Nazdravani de oct-nov-dec-2003(79)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Hristos a inviat!
Sarbatoare plina de bucurii va doresc, noi am fost la biserica aseara si am stat pana la 1, copii nu mai voiau sa plece, a fost tare frumos
Apoi ne-am intors acasa .. si.. AM MANCAAAAT
Eram lihniti..

Elena am observat pozele noi, da alea unde erau fratiorii impreuna de ce le-ai scos?

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Elena, ce mare s-a facut David!!! Si un frumos. Imi place poza aia la nebunie cand il ridici tu in aer si se vede el si cerul.
Mai pune poze.
Adevarat a inviat!

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Adevarat a inviat!
Paste fericit fetelor, si de la noi de aici din nord:)

Lapticul a venit, fetitzul papa si iar papa, trage cu asa pofta, de cind o termina in citeva luni cu mine, o sa-mi arunc crucis sinii pe umeri
Aldo are liber de vineri pina miine, Alberto e super fool la hotel acum, ca de Pasti e plina insula, asa ca am stat cu amindoi de dimineata pina seara. Acu inteleg de ce mamele cu doi copii slabesc atit de repede. Adriana ai gratia unei adolescente, e clar ca ccc cu trei copilasi ai fost slabuta la loc intr-o luna. Superbe pozele! Ai trei copii foarte foarte frumosi! Felicitari pentru asa o familie! Sunteti de pus la panou si de admirat zilnic.
Nadja e un copilash tare bun, doarme noaptea bine, se trezeste, bea laptic cu ochii inchisi si la nani la loc. Insa acum stiu sa o tin treaza dupa amiaza, nu-i dau laptic pe saturate, o mai tin de vorba, o plimb pe brat toata casa si cum e taaaare curioasa face ochii mari si analizeaza in toate directiile. Asa ca seara pica de oboseala:)
Aldo e tot in mood de frate iubaretz, am zis ca o sa tina minunea trei zile, vad ca e la fel. Dar vrea si el cu mine in pat, ori cind o alaptez vrea si el in brate si precum Ileana ma simt ca o closca cu puii in jur:)
Frumosi mai sunt copii:)
Sarbatoare tihnita si frumoasa in familie sa aveti toate!
De data asta nu am gatit nimic, am comandat o friptura de miel de la un resto si asta a fost. Si am cumparat un fel de cozonac cu stafide si atit. Aldo a umnplut galetusa cu oua rosii si oua de ciocolata adunate din gradina, bineinteles aduse de iepurasul de paste, cum e pe aici. Plus citeva jucarii. Si bicicleta, care pina la urma e prea mare, nu o poate manevra.
Acum incep sa incar pozele, printre tzitze si copii, pina diseara sper sa fie pozele in album. Va anunt oricum:)

Alvaro & David

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

gata pozele sunt in album

Alvaro & David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Paste fericit si de la noi...cu intarziere e drept, dar avem scuze. Am petrecut pana la epuizare. Am o burta cat 10....am mancat enorm zilele astea, am dat numai de gospodine bucatarese/obsedate de mancare. Ca eu am facut doar oua rosii.....pt prima data si care au iesit....super rosii. O sa pun poze, stati linistite. Trebuie sa ma laud. Stiu ca vopseaua a facut treaba, dar e si meritul meu nene.
Laura....sa va traiasca fetitul, sa creasca mare, sanatoasa, norocoasa, sa va bucurati de ea si de fratiorul ei....sa fiti la fel de fericiti ca acum....si peste 100 de ani
Nadja e super bebe, zici ca are 3 luni oricum.
Ce scumpete dulce......vaiiiiiii.Va pov pe scurt ca ma zoreste sotul.
Isabel a primit bici de la iepurila...cu spectacol...gasita in parcare langa masina lui mammi, cu bilet de la iepurila....ditamai nebunia.
Ei bine, s-a plimbat 2 zile cu ea de ziceai ca a facut-o mami pe bicicleta nu alta. A pedalat frumos, a mers in total cateva ore, mandra nevoie mare, nu a cazut, nu s-a impotmolit...super ok.
A 2 a zi cand intram pe usa zice ca face pipi. Si a inceput sa planga groaznic pe olita ca o doare, ca are buba la toto ( pasarica )....jale mare.
Cand ma uit: sange si carne vie. In zona chiloteilor ( de bumbac dar cu danteluta ) are 2 rani ( carne vie ) care de 2 zile ne mananca sufletul Pt ca ustura cand face pipi.
Acum e ceva mai bine, dar nu-mi dau seama de la ce i se trage.
Fetele cu experienta in ale bicicletelor.....e de la dantela ? De la sa ? De la plimbarea lunga ? Ce-i asta ?O sa pun poze ca am vreo 200....de la petreceri, cu bicicleta....acasa....peste tot.
Dar cred ca maine, abia am venit de la un gratar ( a se iti mancare multa, torturi, droburi....tot meniul ).
Nu mai mananc nimic 3 zile......sper sincera sa fiu.Ma duc sa-i fac o baita duduitei. Daca mai rezist.....mai povestesc cate ceva.
Pupacim pe toata lumea, de la cel mai mic ( cine-i oare ? ) la cel mai mare.Alexandra

