Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 27
danita spune:
donia, multumim de intrebare , suntem bine sapatamana trecuta aveam 7 kg fix, ne plimbam prin cartier singurei, mami asculta santana la greu in casti iar bb mik cateodata adoarme cateodata ba ! dar suntem bine si asta e important . nu sunt chiar sigura pe ceea ce a spus chirurgul asa ca .... sunt in cautare de un ortoped serios si bun( care nu cred ca exista in zona asta ) . mi s-a parat consultul f superficial nu ca as vrea eu ghetute de ghips sau Doamne fereste operatie dar..... toata consultatia a duarat max 5 minute si s-a redus la palpat si masurat cu pixu' . nust ce sa zik , eu nu sunt dr dar intr-o alta viata dr ma fac - numa catzi bani le-am dat eu lor - dar as fi vrut sa imi spuna daca a evoluat in bine ........cica e bine , continuati cu masajul! apropo, madana, eu i-as da si 150 ron dar sa stiu ca pot merge sigur pe mana ei ......asa ii dau 50 ron si tot crema interzisa bbeilor imi recomanda sau imi spune nust ce bazaconie de te crucesti !
m-am uitat la slideshow , e frumos ! sa traiti ca ne trebuiti !
mirona mi-a placut cum a zis asizoi cica : o facem ca data trecuta :))
iesencelor , de ramsan ce mai stiti ? ca mi-e dor de ea de rares al ei si de optimismul ei ! mai nou vad ca o bag si pe dandusel in butoiul nostru !! of of ...
roxanel pupici la fata grijulie ! :)
alexandra .... grasunel si frumusel mark al tau :)
yagmur ... pupici ptr un Luca asa reusit
cris, tu nu intelegi ca eu nu slabesc deloc deloc ?? acu mai dai si retete sa le incerc sa ma fac cat o batoza !! oricum te pup si pe tine si pe frumoasa aia mika !
mirona cum se simte fata acum ? mie imi e teama de vaccin de numaaaaa .....
hai ca va las , pupici la greu cu tupeu
D
BeBelusca
Teutz spune:
Angi, bine ca ati scapat! Saracuta Iulia, probabil ca a durut-o.
sa treaca ochisorul!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri
m_monique spune:
danita voi ce probleme aveti?
noi am avut metatarsus varus. 2 etape de cismulite de ghips si acum continuam cu masaj.
Andrei (16.12.2006)
poze
dandusa spune:
quote:
Originally posted by dianocica
dandusa ia uite ce am mai gasit...greutate de piersicutza la 6luni - 5,600. eu zic ca daca esti convinsa ca drei crinutza nu ii e bine, ca nu mai e vioaie, gura nu i mai tace iarba nu i mai place...sa i dai completare....daca nu, nu te/va chinui...pe fondul unui stres al tau -cu noptile si al unei perioade de crestere a ei - cu mancatul din ambii sani, sa nu ajungeti intr un cerc vicios...bibe/plans/stres/plans/agitatie...tu esti o mamica foarte echilibrata si nu e cazul sa te schimbi....incearca si mai cauta dupa optimismul tau molipsitor...si adu l incoace la taclale...hai vino si mai spune-ne de voi...joaca toata ziua?
_
diana si david din 03.12.06
Chiar asa?O piersicuta la 6 luni,are 5600g?
Cam ai dreptate in ceea ce spui...
Acum am sunat pediatra sa-i spun ca nu vrea sa manince bibe si ca vreau sa-i schimb laptele si mi-a zis sa incerc si miine sa vad daca vrea...,ca sa n-o zapacim prea tare cu doua feluri de lapte...,da' ce s-o zapacesc ca ea a mincat doar 20 ml..,ca azi nu a mai vrut...,am sa mai incerc o data acum si inca o data inainte de culcare...,sa vedem...Eu am incercat cit am putut...,dar n-am mai lasat-o sa urle si i-am dat titza...,ca doar nu las copilul sa se enerveze la maximum...Am sa incerc sa o pun si pe alt cintar...,ca m-am gindit ca poate s-a dat peste cap stind singur in dulap...,sa vedem...ce ne arata...,daca o pun pe al meu de acasa...,sigur mi-arata plus 500...,ca asa era el mereu...,o-m vedea...
Da' sa stii ,ca fata mea este la fel de vioaie...,nu mai miriie asa cum o facea acum citeva zile...,din punctul meu de vedere este bine...,doar cintarul asta idiot zice altceva...
Pooopam tare pe D,ma bucu ca este bine si ca a luat bine in greutate...si pina la urma...,cit are?

Virsta
Crinuta, 1, 2, 3, 4 5Poze Dandusa
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
alexandra_25 spune:
Angi_m...ma bucur ca s-a terminat cu bine si Iulia sa nu mai aiba probleme cu ochisorul....
Danita....
...si ai mare dreptate cu medicii...de cate ori spuneam si eu ca as da oricat dar sa fiu multumita de ei...si eu zic sa mergi mai departe...sunt alaturi de tine!
Dianocica...felicitari...ati avansat cu un level...

Lorym....sa iti dea DD putere sa mergi mai departe....si sa scapi de starea asta....stii cum se zice...cand vine una...vin mai multe....
Vad deja o groaza de bebeii raciti...pai nu s-au racit cand au fost virozele alea urate si vreme racoroasa si se racesc acum....
Madana...frumoasa Bianca...si are o poza unde chiar e un ingeras....
Si acum sa vedeti cat de tare s-a mai smecherit Mark al nostru Smecherasul Mark
Yagmur....
....si tu esti o mama model la fel ca si Kokorina....sa cresti un copil singura...e de apreciat...si o faci foarte bine...
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Mark la 3 luni
doradora spune:
oameni buni, ia gata cu atata mers la doctori! care ca ii curge nasul, care cu temperatura f mare, care la dr cu ochisorul (cica inginer! doctor trebuia sa te faci, ca ai stomac tare sa privesti! eu nu am citit postarea ta pana la capat, am ajuns la faza ca a luat tija si am zis pas. si cand i-a facut vaccin am inchis ochii, si nici nu se compara cu ce incepeai tu sa descrii !). ce e asta, ne molipsim unele de la altele? nici un fulgulet nu mai are voie nici macar sa isi traga nasul, iar mamele nici atat!!
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
doradora spune:
stiti ce am facut azi? partea a 2a de mucenici!![]()
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
dianocica spune:
dandusa sti cum e, la orice problema se zice daca e vioi si ia in greutate inseamna ca e bine...daca nu ia in greutate se zice daca e vioi...tot e bine... eu zic sa iti asculti instinctul, ca eu te simt o mamica foooarte buna si foarte atenta la micutza ei....numai sa nu fi stresata ca atunci se dau un pic peste cap baremele...daca o simti maraita dupa o masa, incearca si cu bibe...dar daca nu-nu. nu are anumite mese la care se maraie? adica regulat? eu la d stiam ca avem scandal la a 2a si a 3a masa.cand treagea prea repede si lua aer si se ineca si se enerva si pana scotea aerul...ii pierea pofta de mancare... incearca sa gasesti tiparul...eu ma gandesc mult la tine si sa sti ca incerc sa ti trimit numai ganduri bune...![]()
angi brrr...ce poveste...mufata 
lavyada din stanga unde scrie menu activeaza ti pm, mesajele private, si poate te ajut cu o dr din pitesti...
gata di9stractia fug 
_
diana si david din 03.12.06
doradora spune:
oameni buni, e doar senzatia mea sau ruxmax nu a mai scris de mult pe la noi?
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
angi_m spune:
dandusa, si eu zic la fel ca dianocica, macar o saptamana vezi ce se mai intampla. 
chris, mama, eu de vazut nu am vazut ce facea cu ele, nu vedeam decat instrumentele cand le lua doctora in mana. Doar mi-am imaginat eu ca le baga intr-o gaura ca altfel n-avea ce sa faca. Dar, de, asa sunt eu, mai multe detalii tehnice
. Si ce ziceai tu de mucenici?
Esti fenomenala, eu ca eu, dar cu fetele de mai vor sa slabeasca ce ai? Ti-e dor de un
de la ele?
site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1, 2, 3, 4, 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei