Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 29
Donia spune:
quote:
Originally posted by m_monique
ieri am fost la control la ortoped, si sunt foarte fericita ca nu mai avem nevoie de ghips. corectia la picioare se mentine. ramane sa-i fac in continuare masaj.
imi era teama sa nu mai ajungem la ghips, ca trebuia sa-mi comand o macara sa-l ridice pe grasu. are deja 7,2 kg![]()
Andrei (16.12.2006)
poze
Ma bucur ca sunt bine piciorusele!
Pe mine ma dor umerii tare, in unele zile de abia mai misc mana stanga de durere, si asta tot fiindca Cristi e grasun. O macara n-ar strica nici la noi...
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Somleac spune:
Eu n-am mai intrat de ceva vreme. NU mai am timp. Se pare ca Daria a inceput sa-si manifeste gelozia si nu mai face temele decat cu mine in spatele ei. Dimineata la lucru, dupamasa la teme seara ce mai apuc prin casa, seara pic lata.
Matia e bine are 9kg
,se intoarce de pe burta pe spate si invers de pe spate pe burta, ii ies deja dintisorii motiv pentru care e super marait, nu mai doarme bine nici noaptea si ma musca de tzatze ceva ingrozitor.
Nu am mai citit de mult si ce vad aici o gramada de probleme. Imi pare sincer rau pentru mamicile cu probleme de sanatate , ce sa mai spun de bebicii bolnaviori. Mamici aveti grija de voi, luati supliment de vitamine si multe, multe fructe.
Dandusa ce citesc?
Imi pare rau ca ai probleme. Parerea mea este sa nu te mai chinui cu laptele praf si sa incepi diversificarea. Crinuta are deja 4 luni jumate asa ca poti incepe fara probleme. Am mai citit pe la alte generatii de bebici (bucurii, piersicute) ca celor mai slabuti au inceput sa le dea cereale. Tu ai putea sa le prepari cu lapticul tau. Multa bafta si sa creasca Crinuta.
sper sa reusesc sa intru si eu mai des.
Daria- 29.01.1999
Alex - 07.02.2003
Matia - 31.10.2006
POZE
chinico spune:
Raman nespalata pe plete...daŽde forum am timp...
Beoaca sforaie si elul o pazeste. S-a trezit insa ca tre sa plece peste juma de ora sa se intalneasca cu nuscare sa puna tara la cale. No io var capul in perna si nana e al meu,sa se duca sa discute ca io zic pas..si Bea imi da dreptate 
La multi ani sarbatoritilor de azi, si nu va mai tot fie frica de ziua de 13, iaca Beoaca si Cristi si Ana au ales-o sa le fie zi de nastere..![]()
Angi brrrr...lasa descrierea, daŽ cum ai reusit sa tii fata...esti tare. Eu plangeam mai tare ca ea...daca mi-au dat lacrimile la vaccin..
Eu nu pot vedea fulguletii...ba o mai ia si razna compu cand incerc..
Miro cred ca acu ati scapat de ce a fost mai rau, Karina o sa doarma tun la noapte daca a avut o zi asa de agitata si cu febra.Tinem pumnii la vaccinul urmator sa fie mai bine.
Sa fiti sanatosi. Noi plecam la somnic.
chinico
de Bea (13.12.2006) shefa
doradora spune:
quote:
Originally posted by Mirona
ptiii ce zi dom'le - sunt terminata.
Incep sa va pup pe toate - sa ma bucur pt Angy si Iulia, sa o pup pe danita si pe bebe Tudor, pe Lory si pe Rianna si si ... mai avem bolnaviori? Ii pup pe toti si pe toate sa nu mai trebuiasca sa-i enumar.
Kara mi-a dormit majoritatea zilei - in rest maraita si prea putine zambete - si mult mult carat in brate.
Febra nu a mai facut - in schimb maraiala .... la greu - mai ales inainte- in timpul si dupa baita.
Am auzit in parc despre vaccinul de 4 luni - cica toti copiii au facut febra si au fost maraiti - asa ca pregatiti-va. La cel de 6 luni care este din nou hexa ca si cel de 2 luni nu o sa ma mai tem - ca prin asta a trecut deja si nu a avut reactii.
va pupez si va salut. fug la somn ca-s terminata
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
noi la 2 luni nu am gasit hexa, asa ca am facut penta plus inca unul, cu ce avea in minus fata de hexa, si nu a avut nimic bebe. nu e musai sa fie probleme la toti bebeii.
chris +
alexandra varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Donia spune:
quote:
Originally posted by chris80
oameni buni, ia gata cu atata mers la doctori! care ca ii curge nasul, care cu temperatura f mare, care la dr cu ochisorul (cica inginer! doctor trebuia sa te faci, ca ai stomac tare sa privesti! eu nu am citit postarea ta pana la capat, am ajuns la faza ca a luat tija si am zis pas. si cand i-a facut vaccin am inchis ochii, si nici nu se compara cu ce incepeai tu sa descrii !). ce e asta, ne molipsim unele de la altele? nici un fulgulet nu mai are voie nici macar sa isi traga nasul, iar mamele nici atat!!
chris +alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
'Nteles!
Nu numai eu si Cristi, dar toata familia ne conformam. De altfel tot citesc aici cum fulguletii sunt cantariti, masurati, vizitati la domiciliu, cautati de dinti (si coarne
Si aici sa-ti vina medicul acasa? Doar in vis! Asa ca vrand, nevrand, oamenii aici sunt sanatosi, ca n-au de ales. Si-l poftesc si pe Cristinel sa urmeze obiceiul locului, ca doar e canadian cu acte in regula, azi i-a sosit prin posta certificatul de nastere (la doar 2 luni dupa ce s-a nascut! - nu glumesc, e un record de operativitate, functionarii canadieni s-au intrecut pe ei insisi
).Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
porumbita80 spune:
Buna fetelor
Referitor la vaccinul de 4 luni sa nu va fie frica noi l-am facut si a fost totul ok
eu am pus preventiv eferalgan supozitot si nu a facut febra nu a plins a fost un pic mai somnoros.
pentru toti sarbatoritii
la toti cei care sunt mai bolnaviori si insanatosire grabnica
Noi suntem bine usor usor am inceput diversificarea si merge bine.
MAMICA FERICITA DE
MARIO GABRIEL
(31.10.2006)
poze bebita Mario Gabriel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti
doradora spune:
donia, tre sa dai de baut ca aveti certificatul!
sa il stapaniti sanatosi!
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Mirona spune:
bine ca numai noi am facut febra la vaccinul de 4 luni. 

Ce ma nevrozez acum ....
nu am plecat la culcarica pana nu am pus inca doua filmuletze cu Kara pe net. Vizionare placuta:
www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070312&ctime=071228" target="_blank">daca prind degetul asta .... nu stiu ce-i fac.
si
www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070313&ctime=123239" target="_blank">tusha Laura ma face sa rad
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070312&ctime=071228" target="_blank">8,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070313&ctime=123239" target="_blank">9,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
Madana spune:
Miro m-am amuzat copios vizionand filmuletele. Sa-ti traiasca inmgerasul. Nu-mi vine sa cred cum rade in hohote. Superb
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
mamica fericita de
superba Andreea-Bianca 01.12.2006
varsta Bianca
poze Bianca
iasmi spune:
Buna fetelor!
Intru si eu dupa cateva zile si ce vad - mormane de pagini scrise - m-am lasat pagubasa cu cititul. Oricum am vazut numai DOCTORI in fata ochilor asa ca 

toti bebeii si mamicile care au avut de-aface cu ei.
Inseamna ca ma pup si pe mine ca si eu ma numar printre voi - numai ca eu am fost cea care a mers la doctor. Am facut la tratament de cand cu mastita si dupa 2 luni tot am lactatie - nu mai scap de al lapte si ma doare un san si ganglionul de la mana - acum bag inca 2 luni tratament la greu - sper sa scap ca mi s-a luat.
Ma duc sa va mai citesc!
Somnic usor la toate mamicile!
fulguleti
poze bebelina
iasmi
cu
Gabriela Bianca - 27.11.2006