Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 26
lavyada spune:
eu ma simt foarte rau, cred ca maine ma duc sa-mi fac analizele.ma dor mainile, picioarele, sunt obosita,nu am pofta de mancare...sper sa nu fie ceva grav
Teutz spune:
Madana, tare dulcica Bianca! Ce zambareata e!
Dianocica felicitari pentru rostogolire! Am pus-o si eu pe Alexia pe burtica (nu-i place deloc, dar o mai pun din cand in cand), sa vad daca schiteaza vreun gest de intors, dar cred ca mai am de asteptat cu intorsul pe spate!
Lorym, ma bucur ca ti-a scazut febra, dar imi pare rau ca esti inca slabita si ca puiutul tau s-a umplut de bubite! Insanatosire grabnica va doresc! Intr-adevar, gestul Laurei a fost extraordinar! Sa o ajute DD sa treaca si ea peste problemele pe care le are, pentru ca e un om deosebit!

Lavyada, sanatate multa Adei!!!Sa-i treaca repede, repede raceala!
Angi, sper ca Iulia se simte bine dupa interventia la ochisor! M-am gandit la voi si v-am tinut pumnii!
Chris, mi-am copiat si eu reteta ta
, o s-o incerc in week-end.
Cezar a inceput azi serviciul, dupa ce a fost in concediu trei saptamani. Asa de bine era cu el acasa! Acum vine tocmai deseara la opt jumate!
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri
lavyada spune:
Multumim Teuz si noi ne rugam sa treaca repede. Astazi a inceput sa stranute si sa scoata mucisorii, eu cred ca e de bine.
Teutz spune:
Lavyada, daca te simti rau, du-te maine la doctor, nu astepta! Ada are nevoie de tine sanatoasa! Nu astepta sa se inrautateasca starea ta.
ca sa te faci bine repejor.
Teutz
de
Poze Alexia
Dia1609 spune:
quote:
Originally posted by lavyada
eu ma simt foarte rau, cred ca maine ma duc sa-mi fac analizele.ma dor mainile, picioarele, sunt obosita,nu am pofta de mancare...sper sa nu fie ceva grav
s-ar putea sa fie doar astenia de primavara ... du-te oricum la doctor, iar intre timp vitaminizeaza-te! tinem pumnii!

Dia
de
Oana (29.11.2006)poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
Teutz spune:
Si eu sunt cu ochii pe nasul lui fii-mea ca pe butelie, ca azi a stranutat de cateva ori. Ieri, cand am fost cu ea la controlul de 3 luni, in sala de asteptare, a venit la mine o mamica cu un baietel de 9 luni in brate: "Cat are fetita? Ce frumusica e!" etc, o ia de mana pe Alexia si dupa aia imi spune: "Eu am venit cu asta mic, ca e racit cobza, a facut febra toata noaptea! A luat de la mine." Am crezut ca o scap pe fii-mea din brate, nu alta!
Imi venea sa-i trag un pumn in cap inconstientei aleia! Mi-am facut de lucru in capatul celalalt al salii de asteptare, ca sa stau cu fetita cat mai departe de ei. Cand intru in cabinet, si doctorita si asistenta erau racite, iar doctorita mai avea si conjunctivita! Nu stiam cum sa plec mai repede de acolo!
Teutz
de
Poze Alexia
lavyada spune:
Am avut unele probleme..Mi-a venit CM-ul,am luat anticonceptionalele pe care le foloseam inainte si nu-mi mai trecea, de pe 01.01.2007 pana pe 20.01.2007.Am fost la dr.,mi-a dat Utrogestan si mi-a trecut si mi-a schimbat anticonceptionalele.Pe 18.02.2007 mi-a venit, am luat anti. cele noi si m-a tinut tot asa, nu se mai oprea.Le-am intrerupt, am luat iar Utrogestan si acum nu mai stiu ce sa fac.Nu mai iau nici o pastila.O sa-mi fac programare la un dr. sper sa-mi explice ce se intampla, mi-e cam frica, sincer.
lavyada spune:
In Pitesti nu cunosc nici un ginecolog capabil.Dr. mea de la buc. ultima oara s-a purtat cam indiferent, nu mi-a dat nici o explicatie, nimic, parca era normal pt. ea sa dureze atata timp.Si acum s-a dus la ea o colega gravida care are probleme si a plecat la fel cum a venit, adica total confuza.
angi_m spune:
Deci, sa va spun cum a fost.
Am plecat de acasa exact cum a spus doctorita, la o ora dupa ce a mancat Iulia. Cand am plecat, Iulia era deja maraita, ca era ora ei de nani in parc. In plus, de dimineata luaram de la posta scaunul de masina pe care l-am comandat si am zis sa probam scaunul, asa ca am pus copilul in el. S-a pus Iulia pe un chirait si n-a fost chip sa o oprim decat dupa ce am oprit masina si ne-am plimbat un pic la mami in brate.
La oftalmolog era o coada maaaareee, dar noi am intrat repede ca Iulia e bebelush mic si nu stie ce e aia coada, nu are rabdare.
Tati a iesit imediat din cabinet, ca el nu suporta (lui i se face rau cand ii face cineva o injectie, darmite sa o chinuie pe fie-sa). Si cineva cunoscut trebuia sa ramana cu fata, sa ii vorbeasca sa o calmeze cat de cat, si sa o tzina de corp.
Mai intai i-a pus asistenta niste picaturi in ochisor, nu stiu de ce.
Apoi a infasurat-o intr-un camp (o carpa sterila) ca sa ii imobilizeze mainile. Atunci a inceput chiraitul, ca Iulia nu suporta sa o infasori nici cu prosopul dupa baie. Si eu ii tzineam corpul si picioarele, asistenta o tzinea de cap si doctorita isi facea treaba.
Initial i-a bagat un fel de betisor, bag-seama sa ii largeasca cumva canalul la intrare, nu stiu (eu tot ca ingineru', sa caut o explicatie logica
). Apoi a luat o sarma de inox, i-a bagat-o pe canal si a inceput sa sape canalul cu ea (cu cealalta mana palpa canalul, ca sa stie pe unde sa o ia). Iulia cica ar avea o malformatie de sac lacrimal, ca este pozitionat cumva dupa coltz si de-aia i se strangulase canalul.
In tot timpul asta, Iulia urla ca din gura de sarpe si eu ii vorbeam si incercam sa o linistesc, de parca m-ar fi auzit ea saracutza in urletele ei.
Totul a durat foarte putin. Am luat-o in brate si am calmat-o, era tare suparata. I-am infipt biberonul de ceai si cand a ajuns pe la jumatatea lui a si adormit. Apoi am fost in parculetz; a dormit neintoarsa pana acu 10 minute cand se trezi si o si pusei sa pape (acu va scriu cu ea mufata
).
Continuam cu tratament: picaturi tobrex dimineata si seara timp de 4 zile. Ne-a avertizat ca o sa mai aiba secretii cateva zile si chiar rosiatice, si ca sa nu ne speriem daca mucisorii din nara respectiva or sa fie mai rosiatici.
Mai mergem la control peste o saptamana sa vada daca s-a retras sacul lacrimal.
Multumim tuturor celor care ne-au tzinut pumnii.
Va
toti trei (Iulia si mami si tati) 

site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1, 2, 3, 4, 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei