnisi la scris. Ce-i drept azi am mai mult timp. Azi fac voluntariat la Biblioteca, iar martea si joia lucrez.
Nu mai am timp de corectat asa ca accepatti-mi scuzele.
Va pup si un we cat mai placut.
Laura, ce fac micutii?
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
adriana spune:
A, ciuf, ce frumos..
.. succes maine, sa reusiti sa-l botezati odata pe micut. Daca plange la tine in brate, tine-l cu spatele la tine si cu fata la preot (numai sa n-o vada pe mamica-sa).
Si nu te speria, ca mai toti copii plang la botez, nu cred ca-i legat de tine, simt ei ca se intampla ceva acolo si sunt personajul principal![]()
Succes la job
Sa ne pui poze cu Eva si Luca, cred ca o sa arate ca niste printi.
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
Elenalove27 spune:
Multumim de complimente:)
Nadja are ochii deocamdata albastrii, ma rog, o nuanta mai inchisa, sa vedem cum se vor face. Oricum seamana cu Aldo cind era bb, la culoarea ochilor si la cea a parului, a tenului. Si Aldo la fel de bucalat era. Si mare de la nastere, pina acum, pare de peste 4 ani. Chiar ma amuzam cu alberto, ca o tine si Nadja ritmul asta de crestere, se face ditamai vikinga de 1.80
. Fortoasa e de mica, vad. abia o pot schimba! Ce lupta!
Ileana am ris la povestioara ta, cu haz scrisa, ai un umor natural care binedispune.
al meu sotz nu a indraznit sa- i schimbe pina acum un pampers, cica cu pussy i se pare tare complicat, la aldo i s-a parut mai simplu printre coite
. ah ah bine ca am fetia sa restabilim echilibrul in casa , ca de la atita macho ma ia durerea de cap. si aldo cit imi seamana fizic, ca temperament e 100% spaniol, vorbeste mult, iubeste toate fetitele, mai ales pe cele blonde
, si e dominant cu baietii, avem reclamatii de la gradi ca sare cam des la bataie.
v-am zis ca la farmacie cind am intrebat de galactogil, farmacista s-a oripilat cind a auzit de pastile pt lapte, cica daca cu ceaiul pt alaptat nu e deajuns, atunci sa beau..ce altceva
decit..bere bineinteles
. ok e una speciala, fara alcool, dar nu e ca berea careia i se scoate alcoolul, asta e un fel de ceva inte bere si cola, e dulce, are culoarea ca de cola si e 100% naturala si acidul si gustul dulce si culoarea. ii zice malz bier. cum m-am apucat de baut cum a venit si laptele in forta. acum nu stiu cit de mult a ajutat, poate o fi coincidenta:)
ciuf sa aveti miine fun, ai sa fii o nasa pe cinste!
merg sa o admir si pe isabelita bonita.
apropo de nume de alint, deocamdata ii zicem munieca, adica papusica in spaniola, si orice nume ar avea bbul mamele inventeaza diminutive in fel si chip:), aldo ii zice bb nadja. oricum mi-au placut numele scurte ca si aldo, care nu pot fi prescurtate, ca de multe ori asa ramin pina ce copii cresc si se fac chiar cavaleri ori domnisoare.
mai aveam d epovestit atitea, dar deja sunt peste limita de timp, papusica e in brate la mami, e atit de dulce ca imi vine sa o pap!
davidutza salutari de la noi
Alvaro & David
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
Elenalove27 spune:
Laura, cum mai!!! Aldo batausul!
eu ma uit la el si nu imi pot imagina pe Aldo sa ridice palma la cineva sau sa impinga !
Ce sa zic ca ma uit la NAdja si parca mai vreau si eu un bb mic...dar de cateva zile am zis la toate prietenele mele ca e greu tare cu 2 copilashi sa aibe grija cele care au 1 bb sa nu ajunga la 2 ca e greu
...dar cand adorm copilashi mei si casa este linistita ...zau ca vreau 3
.
PUP munieca mica si pup ALDO (batausul).![]()
despre bere si laptele ...si eu cred ca este ceva in comun...si eu am baut bere/bere si am avut lapte la greu...dupa 3 luni nu am ami avut
(nu mai alaptez)
(vina mea)
Ciufulici, stiu cum este sa cauti toata ziua un ploveras alb!!!...am fost si eu sapt trecuta sa caut pentru David costumas de botez si am gasit pana la urma cu chiu cu vai la SEARS!!! stiu de la Alvro cu haniutele de botez ca tot acolo am fost si am gasit...este un raion special cu hainute pentru botez...am vrut sa cumpar eu hainutele ca sa fiu sigura ca este marimea lui ca nasa de botez(sora sotului) locuieste in Boston si a doua zi cum ajungem botezam pe david ...Costumasul este superb! o sa fac poza sa vezi...are brodita cruce alba pe el..ce mai este super...de la botosei si sosetute, caciulita si body, camasa pantalonas si gecuca ...care am ajuns la 100$ cu totul
scump dar nu ama vut incotro, hainutele de la botezul lui Alvaro sunt mici pentru david...si pe Alvaro tot la 4 luni am facut botezul...deci David este mai mare ca Alvaro![]()
Si eu pentru mine mi-am gasit o bluzita cu bulinute asa cum ai spus ca ai fi vrut tu...doar ca eu am cumparat bluza acum cateva luni ...nici nu ma gandeam sa ma imbrac la botez cu ea....cine stie cu ce o sa ma imbrac pana la urma...doar ca stiu ca Alvaro o sa fie la camasa si pantaloni.
Tu nu iti face multe griji ca totul o sa fie bine...bb plangacios ...hmmm cam nasol...dar o sa treaca repede.
Abia astept sa pui poze sa vad si pe Eva si Luca.Pup si o sa fie bine.
revin...plange david
Alvaro & David
Elenalove27 spune:
gata am revenit...este tarziu dar abia ce au adormit amandoi..cand plange unul trezeste pe celalat si invers
...e greu cu 2 dar ce sa fac asta este...daca Alvaro imi sta jumate de ora pe canapea cuminte am impresia ca este bolnav...deci aveti dreptate voi...mai bine asa "zapacit" !![]()
mi-am adus aminte...ca tot este vorba de bulinute...
de cateva zile sunt cu ochi pe un costum de baie dar imi este frica sa comand ...sa nu imi fie mic![]()
![]()
![]()
...dar incerc...daca este mic, sigur trebuie sa arunc toate prajiturile din casa
...
pentru cine vrea sa vada costumul cu totul(ca deh atarna burta)poate sa intre aici http://www.spiegel.com/shop/popup_lgview.aspx?style_id=28224030
si cine vrea sa vada toate costumele este pagina aici...www.spiegel.com/shop/thumbnail.aspx?one-piece-swimsuits&index=0&gp_coll_id=5007&gp_cat_id=5008&nav_cat_id=10784&category_id=10785&viewall=1" target="_blank">costume de baie
pup
gasca weekend placut si sa auzim de bine
Alvaro & David
Elenalove27 spune:
sexos costum, ti s-ar potrivi tare bine. pai comanda sí tu 2 marimi, nu poti trimite inapoi daca nu-ti place ori potriveste?
cind va aud ce preturi mici la haine si mai si va plingeti, imi vine sa va trimit prin europa la shopping
100$ ar insemna cam 80€, pai cu 80€ din cap pina in picioare, cu botosei, broderii, hainute speciale pt botez, si firma si calitate bunicele pai super pret!
au fost niste amici in usa acum o luna, au venit cu 3 geamantane imense pline cu haine pt ei si copii. si numai lucruri de calitate. faceam asa un calcul cu amica mea, aici ar fi platit cel putin dublu.
si in germania mai gasesc ceva hainute de copii la preturi ok, dar in italia cind merg la fratele meu, ma crucesc!!
da mai elenush asa cu aldo, are o fatza angelica si chiar e un copil bun. dar numai cu fetitele
, lor le da din jucarii, le tolereaza orice, cind e cite o blondina frumusica cu codite e topit, ride dus. dar in compania baietilor se trezeste huliganismul in el, vrea el sa arate ce dominant si barbatel e:))
mergem afara la aer, un we frumos si voua:)
Alvaro & David
Elenalove27 spune:
laura, da mai sunt scumpe 100$ ...eu sunt mereu in cautare de reduceri
...astept mereu sa schimbe sezonul sa schimbe marfa si sa bage reducerile de pana la 90% !!! deci 100$ este mult pentru mine
...asa am auzit si eu pe sorumea ca se vaita de preturile din europa la hainute mai ales cele pentru copii...
sa mai pui poze te rog cu muninica scumpa si Aldo batausul![]()
aaa da da si Alvaro este la fel...adica in preajma fetitelor este cel mai bun copil...cum vin baieti la joaca gata incepe cafteala![]()
pup
aaa era sa uit...de costumul de baie, comand asa cum ai spus tu ...stiu ca ai pus si tu un link cu un costum care ai vrut sa il porti vara asta...mai baga odata linkul sa vad si eu preturile ca atunci am pierdut firul![]()
Alvaro & David
super mami spune:
Valeria succes si distractie frumoasa.
