Nazdravani de oct-nov-dec-2003(79)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Pupici la mamicutze de nazdravani si nazdravane...
Apar si eu dupa mult timp din umbra...v-am citit mereu dar e mai greu cu timpul de scris...Acum ca tot mi-a dat desteptarea Teo(asa pentru vreo ora ca s-a si culcat inapoi..doar ce sa nu ma lase si pe mine sa dorm mai mult!!!) am intrat sa mai citesc si nu ma pot abtine sa nu scriu cateva cuvinte.
Sunt multe de scris si de raspuns..dar promit sa incerc si eu sa scriu mai des.
Ileana..condoleante pentru prietena ta...grea incecare pentru familia ei...M-am tot iutat la pozele lui Luca si a lui Ilinca..sunt niste frumosi amandoi...Stiu si eu cum e cu doi...e greu intr-adevar dar avem si multe satisfactii.Eu acum dupa ce-a mai crescut Teo zic ccc ca-i mult mai usor la al doilea si cu doi in casa.Si ai mei se iubesc mult..Andrea e innebunita dupa Teo.Am avut marele noroc ccc ca n-a fost deloc geloasa pe bebe si a acceptat foarte usor a doua pozitie.
Burticoasa din nord....iti urez nastere usoara, sa vina bebe mai repede si sa stii ca ne-a fost dor de tine si ma bucur tare mult ca ai revenit.Pana la urma ai pus alea 2 kile????Stii tu care... Apropo de kile ..eu nu va spun cate am facut..dar va spun ca la Andrea am luat 34 si la teo 31...Nasol..dar sunt asa de frumosi copiii!!!!!Acum am intrat la cura de slabire..tto incearca lumea sa ma faca sa trisez si eu nu si nu...deocamdata sunt tare pe pozitie...sa vedem cat ma tine.
Adriana..sa-ti traiasca copilasii.Ma gandesc si eu ca nu-i usor cu trei, dar cresc ei si cine are ea mai mult ajutor in casa???
Elena de la caldura??Ce bine trebuie sa fie de tine acolo la caldurica!!!De cate ori imi scot nasul afara imi amintesc de iarna petrecuta in Florida si ce misto putea sa fie!!!!Sa nu va mutati de-acolo ca o sa regreti!!!Ma bucur pentru tine ca te vezi des cu Sanziana...ma stati si voi la povesti si baietii la joaca...Cum e David???A scapat de colici?Doamne...am citit ce-ai patit si m-am ingrozit....cum e posibil asa ceva cu politia, pompierii asa de aproape de tine..eu chiar ma gandeam ca esti safe acolo in zona aia, dar vad ca m-am inselat.
Fetelor...merg sa-i pregatesc piureutzul lui Teo si revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sympa spune:

Carmena....iti urez sa ai parte de o sarcina usoara mai departe....lasa kilele ca asta n-ai ce face!!sanatos sa fie ca o sa le dai tu jos pe urma...Felicitari pentru baietel...lasa ca baietii aduc fetite in casa!!!!!...
Supermami....vreau si eu adresa cu pozicile Isei...ca imi e dor de ea..n-am mai vazut-o demult.Si....vik...please...trimiteti-mi pe PM adresa...
Ciuf...felicitari pentru post.Asa e la inceput.e normal sa fii mai stresata ..dar se rezolva cu timpul.Unde-i vad si eu pe Luca si Eva???
Supermami..am tot citit prin cate ati trecut si voi...Pupici la frumoasa Isabela ...ce cuminte a mai fost ea la spital!!!! Si tie...ai grija cu scarile!!Cum stai cu vanataile?Te mai dor?
S-a trezit Teo....va pup si daca mai pot revin...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

de la noi!

Ileana, of uneori viata asta e atat de cruda pentru unii..Condoleante sincere familiei greu incercata de asa pierdere.Asta vara, am avut un accident cu masina pe autostrada(eu eram la volan) si Marian in fatza, veneam de la cel mic. Acum, cand am citit mesajul postat de tine mi-am amintit de accident Stiu ca atunci, in cateva fractiuni de secunda cand ne-am rotit cu masina am gandit doar ca suntem amandoi in masina si Stefi al cui ramane??? Cand ne-am dat jos din masina, nu-mi venea sa cred ca suntem vii si nevatamati si nu stiam cum sa-i multumesc lui Dumnezeu pentru asta. Asa ca poate asa a fost sa fie, nu putem noi sa judecam, e foarte trist pentru cei ce raman.

Sympamulumesc mult de urari. Asa e, baietzii aduc fete, da sa-i vad io ce fete imi aduc, ca parca ma vad pe mana nurorilor! Lasa sa fie sanatosi si sa se impace bine ei ca frati, asta imi doresc eu cel mai mult!

Laura pai pe 1 aprilie sunt floriile la ortodocsi. Nu mai stiu religia voastra daca este ortodoxa, dar e frumos si cica bine sa te nasti la zi mare...Asa ca mai ai rabdare o saptamana, unde au trecut39 mai trece una...Si Berbecul e super zodie!

Pupici la toata lumea,

Carmen19+ si Stefi3 ani

http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elenalove27 spune:

mai mai ...pagina 3!!!!

sympa bine ai revenitla noi la caldura e bine...David a plans ieri toata ziua ...tocami cand am vrut sa zic ca este si el mai "bine" de la un timp...

carmena...wow....am ramas fara cuvinte.Bine ca sunteti bine.

adriana , asta ziceam si eu ca David cand am crezut ca e mai bien atunci a inceput sa faca fitze!!!nu stiu daca ai scris despre ce a-ti rezolvat cu actele...sper ca a-ti rezolvat.

Elena cu burtica...oupsss adica LAURA...daca ai scris in alta parte ma bucur ca imi faci si mie puncte(am glumit) ...ti-am spus ca nu ma intereseaza unde scri...doar sa nu mai dispari de aici de la noi NASTERE USOARA sau ai nascut deja?)

pup revin ...plange DAVID

POZE

"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Elena
n-am rezolvat nimic cu actele.. Tot ne plimba astia de la Politie la ambasada, trebuie sa fac raport la Pol ca am pierdut actele..
Acum mi-a venit Codrin de la gradi cu un virus si l-a luat si Cornelia, amandoi au febra....nah.. ce sa mai zic

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Hola fetelor:)
Si in primul rind salutari Sympei Vai ce mare s-a facut Andrea!!! Sa-ti traiasca frumusetea de fata! Si Teo e mare acum, parca ieri erai insarcinata:)
Stiti si voi cum e, la alte femei cind auzi de ele ca-s insarcinate, parca azi le feliciti, pe urma le vezi asa cu burtica draguta, apoi burtoase de-a binelea si pe urma gata bebelusii-s deja copiasli. Numai cind e vb de tine, zici maaaama ca nu se mai sfirseste. Azi mi-a zis o amica, vaaaai ce repede a mai trecut timpul ia uite stai sa nasti, de-mi venea sa
Am primit si o veste din Spania, de la o alta burtoasa care avea acelasi dpn cu mine, e din familia sotului, o tipa de milioane. A nascut o fetita, sanataoasa si frumoasa.
Numai eu si Simona Ilenei, o sa trecem in rindul elefantelelor. Vad ca burta inca mai coboara, deci ma inselasem cind zisesem ca e burta deja foarte jos, e inca timp. In aprilie nasc, cred
Sympa nu stiu de le-am pus alea 2 kg, dar nici nu ma mai cintaresc asa sa termin sarcina cu amagiri frumoase. Acu, fie vb intre noi, mai mult ca sigur am suta!
Adriana deci e super sa fii berbec, mai da' capoasa de la mami din burta, vad! Cam imi inchipui cum o sa fie mai incolo:))
Iubirea lui Aldo, Kim o fetita blonda blonda asa ca nordicii si cu ochii albastri e nascuta chiar pe 28 aprilie, uitasem, mama si e o fitzoasa si o frumoasa de mor de ea.
O saptamina frumoasa sa aveti!

POZE

Mergi la inceput

Mariana(sympa)hai mai la o bere rece la noi aici la Florida! e ce zici...anul asta veniti ...sau mai pe la anul!
m-am uitat la poze , Teo seamana din ce in ce mai mult cu frumusetea de ANDREEA!sau ma insel!daca ma insel, cer scuze :)...(cand era mic semana leit cu tine, acum parca seamana cu sotul)

Eu aud ca David seamana ba cu mine ba cu tacsu , ba cu VECINUL

David are program de plans...de la 6/7seara pana pe la 9...asa adoarme plangand...azi l-am mutat in patut ca nu mai are loc in cosulet...si de nu plans pana acum(9:30) cred ca se obisnuise in cosuletul lui!...

toata ziua am stat la sanziana acasa, chipurile sa facem gogosi(care nu au iesit deloc, am plecat ca am lesinat asteptand sa creasca coca)...a mai venit inca cineva de pe Dc si o alta romanca si am stat la taclale...copii au facut casa vraiste ...bataie au mancat unul de la celalat...si uite asa a trecut ziua...asteptam sa mai treaca o luna sa ii ducem afara la piscina...in rest toate bune.

merg sa trag si eu pe dreapta cu baieti ca sunt franta.

pup si sa auzim de bine

PAULA ce mai face? site cineva ceva de ea...Alexandra si Paul

edit: Adriana , nici nu vreau sa imi imaginez ce greu iti este acum cu refacerea actelor!pup si sa rezolvi totul fara stres.
Sanatate lui Codrin si Cornelia si sa treaca repede si usor de virus.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza! mai vrea cineva o ?

Laura, ai nascut? Ca am telefonul descarcat si mi-e lene sa-l pun la incarcat Simona mea fuse azi la dr, nici gand sa nasca, cica buba mare e ca nu se coboara burtica deloc, e cocotzata sus. Asa ca dr a hotarat ca o baga joi la cezariana.
Sympa, welcome back! Ma gandeam ca ai dezertat. Te-am mai citit pe la Bucurii, dar cum pe aici n-ai aparut ma gandeam ca esti suparata.
Carmena, groaznic prin ce ati trecut! Bine ca nu ati patit nimic, ca sunteti sanatosi...
Elena, de gogosi iti arde tie acum? Lasa-le ca te ingrasi la loc . Eu am scapat de 4 kile jumate in 4 sapt, deci stau bine. Nici prea mult n-am slabit, nici prea brusc.

Noi am avut musafiri in weekend, d-aia am dezertat nitzel. Si-s nervoasa pe Luk, iar o ia de la inceput cu crizele de nervi, nu stiu ce sa-i mai fac. Asa, din senin... Si nu mai vrea sa doarma la pranz. Asta n-ar fi o problema daca s-ar culca seara mai devreme, dar el tot la 10 se culca
Pupam

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Hopes - Adameasca
Go girls!!!!

Mergi la inceput

Ileana ,vreau, vreau cafea...
parca vorbesti de ALvarica cand zici de LUCA....asa este si Alvaro , nu mai face nanica la pranz cam de multicel...si seara degeaba mai, ca tot pe la 10-11 noaptea se culca...

gogosile le-am abandonat...dar mi-a spus sanziana ca nu au crescut , deci ioc gogosi...mi-am pus poftele in cui.

merg sa imi fac un dus rece sa mai elimin din stres ...azi am sotul sa imi stea cu copii...iar eu merg la dentist si poate trag o fuga si la pedicura ca nu am mai fost de mult sa ma rasfat si eu putin, macar sa incep saptamana cu bine

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns super mami spune:

Intru si eu pe super scurt, ca ma o tona de lucruri de facut.
Am citit aseara ce-ati mai pov, incerc sa raspund dar nu cred ca-mi iese azi.
Din ce-mi amintesc:
Laura....facem galerie.
Asteptam asa vestile bune . Pupacim balenutza ( daca nu te superi ca-ti zic asa
Isa deocamdata fol bicicleta de bebelina...clasica cu 3 roti mari si muuulte desene .
Iepurasul ii aduce ( la cererea dansei ) o bici de fetita mare. Cu printese evident .
De probat le tot probeaza prin magazine. Dar sa o vedem la drum. Sper sa nu avem incidente, ca la cum e ea cu capsorul in nori....sper sa fie ok.
De pedalat pedaleaza de anul trecut, chiar a luat cateva trande din cauza vitezei ( a cazut cu bici cu tot ).
Puturoasa nu e, cam repezita insa as zice ca-i. Asta e motivul pt care pana acum n-am achizitionat una mai mare.

Sympa in seara asta iti trimit pozele. Vai ce copilasi mari aveti. Si seamana tare bine puiutii. Andreea mergela gimnastica ?
Valeria voi ce mai faceti ? Cum e cu jobul, i-ai dat gata ? Sorry dar trebuie sa pregatesc papa acum, dar pe scurt va mai pov ca de maine Isa incepe un curs de dans. Maine mergem sa vedem ce-i place si ce i se potriveste.
Dar cred ca o sa fie super happy. Danseaza chiar fffff bine pt varsta ei, adica in ton cu muzica ( sa zic asa ).
Si o face toata ziua...acasa, in masina, in magazine, pe strada...e incredibil de dulcica si are niste miscari....promit ca fac un filmulet. Doar ca nu trebui sa vada camera, ca sa se concentreze
Poate azi in masina o sa conduca tati si o filmez eu.Asadar la cap activitati: dans, inot , balet si karate ( o sa inceapa cat de curand) . Astea-s prferate si iubite.
Voi cam ce ati mai ales ?
As fi vrut si pictuta.....ceva de genul asta dar nu-i timp.
Dar asta face si la gradi.
Ma gandeam ca in viitor mi-ar place si ceva muzica, pian ( muuult mai tarziu ) si ceva voce. Nu sa faca o cariera din asta, dar sa cante La multi ani pe la petreceri cand o fi mare.
Mi-ar place sa cante acceptabil si sa joace tenis la fel. In viitor.Eu sunt praf la ambele, asa ca ma revansez prin ea .
Fug la treburi, pup pe toata lumea si urlu tare dupa ven, paula, izabella, uki si restul fetelor care nu mai zic nimic.
Am fugit, pupici.

Mergi la inceput