Nazdravani de oct-nov-dec-2003(79)
Raspunsuri - Pagina 14
adriana spune:
Elena, multumesc
Suntem inca la apogeul bolii, la Cornelia. Codrin e pe vindecate, Olga se mai gandeste putin, dar si ea e mai bine. Bebe mic fara imunitate se mai lupta
Apropo de gogosi, imi dau seama ca nu prea am cum slabi, ca de fiecare data cand le fac celor mici bunatati din astea, mai gust si eu putin
..Offf..
Cineva, oricine, se ofera sa faca pentru mine niste abdomene sa-mi scada si mie burta
?
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006
adameasca spune:
'neatza!
Adriana, sanatate multa la copii! Io la abdomene nu ma bag. In cel mai rau caz la pedalat ![]()
Alexandra, am uitat sa-ti zic ca am vazut filmuletul cu Isa cantareata, e haioasa foc, imi place cum il spune pe rrrrrr
. Ce-ai gatit ieri? Ca stiu ca si tu cu gatitu, ca si mine de altfel ![]()
Elena, sper ca te-ai mai relaxat nitzel, si io ar trebui sa evadez juma de zi ca simt cum ma lasa nervii si nu e benefic pentru nimeni ![]()
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Hopes - Adameasca
Go girls!!!!
sympa spune:
Carmena.....doamne prin ce-ati trecut si voi!!!Am avut si noi o mare cumpana acum 2 ani si in fiecare dimineatza multumesc lui D-zeu ca am ramas in viata.Nu vreau sa mai povestesc....daca as putea sa uit ce bine-ar fi!!!
Burticoasa???Tu chiar te-ai hotarat pentru 1 aprilie???Sau ai nascut??Mai spune cum te simti????....
Apropo..am vazut o gramada de bebelini nascuti cam in aceasta perioada....tocmai ieri a nascut si prietena mea un baietel frumos de-ti vine sa-l mananci (ma mandresc si eu ca va fi finutzul nostru)...Prima nastere.....a zis ca dupa epidurala n-a mai simtit nimic.....Concluzia ei....pai sa tot nasti asa!!!Cine zice de dureri la nastere???Eu...............care am ajuns si cu Andrea si cu Teo prea tarziu ca sa-mi mai faca epidurala, asa ca am suportat durerile pana au iesit mandrii.Bine ca au iesit repede....la amandoi au fost nasteri rapide dar cu durerile de rigoare.
Fetelor..nu mai pot sta ca Teo urla aici langa mine ....trebuie sa-i schimb peisajul...
Revin...
sympa spune:
Burticoasa care sta sa nasca
...multumesc pentru adresa cu poze...Vizionat cel mai frumos neamt....E scump tare!!!!!Frumusel foc!Are niste trasaturi!!!Dar nu-mi e rusine nici cu o mamica ca tine!Arati tare bine!
Elena de la caldura...vinnnnnnnnnnnnnnnnnn la caldura ca m-am saturat de frig si zapada....Deja e prea mult.Cand e frumos cateva zile si-ti da sperante ca-i gata iarna asta si te trezesti dimineata cu zapada si frig.Acum serios...sa vedem ce planuri ne mai facem dar ma gandesc serios ca iarna viitoare sa o petrecem acolo mai ales ca Teo deja va fi putin mai mare, cam asa cum era Andrea cand am fost acum 2 ani.Stiu ca o sa-mi fie greu cu doi, dar macar sa sufar la caldura
.Toata lumea incepe sa zica asa ca tine...ca Teo seamana din ce in ce mai mult cu Liviu.Asta e!!Ce sa fac???In nici un caz pe-al treilea in speranta ca va semana cu mine....Gata s-a inchis pentru o perioada.Poate peste cativa ani o sa-mi fie dor de bebelini mici-mici(o citez pe Andrea)de pampersi s.a dar acum nu-mi mai trebuie.
Merg sa- schimb iar decorul lui Teo....
sympa spune:
Ileana...nu ma supar eu asa cu una-doua.Si in nici un caz pe voi!!!! Doar ca nu am timp...am avut si pe la bucurii cateva tentative sa incep sa scriu mai des dar m-am lasat pagubasa ca nu reusesc sa tin pasul, desi nici acolo nu se mai scrie ca pe vremuri..stii tu ce vreau sa zic.Si acum stau ca pe ghimpi aici..dar stau si scriu...nu ma las!
Felicitari pentru kilogramele pierdute si spor la dat jos mai departe...Am dat si eu vreo 4 ....dar mai am o gramada.Imi fac planuri pentru Pasti....cum sa trisez?Am zis ca fac pauza de la cura 2-3 zile...ca nu poate trece Pastele fara sa mananc eu cozonac.Macar de Pasti si Craciun.Cu somnul de la pranz cam asa patesc si eu cu Andrea.La gradinita doarme ca nu are incotro la pranz..in schimb sambata, duminica nu prea mai reusesc sa o culc.Si eu cu gandul ca adoarme seara mai devreme...da de unde?Tot pe la 10-11 si la mine.Pana acum nu aveam probleme cu ea...garantat dormea cel putin o ora jumate.Deh??A mai rescut fata!!!!
Supermami..da, pe Andrea o duc la gimnastica si la inot.Si de saptamana viitoare o sa inceapa si baletul.O sa trebuiasca sa renunt la gimnastica pentru 10 sapt.....vreau sa vad cum se descurca cu baletul ca si asta-i place mult.Si e nasol ca sunt aproape la aceleasi ore, deci trebuie sa te decizi doar pentru o activitate.La piscina merge vinerea, macar asta e biine, restul activitatilor de regula sambata.Peste o sapatamana incepe si Teo inotul..de-abia astept sa-l duc la piscina la balacit si pe el ca e innebunit dupa apa.Daca poti s ao duci pe Iza du-te cu ea la cat mai multe activitati...Vreau si eu sa o vad..cand ai timp, please..
Adriana...multa sanatate lui Codrin si Cornelia.Pupici si sa se faca bine repede.
Carmen??Pe unde esti??Hai ca vine si la noi primavara indata...si poate ne vedem si noi.Doamne, parca am fi la cine stie ce distante.....Ce face Mateiutul frumuselul?Ca l-am vazut si pe el, si e atat de dulce!!!!
Gata fetelor...ca trebuie sa o trezesc pe Andrea...spalat, mancat, imbracat, plecat la gradinita cu amandoi..pana ajung sa ies din casa cu ei sunt deja terminata...
Pupici si numai bine....
Vi...anunta-ne si pe noi cand mergi la spital sa facem galerie..sau incepem acum?????
Elenalove27 spune:
Fetelor la mine nu mai e cazul de galerie, voi chiar tre sa ma fugariti de pe aici. Pai ce caut eu pe net, cind ar trebui sa nasc!
Abia astept! Si nu am nici un semn, nici macar o contractie razleatza, nici o durere, absolut nimic. Doar burtica a mai coborit inca un pic. Deja blugii ii simt tare inconfortabil jos in dreptul bikinilor.
Nadja se misca vioi, ma saluta cu popul in sus ori genuncheii bagati in ficat la mami
dar afara inca nu vrea.
Miine merg la dr, abia astept sa vad ce zice.
Sympa multumim de complimente
Carmena tu cum te mai simti? Merge sarcina bine? Au tzrecut starile de greata si somnolenta? Esti mai vioaie?
Va pup si cum am zis, fugariti-ma de pe aici:)
La spital cu mine!
Sunt cufundata intr-o asa o stare de nerbadre, grija, emotie, curiozitate, de nici nu stiu cum sa o numesc. Pe de o parte parca as naste pentru prima data!
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
adameasca spune:
'neatza!
pentru cine are chef ![]()
Laura, mai bine iti pui nadejdea in sotz sa te fugareasca nitzel
, poate iese totusi Nadja. Oircum, intr-un fel sau in altul tre sa iasa, asa ca stai calma si bafta azi la medic!
Sympa, ma bucur ca ai aparut, in forta chiar
, m-am uitat si eu la pozele voastre, ai niste copii foarte frumosi, sa va bucurati de ei si sa fie cuminti si acultatori
.
Azi am reusit performantza sa ma trezesc inaintea copiilor, ceea ce e o minune, au dormit ei mai mult dimineata
. Vremea e iar urata la Buzau, nu mai vine primavara asta o data. Alaltaieri ne-am imbracat subtire afara si am venit inghetati sloi, desi era soare, dar batea vantul. Ieri era soare, dar cum le meteo au zis 3 grade, ne-am imbracat mai gros. Am murit de cald
. Azi sa vad cum ma mai pacalesc...
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Hopes - Adameasca
Go girls!!!!
marioan spune:
Bine ai revenit Sympa!!
Laura ce faci, alergi, muti mobila , stiu cum e toata lumea te intreaba si tu esti linistita. Eu mi-am luat concediu la 1 august si am nascut la exact 40 saptamani in cap adica pe 17 oct dar ma sunau colege in fiecare zi si se mirau ca sunt inca acasa.
Fetele ce cadouri cumparati de Paste? Eu parca nu am nici o idee si in iunie face si finutul meu 1 an si iar trebuie un cadou frumos. Asa ca vreau idei!!!
In rest Andrei s-a purtat tare urat cu bona in utima vreme ca il pune sa doarma de dupa-amiaza iar ieri l-am amenintat ca o sa se supere bona si o sa plece(el tine tare mult la ea-chiar plange cand pleaca) si eu nu o sa am cu cine sa-l las si o sa-l duc la camin si o sa-l iau doar in week-end. Azi a fost super cuminte si s-a dus singurel la culcare. Sincer eu nu vreau sa-l amenint dar vineri cand era ploaia aia mare ca sa scape de culcat a fugit dezbracat in curte si cand sa-l prinda bona si-a dat jos si papuci si alerga descult in ploaie. Ca sa vedeti ce idei are!
A avut careva dintre voi listeria. Eu mi-am facut analizele ca vreau sa ma apuc de bebe 2 si mi-a iesit indeterminat si tb sa repet analiza peste 2 saptamani asa ca mai amanat un pic proiectul.
In rest toate bune, pupici si numai bine.
Elenalove27 spune:
Laura, da da vorba Ilenei ar trebui sa te fugareasca sotul nu noi...mie imi place sa te stiu gravida
pup si asteptam pe pacalici de 1 aprilie
...aaaa mereu am vrut sa te intreb...voi aveti voie sa filmati nasterea? aici nu este voie. nu ca as fi vrut sa filmez dar AL a filmat putin in drum spre spital si in camera la spital asistenta a spus ca nu avem voie decit poze dar nu sa filmeze!
Ileana, dar ce kinda cafea bei? e scumpa! ca tu arunci cafele zilnic aici![]()
Eu beau Maxwell house smooth blend
si este 6/7$ cutia de 1kg
Eu nu am mai ajuns la pedichiura zilele trecute ca inainte de salonul de frumusete am dat peste "salonul de jucarii"...si am cheltuit bani pe alte jucarii![]()
mariana(sympa) nu mai zice mai de bebelini mici-mici ca imi vine si mie pofta de facut![]()
astept cu mare nerabdare sa veniti la Florida
Acum de cand am carnetul de sofat nu mai sta masina mea nici 1 minut in parcare...si am descoperit o gramada de parcuri pentru copilashi si multe magazine
...pup frumoshi tai...si stai linistita ca o sa fie usor cu 2
eu am zile cand imi viens a fac asa
...dar asta este ...si parca ai spus ceva de bebelini mici-mici![]()
adriana , zilele trecute am primit complimente ca as fi slabit, ca arat bine ca bla bla...dar eu nu am mai dat gram jos de pe mine...sa cred ce zice lumea sau sa stau linistita langa gogosi
sanatate multa Cornelei.
Carmena, tu ce mai zici? cum merge sarcina!
super mami, pe unde umbli mei , ce face ISABELA
bici de fetita mare o sa fie cu rotiile ajutatoare sau doar cu 2!
Alvaro nu merge la nici un sport deocamdata...ma gandeam sa il duc mai intai la gradi si dupa la un sport...nici nu stiu ce sa aleg...
Alvaro este racit, David plange sa il tin in brate![]()
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
adriana spune:
Pai, Elena, tu cred c-arati bine oricum, si la o suta de kg tot erai madama
.. Asa ca nu cred sa fie doar complimente![]()
Eu nu arat asa senzational, poate doar daca scot cearcanele, scot burta, fac niste ajustari pe ici pe colo, etc.. ce mai! inlocuita toata sa arat bine
Vad ca si la tine e la fel, cu Alvaro si David, mai copiii astia sunt pusi pe aceeasi frecventa, de aia incep simultan![]()
Noi suntem cum nu se poate mai bine, am luat si eu raceala, ma doare capul de nu mai pot, am o febra musculara nu stiu de unde si imi vine sa zac...
Cornelia a fost rau de tot zilele trecute, am spus ca ajung la urgente cu ea, apatica si cu febra mare 40 grd... A si vomitat muci, nu mai putea respira, mi-era atat de mila de ea.. Ma rugam sa treaca noaptea
, mama nebuna ce sunt, cand am copiii bolnavi mi se pare ca se rupe lumea.. Acum e mai bine, sta in picioare la gardut si rade la astilalti
Burtici, eu va doresc rabdare. Laura, cred ca fata ta e ambitioasa si stie ce vrea, vine cand are ea chef.. ![]()
La mine n-a mers nimic, ca si eu i-am avut intarziati, nici efortul fizic, nici nimic, aa... partea cu esiecsul a fost total exclusa
, ca barbatu-meu inlemenea cand ma vedea cu dolofanul in fata![]()
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006