Ma omori oricum....torturi....salate....lumanare....si peste toate astea Tricotat !
Cand aveti timp pt toate astea...pe cuvant ca nu inteleg.
La mine zboara ziua imediat.. Cum puteti.....?
La ultimul botez la care am fost nasi ( prin sept), bebe nu a plans....in schimb Isabel s-a vaitat in toate formele de ea stiute sa o iau putin macar in brate ![]()
Dar a fost tare frumos.Laura....ma bucur ca esti atat de fericita si ca totul e ok. Bravo mamico.
Si noi ziceam ca n-o sa-i zicem Isa (in loc de Isabel).....dar uite ca se mai intampla. Ea oricum zice ca o cheama Isabel, dar cand vorbeste de ea la pers a III a ( inca se mai intampla ) o face cu "isa". Asta e pt Isa, Isa vrea bobo....![]()
Mai mie nu mi s-au parut asa de ieftine lucrusoarele in America.
Si nici nu era totul de calitate. Intr-un mall am fost intr-un magazin ( mare si scump.....da' nu mai stiu cum se numea ) si i-am luat papusicii niste cercei. Au costat pete 100 si in 2 sapt i-au taiat urechea.
La fel mi s-a parut pov cu magazinele toys....care desi sunt americane ( nu ?) cele din spania mi se par mult mai mari....mai ok. La fel si cu magazinele Disney....oricat de ciudat ar parea.
Hai ca m-am lungit.....zic si eu ce mi se pare.
Laura eu cumpar hainute din H&M ( marea majoritate ), C&A ( putintele ), Zara ( multicele ) si Corte ( putintele dar super dragutele ).
Iar bijuteriile ei....desi imi scade cotatia
le cumpar din carrefour. Au catralioane de biju pt copii....aur de calitate, medele variate si frumoase si preturi minunate.
Cercelusii pe care-i are acum , nu stiu daca se vad in vreo poza, in forma de ursulet, au costat 30.
Am 2 intrebari:
1. de ceva vreme ( dar din ce in ce mai des ) a inceput sa se balbaie. Doar la primul cuv din prop si doar daca e scurt.
Adica: ce e e ce eee e cee eceeee eeee ai spus ?
Super aiurea.
Oare cat e de "normal" ?
Ati mai auzit asta ?2. se vaita de picioruse. Ca o dor. Stiu ca Vele si Carmen parca pov asta cu ceva vreme in urma. A trecut ? Ce a fost ?Sa aveti o zi frumoasa, copiii sa fie cuminti si veseli....si voi la fel ![]()
Alexandra
carmen77 spune:
Alexandra, si Matei mai pateste din astea, sa se balbaie la primele cuvinte, asta doar cand se grabeste tare
. Solutia? Il intrerup frumos si ii zic: mami, incet, trage aer si ia-o de la capat. Si a doua oara e OK. Asta e din cauza ca vor sa spuna prea multe prea repede
, al meu stiu sigur ca e al meu, ca e cu gura mare
.
Despre dureri de picioare, asa cum banuiam eu, e confirmat ca sunt doar mofturi ca sa atraga atentia, adica atunci cand se plange ca il "dor" picioarele, il dau cu o crema de vaselina ce o am eu intr-un tub mic (arata ca un medicament) si ii zic, uite, te-a dat mami cu gel sa treaca durerea, si in 5 minute nu mai are nimic
. Cred ca iti dai seama ca daca l-ar durea ceva cu adevarat, nu i-ar trece de la vaselina
.
Io vroiam sa va zic ca imi naste o colega (o fetitza) si m-am dus si io la H&M sa ii iau ceva pentru baby shower si am muuuriiit incet, vaaai cate chestii dragute is pentru fetitze, aoleu mama. Moama ce mi-ar place si mie una
.
Si da, Alexandra, ai dreptate cu preturile si calitatea in America, sunt multe chestii ieftine, dar calitatea e cel putin dubioasa, le-ai spalat o data si poti sa le arunci, si scamosate, ies culorile, etc. Sa nu mai vb ca magazinele gen Walmart, Zellers, Sears, sunt pline de kkaturi sintetice, pai eu nu mi-as imbraca copilul in asa ceva nici batuta
. Prin urmare si eu ii iau lui Matei o groaza de la H&M, de la Gap si mai iau de la Old Navy, cam astea is magazinele decente de copii pe aici. Si am mai descoperit unul fain aici in Montreal, frantuzesc, Okaidi ii zice, au marfa faina, dar un pic scumputza.
Noroc ca bijuterii nu are nevoie
...inca, ca cine stie ce cercei si inele si-o lua cand o fi mare? 

POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel - [b] 27.10.2003