Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 25
Madana spune:
Am pus poze cu Bianca
"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"
mamica fericita de
superba Andreea-Bianca 01.12.2006
varsta Bianca
poze Bianca
alexandra_25 spune:
Am iesit la plimbare.....vai cat e de frumos afara....parca imi e mai bine....si asta si datorita voua....Teutz,Bebinuta...sunteti dragute....
M_monique...ma bucur ca sunteti bine si ca a scapat Andrei de ghips....
si asteptam numai vesti bune!
Mark acum doarme in carucior afara....a mai dormit o tura azi....
Vad ca e liniste pe aici....ati plecat toate la plimbare....ce mi-ar place si mie sa fiu mai aproape de voi...!
Roxanica...e cea mai aproape de mine...cum ar fi sa fug pana la Satu Mare sa tragem o plimbare?????....
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Mark la 3 luni
auras_v spune:
nanuk bine ai venit in
; Raducu al tau a fost cam grabit...34 de sapt ...sanatosi sa fiti
mirona pupici Karinei si sa fie bine ; febra probabil ca nu o sa mai faca de acum ; cind ma gindesc ca ne vine rindul si noua la vaccin sapt viitoare ma cam ia cu fiori
monique bine ca a-ti scapat si nu v-a pus iar ap gipsat,cred ca a fost un chin data trecuta; pt Andrei 
madana am vazut pozele tot cu kiki ,citez :" frumoasa Biencuta , aici parca se roaga "
pt bianca de la kiki
aka mama draga ,dar la cite kg vrei sa ajungi ca nu prea inteleg?Eu as vrea sa am din nou 57-58 , si 60 ar fi bine
dar deocamdata ma multumesc de cele 65 pe care le am ; sunt convinsa ca in scurt timp se vor duce singurele fara eforturi suplimentare
ruxandra
,nu credeam ca mai citeste cineva atit de in urma ,intelegi tu ce vreau sa spun
AURA
ANCA-ALEXANDRAsi
CRISTINA-IOANA
poze ANCUTA
slide ANCA
virsta ANCA
site fulguleti
Yagmur spune:
La Multi Ani! sarbatoritilor zilei: Christian de Donia,, Beatrice de Chinico si Ana de Gina
Am fost si noi pe afara.. a venit primavara la Cluj; e prima oara cand sintem afara in formatie completa.. eu, mama, tata si luca... am avut si parte si de o mica cearta, dar la cat de rar ne vedem cred ca e si normal ![]()
Roxanica, ai mare dreptate.. Luca e minunea mea si chiar daca imi este mai greu singura nu regret nici o clipa. Mare noroc am ca lumea ne iubeste... nu ma simt singura deloc. "Ta-su" l-a vazut doar o data in ianuarie... si dus a fost... nu stie ce pierde.
Angi, cum a fost astazi? Ne-am gandit la tine si la Iulia
Kokorina, tinem pumnii sa fie totul bine; si luchitza mai tuseste dar pediatra a zis ca tot de la mucisori; nu avea rosu in gat, dar pur si simplu mai tuseste din cand in cand..
Dia, chiar ne-a placut la baitza.. cred ca o sa ma fac asa din cand in cand... merci mult de complimente... si venim sa o pupam pe oana in persoana intr-o zi..
Florentina, am gatit noi cele de la cooking group (strainele vorbitoare de engleza care stau in Cluj au diverse preocupari; si eu stau pe langa ele sa mai invat ceva); maine ma duc sa gatim altceva.. dar spre rusinea mea am uitat.. dar va tin eu la curent..
Bambo, ne-am mai uitat si noi la poze.. Luchitza ma tragea de maneca.... ca ii se facuse dor de Antonia..

Asiza, eu sper ca totusi Luca si Denis sa nu-si arunce masinutzele direct in cap... cine stie prin ce colt de tara ajung eu in vreo 2 ani... dar tot vin ca sa se vada cei mici 
Aka, merci de urare!
Alexandra, pupicei dulci iti trimitem 
M_monique, ce bine ca nu are nevoie de ghips..
Astept si eu noutati cu diversificarea... ptr ca trebuie sa ma pregatesc si eu. Sper sa ajungem la pediatra sa vedem ce schema de diversificare ne recomanda...
Ma duc sa mai stau cu ai mei.. diseara se intorc la Bucuresti...
Va pup
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
Dia1609 spune:
am intrat sa spun ceva si am uitat instant 

... noroc ca Oana doarme si poate mai reusesc sa intru
shefa Beatrice de chinico
Christian de Donia
sa cresteti mari, frumosi si sanatosi si sa va bucurati muuult mamele
o
pt mamici
of, bine ca s-a intors tati ca asa s-a bucurat Oana... mai fetelor n-as fi crezut ca o sa se bucure asa ... era la mine in brate cand tati a intrat pe usa si a inceput sa rada si sa-i zambeasca si sa dea din picioare de nerabdare ... a luat-o in brate si a pupat-o si ea l-a mirosit
... of, mi s-a muiat inima... da' lui, va imaginati ... si de azi e deja muuult mai linistita si a mancat bine, ca la carte ... nu mai pleaca el nicunde pana nu face fata 1 an, ca tare greu si aiurea a fost, nu numai pt mine, dar si pt ea!
pun mai tarziu poze la centru de activitati, ca nu am reusit sa fac poze pana acuma, numai am filmat-o ca a fost absolut mortala cum s-a bucurat de el cu rasete si chiuituri si dat din maini si din picioare ... aseara ne tavaleam amandoi de ras cum facea... noroc ca m-am dezmeticit la un momemt dat si am filmat-o, sa am sa-i arat fetei peste 20 ani ![]()
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
dianocica spune:
ne am rostogolit in sfarsit si noi...de abia ce ma impacasem ca nu e cazul...mai asteptam...si hopa minunea... de pe burta pe spate... 
tocmai ce ne linistise dr ca de la atatia colacei...mai greu...
quote:
Originally posted by auras_v
aka mama draga ,dar la cite kg vrei sa ajungi ca nu prea inteleg?Eu as vrea sa am din nou 57-58 , si 60 ar fi binedar deocamdata ma multumesc de cele 65 pe care le am ; sunt convinsa ca in scurt timp se vor duce singurele fara eforturi suplimentare
eu am 70 si m as multumi si cu 65 din 60 inainte de sarcina si 55 acu' un an...

yagmur pup
_
diana si david din 03.12.06
Dia1609 spune:
angi, cum a fost la doctor? e bine Iulia?
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
Dia1609 spune:
dianocica, felicitari pt rostogolire! sa te tii de-acum ![]()
despre kg nu mai zic, eu tb sa ajung la 65 in prima faza, si la 60 in faza 2, norocul meu ca nu stiu cat am acuma... dar sambata ma duc sa-mi iau cantar si sa ma vad atunci
Dia
de
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
Lorym spune:

Multumesc mult fetelor pt. ca v-ati gindit la mine.Sunteti extraordinare. E mare lucru sa stii ca cineva chiar e preocupat de tine. Chiar aveam nevoie de ginduri bune. Au fost efectiv 3 zile de cumpana in care nu steam cum sa facem.Va multumesc mult!
Va pup dulce si chiar vreau sa facem o intilnire la vara sa ne vedem intr-un weekend! Stiu ca s-a discutat la un moment dat, dar nu mai stiu cum a ramas.Am si eu o propunere: nordul moldovei, bucovina.Daca s-a hotarit unde , scuze.Eu vin sigur oriunde s-ar hotari.![]()
Kokorina pup mamica inimoasa.Tot timpul m-ai strigat pe forum si ai avut un gind bun
pt. mine! Esti o bomboana! Multa sanatate lui Pascal si foarte bine faci ca nu mai astepti!
Yagmur sa-ti traiasca micul crestin!
Angi_m sper sa fi decurs bine operatia. E tare greu cind vezi ca iti sufera puiul, dar e spre binele ei.
Acum sa va povestesc cam ce s-a intimplat ieri : laura l-a sunat pe iuly si a venit cu propunerea de a sta cu fata sau de a merge cu mine la spital inainte de a le ruga Kokorina pe iesencele mele. Deci inca o data 

Ea nu avea cum sa plece mai devreme de 18.30 acasa ca atunci se intorcea sotul de la service iar eu am plecat singura la spital.Dar intre timp a venit si laura care a stat cu mine.Efectiv un adevarat om.Felicitari parintilor care au crescut-o!!!!!!!!
La analizele scurte pe care mi le-au facut nu a iesit nimic dar eu eram cu 40 grade totusi.Nu mi-au pututface urocultura ca nu se lucra 2 zile proba asta si m-au trimis la infectioase.V-a povestit laura de ce nu am mers acolo. Apoi m-a adus laura acasa.De cind am intrat in casa pe la 19 si pina pe la 2 am fost mai mult lesinata.Febra 40 -41 in continuu. Transpiratie darn u scadea febra.Foarte ciudat.Am luat algocalmin fiola si pastila si inca o doza de nurofen pt. copii. Pe la 10.30 am rugat-o pe nasa riannei sa se duca la farmacie sa ia lapte praf si tetine.Iuly vroia sa cheme salvarea pt. ca incepuse sa-i fie frica pt mine.Nu era vorba de masina ci de un personal specializat care sa aiba grija de mine si sa ma duca unde trebuie.Dar nu am vrut. Oricum pe la 2 a cedat febra dupa ce am inceput la 12 cu augmentin care nu trece in lapte.Acest lucru mi l-a zis pediatra riannei.
Dimineata am mers la un laborator privat si mi-am facut un set complet de analize iar mine iau rezultatele.Oricum dupa 3 zile de chin dupa ce am inceput cu augmentin nu am mai facut febra ceea ce e spre bine dar acum astept si rezultatele sa vad totusi ce se intimpla pt. ca nu mi se pare deloc normal sa fac febra 3 zile de cite 3 ori pe zi 41 grade.
Ceea ce e ciudat e ca am facut doar febra fara alte dureri sau simptome.
Acum ma simt bine, sunt doar foarte slabita! Nu pot sa ma alimentez cum tb. pt. ca tin regim si pt.alaptat si pt. dermatita atopica ca asha e la boala asta tb sa tin regim ca se duce in lapte si o afecteaza . In plus dimineata am zis ca hai sa incercam cu lapte praf 3 zile cit iau augmentin. Dar nu am avut nici o sansa cu biberonul. Ne-am chinuit 2 ore sin u am reusit. Molfaia ca la sin. Apoi am trecut cu lingurita; nici asa nu am avut sansa ca nu avea gustul lapticului meu . Si am hotarit sa o alaptez dupa ce am mai sunat un medic si am citit si prospectul augmentinului; sunt parerile a 3 medici care au zis ca pot alapta daca iau augmentin.
Iar rianna mea a plins foarte mult dupa mine si s –a agravat dermatita atopica pt. ca la stress dermatita atopica explodeaza si acum e plina de bubite.Off!
Lory
Catrinel Rianna
poze lory
lavyada spune:
Buna fetelor.
Angi sper ca aveti vesti bune,v-am tinut pumnii.
Eu sunt un pic suparata,Ada a racit si ii curg mucisorii.I-am dat eferalgan sirop,ii fac infuzie cu ceai de musetel si sper sa-si revina,sa nu fie mai grav.De raceli imi este cel mai frica,caci ingerasul Irina a plecat de la noi in urma unei racerli.