Nazdravani de oct-nov-dec-2003(79)
Raspunsuri - Pagina 12
Carmena spune:
buna cafelutza Ileana mmm...
Sunteti simpatice cu spusul greutatii in sarcina. Sincer si foarte sincer eu la Stefi am plecat de la 60 kg si am ajuns la 87 ultima cantarire cu vreo sapt inainte sa nasc
Acum am ramas insarcinata in noiembrie si binenteles ca fripturicile cu muraturi isi spusesera cuvantul asa ca am plecat de pe la 67 kg si acum am 80
Si am 20 sapt de sarcina. Daca continui chiar si in ritmul acesta sar de 90 la nastere...Si nu-s nici inalta 1.65 doar...Deja ma simt ca o balena refugiata pe tarm...La eo Iosup ma intreba daca il simt pe bb, i-am spus ca vag, zic dar nici pe primul nu l-am simtit foarte devreme(21 sapt) si poate d-aia...Si Iosup cica"Aveti si putin mai mult tesut adipos cred..."
- evident ca am... In fine cel mai mult ma deranjeaza ca nu pot sa alerg f bine dupa copil prin parc si dupa bicla...
Si ca intrebai de mers pe bicla, Laura, Stefi merge bine, e chiar pasionat. Are chiar de asta vara bicicleta d-aia pe 2 roti cu roti ajutatoare dar in curand le scoatem pe cele ajutatoare ca pedaleaza bine. Dar Stefi a fost pasionat de triciclete si bicle de mici(la 1 an i-am cumparat un tractor cu pedale l-a care s-a descurcat foarte bine)...Cred ca e vorba si de placerile fiecaruia, ce sa spun..Eu cu tac-su' suntem mari puturosi cand e vorba de sport dare suntem mari pasionati de mersu' pe role si bicicleta...
Si Stefi si-a exprimat dorinta ca vrea role. Aveti idee de la ce varsta as putea sa-i cumpar role?? Ca si noi asteptam momentul sa iesim pe role cu copilul. Sa ma vad io la 90 kg pe role..
Pupicei la toate mamicile...Asteptam vesti Laura...
Carmen
19+ si Stefi
3 ani
http://new.photos.yahoo.com/carmenion2003/albums/
Elenalove27 spune:
Carmena eu am vazut role la marimea 28. Nu stiu de la ce virsta exact. dar pt inceput poate poti sa-i iei cin alea cu patru roti de mai exista:)
Ileana ia uite de ex ce am gasit: thomas
Se vinde intr-o sapt, is curioasa la cit se duce pretul. Asa ceva are si Aldo, cu calea ferata din lemn si citeva locomotive. Eu tot caut sa cumpar vaganoanele lui Thomas si nu dau nici in magazin de ele. Oricum o locomtiva costa si aici 12€, imi inchipui cit e in romania cu adaosuri si transport!
Mai sunt citeva pe ebay, dar multe dvd-uri, jucarii putine. Uite aici
POZE
"Happiness is not having what you want.It is wanting what you have."Anonymous
marioan spune:
Buna ,
Andrei a vrut de anul trecut role asa ca atunci cand am fost in Canada le-a primit de la matusa lui cadou numai ca sunt speciale pt copii adica au si astea 2 rotite ajutatoare in lateral care mai tarziu se pot da jos. Dar dupa ce a realizat ca dureaza pana ii pun casca, cotiere, genunghiere si nici nu am avut f mult curaj sa-l las singur s-a lasat de sportul asta. Adevarul e ca nici eu nici sotul nu mergem pe role deci cum sa-l invat ceva ce eu nu stiu dar el vede copiii si vrea.
Laura apropo de nastere eu mi-am cumparat trusa cu epidurala sa fiu eu sigura ca nu raman fara dar dupa ce am ajuns la spital doctorul meu a intrat intr-o cezariana de urgenta si cand a venit cica ce epidurala ca nasti in 10 min.Eu am nascut usor ca stateam cu gandul la epidurala dar cand mi-a zis ca nu-mi mai face am zis Au ma doare tare deci la mine totul a fost ok pentru ca am ma gandeam la epidurala.
Ileana felicitari pentru Ilinca !
Apropo a fost cineva in Turcia sa-mi recomande un hotel bun pentru un concediu in vara -fain si pt copil si pt oameni mari.
Un week-end placut!
adameasca spune:
Laura, nu pot sa vad linkul, zice ca nu merge. Putem din Ro sa comandam de pe ebay? M-am uitat nitzel si am vazut o groaza de chestii interesante. Merci de oferta, dar Thomas in germana nu vreau, n-am nervii sa stau sa-l traduc si pe ala
. In ro costa destul de mult jucariile, nu exagerat de mult, insa Luk vrea locomotivele cele mai tampite, vrea tractorul, vrea macaraua, alea de nu se gasesc, evident
. Uite aici www.crazytoys.ro/Locomotiva-Thomas-si-prietenii-Thomas-Friends.php" target="_blank">diverse chestii, sa faci o comparatie. Multe dintre ele vad ca-s noi, dar inca nu sunt disponibile, ca se comanda instantaneu, in momentul in care apar pe site. Noi www.crazytoys.ro/product.php?prod_code=TO4567&jucarii=set-trenulet-thomas-oficiu-postal" target="_blank">asta i-am luat de Craciun, inca mai e un succes si nu e nimic stricat ![]()
Pe Minimax nu se mai difuzeaza Thomas deocamdata, au luat o pauza
.
Luk e lesinat de plictiseala, afara ploua torential, nu putem iesi, de mancat nu mananca decat paine goala, mancarea de regim nu-i place. Asa ca i-am adus de pe balcon o lada maaaare cu jucarii pe care nu i-am mai dat-o de vreo 3 luni si e tare fericit. E bagat in lada tot si comenteaza: "mami, nu mi-ai mai dat demult lada asta cu jucarii, uitasem de ele". Am scapat momentan de el.
Ai vostri isi fac singuri de lucru? Luk foarte rara, trage mereu de noi sa ne jucam, uneori n-am chef, recunosc. 
Luk nu banuie la role, abia se descurca cu tricicleta, deci pana la role mai e. E un copil tale domol, uneori chiar puturos, prefera joaca la nisip decat alergatul pe tobogane.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Olim - Adameasca
Go girls!!!!
Elenalove27 spune:
Mi-e pofta de icre de crap cu ceapa, da da normal ca-s eu burtoasa
Gasesc numai taramo salat, dar nu se compara in veci cu icrele facute de mama. Sa nu mai zic ce am mai poftit sarcina asta la o saramura de crap ori scrumbie:) Se vede singele cu apa din Dunare
de la Galatzi:)
Greu numai cu peste de mare![]()
Nu-mi gasec ordine in idei de pofta asa ca nu am ceva interesant de zis, doar scurta prezenta ca nu-mi faceti galerie:)
Aaaaah azi e cald! Azi au fost 13°C, soare, uscat, nu a batut vintul! Pasarile ciripesc, noi facem gratar in curte ..sa mai zic sau ma injura Ileana![]()
Bineinteles salutari Simonei
!
POZE
adameasca spune:
Nu te injur mah, nu te injur. Pe la 6 dupa amiaza mai aveam nitzel si o luam razna in casa, Luk a facut numa prostii, de plistiseala, cea mai urata a fost ca a rupt pozele din buletinul mamei, nu stiu cum a pus mana pe el, s-a urcat pe o biblioteca si a rupt pozele
. Nici nu i-am spus mamei, mi-e ca ne strange de gat pe amandoi. Si cum ziceam, mi-am echipat cupilu de ploaie, pelerina, cizme si hopa o juma de ora in balti, ca muream de plictis in casa.
Acu is data peste cap rau de tot si nervoasa. Sunt nervoasa pe Doamne Doamne. E unul din momentele in care ma intreb de ce e nedrept uneori. O cunostinta de-a mea, de-o seama cu mine, cu o fetitza de 8 luni, a murit intr-un accindent de masina...
Nu-mi pot gasi linistea, sunt agitata la culme, tremur toata de furie.
Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)
O poveste fara titlu...
Andre_ea - DianaR - Olim - Adameasca
Go girls!!!!
Elenalove27 spune:
vai Ileana...nu pot decit sa spun...
Sincere Condoleante
POZE
Elenalove27 spune:
Laura pliz mai incet cu gratarurile alea si vise la icre cu ceapa...
POZE
Elenalove27 spune:
Ileana offfff asa e.... in astfel de momente simti ca pica cerul si cu toate pe tine...o veste cumplita. Condoleante familiei ei. Tare nedrept. Nici nu vreau sa ma gindesc mai mult, la copilashul ramas fara iubirea de mama..of si iarasi of.
Si mai indraznim sa ne plingem noi de lucruri ce-s nimicuri...
Adevarul e ca mult prea multe accidenete in ro. Eu vad stirile romanesti si ma ingrozesc! Nu se poate la o tara de 20mil sa fie asa de multe si groaznice accidenete! Cita lipsa de respect fata de lege si fata de oamenii din jur care mor de nevinovati. Mentalitatea celor cu masini luxoase care s-ar simti umiliti sa mearga in rindul lumii cu 50 in oras si 120 inafara...terbilisme..Ideea ca numai fraierii poarta centura si tot asa.
Eu chiar acum 3 zile mi-am vindt masina de acasa ca se invechea degeaba in garaj, pt tata tot dacia lui e sfinta, iar eu de mai vin in tara prefer sa merg cu trenul pina la galati. Mi-e frica sincer! pina nu or exista autostrazi cu 3 benzi, sa stiu ca am si eu loc sa circul acolo cuminte fara sa-mi vina in fata vreun nebun, ori fara sa fiu nevoita sa depasesc la 2 min carutze, cai, tractoare..si asta cu 2 copii in masina..eu una nu mai pot. Sa nu mai zic ca semnalizatoarele is prin copaci. De in drum spre galati am gresit drumul, am intrat noaptea de doua ori la intrarea la rafinariile de la ploiesti, si cum sunt alea pazite de inamarti, in toiul noptzii cind s-au trezit in poarta cu farurile unei masini cu viteza de drum, si-au si luat pozitia cu armele in miini!!
Aici m-am prostit. Cum zice tata, cica la condusul in romania am devenit din fata isteaza si "bagareatza" ce eram, un miel nevinovat, mai exact "oaie" ca sa-l citez
. Si e mai bine asa! Mi-a trebuit un an sa ma calmez, sa-mi pun centura, sa fiu cuminte si civilizata si mai ales rabdatoare in trafic!
Aveti si voi fetele din ro, grija la condus, temeperati-va barbatii, puneti centurile si la voi si la copii.
Ma uitam si la show-ul ala dansez pt tine. Baiatul acela de si-a mutilat fata intrind pe pirtie exact intr-o masina de taiat zapada. Pai ar trebui sa dea in judecata firma respectiva, pt daune, de sa-i usture fundul. Ce sa caute masina aia acolo fara sa fie securizata si semnalizata! Asa ar fi exemplu si pt alte firme care nu respecta oamenii din jur, prin delasare si indiferenta. Bine ca macar nu l-a mcelarit masinaria aia mai mult.
Elena am scris pt prima data in alta parte, scuze, dar nu m-am abtinut. Era vb de femeia la cratita, tema desprinsa dupa o nemtoaica si ideeile ei. S-a facut ceva vilva pe cartile ei, in fine nimic inteligent si de luat in seama serios.
Va pup. De nascut m-am hotarit eu si cu fica-mea sa nasc pe 1 aprilie![]()
POZE
adriana spune:
Pe 9 April sunt eu
E dragut sa fii berbec.. mai ales pentru parinti
Ileana, condoleante.. trist.. ![]()
Apropo de kg, nu am atins suta, dar am luat cam 30 la prima sarcina, apoi in jur de 2o-25.. na!, nu-i secret..
Elena, cum mai esti? Baietii sunt cuminti?
Fetele mele au inceput sa se joace amandoua, Olguta se urca in patutul lui bebe si ii da jucarii, ii pune paturle in cap
, aliniaza ursuletii la nani, sunt tare dragute.
Cornelia mea se scoala noaptea cam de 2-3 ori, azinoapte din ora-n ora
No, ma duc sa ma culc ca sunt cam chiauna..
Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006