Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 28
bamboletta spune:
Buna fetele 
Asiza-incearca mami sa-i faca cat mai frumos cuibusorul printesei
,sa stii ca zodia mea nu e o zodie oprimista dar eu incerc sa fiu
,unghiile mi le fac seara dupa ce adoarme Antonia sau cand e tati acasa si sta cu ea
am noroc ca lucreaza o zi da si una nu 
Yagmur-
ce frumos Luca printre petale
si Antonia trimite pupici 
Dianocica-felicitari pt rostogolire

Dandusa-cum mai merge cu bibe?
Lavyada-multa sanatate si tinem pumnii sa fie ok la analize 
Angi_m-bine ca a trecut
ce descriere ai facut
tehnica,eu abia la vaccin o tin
si noi avem probleme cu ochisorul stang,deocamdata facem masaj sper sa scapam 
Danita-Ramsan e la mama ei cu Rares,acasa au baia in renovare ![]()

Alexandra25-frumos smecherasul tau 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela (1 noiembrie 2006)
Antonia -luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Site Fulgule[limegreen]ti
chinico spune:
Eu pana ajung sa citesc tot ce ati scris se trezeste shefa si gata cu distractia...aveti spor nu gluma!
Multumim frumos de urari. Daca tot a implinit 3 luni s-a decis shefa sa ma puna nitel pe jar si a mancat azi mai mult nu. E maraita, mucoasa si baloasa.Iar eu cred ca as putea sa dorm non stop si tot nu m-as satura de nana.El-ul nu mai are febra asa ca sta cu shefa in brate, sa pot eu sa ma dau pe forum, mama denaturata ce sunt...
Kokorina cum e Pascal?
Lory amen ca nu mai ai febra, si Laura in primul rand felicitari, 

pentru super gest si apoi condoleante pentru
trist...
Asizule ce faci la ortoped? Sau nu ai spus sau am uitat. Inclin spre varianta 2...
Dandusa si Dia s-a chinuit cu Oana o saptamana, si uite ca pana la urma tot foamea invinge...e bine ca a ta Crinuta a papat aia 20 ml, azi nu a vrut dar poate vrea maine iar, ca 20, ca 40 ce conteaza, incet incet se obisnuieste.
Ruxandra ati scapat azi, da`maine nu mai scapa boierul de intepaturi, dragul de el...Va tinem pumnii stransi sa nu doara tare si sa nu se lase cu febra.
Cum e cu dermatita aia, e sau nu e? Sa nu fie.
Dianocica foarte bine ca nu incepeti diversificarea,daca al tau prunc papa numai tzatz ce poate fi mai bun decat lapticul made by mama??? Morcov???? pfui..
Eu as fi vrut sa incepem de azi. Dieteticiana si doca ne-au spus insa sa mai asteptam o luna,avand in vedere ca Bea e alergica sa ii mai dam putin timp sa i se intareasca sistemul imunitar. Din ce ma intreb eu...din Pregomin???
E vremea baii. Daca imi tin ochii deschisi intru si mai tarziu.
chinico
de Bea (13.12.2006) shefa
doradora spune:
pai in loc sa ma laudati ca ce harnica sunt eu si cat stau in bucatarie...nici macar nu am zis ce gustosi sunt mucenicii,ce buni sunt cu nuca multa si cu scortisoara, doar am pomenit in treacat ca i-am facut...![]()
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
Teutz spune:
Alexandra, ce baiat de baiat ai, mai! Chiar ca-i smecheras tare! 
Chris, mama, dar ce harnicuta esti! Mucenici cu nuca multa si scortisoara, zici?
Yammy!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri
Teutz spune:
test
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri
kokorina spune:
MIRO.....dar sa stii ca mare dreptate ai cu fetita lui ANGI....si mie imi sareau ochii tot pe poza cu capsorul ala plin de par....si imi spuneam,ca seamana cu cineva dar nu-mi pica de nici o culoare,cu cine....chiar ca parca e SURI a lu' nenea TOP GUN....cum e printesica ta acum dupa vaccin?mititica de ea,a facut si putina febra....dar acum e vioaie,asa-i?pupici din ciocolata de la SOPHIA....PASCAL nu pupa pe nimeni cateva zile,ca tuseste....
va multumesc fetelor si de mesajele frumoase si de urari de bine pt pascal.....merci YAQMUR....pai,ce sa zic,LUCHITA si PASCAL intotdeauna au avut cate ceva in comun.....daca nu a fost vreo tipa pt care sa se lupte corp la corp....a fost o tuse...si tot a fost ceva...
![]()
a fost sotul la doctor cu PASCAL...l-a consultat, si slava Domnului ca nu-i nimic grav....e o tuse care va trece cu siropel,iar daca va face febra atunci sa ma prezint la el din nou si sa-i administreze altceva....dar deocamdata,plamanasii sant ok,gatul nu mai spun(tocmai zbiera la control dupa biberonul cu lapte,asa ca....s-au vazut cat de sanatosi sant plamanii si gatul totodata),bronhiile si ele.....dam siropelul si vad ca e mai bine,zic eu....sa vad la noapte cum se prezinta....
LORYM....mama da ma bagasei in toate alea cu starea ta....ma bucur enorm ca LAURA te-a ajutat...chiar ca are suflet bun,ca atunci cand cineva te ajuta la nevoie,e mare lucru....sa-i dea si ei si tie Dumnezeu sanatate....si baga si tu niste vitamine....ca si alaptatul asta te pune jos,te sleieste de puteri....mai intra si tu cand poti si spune-ne cum te mai simti.ma ai febra?vezi,maine dupa ce vii de la rezultatele analizelor.....baga numai 2 randuri(in cazul in care nu ai sa ai timp,sau te simti rau)....si spune-ne cum stai cu analizele.bine?te pup
ma duc repede sa mananc ceva si revin,ca mai am de scris.....
Pascal si Sophia
www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=Zy3Izem5efM
Donia spune:
quote:
Originally posted by asiza
Donia, cum e ziua lui Denis azi??? Unde? Cand? Cum?...cand ai scris m-am uitat dezorientata la calendar...suntem in 13...OAre e nascut in 13???...NU, el e nascut pe 19...pfiuuu, m-am linistit, c-am crezut ca-s io mama denaturata si-am uitat de tot de el!!!!!...
vezi ce obosita am fost! Dar aproape te-am convins si pe tine Mi-am adus aminte azi dimineata ce gogomanie am scris, dar las' ca pastrez citatul si-l pun si cand o sa fie potrivit.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Laura13 spune:
salutari mamici!
abia acum reusesc sa citesc si eu din urma.... de cand ne-am schimbat programul stam mai mult afara. trezirea la 9, toaleta, joaca, papa pe la 11 afara pana la 13, apoi papa Dani papa si mami, la 14 afara din nou, mai intram in casa pe la 17. asa ca ne plimbarim..... eu ia-m schimbat programul de masa la 4 ore (pana acum manca la 3 ore, dar nu mai dadea semne de foame la 3 ore, dimpotriva, iar cand il puneam la san mai mult se juca). ma gandesc ca poate si de aceea nu a luat in greutate ca sugea fff putin si doar lapticul de la inceput! adica sper ca asa a fost... ne lamurim sapt viitoare la cantar.
am citit ca si tu Dandusa ai aceeasi problema cu Crinuta.... imi pare tare rau, dar poate ca vei reusi sa te inotrci doar la alaptat. si daca nu.... asta e 4 luni a papat numai ce e mai bun de la tine. cat despre lapte praf, tetine, biberoane... sorry, sunt in pom. nu uita ca eu am cumparat lapte praf cu 750.000 cutia. asa ca mai bine te lipsesti de putinul pe care il stiu eu! pupici!
cat despre lorym m-a sunat azi, cu febra 37, era de-a dreptul extaziata! se simtea mult mai bine, era si cu moralul ridicat, se juca cu Catrinel.... a spus ca nu se mai plange ca are prea multa energie aia mica, se roaga doar sa fie sanatoasa sa se poata juca cu ea! cat despre faptul ca am ajutat-o.... n-am facut nimic din ce nu ar fi facut si ea pt mine!
bambo eu in principiu sunt ok pt o plimbarica joi, dar pe la 14-14.15. e ok?
miro ma bucur ca ati scapat de vaccin, chiar daca ai tu un "noroc" chior cu doctorii astia! noi il facem pe 22, puteti sa incepeti sa tineti pumnii de pe acum!
pt frumoasele mele!
kokorina
in special lui Pascal ca e bolnavior... dar si voua! multa sanatate!
florentina eu nu pot sa download-ez slideshow-ul!!!! stii cumva de ce?
am reusit ca citesc numai pana la pg 14.... trebuie sa fug la baita si papa! daca am timp mai citesc si mai scriu... daca nu iertati-ma! dar ma gandesc la voi!
si ca sa fiu sigura ca nu uit
tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat!
pupici
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Donia spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Chiar ca azi e marti 13 !!!!!!!! Sunt curioasa ce se mai intampla..
Nimic rau nu se mai intampla ca azi e ziua lui fiu-meu! Am zis! (si de altfel la voi e destul de tarziu de acum, stati cuminti si n-o sa patiti nimic inca vreo cateva ore).
Asa ca fiind destul de tarziu nu va ofer nici un pic de tort ca la ora asta strica la silueta si dupa aia imi ies vorbe. Luati un pahar de vin sau de lapte cald, dupa preferinte, si hai sa traim!
Chinico, sa-ti traiasca fata!

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Mirona spune:
ptiii ce zi dom'le - sunt terminata.
Incep sa va pup pe toate - sa ma bucur pt Angy si Iulia, sa o pup pe danita si pe bebe Tudor, pe Lory si pe Rianna si si ... mai avem bolnaviori? Ii pup pe toti si pe toate sa nu mai trebuiasca sa-i enumar.
Kara mi-a dormit majoritatea zilei - in rest maraita si prea putine zambete - si mult mult carat in brate.
Febra nu a mai facut - in schimb maraiala .... la greu - mai ales inainte- in timpul si dupa baita.
Am auzit in parc despre vaccinul de 4 luni - cica toti copiii au facut febra si au fost maraiti - asa ca pregatiti-va. La cel de 6 luni care este din nou hexa ca si cel de 2 luni nu o sa ma mai tem - ca prin asta a trecut deja si nu a avut reactii.
va pupez si va salut. fug la somn ca-s terminata 
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita