Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 24
Teutz spune:
Multumim Auras_v, Bamboletta, Bebinuta, Asiza si Yagmur!
Ce scump e Luca la baita printre petale de flori! Si Alexiei i-a facut nasa baita rituala si i-a pus in vanita de toate.
Kokorina, multa sanatate lui Pascal, sa-i treaca repede mucisorii si tusea!
Madana, si Alexia ma musca de cateva zile atunci cand o pun la san, dar ea are abia 3 luni, nu cred ca se pune problema de dintisori. Sau se pune?
Alexandra
, ca sa-ti treaca tristetea!
La vizita la domiciliu eu i-am dat pediatrei 50 ron, iar la cabinet ii dau 10-20 ron. A venit o singura data acasa, cand am venit de la maternitate, si are cabinetul la o statie de tramvai de noi.
Alexia sta la san cate 30-40 de minute si suge cam tot timpul (dupa ce mananca atata vomita pe masura, bineinteles!). Eu folosesc protectoare de silicon, pentru ca ea numai asa vrea sa manance. Le-am folosit la inceput, pentru ca ma usturau tare sfarcurile si ea s-a obisnuit cu ele si nu mai vrea sa manance fara.
La multi ani sarbatoritilor zilei! 
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri
m_monique spune:
ieri am fost la control la ortoped, si sunt foarte fericita ca nu mai avem nevoie de ghips. corectia la picioare se mentine. ramane sa-i fac in continuare masaj.
imi era teama sa nu mai ajungem la ghips, ca trebuia sa-mi comand o macara sa-l ridice pe grasu. are deja 7,2 kg
Andrei (16.12.2006)
poze
marinelaf spune:
Hai ca reusesc sa intru si eu si la ore mai normale.
Azi merg si eu cu piticii la pediatra sa vedem daca ne mai da tratament pentru raceala cu care s-au pricopsit.
Rares se pare ca nu mai are nimic in schimb Andreea mai are nasul infundat.
Pediatra a fost de 2 ori la noi si i-am oferit 500000 dar prima data nu i-a luat iar a doua oara a luat doar 200 000 si mi-a spus ca sunt obligati sa faca 2 vizite la domiciliu la nou nascuti (gratuite).
De rusine ca nu vrea sa ia bani nu o mai chem si mergem noi la cabinet.
Va pup ca ne pregatim de plecare.
bebinuta spune:
quote:
Originally posted by m_monique
ieri am fost la control la ortoped, si sunt foarte fericita ca nu mai avem nevoie de ghips. corectia la picioare se mentine. ramane sa-i fac in continuare masaj.
imi era teama sa nu mai ajungem la ghips, ca trebuia sa-mi comand o macara sa-l ridice pe grasu. are deja 7,2 kg![]()
Andrei (16.12.2006)
poze
Eu cu Ada ne bucuram pentru Andrei sa dea DD sa fie bine de acum in colo.

Bebinuta
de
Ada(30 nov)poze Ada
bebinuta spune:
Dianocica, atunci cate kg are David?![]()
Si ce a vazut pediatra la dintisori, ca si eu sunt curioasa, ca parca prea vrea sa roada tot Adutica mea. Are gingiile albe?
Asiza, nu mai retin
, cu piciorusul aveti probleme? Stiam ca era ceva dar nu mai stiu?![]()
Alexandra pentru ca sa vezi viata mai roz, uite o
.
DeeA, la mine sanul mai mic a devenit sanul mare, de cand am ramas insarcinata. Si intradevar cel care a fost mare parca tot timpul e mai mic, dar cred ca lapte e suficient, pentru ca Ada bea la fel din amandoi, cel putin asa cred eu
.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
dianocica spune:
dandusa ia uite ce am mai gasit...greutate de piersicutza la 6luni - 5,600. eu zic ca daca esti convinsa ca drei crinutza nu ii e bine, ca nu mai e vioaie, gura nu i mai tace iarba nu i mai place...sa i dai completare....daca nu, nu te/va chinui...pe fondul unui stres al tau -cu noptile si al unei perioade de crestere a ei - cu mancatul din ambii sani, sa nu ajungeti intr un cerc vicios...bibe/plans/stres/plans/agitatie...tu esti o mamica foarte echilibrata si nu e cazul sa te schimbi....
incearca si mai cauta dupa optimismul tau molipsitor...si adu l incoace la taclale...hai vino si mai spune-ne de voi...joaca toata ziua?
_
diana si david din 03.12.06
dianocica spune:
monique bine ca ati scapat...
bebinutaeu o sa l cred pe ala de acasa...8270..plus minus...dintii...nu stiu...ea imi arata dar d se suparase si dadea sa planga...am zis da...si nu m am uitat...a zis ca n o sa iasa saptamana asta dar...se vad...
noi n am mai iesit ca bate vantul tare si ne a suparat destul azi... doarme iar calare pe mine si asa ne am incins...da' e asa bine ca ma luase un frig...sigur se scoala daca l pun in pat ca inca nu cred ca s ainventat patul cu incalzire centralizata...![]()
_
diana si david din 03.12.06
carla2005 spune:
Am vazut bbeii din slideshow...sunt superbi...trimit si eu poza cu Alexuta!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006
poze Alexuta
"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."
angi_m spune:
quote:
Originally posted by asiza
Florentina nu-mi dau seama exact de ce apare alta poza a lui Denis acolo decat cea pe care i-am trimis-o lui Angi si pentru care mi-am dat acordul sa apara pe site????????????????? Doar tu si/sau Angi imi puteti raspunde...Nu ca nu ar fi frumoase toate pozele cu Denis, DAR eu am vrut sa apara alta poza si am inteles ca Angi trebuia sa-ti forwardeze pozele pe care i le-am trimis EU...Asaaaa, mai am de zis doua vorbe catre Angi...eu am mai spus inainte sa te apuci de site (pentru care continui sa te laud ca si tu ai facut treaba buna si ti-ai rupt din timpul tau sa faci asta) ca nu-mi convin unele lucruri...cum ar fi trimiterea catre link-ul cu pozele lui Denis...cand ti-am trimis mail, NU ti-am dat link-ul si nici macar acordul sa faci trimitere la poze...asadar, te rog sa lasi doar poza cu Denis acolo si cea cu mine! Mersi!
Cine nu munceste, nu greseste.
Eu sunt curioasa totusi, pana ieri cand i-am zis lui Chris de link-ul catre poze, cate din voi observaseti ca un simplu click pe poza va trimite la pozele cu bb?
Asiza, o sa modific si o sa-ti dispara din site link-ul catre poze.
Bafta la doctor, tzinem si noi pumnii.

Noi in max. un sfert de ora plecam la doctor cu ochisorul.
Va
pe toate 

site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia
- 3 noiembrie 2006 - luna 1, 2, 3, 4, 5www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei