Nazdravani de oct-nov-dec-2003(79)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Laura, ai nascut? Simona mea tocmai a nascut!!!! Asa ca am un finutz de 4 kile 400!!!!!!! Uh, ce mare e! Ma duc sa vad si eu un nou nascut asa mare, n-am vazut niciodata

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Hopes - Adameasca
Go girls!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

Ileana, felicitari Simonei si bun venit pe lume la finutzul mare

Cand merg in Romania tot cafea Jacobs savurez

Laura,cred ca sunt hormoni la tine ...si eu eram cu botul umflat cand ma trezeam dimineata , exact asa cum zici tu, ai impresia ca sunt siliconati(dupa ce ca sunt eu botoasa de fel...aratam ca o negro/alba africana, sau cum se zice) si dr. meu ma zapacit de chestia aia cu sfarucrile...si sexul...la mine a mers de minune
Ce faci ai nascut??? aa da vorba Adrianei , daca o sa nasti printesa de FLORII, ar fi frumoa sa ii pui si un nume de floare

Carmena, eu zic sa te linistesti si sa nu iti mai face griji.

Marioan, wow , deci bafta de pe acum la facut bb si sa munciti bine ...

Adriana , sa nu mai zici asa ca imi cresc coarne si nu mai scot capul din frigider..chiar zilele trecute mi-a adus sotul de la servici un tort de ciocolata si este taiat feli...cand m-am uitat pe ambalaj la calorii...o felie contine 970 de calorii...deci juamte din portia de calori ce are un om normal zlinic...mi-am pus pofta in cui..aseara cand am citit ce ai spus tu...am deschis frigiderul si mi-a sarit tortul pe farfurie

supermami, eu nu am fete sa stiu cat de cochete sunt ...dar cand ma gandesc la ce ai spus tu despre frumoasa ta Isabela ca sta 2/3 ore la probat rochite...apoi no bine cred ca stie el Dumnezeu de ce mi-a dat baieti...eu nu am rabdare deloc.
Eu cred ca de asta nu imi trimit baietul pe la nici un sport gradi ...ca sa nu vina acasa caftit de altul ...mai bine sta cu mine acasa ca il "caftesc" eu(glumesc)

ciuf, ce iti fac copilashi! Eva cu urechiusele e bine? LUCA ce face?tu cu serviciul!a venit si la voi caldurile!!! sotul zice ca la vara sa mergem in COLORADO pentru cateva zile ca tare frumos este si pe la voi prin munti.

sympa, andreea este la balet ??? mai merge la gradi? teo sta acasa cu tine?
ce ma bucur sa stiu ca o sa ne revedem iar..cu cate 2 copilashi acum...

Alvaro ma uimeste!!! nu il laud ca este destept ca deh fiecare copil este destept in felul lui...Alvaro stie limba muta! a vizionat la tv un episod cu ELMO cand se invata alfabetul mut...si in mai putin de 2x vizionat acleais serial , Alvaros tie alfabetul mut de la cap la coada, pe sarite ...etc.
ma gandeam sa il duc la o scoala unde se practica limba muta sau ce sfaturi imi dati!!!
O seamana el leit tacsu dar cred ca este destept ca mine(IAR GLUMESC)

Alvaro azi are un nou test la INIMA cu un alt DR. cardiologist...sper ca totul sa fie bine.
David e un frumos si jumatate, nahh fiecare cioara cu cioara lui
ma uit la el si nu imi vine sa cred ca este al meu...cand ma uit la Alvarica stiu ca este al meu ca parca il vad pe sotul meu cand era mic...dar DAVID nu stiu cu cine seamana ...ca v-am mai spus vecinul e negru, postatul la fel...celalat vecin, frumusete de barbat este homo...

gata mi-a trecut tura de stat jos...plange david

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Wow Ileana...sa-ti traiasca finutzul...Mare....bine ca a nascut cu cezariana ca a fost mai usor..Cum se simte mamica finutzului?Felicitari!!!Ieri n-am intrat pe forum si tocmai recuparand la citit am zis sa nu uit sa urez nastere usoara pritenei tale...dar n-am mai avut timp....
Continuam galeria lui Vik....nasol cu doctorul tau...Eu fetelor fac urat daca se ia cineva de kilele mele...mai ales in ultimele luni de sarcina cand esti chiar umflata si nu mai stii de tine...sa mai dau si de mistocari de-astia sigur i-as injura...Lasa ca vine si ea Nadja...stie ea cand.Dar stai linistita ca sigur nu vine la 44 sapt.Frumoasa incurajare din partea doctorului tau.Nesimtit rau!dar eu cred ca asta a pus ochii pe tine ca a vazut ce frumoasa esti si nu stia cum sa faca sa-l pomenesti mai des!!!
Multumim pentru aprecieri la fetele care ne-au vazut pozele...am mai pus cateva mai recente...
Supermami...adresa mea e miacob@hotmail.com...cand ai tu timp trimite adresa sa vedem fetita frumoasa si cocheta.
Fug fetelor sa-l hranesc pe Teo si sa iesim putin la plimbare.
Revin cu noutati dupa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

mariana, pup frumoshi tai

cred ca a fost super frumos show-ul de patinaj!!! eu mereu (cand am timp)ma uit la tv la patinaj artistic si am niste emotii pentru patinoari ca stau asa cu frica cand ii vad cum se invart pe patine

nu stiu daca ai vazut mai sus , te-am intrebat de andreea daca merge la balet? sau este la patinoar

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Mai....ca sa ne lamurim: eu sunt mamica ideala pt fetite. Doar nu credeti ca Isabel e asa de la muma natura....nu domne...e vorba de educatie serioasa aici
Mai exact: asa mama...asa fiica !
Eu nici nu-mi imaginez copilul meu ( fetita ) altfel.
Pai ar insemna ca nu-i a mea.
Norocul meu e ca am cel mai minunat sot din univers care ma iubeste tare asa cum sunt : grasa si cheltuitoare De maine incep iar un regim....usurel, dar regim.
Am 53...54 de kilute. Daca as avea 49 ar fi absolut perfectus.
Acum sa vorbesc si serios: am inceput sa ne interesam serios de bebe Celia. De adoptie. Deocamdata din ce am aflat pana acum ne-ar interesa rusia si guatemala.
Dar ne lamurim 100 la 100 dupa ce vorbim cu agentia.
Vreau sa gasesc cea mai serioasa agentie posibila pt ca vreau sa fie totul ok.
Oricum am vazut niste poze cu niste fetite absolut superbe, am dat apa la soricei cu nasul in batista vreo 2 seri.
Daca vom avea o blondolina cu ochisorii albastrui probabil ca nu o va chema Celia .
Ma rog, asta-i ultima problema.
Asadar cat de curand Isabelita va avea o surioara.
Imi imaginez o papusica de vreo 5 - 6 luni ( probabil ) rasfatata la maxim de tot familionul. Ileana sa va traiasca sanatos finutul ! Sa creasca mare si norocos.
Noi avem 3 finuti......si ii iubesc pe toti trei enorm.
Elena David e absolut super scump. Seamana cu fratiorul lui si cu tine, eu sa il vad....are de la toti cate ceva.
Si ce perisor are, cum il usuci ?
Tinem pumnii pt control, sigur o sa fie bine. E un super baietel, sanatos si frumos.
Scumpul de el, pupacim puiutul.
Laura... inteleg perfect ce te-a deranajat. Dar acum e prea tarziu asa ca mai bine treci cu vederea si gata.
Vine bebelina si va linistiti. Mai e putintel.
Iti tinem pumnisorii si te rog sa te linistesti si sa te bucuri de tot ce ti se intampla acum. Poate ca alta data nu mai pupi ( na' ca sa te deprim si eu acu' )
Ma ai cateva zile doar....probbill ca e ultima sarcina...profita de tot.
Eu incercam sa memorez senzatiile pe care le aveam cand misca bebe...mi-e tare dor sincera sa fiu.
Bucura-te de burtica ta, de Aldo si de sot. Restul chiar nu-i important.
Nici sunculitele....chiar nici nu trebuie sa re gandesti acum.
O sa le dai jos....o sa-ti faci griji mai tarziu.
Tati a adormit ca e putin racit si Isabel il pupaceste de vreo 10 minute
Scumpica mica, ma duc sa o pregatesc de nani. A inceput sa rada de oboseala. Cand e rupta de somnic....trage cate o protie de ras serioasa. Genul ala de ras aiurea....vede un deget si lesina.Somn usor tuturor, ne auzim/citim maine.
PS scuze pt greseli, dar nu mai pot sa corectez din motive de copil calare pe tati adormit.
In plus tocmai am dat gata un pahar de sangria....acu' incep si eu sa rad si ne gaseste tati in ultimul hal pe amandoua.
Regim cu sangria a mai pomenit cineva ?
Mai e si un pui la roti in frigider.....sper sa nu ma gaseasca miezul noptii cu nasul in el. Mi-e o fomica de nu mai pot, nejustificat sincera sa fiu.
Isa azi " papi, ai auzit ce a zis televizorul ? "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Ileana sa va traiasca finutzul! Sa fie sanatos si el si parintii lui!

Inteleg ca daca nu am ameteli si vartejuri e posibil sa fie ok tensiunea? O sa merg sa o iau si eu, asa preventiv...

Super mami scumpa tare Isa la faza cu TV. Iar despre asemanarea cu tine .... Apai crezi ca io una sunt altfel???Si io is moarta dupa cumparaturi, motzaturi...Spre deosebire de tine am 25 kg in plus asa ca silfida cum esti vezi de puiul ala...(si eu tot asta am "rontzait" in seara asta si acu am niste arsuri de numa, numa

Si mi-ai facut o pofta de sangria incat cum nasc cum ma reped si-mi fac una, chit ca nu iese ca aia originala... Bafta multa in proiectul "Celia" sa fie asa cum va doriti voi!Cred ca Isa ar fi super incantata sa aiba o surioara...

Va pup ca iar vine Ileana cu cafelutza si eu nici nu mijesc bine ochii.. Ma laud cu niste insomnii de zile mari. Seara nu ma ia somnu' iar dimineata e jale sa ma dau jos din pat!

Carmen20+ si Stefi 3 ani

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Hai ca mi-a pierit somnul.
M-am apucat sa caut bilete la concerte.
Vreau sa merg la Il divo.
Preferatii mei.
Ador toata muzica lor, dar in special "isabel"...normal.
Uitati aici :http://www.youtube.com/watch?v=pbcOBZ-lX48
Nu e cea mai buna inregistrare ( desi e supeeeer ), va mai arat altele.
Aici:http://www.youtube.com/watch?v=pqdJ5D7YY5Mhttp://www.youtube.com/watch?v=9KojptKmhvM ( absolut superb )http://www.youtube.com/watch?v=0Q_pjkuX7lA&mode=related&search=http://www.youtube.com/watch?v=Kp8LWLJI0-c&mode=related&search=Asta e../incredibil de romantica. Versurile sunt perfecte, perfecte. Daca m-as mai marita o data ( Doamne fereste ) asta ar fi cantecul nostru:http://www.youtube.com/watch?v=Vm5P-mzlRwAImaginile n-au leg cu ei, dar astea erau....inchideti ochii.
Sunt mult mai multe, evident. Acum ascult "Over the rainbow " cantata de ei....mmmmmmm.Gata, ma duc la nani. Sper ca nu v-am plictisit.
Macar Isabel ascultati.
Isa deja a invatat-o ( la cat o asculta e un an si ceva enormal )
Mie imi plac la nebunie, am toate albumele, dar vreau si la concert. Vreau sa fie cadou pt sotul meu cu ocazia aniversarii noastre.
In mai se fac 11 ani de cand suntem impreuna, iar in iulie 8 de la casatorie.
Si a fost minunat in toti acesti ani, asa ca merita asa o surpriza iubitul meu.
Sper sa nu citeasca, imi strica planul

Mergi la inceput

'neatza!

Mai, mai, dar ce tarziu bantuiti pe net, Alexandra tu tot asa tarziu te culci?
Hai, luati o sa va treziti!
Si multumesc de urarile pentru finutzul meu. Ieri umblam prin magazine, de dimineata, sa-i iau ceva de imbracat. Si tot dadeam tarcoale la niste chestii, dar eu vroiam haine mici, mici, ca zic doar e nou nascut, nu? Bine ca nu am luat nimik, acuma tre sa caut haine mai maricele. L-am vazut in cateva poze, mai fetelor, are un piept sanatos si niste pulpitze... Cand ma gandesc ca fi-mea avea 2 kile 600 . Pai Ilinca la 2 luni a avut 4 kile jumate

Lauraaaaaaaaa!!!!!!!

Elena, am adormit aseara cu gandul la felia ta de tort de 970 de calorii, m-a luat cu lesin cand am auzit. Si pentru ca-mi era pofta rau de dulce am luat o banana si m-am bagat fuga in pat, sa nu dau iama in ciocolata lui Luk.
Bafta la cardiolog cu Alvaro! Eu stiu, simt ca o sa fie bine.
Si eu ma uit la patinaj si cateodata mi-e imposibil sa inteleg unele figuri d-alea cu rasuciri, mi se pare ca sfideaza legile gravitatiei

Alexandra, admir decizia voastra de a adopta un bebe , oricum nu te vad decat mama de fete, cred ca nu ai fi pe aceeasi lungime de unda cu baietzii. Si io-s femeie, dar sa stau 2 ore intr-un magazin sa probez tzoale, no way, mi se pare pierdere de timp, dar poate fi-mea nu mi-o semana . Bafta cu biletele la concert si multi ani inainte tie si sotului tau!

Carmena, tensiunea nu creste asa, fara nici un simptom. Deci nu cred ca ai probleme, fara sa te doara capul sau sa-ti bubuie urechile. Dar e bine sa-ti verifici tensiunea, ca daca se intampla sa creasca brusc nu e bine...

Gata, s-a trezit gasca vesela, incepe o noua zi! si o zi frumoasa va doresc!

PS: Lauraaaaaaaaa!!!! Incepem cu majoretele?

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
Go girls!!!!

Mergi la inceput

Cu regret in suflet va anuntz ca am ratat galeria pentru Laura.
A nascut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fara galeria noastra!
Acum am primit mesaj de la ea, a nascut la 5 jumate dimineata, Nadja Maria are 4,430 kg si 56 de cm, si umbla o vorba ca e frumoasa ca o printzesa , mami si fata sunt bine.
Laura, felicitari si sanatate multa si refacere usoara si rapida! Te pupam si te imbratisam cu drag!

Ileana
poze,poze si iar poze...
O poveste fara titlu...
Go girls!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

si io vroiam sa-mi bag nasu sa va zic acelasi lucru:)))

felicitari Laura, sa-ti traiasca voinicuta!!!
pup mamicile de 2003 (si ulterior ]

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput