Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 30
mormelvio spune:
Salutare mamici de pitici. Nu am mai intrat cam de multisor pe site ca am fost tare ocupati. In aceasta duminica am avut botezul lui Alin.
A fost o vreme superba, totul a decurs exact cum ne-am dorit, iar copilul a fost o minunatie de baietel. Frumusel foc! Cand l-am vazut imbracat in cotumasul de botez si cu lavaliera la gat..am zis ca lesin!
Am pus deja cateva poze..asa ca putei sa va uitati si sa va minunati...![]()
Revin ca s-a trezit piticul..
poze
varsta lui Alin
www.TickerFactory.com/weight-loss/wP8qy35/] br /
" target="_blank"> greutatea mea
roxanica2006 spune:
Buna seara, fete dragi!! Ma bucur sa aud vesti bune
Lorym e mai bine , a trecut blestemata aia de febra, Pascal tuseste numai putintel, nu e nimic grav, Iulia a trecut victorioasa peste tortura cu sarma de inox -sau ce descria Angi pe-acolo, brrrr -, Tudor e si el sanatos, asa zice nenea dr, dar mami Danita, iubitoare si protectoare continua sa-si faca griji, Kara a scapat si ea de urmarile dezastruoase ale vaccinului, totul e in grafic. buuuuuuun...
din pacate mai sunt si bebei bolnaviori Lavyada, sa-i treaca repede raceala puiutului tau si iti doresc si tie multa sanatate!
Ruxandra, atunci ramane cum am stabilit, tinem in continuare pumnii stransi pentru boier!
Alexandra, vazut smecherasul Mark si placut muuuuuult!! referitor la plimbare te astept cu drag ca voi aveti mertzan, nu?Sa stii ca noi mai mergem la Baia Mare, ti-am spus ca sotul meu e morosan si mergem in vizita la parintii lui, asa ca poate ne intalnim odata pe acolo.
Asiza , ziceai ca ati fost la ortoped pe Republicii, cum e Denis? Dar aveti ceva problemutze sau de ce consultati ortopedul?
Dianocica, felicitari pentru rostogolire!!!
noi inca n-am experimentat-o, adica asa o tentativa de "cadere " a existat, dar nu bine coordonata.
Oooo, am uitat sa ne laudam, ieri ne-am depasit propriile recorduri in materie de ml: AM BAUT 990 ML LAPTIC!! yupiiiiiii
Bine ca azi am facut greva foamei e alta poveste, nu se pune, nu?
Chris, foarte bine iti organizezi timpul de poti pregati atatea minunatii, sotul tau trebuie sa fie tare mandru si multumit de tine. ce face Alexandra in timpul asat, doarme, sta in leagan?
ROXANA
si
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
a_deju spune:
mirona, vazut filmuletele! super!! ne-am amuzat in familie! nu pot sa cred ce faina e kara razand in hohote :) si in super-productia holywoodiana "degetelul" baga niste zambete de-ti inmoaie inima :) super fata ai, ce mai :) pupici de la motanu' de apa sarata ;)
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
bamboletta spune:

pt toti bb-ii
Dandusa-ar fi o idee buna ce a zis Somleac sa pui cereale in lapticul tau poate asa o sa vrea sa pape,noi papam cereale si ii plac f mult 
Donia-,felicitari pt certificatul canadian 
Chris80-vreau si eu mucenici 

imi plac f mult as manca toata ziua ![]()
Mirona-

superbe filmuletele cel putin ala in care rade m-am topit

Porumbita-
Mormelvio-ce barbatel mare a crescut Alin tare frumusel

fug si eu langa tati ![]()
n buna
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Site Fulgule[limegreen]ti
doradora spune:
quote:
Originally posted by roxanica2006
Oooo, am uitat sa ne laudam, ieri ne-am depasit propriile recorduri in materie de ml: AM BAUT 990 ML LAPTIC!! yupiiiiiii![]()
Bine ca azi am facut greva foamei e alta poveste, nu se pune, nu?
Chris, foarte bine iti organizezi timpul de poti pregati atatea minunatii, sotul tau trebuie sa fie tare mandru si multumit de tine. ce face Alexandra in timpul asat, doarme, sta in leagan?
ROXANAsi
DAVID MIHAI (20.11.2006)
poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui
mama, 900 ml??? felicitari!

pai orice miscare se face cu acordul alexandrei :)) trebuie sa vad in ce dispozitie e domnisoara. are cam 2 episoade cand solicita atentie intre mese din cele 3 intervale posibile. ea mananca la 8-12-4-8. intre 12 si 4 iesim la plimbare, deci mai raman 2 posibilitati pt momentele in care are chef sa stea de vorba si cu mine, nu numai cu animalutele. mai sporovaieste o jumatate de ora si o oboseste efortul de a sustine conversatia si cade lata. sau se uita in oglinda si e fascinata de ce vede si nu ii mai trebuie altceva. oricum, am mereu in frigider carne de gratar si cartofi de prajit si in camara paste semipreparate pt situatiile cand bebe nu isi respecta programul. dar, una peste alta, am noroc de copil cuminte, sa nu-i fie de deochi!
chris +
alexandra varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
crissy77 spune:
Si ei au dreptul la viata. Semneaza si tu:
http://babyklapperomania.cabanova.ro/
Cristina & Elise-Stefania
-----------------------------------------------------------
Cu totii traim sub acelasi cer, dar nu avem toti acelasi orizont.
a_deju spune:
mai, ori m-am tampit eu, ori asta chiar a pus capac si pur si simplu nu mai pot sa tac...... cum dracu' ma sertare pe strada??? da' de ce sa nu puna o camera de filmat in fiecare tomberon si s-o dea cu capu' de pereti pe aia de n-a dus-o capu' la alta solutie decat sa-si arunce copilu' la gunoi.... pe de alta parte, daca vrei sa infiezi un copil, sa-l iubesti, sa-l cresti ca si cum ar fi bucatica din tine, sa-i oferi tot ce poti tu mai bun pe lumea asta, sa te fereasca dumnezeu cate jde mii de conditii trebuie sa indeplinesti............. ma rog, scuzati iesirea, chiar nu ma caracterizeaza, dar m-am enervat............
pana la urma, care e definitia spam-ului pe forumu' asta.......???? nu ca intentia n-ar fi buna, da' chiar nu voriam sa ma culc cu imaginea sertarului cu copil pe retina............
editez, ca ma ambalaseam prea tare... am mai intrat o data si am vazut si poze... macar s-a sters imaginea "sertarului" propriu-zis.... nu sterg postarea de mai sus, desi acum sunt mai clare lucrurile... scuzati, dar cand am citit "sertar" am vazut rosu in fata ochilor, si implicit, un sertar ca toate sertarele.... hai ca mi-am mai revenit acu'... scuzati again...
Deea, mami de www.totsites.com/tot/ericneamtu" target="_blank">Eric (15.12.2006)
POZE
atat mai avem pana la 1 an
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=53997601" target="_blank">motanu' mic
site fulguleti
deeaA spune:
Buna seara mamici!
Am terminat si noi baita ,papat ragait si acum somn de voie pt maxim 2 ore
apoi iar papa si restu....
MONIQUE mersic mult pt. rasp.bagat la cap si executat.Bine ca ati scapat de ghips,sanatate in continuare
ANATEO mersic pt. rasp si chiar...ce nu facem noi pt. puiutii nostrii?
DIANOCICA asa o sa fac o sa-l pun acolo mai des,dar ce ma fac cu cealalta ca pocneste?Felicitari pt.rostogolire,sa vezi de acum inainte!
BEBINUTA cred ca are destul lapte si asa moale cum e de tot suge la ea si nu face figuri,eu stiu,zic si eu.
deeaA
de DAVID IONUT (22.12.2006)
deeaA spune:
LORYM offfff prin ce-ai trecut!Si saracuta Rianna,s-a umplut de bubite!Multi
sa va faceti bine cat mai repede amandoua!
ANGI bine ca ati scapat !
micutei Iulia,ce-o fi suferit mititica !Dar las ca i-a trecut!
deeaA
de DAVID IONUT (24.12.2006)