Nazdravani de oct-nov-dec-2003(79)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Sa va mai zic de Olguta, ca am putin timp(doarme Cornelia).
Ea e buna la dat raspunsuri, e fenomenala, ne lasa cu gura deschisa - fara replica.
Acum cateva zile statea pe tron si incepuse sa enumere cele 200 de "nu e voie" - nu e voie sa mergi cu picioarele goale pe gresie, nu e voie sa lasi frigiderul deschis, nu e voie sa raspunzi urat, nu e voie sa vorbesti urat, nu e voie sa mazgalesti peretii, nu e voie sa te joci la apa fara babetica (de plastic), nu e voie sa umbli la calculator, etc.. Ne-a facut capul calendar 10 minute cat a stat pe wc.. Noi radeam dupa usa, dar vai de mine cand o mai creste..
Mamaia, ieri, incerca sa-i intre in gratii si-i spune: "Daca ma pupi, iti dau bomboane", dar ea senina zice : "Nu te pup, da-mi baloane"
Sau alta, Codrin o vede pe Olga in funduletul gol, si spune oripilat " Mami, i-am vazut cucul lui Olga", dar ea foarte sigura de sine spune" Nu e cuc, e pasarica"..
Ma scol dimineata si ma uit la ea, e atat de draguta, imi vine o mananc, s-o pup de s-o albesc, si ma gandesc: Doamne, da-mi rabdare azi cu ea, sa nu mai faca crize iar. Dupa ce am venit de la plimbare a inceput iara sa planga, fara vreun motiv(doar pentru ca o sculasem din somn s-o aducem sus din masina).. Am intrebat-o ce vrea, nu stia nici ea, urla, urla.. A durat vreo 20 de min pana s-a calmat. Acum e cea mai draguta fetita de pe pamant, ma pupa cand scriu la computer, pe par, pe spate, pe mana... Ce sa mai inteleg?..

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Laura , asteptam poze pliz

Eu sunt suparata
Alvaro imi este bolnavior, are infectie la urechiusa si virus urat...si David a inceput si el.
Alvaro este pe antibiotic 10 zile(este obisnuit cu medicamentele)...dar plang de mila lui.Nu suport sa il vad bolnavior...

la controlul de la inima dr. a spus ca trebuie sa revenim la control la fiecare 6 luni si sa inceapa iar sa faca eco special la inima ca bate inima prea tare ...nu stiu ce sa zic...sunt suparata.

va pup

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Elena, nu stiu ce as putea sa-ti spun. Dar din toate relele un singur lucru e bun: ai marele avantaj ca esti in USA si ca sunt o gramada de doctori buni aici, si ca spitalele sunt umane si Alvaro este cel mai bine tratat de doctori. In Romania nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi putut intampla.
Ia si tu partea cea buna a lucrurilor

Multa sanatate lui Alvaro, si lui David un pupic pe urechiuse, sper sa nu ia si el boala

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza! e gata!

Elena, insanatosire grabnica puilor! Of, saracii de ei, saraca de tine... E are greu sa ai copiii bolnavi, dar trece si asta, vin altele... . Cum adica inima lui Alvaro bate mai repde? Doc nu ti-a explicat ce inseamna asta?

Olgutza e dementiala!!! Sunt topita dupa ea , mi se pare sclipitoare.

Sabina, mai treci p-aci dc te simti bine la noi, te trec la lista cu "de-ai casei". Cum zici ca stai cu lucrarea aia ta cu un titlu care mi-a dat batai de cap numa' cand l-am citit?

Cum faceti voi fatza DE CE-urilor zilnice? Ca pe mine Luk ma termina, ma invarte intr-un cerc vicios si ma ameteste cu intrebarile pana imi pierd rabdarea si ma iau de el...

