Nazdravani de oct-nov-dec-2003(79)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Si scuze, dimineata am vizionat si pozele celor "3 nazdravani" ai Adrianei! Foarte frumosi copilasi, si o familie implinita! Iar tu Adriana arati superrrr! Deci se poate si cu trei dragutzi, nu mai trebuie sa ma sperii de perspectiva cu 2...

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Am trimis pozele...cele pe care le am deocamdata.
Gata pe ziua de azi ca nu se mai poate asa....Isabel se scuipa pe picioare ca sa lipeasca hartii taiate.
Clar e neglijata saracuta Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Ileana multumesc frumos pentru poveste. In afara de tigarii si cafele cred ca asa va fi si la mine , mai ales ca la mine e defect profesional si contabilizez tot in cifre.De se palnge sotul ca stiu mai bine decat el cat are in portofel.
Noi am fost la Nucsoara o zona superba unde ne-am simtit tare bine.
Vineri ma duc sa-mi iau rezultatul la listeria si daca e ok ne apucam dar din pacate exact saptamana asta sotul e prin delegatii deci s-ar putea sa ratam momentul dar nu-i nimic reusim noi pana la urma.
Super mami Isabel e ok? saracuta cred ca a suferit tare, eu acum mare nu mai suport bicicleta medicinala dar cand eram mica era unul din sporturile preferate.
Laura ma bucur ca a venit laptele.
Pupici si multe nopti linistite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Hihi, Alexandra, sa-mi notez pe calendar ziua asta.. te-am vazut si pe tine mai.. asta dupa 3 ani jumate de forumeala. Dar e recenta fotografia sau e de dinainte.. de marea intalnire cu bebe?
Ma mir acuma de Isa, parca nu seamana nici cu tine nici cu taticu' ei.. da lasa, ca nici la noi nu e asa evident(mai ales la Olga, ne intrebam mereu cu cine seamana)

Ilena, nu stiu ce am scris la blogul ala, cred ca numai prostii, eram cu urlatorii in cap, voiau in parc
Poze cu mine nu mai pun, ca m-a stresat Alexandra..

Apropo, sanatate lui Isa si pentru primul contract semnat.
Fug..

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Adriana, n-ai scris nimik compromitator in blog, stai linistita

Alexandra, vazut pozele, Isa e o dulceatza, si, in final, te-am vazut si pe tine la ochi , ma declar multumita.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Ce aveti tantiilor ? Am mai pus poze cu persoana mea.
Nu multe, ca nici nu am. Fiecare cu pasarica lui, eu am un mic stol.....v-am mai zis.Adriana poza e facuta la petrecerea de Paste (2007).....in spatele casei se mai ridica ceva si m-am gasit sa ma pozez....Alexandra'n magazie
Isabel e tati 100 la 100. O sa-ti mai arat niste poze cu ei doi si o sa vezi.
Eu de la mine nu vad nimic la ea.....da' nimic !
Duduia se uita la "foooootbol"...fata lui mami
Vrea cu bicicleta si de cand cu ranile face pipi doar daca o tine mami de manuta. Aoleu ce pisicuta am
Va trimit un pupic dulce dulce, noapte buna tuturor.
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Alexandra, io personal n-am vazut nici o poza cu tine mai de aproape, doar una de la distantza, unde nu se vedea mare lucru
Tot n-a trecut buba de la pasa? Uh, cam nasol...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by super mami

Ce aveti tantiilor ? Am mai pus poze cu persoana mea.
Nu multe, ca nici nu am. Fiecare cu pasarica lui, eu am un mic stol.....v-am mai zis.

Adriana poza e facuta la petrecerea de Paste (2007).....in spatele casei se mai ridica ceva si m-am gasit sa ma pozez....Alexandra'n magazie
Isabel e tati 100 la 100. O sa-ti mai arat niste poze cu ei doi si o sa vezi.
Eu de la mine nu vad nimic la ea.....da' nimic !

Hei, bine bine, nu tre sa te superi
Stiam ca ai acel stol, chiar te admiram ca poti sa te tii, eu nu ma pot abtine sa nu pun poze cu copii, sau cu mine(cand arat si eu mai de Doamne ajuta)..
Hai, pace

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Da' nu s-a suparat nimeni, glumeam
Pupici.Am o rugaminte mare....la voi...in special la Valeria ( ca stiu ca ea e experta in domeniu ): trebuie sa gasesc modele / imagini / desene..... nu sabloane ( doar imaginea ca exemplu...modele ) de desene pt pereti si geamuri.
Am nevoie teoretic pt maine...dar deja imi lacrimeaza ochii si nu gasesc nimic.
Am incercat toate limbile si siturile posibile.....nu vreau cu desene pt copii....nu disney ( din astea sunt tone ).
Valeria daca ai doua minute...te rog mult sa ma ajuti.Multumesc de pe acum, ma intorc la treaba.
Printre altele am facut si o rezervare pt Disney...ha ha ha.
Am fost anul trecut in Orlando, dar sincer....nu m-a impresionat. Ma asteptam la muuult mai mult.
Sa-l vedem si pe cel made in France.
Cred ca mergem si cu prietena mea....cu ai ei...ai mei....abia astept.
Noapte buna....
Valeria ai mila
Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Alexandra, incearca aici ... http://www.hgtv.com/ . E un site bun, nu am insa timp sa ma apuc sa il perii, eu urmaresc emisiunile lor tot timpul, ca ma pasioneaza .. asta mi-ar fi placut maxim, sa renovez case ...

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput