Nazdravani de oct-nov-dec-2003(79)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Alexandra, hihi.. ce bine ca v-ati facut bine.. Rad ca m-ai bine dispus.
Si noi am fost bolnavi, acum a trecut la sot(nu stiu de ce, eu sigur nu i-am dat-o )
Elenaaaa, ce mai faci, mai?Chiar nu mai intrii pe aici sa ne mai spui de baieti? Ai fost la Disney? Cum fu? Lui David i-a placut?

Laura, hai mai da si tu un semn, spune-i lui Elena si ea ne zice noua, ok? Ce mai face bebelina munieca(parca?), Aldo cuceritorul, tu.. ?

Marioan, chiar deseneaza singur? A mea nu are rabdare, nu ii place deloc sa desenze.. de fapt, nu-i prea place sa faca nimic, ddoar sa se joace cu Codrin, sa danseze, ehhh.. copilaria.. In schimb are un spirit de observatie fenomenal.. nu-i scapa nimic. Intr-o zi mi-am taiat bretonul si am vrut sa vad daca baga cineva de seama.. Tati-nici o sansa, Codrin-idem taica-su, Olga in schimb, parca a vazut un felinar in crestetul meu

Ma duc sa hranesc bebele, eu un chin cu dansa

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Adriana , stai linistita ca nici noi nu suntem artisti dar fata de niste puncte care cica erau flori si niste linii serpuite acum , deseneaza soarele, flori si casa si cam atat.In rest doar coloreaza mult mai atent nu mai depaseste .
O zi buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Adriana .... cum mai sa nu vada ca ai breton
Isabel zice ca nu e mami in pozele de la nunta....eram blonda si nu ma recunoaste.
Sanatate sotului.Ca tot ziceti de desenat....am uitat sa-mi laud duduia.
Nu cred ca v-am zis ca a invatat sa-si scrie numele. Doar Isabel.
De vreo 2 luni de fapt....dar am uitat sa zic.
O sun si pe mama sa-i zic acum.
Nu stie toate literele...dar stie cateva.
A invatat in joaca: desenam eu si ea facea dupa mine. Ramasa in pana de idei am inceput sa scriu numele si....surpriza mare....a scris perfect.
O sa-i fac niste poze.
La fel si culorile....mai mult de 2 ori nu cred ca i le-am zis...si le stie pe toate.
Dar sunt lucruri mult mai simple pe care nu le stie....poezi spre ex. Cantecele invata...dar poezii nu vrea deloc. Nici nu le asculta.Pup ca am treaba.Aici era chestia draguta de aseara:http://www.youtube.com/watch?v=9yGp84i8GpQhttp://www.youtube.com/watch?v=npjUzW7SIS0&watch_responsehttp://www.youtube.com/watch?v=wv-cYI-5fmY&mode=related&searchhttp://www.youtube.com/watch?v=s5iD8VsyOjY&mode=related&search
Alexandra

Mergi la inceput

Alexandra, pai.. nu stiu de ce, e cam ametit sosu, de abia stie cum il cheama, dar ma stie mai, nu va ingrijorati... hehe

CIUFULETZZ, pai se poateeee??? Azi e ziua ta si nu ne spui? (bataita)
LA MULTI ANI!!!!!!!
Sa fii sanatoasa si sa ai numai bucurii de la sot si de la copilasii tai deliciosi

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Adriana, neah, ieri fuse ziua mea.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Pai si ce?
Urarile raman valabile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Valeria La Multi Ani ! Multa sanatate, bucurii, liniste si fericire iti doresc.
Sa va bucurati impreuna de copilasi si sa va iubiti tare, tare.
Cum ati petrecut ?
Mie mi-e groaznic de rau....greata. Ma doare inca gatul ( il simt pana in urechi ) si desi nu pot sa mananc nimic....am incecat o prajitura. Acu' simt ca lesin de greata.
Ieri a trebuit sa ies si la volan m-a luat o stare de rau.....ameteala, imi fugea imaginea in fata ochilor, eram moale....am zis saru'mana cand am ajuns acasa.Isabel nu e nici ea inca bine. Tuseste inca si cred ca o doare gatul putin.
Azi a facut 38....stiu ca nu e mare, dar am obs ca e ceva ( din cauza asta i-am luat temp ).
Miercuri s-a facut o sapt de cand a debutat boala.
Luni voiam sa mearga la gradi, am o groaza de treaba. Ea cere la gradi de 100 de ori pe zi....nu mai pot.
Nici nu stiu ce sa-i mai dau, pedi cica nimic.
Dar o doare gatul, e palida....eh trece si asta ce sa facem.
Duminica vine tati. Am incins calculatorul rau zilele astea....in casa, solita, bb fara prea mare chef....am piedut si eu vremea.Noapte buna dregilor....sa visati cu ingerasii.Ah, o sa o filmez cand isi zice rugaciunea seara ( cu un ingeras ) . E asa dulce. Sta in genunchi langa pat cu manutele ca la rugaciune. Isi face cruce ca .. catolicii ( asa o face tati ), zice Amen si pupa degetelele.
Imi vine sa o pap.Ce rugaciuni zic piticii ? Ea stie doar una scurta in spaniola.
O sa o invat Ingerasul. Mai sunt scurtute pt copii ?Alexandra

Mergi la inceput

Alexandra, ce frumos.. sa-mi trimiti si mie filmul sa le-o arat piticilor
Mie inger, ingerasul meu mi se pare cea mai frumoasa rugaciune pentru copii. Dar se spune ca cele mai cele sunt rugaciunile made up by kids(nu stiu sa zic in romaneste). Alea sunt si simple si la obiect: sa se roage pentru mami, pentru tati, ai mei se roaga pentru pasarele, pisici, catei, tot ce le place lor..
Sanatate multa, nu stiu ce sa zic despre Isa, analize de sange i-ai facut? Sau un exudat faringian, poate are ceva in gat?
Si noi am fost bolnavi, asta e starea normala pe aici.. Acum a trecut la tati o tuse enervanta si nas infundat.. Supravietuim fara medicamente.. m-am saturat de virusi si boli
Ileana, nu mai dai cafea pe aici? am citit si povestea lui Luca, amuzanta.. Ilinca ramane miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

pentru doamna Ciuf, sa fii sanatoasa, da' nu te iert ca n-ai dat si tu macar o

Noi am fost la tara cateva zile, cu catzel cu purcel, s-a oripilat bietul tata de cate bagaje ne-au trebuit ptr 3 zile. Deja e disperat ca nu ne ajunge portbagajul ptr cand om pleca la mare
Copiii au fost cuminti, Ilinca n-a avut nici o treaba cu schimbarea de mediu, de casa, de patutz, si-a tinut programul normal. Iar lui Luk i se spune mai nou Forrest Gump, alearga intruna, fara oprire , cred ca bietul caine a rasuflat usurat cand a vazut ca scapa de el

Seara la culcare, dupa poveste si inainte de spalat pe dinzti, Luk spune Inger ingerasul meu si tatal nostru. Le stie pe derost, fara ajutor. Iar cand intra in biserica se roaga de capul lui Doamne Doamne, sa aiba grija de noi sa fim sanatosi si voiosi , adica cere, in 2 vorbe, esentialul.

Alexandra, sanatate! Mey, ce-i cu voi? Mereu e unul bolnav la voi in casa, chemati preotul sa faca o sfestanie, alunga duhurile rele si virushii

Luk nu deseneaza nimik coerent, doar linii drepte, puncte si rotocoale, de cantat mai lalaie uneori, dar poezii invatza cu drag.

Marioan, am luat si noi revista aia, chiar simpatica, mi-a placut doar mie, Luk nici nu s-a uitat la ea . Mai incercam si numarul viitor, poate ala o avea mai mult succes.

Adriana, ai mare dreptate, povestea Ilincai e un miracol, a lui Luk e una obisnuita, dar m-am gandit sa nu fac discrepantze si sa ramana el nepovestit.

Hai ca maine vin cu cafeaua, poate ne mai invioram nitzel.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Si daca tot n-am avut alta treaba, am schimbat si locatzia, adica avem capitol nou.

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu... Luca

Mergi la inceput