Nazdravani de oct-nov-dec-2003(79)
Raspunsuri - Pagina 21
marioan spune:
Paste Fericit !!! si sa aveti parte numai de sanatate, bucurii si fericire.
Noi incercam sa fugim din Bucuresti asa ca multi pupici din partea noastra.
Elenalove27 spune:
Ileana, nu mai faci cinste cu jacobs-ul tau![]()
Azi m-am trezit de la 5...asa a vrut Alvaro
Cand am pe Alvarica bolnavior sunt cea mai suparata...nu suport sa il avd bolnav...cu toate ca si atunci cand este bolnavior cere bataie
...nu ar sta si el 5 minte cuminte in pat...cu febra 40.5 el alearga si urla cat il tine gura
Davidutza mic are mucisori dar este bine.
Noi pe 18 aprilie mergem in Boston sa botezam pe David (sora sotului meu locuieste acolo, nasica lui Alvaro)...abia astept!!!
Paste Fericit.
Marioan, de ce vreti sa fugiti din Bucuresti>?
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
super mami spune:
Adriana...vai ce poze superbeeeeee. Cornelia m-a topit toata. Parca e o papusica. Vai cat e de dulce. M-am indragostit.
Si deja in picioruse !? Cat are acum ?
Olguta e fetita mare, pare mai mare decat e, nu-i asa ?
Are o mutricica de nazdravana.....si cum o ajuta pe pitica sa paseasca.....vai de-ai vedea ce mutra am acum 
Codrin pare un baietel tare cumintel....asta spune privirea lui ![]()
Cornelia seamana tare mult cu Olguta cand era mititica, nu ?
Iar tu....zici ca mai ai inca vreo 2 ani de facultate....tinerica tinerica.
Sunteti tare frumosi. Ce repede cresc copilasii....offff (chiar a oftat).
Va pup tare veselosilor
Elena sanatate multa . Daca alearga inseamna ca suporta bine boala puiutul . Mai bine asa decat sa zaca cu zilele in pat dormind cum face Isabel. Mi se rupe sufletul. Dar racelile, virozele si alte...nimicuri ( ca asta sunt pana la urma ) sunt inevitabile la cei mici.
Cu inimioara sa fie el bine ca restul trece cu nurofen si cativa pupici de la mami.
Eu azi m-am trezit la 7....dus + par spalat + coafat ( ca doar nu puteam altfel
).....treaba.....cumparaturi....scos papusica la masa in oras ca de gatit...nici timp sa ard (literalmente )cate ceva nu mai am cum aveam....am venit acasa pe la 21....Isa doarme deja .... sunt varza.....am picioarele cat 7...aoleuuuuuuu.
Asa ca ne vedem/citim maine.
Fac un dus si nani scrie pe fruntea mea.
Grea-i munca
Alexandra
ciuf spune:
Fetelor, aseara Iepurasul i-a cumparat Evei o masinuta cu care sa se plimbe pe strada. E cam ca un carucior. Pai fata asta nu are loc deloc sa se joace cu jucaria ca a monopolizat-o Luca. "Eva, impartim jucariile. Nu fi fetita rea!". Impartit cand ea nu vrea sa ii dea lui jucariile ei, ca atunci cand el nu ii da ei, nu se mai pune imparteala.
Eu azi am stat acasa. Am facut o varza calita super. Luca m-a cam zapacit de cap. Plin de energie, galagios. L-am mai "linistit" eu cu ceva pictat (apropos, ii zic ca pamantul e maron si ca pe el creste ceva verde. Ce e verde? Pe ce calca el cand iese afara? La care el imi raspunde "caca", nicidecum raspunsul ce il asteptam eu), plastilina.
Dar ce a fost fain ca am reusit sa ii culc pe amandoi in acelasi timp.
Va doresc un Paste cat mai fericit, luminos si plin de bunatati.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
ciuf spune:
Adriana, ai o familie nemaipomenita. Mi-au placut foarte mult pozele cu cei trei pitici ai tai. Sunt convinsa ca iti este extrem de greu cu ei, dar satisfactia e insutita. Asa vreau si eu o familie. Cu trei copii, sa fie galagiosi, sa stam cu totii la masa, sa sporovaiasca fiecare pe limba lui, sa ne povesteasca ce au facut la scoala, etc.
Felicitari pentru cei trei copii reusiti.
Elena, sanatate multa puiutilor.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
adriana spune:
..atatea laude..
.. multumim..
Carmen, Elena, Ileana, multumim ca v-ati uitat la poze.. si pentru cuvinte
Alexandra, i-ai ghicit pe toti la marele fix
.. Codrin e cumintel, Olguta e nazdravana, Cornelia cred ca seamana cu Codrin la fire, dar e leita sora-sa fizic.. are 9 luni si aseara mi-a mancat 5 ani din viata, asa ca in curand o sa-mi arat adevarata varsta
Elena, tu cum mai stai la capitolul nopti dormite
?
Laura, inca mai huzuresti cu bebita?
Cum e lapticul, Aldo, mamica obosita?
Ciuf, mersi
..E frumos cu 3, sa vedem cu 4-5
(glumesc, mai)![]()
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
Elenalove27 spune:
Adriana,
sunt obosita la maxim...Alvaro aseara a adomrit devreme iar la 5 de dimineata era in pat la mine ca vrea sa joace cu fratisu ...a tras de patut pana a trezit pe DAVID
...si uite asa am inceput ziua de azi![]()
Nu stiu daca mai am curaj sa zic ca vreau 3 copilashi, dar ma uit la tine si ma gandesc ca acum am ajuns la 2 parca nu ar fi asa de greu cu 3![]()
Sa nu te mai aud ca te vaiti ca esti grasa sau ca ai cearcane, ca arati EXCELENT de bine...daca nu as fi stiut ca ai 3 copilashi , nici nu as crede ca ai copii.
plange david...revin
Alvaro & David
adameasca spune:
Hristos a inviat!
Sa aveti o zi minunata alaturi de cei dragi, aveti grija cat mancacti
si sa fitit sanatoase!
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Hopes - Adameasca
Go girls!!!!
sympa spune:
Sarbatori de primavara cit mai pline si bucurii pe toate planurile va dorim din tot sufletul !!!
Fie ca lumina Invierii Domnului sa va calauzeasca pasii in viata !
HRISTOS A INVIAT !!!
Elenalove27 spune:
Adevarat a Inviat.
Alvaro & David