Nazdravani de oct-nov-dec-2003(79)
Raspunsuri - Pagina 17
Carmena spune:

LAURA, felicitari pentru Nadja Maria!! Sa fie sanatoasa si frumoasa ca fratiorul si parintii ei, si sa dea Dumnezeu sa va aduca numai bucurii!!!
Ai scapat fericito! De-acu raman singura
si
pe aci sa ma vait. Marioan hai si tu, sa schimbam impresii!
Multi pupici de la noi
.
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
super mami spune:
Vai ce fetita maareeee.
La muti ani Nadja ! Sa cresti mare, sanatoasa si fericita.Bravo Laura. Ma bucur mult, acum asteptam pozele.
Pai normalmente ca-i o frumusete, dor o stiti pe mami, tati si big fratior, nu ?
Multa sanatate, recuperare rapida si un pupic mare dela noi pt mica domnisora.
Va pupam pe toti tare ! Imi imaginez ce fericiti sunteti acum, zambesc aici cu gandul la voi.
Va pup tare.
Alexandra si Isabelita Isabel
marioan spune:
Laura felicitari sa fie sanatoasa, si sa aveti numai bucurii. Esti o femeie implinita!!!Iar printesa e si super inalta daca e scris corect.Si e cea mai mare de aici.
Sa nu te sperii la inceput o sa scada in greutate si chiar mai mult decatt ceilalti dar apoi o sa fie bine. Andrei a venit cu 4.300 si a pierdut 500gr (mai mult decat 10% din cat e normal) si s-au speriat in spital si mi l-au pus pe lapte praf dar cum am ajuns acasa i-am dat numai san si a fost super ok .
Carmena de abia astept sa stam de vorba pe subiect concret, dar inca un pic si te ajung din urma.
Super mami ce cadou frumos. Si pe mine ma bate gandul la ceva deosebit dar inca nu stiu exact ce . Noi facem 7 ani de casnicie si 13 de cand ne cunoastem.
Hai pupici si asteptam poze cu noua printesa.
carmen77 spune:

Felicitari, Laura! Sa fie sanatoasa, cuminte si sa va aduca numai bucurii Nadja ! 

POZE NOI 
Carmen
si
Matei Gabriel - [b]27.10.2003
adriana spune:
Cum?
Asa repede?
Felicitari Laura, un bebe mancacios si cuminte noaptea..
Sa ne trimiti poze cu grasanachi![]()
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
ciuf spune:
Yupppiii, felicitarile noastra pentru o asa bebelina frumoasa!!!
Refacere cat mai usoara si de data asta sa ai laptic mult pentru Nadja. Va pup
Mai-mai, ce veste. Asta da ca sa iti incepi o zi de lucru.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
Elenalove27 spune:
yu-huuuuu...FELICITARI DRAGA MEA LAURA!!!

BINE AI VENIT PE LUME DRAGA NADJA!
REFACERE RAPIDA LAURA SI TE ASTEPTAM CU POZE FRESH SI POVESTEA CUM A FOST...si cum ai ajuns sa nasti![]()
DECI, NADJA SA NASCUT PE 30 MARTIE!
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
adriana spune:
Vreo veste ceva?
Ileana, Laura.. ai iesit din spital? Ce mai face fetitzul? Cu cine seamana? Aldo ce zice?
Elena, da-i bice cu tortul ala, ce mai conteaza cateva kile?
.. Chiar voiam sa zic ca si eu sunt addicted la dulciuri, pot sa stau departe de orice, dar nu de cioco
Aha, deci Alvaro prinde repede.. Pai, i-ai si tu desene din alea minune, baby Einstein, sau ceva de genul asta.. Eu i-am luat lui Codrin (bine, doar ca sa prinda limba engl)niste desene Leap Frog, si i-a mers foarte bine..
Alexandra, wow, ce idee misto cu fetita.. Sa va ajute Dumnezeu sa gasiti pe cineva bun si potrivita cu Isa
Da' de ce nu mai faceti unu?![]()
Am ascultat si io muzicutele alea dar sunt prea .. moi pentru mine.. hihi...
La multi ani cu bucurii pentru tine si sotior! 
Ciuf, cum merge cu jobul? Mai ai timp de forum?
Si Eva ce face cu urechiusele? Iti simte lipsa?
Ileana, Luca mai face crizute? E cuminte?
Carmena, stafeta e la tine.. las ca trece repede, mai ales daca mai ai unul, asteptarea parca e mai usoara..![]()
Marioan la multi ani , sanatosi si frumosi ![]()

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
sympa spune:
Laura....felicitari!!!N-ai mai asteptat sa-ti facem galerie!!!!Sa va traiasca micutza printesa Nadja si sa va aduca numai bucurii.Refacere rapida, mult laptic...si te asteptam cu povestile si pozele de rigoare...
Nu am timp acum....doar vreau sa-i spun lui Alexandra ca m-a omorat cu pozele Isabelei....doamne ce frumusete de fetita ...si cocheta, si frumoasa si desteapta.....si, si-urile pot continua....
v-am pupat...
adameasca spune:
'neatza! Hai la o 
Nu mai stiu nimic de Laura, am trimit ieri un sms, dar n-a mai raspuns...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Hopes - Adameasca
Go girls!!!!