Mergi la inceput

HRISTOS A INVIAT!
Alexandra, sigur de la sa, poate si combinatia sa+rochita(ar trebui s-o lasi pe bicla doar in pantalonasi, scurti, lungi, cum o fi) .. si o cred ca e foarte dureros

Laura, unde sunt pozele, vreau si io s-o vad pe Nadja.. apropo, cum o alinti?

Noi am fost azi la ocean, frig tare, vant.. mereu ma gandesc la vik cum e la ea, cum de s-au obisnuit copii cu vant, ca-n ro cand vad bunicii ca-i vant, inchid nepotii in casa(asa-i maica-mea de fapt)..

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Avea pantalon de trening din bumbac. Dar ranile sunt sub chilotel.Pozele cu Nadja le gasesti pe adresa pe care Laura ne-a dat-o data trecuta pe pm.
Pupici, sunt matinala tare azi. Dau eu cafeaua astazi, da nu-i iacobs Tocmai s-a trezit si printesica mica si a venit fuga in brate la mami.
A inceput sa se dea jos dimineata din pat in liniste si cand mi-e lumea mai draga...hop apare.
Mai nasol e cand ma intorc si dau sa calc pe ea, imi sare sufletul, serios.Ven, Uki, Paula....dati si voi un semn de viata.
Alexandra

Mergi la inceput

Mersi Alexandra, Elena, le-am primit pe mail..
E frumoasa fetita si maare:)))... dar mie tot Aldo mi-a luat okii
Off... numai baietei cuceritori pe aici

Mergi la inceput

Laura, jur ca ALDO este cel mai frumos neamtz si nu numai! ochisori lui au o culoare fantastica...Nadja este o dulce, am inceput sa simt lipsa de bb asa mic...ca deh David al meu este baiet mare acum Nadja are ochisori inchisi la culoare!!! ca asa am vazut in poze...inca odata FELICITARI pentru frumoasa ta familie...si NADJA sa o tina tot asa cuminte si sanatoasa.

Supermami, azi vreau muuulta cafea...nu numai ca DAvid a bazait toata noaptea , dar si Alvaro iar mi-a facut febra si am stat cand langa unul cand langa celalat si m-am trezit de la 5 de dimineata asa cu o durere de cap ...stiu ca o sa racesc si eu...
Alvaro face la fel ca printesa ta, se trezeste si vine tiptil jos sau se lungeste pe langa mine ...cand ma ridic sa calc pe el dar ma si sperie
Eu am patit cu Alvaro sa mearga pe bici si sa inroseasca langa coite...a patit asa numai cand avea chilotei pe el cu elastic mai lat...pune crema (Desitin) pentru diaper rash sau ce folosesti tu, si cred ca o sa ii treaca. pupici.

Adriana, o sa mai pun poze cu baieti mei dar sa mai pui si tu cu voi

ciuf, de iubita Eva nu mai zici nimic ca LUCA cred ca face aceleasi nazdraveni ca Alvarosi ca toti de varsta lor
(sa nu aud de ei)

sympa, sa nu zici de Andreea (am glumit) , hai mai spune de TEO mic si dulce
cred ca o sa ajungem sa schimbam aici, de la copilashi de 3 anisori la fratiori/surioare mici sunt satula de NAZDRAVANI! no bine ca cine a pus numele de NAZDRAVANI la topicul nostru , sigur nu a gresit

Noi am inceput balacelile la piscine si normal am inceput sa ma cojesc pe spinare deja...pai cand merg cu 2 copilashi la plaje...pana apuc sa ma dau cu, crema trebuie sa strang sa mergem acasa! e greu cu 2 dar recunosc ca vreau 3

gata pe ziua de azi, merg sa ma pregatesc de servici ca azi este sotul acasa...la servici merg sa ma relaxez nicidecum sa depun efort

Sanatate si sa auzim de bine

Alvaro & David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davidutza spune:

Buna,

Cu intarziere vreau si eu sa te felicit Laura,sa ai parte de multe bucurii alaturi de Aldo di Nadja si sper ca te simti o mamica implinita si fericita!

Mariana si David

Mergi la inceput