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Hopes - Adameasca
Go girls!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Laura felicitari multe, multe si multi pupici dulci.
Vai ce frumos.....Aldo e un super baietel. Dulce si frumos.
Ma bucur mult pt tine, pentru voi.
Sa va bucurati de copilasi, sa fiti sanatosi si sa va cresteti impreuna nepoteii.
Abia astep pozele, abia astept sa va vad pe toti alaturi de bulinuta frumoasa.
Cat de dulce a fost Aldo cand a rupt floricelele....si ca s-a laudat la gradi....daca-ar fi acum in fata mea l-as pupa tare pe nasuc.
Da-i tu un pup din partea noastra.
Refacere rapdida si laptic mult iti doresc...in rest le ai pe toate. Nu cred ca-ti mai trebuie ceva, nu ?
Elena sanatate muta baieteilor. Sper sa fie totul ok cu inimioara, poate dupa eco o sa te linistesti cand o sa stiti exact cum stau lucrurile.
Asteptam vesti bune, Doamne ajuta.
Va pup tare.
Eu am inceput jobuletul....incet dar sigur. Sper sa fie totul bine si sa-mi mearga bine.
Oricum sunt varza....ce insomnii nenica....pe la 22 nu stiu cum sa gasesc patul mai repede.
Dim o duc pe Isabel la gradi....dupa: treaba si alergatura ( ma bucur ca n-as suporta prea usor o munca de birou ), seara o iau, parc,casa, masa, dus/baie, joaca, nani.
Intre timp mai fac si cumparaturi, seara ceva ordine.....tot asa. O sa am un aragaz impecabil ( curat ). La cat timp "am" nu cred ca sa mai trec curand prin fata lui.
Isabel pica si ea seara....plecata la 8 din casa si intoarsa la 19....e ceva. Dar ii place si e happy. Azi incepe karatele
Acolo sa o vad.Ileana ea acum ma omoara cu "ce scrie acolo ?" Trebuie sa citim toate zidurile si toate nr de case/apartramente.....tot.In rest totul ok: la gradi cu "ubitul" ei in continuare ( baietelul prietenei mele ), invata multe in fiecare zi, incepem karatele si cred ca va fi una dintre cele mai bune ( e pasionata ...bate cu rezultate bune de cand avea vreo 2 ani si putin ).
Observ ca deseneaza fffff frumos: masini, case, oameni si animale. Cu tot ce le trebuie.
Nu coloreaza prea frumos, canta toata ziua ( toata efectiv ), e certareata rau cu piticii in parc. Ieri s-a certat cu o fetita din priviri...nu stiu cum sa va explic...se uitau urat una la alta si ridicau din barbie...genul: ce vrei tu...a a ce vrei
Nu-i plac poeziile, ii plac cantecelele.
E iubacioasa si scumpa cum n-am mai vazut. Si cei de la gradi imi zic ca-i incredibil de lipicioasa.
In alta ordine : azi cred ca vopsim niste oooooo ( cum zice ea ); ne cerem scuze dar am uitat ca sunt Floriile: La multi ani floricelelor.
Gata fug, m-am rasfatat destul.Va pup tare, pupacim noua noastra fetita din nou. Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marioan spune:

Laura , multa rabdare si mult ceai de anason si chimen si lapte.Eu am avut canalele infundate si el urla dupa mancare dar nu m-am dat batuta dar e adevarat ca l-am pus la san din ora in ora ca ma certa mama ca o sa-i stric stomacul. Am trans cu pompa ca sa-mi desfund si doctorita imi spunea ca daca el la 4.300 care are forta mare nu reuseste inseamna ca sunt infundate rau.Asa ca verifica si chestia asta , eu am facut si rani dar dupa o saptamana sau 2 eram ok lapte din belsug si am avut pana la 1 an si 6 luni si atunci l-am intarcat cu forta.Tine-mi pumnii sa ai lapte pt printesa.
Elena imi pare rau pt baietii tai dar sper sa fie bine pana la final.Oricum acolo sunt doctorii care te pot ajuta.
Super mami si Andrei tot cu cantacele , poezii deloc , deloc,si cand la gradi are de invatat se da obosit si sa nu mai mergem, in rest e ok dar daca e cu poezii e vai si amar.
Pupici.

Mergi la inceput

Elena, ce mai faceti? Cum mai sunt baietii? David e mai bine?

Alexandra, ce frumos povestesti de Isa, de micile ei suparari in parc.. auzi, sa cotonogeasca un baiat...
Ai vrut poze, www.flickr.com/photos/42895889@N00/sets/72157600050398294/" target="_blank">aici cateva.
Va pup, ma duc la nani,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Adriana, superbe pozele, ce mai, sunteti niste fericiti, aveti casa plina .

POZE NOI

Carmen si Matei Gabriel - [b] 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Adriana, thanks for asking :)

David se tine tare deocamdata ...doar muci si sper sa ii treaca.

Alvaro sia zi mi-a facut febra...este pe antibiotc dar sunt sigura ca o sa ii treaca pana maine febra.
Cu inima, da asa este ai dreptate...sunt cea mai fericita mamica de pe lume ca am nascut aici si nu in Romania ...

Esti o frumoasa la fel si copilashi...pup frumoshi.

merg la nanica ca sunt obosita.

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Adriana, ai niste minunatii de copii, tare sunt frumosi si simpatici. Dar las', ca nici cu tine nu mi-e rusine

Elena, sanatate multa la baieti, vad ca stai mai bine cu moralul...

Pupam

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Hopes - Adameasca
Go girls!!!!

Mergi la inceput