Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (24)
Raspunsuri - Pagina 23
asiza spune:
Nanuk, gata, esti in listuta!!!! 
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici
aka spune:
Beatrice Maria, Ana-Beatrice, Christian Gabriel
Angi tinem pumnii Iuliei sa fie bine dupa interventie.
Ruxandra sa ii fie bine lu`boieru` Grigore dupa vaccin. Dar ce vad, a mai aparut un boier in gasca noastra: boier Denis.
Laura multumim pentru ca ai ajutat-o pe Lory. Iti trimit o caruta de
. Ai demonstrat ca esti o adevarata prietena.
Asiza bafta la ortoped
. Ai mai fost la control pentru rinichi?
Cu intarziere ii uram lui Yagmur sa fie intr-un ceas bun crestinarea lui Luca.
Madana dar stiu ca ii dai doctorului tau...La mine a venit o singura data si atunci i-am dat 50 ron, in rest ne ducem noi la cabinet si ii dau cate 20 ron.
De vreo 3 zile Cristina adoarme singura la pranz. Mai trebuie si seara sa se obisnuiasca cu adormitul singura. Si sa va mai anunt ca am ajuns la 55kg spre 54. Nu mai am decat vreo 6-7 kg de dat jos 
.
A venit ora mesei.
Monica
de
Maria Cristina (20.12.2006)
Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3
printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti
anateo2004 spune:
deeaA si m_monique,si eu am un san mai mic,asa au crescut de cand eram gravida cu teo.lapte e la fel in amandoi,nici ea si nici seba nu are preferinta pt un san anume.eu stiu ca ff frecvent sanii sunt un pic asimetrici,si cred ca atunci cand au inceput sa creasca asimetria s-a accentuat.ideea e ca dupa ce o sa nu mai alaptati ca si dimensiuni vor fi la fel,daor ca cel care a fost mai mare ramane mai lasat
,dar cu un sutin bun se rezolva.asta e.dar ce nu facem noi pt puiutii nostrii.
asiza spune:
Buuun...sunt SUPARATA!!!!
Am vazut slideshowul...Florentina super-treaba ai facut acolo...nu am decat cuvinte de lauda...Dar nu-mi dau seama exact de ce apare alta poza a lui Denis acolo decat cea pe care i-am trimis-o lui Angi si pentru care mi-am dat acordul sa apara pe site????????????????? Doar tu si/sau Angi imi puteti raspunde...Nu ca nu ar fi frumoase toate pozele cu Denis, DAR eu am vrut sa apara alta poza si am inteles ca Angi trebuia sa-ti forwardeze pozele pe care i le-am trimis EU...Asaaaa, mai am de zis doua vorbe catre Angi...eu am mai spus inainte sa te apuci de site (pentru care continui sa te laud ca si tu ai facut treaba buna si ti-ai rupt din timpul tau sa faci asta) ca nu-mi convin unele lucruri...cum ar fi trimiterea catre link-ul cu pozele lui Denis...cand ti-am trimis mail, NU ti-am dat link-ul si nici macar acordul sa faci trimitere la poze...asadar, te rog sa lasi doar poza cu Denis acolo si cea cu mine! Mersi!
Inca ceva, sunt si eu de acord sa schimbam parola! Miro, te ocupi tu, ca esti mai priceputa? O facem ca si data trecuta? Te pupacesc...

M-am mai racorit si eu putin ca tare m-am enervat asa ad-hoc...noroc ca-mi trece repede...
NU vreau sa dau nastere la discutii...!!!!
Oana
cu
Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici
alexandra_25 spune:
Buna dragele mele...eu azi sunt tristuta si nu am chef de nimic.....asa e viata.....cate nu trebuie sa faci ca sa iti fie bine....
Laura...ai facut un gest extrem de frumos....si chiar meriti toata stima mea....sper ca Lorym sa se faca bine...
...pentru amandoua!
Florentina...am vazut si eu slide-ul....super frumos...multumim...!
Roxanica...tu ai facut ceva de ai doua poze cu David in slide...spune drept....
....satmareanca mea draga...credeam ca iar m-ai uitat....dar am vazut ca la al doilea msg ti-ai amintit...![]()
Chris...multumim pentru reteta...suna apetisant...abia astept sa fac si eu....
Angi_m...tine-mi pumnii...
Kokorina.......
...si sa se faca bine sandokanul..!
Dandusa...ma bucur ca lucrurile merg inspre bine...sa fie tot asa si Crinutza sa pape mult si sa creasca mare si frumoasa...nu mai fi tristuta ca ea simte.....
Asiza,Yagmur....

Beatrice de Chinico 

Christian de Donia 

alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Mark la 3 luni
dianocica spune:
o, azi e ziua lu' shefa !!!
sa ne traiesti si sa ii faci mamicii cate o bucurie in fiecare zi...si fara vomitaturi daca se poate...![]()
si cristi tacutul...bai, pune mana si vorbeste cu maica ta ca se panicheaza destul...gata, ai testat-o, a cedat prima, acum spor la gangurit...
si 

pt mami....
asiza unghii facute, ha? m a distrat asta...poate iau si eu reteta...ca am reusit sa le tai in doua reprize...o zi am umblat cu o mana da una ba...mai sa sti ca si d sta cate juma de ora la un san...acum doar de vreo 2-3 pe zi dar inainte de vaccin era regula...si suge.nu la foc comtinuu dar trage si inghite...se aude...si, nu stiu cum sa-ti spun, dar mi se pare normal...pai de asta au greutatile astea de greuceanu...nu stiu daca reusesti la 5min/san/masa sa ajungi asa dolofan...zic si eu...
in alta ordine de idei am fost la dr....cica superbine, ii place de el, de fiecare data il lauda...si mie imi creste inima...
am intrebat de diversificare( ca sa o testez...
) si a zis ca ii merge bine si nu pare ca are nevoie de nimic....si ar fgi pacat...iu-pi!!!!deci e cool dr, a mai trecut un test... si acum poveste pt dandusa. l am tot cantarit in ultimele zile, aseara 8,270. buun.azi la dr, pe cantarul ei...8,800...spune tu acum , daca era invers? daca al ei arata cu 500 mai putin decat al meu, nu invers?nu ma suiam pe pereti inutil? mai ales ca a mancat aiurea luna asta? cu totul a fost bine dar a zis sa comandam vaccinul platit ca nu are rost sa l mai chinuim...n am apucat sa mai vorbesc nimic cu ea ca dupa ce l a cautat de dinti care....se vad...
d s a suparat f tare si a dat o in plans....si mi-a plans copilul...tot drumul inapoi...in masina...chei, jucarii, arici, batut din palme....toate au avut rezultate temporare, de maxim 1 minut, si doar prima oara...a adormit in secunda in care l am ridicat din scaun si l am luat in brate la plimbat...si a bagat capul in pieptul meu si a adormit...m a terminat... si cica de la colaceii astia ne miscam asa greu...
...
angi cand te am auzit cu marti 13 la doctor...m au trecut niste fiori reci pe spate..da' uite ca am scapat cu bine, sper ca si voi...
dia jucarii noi si i au placut la maxim...mai ce drag imi e de ea...poate faci o poza la centrul ala de la chicco ca mie mereu mi se blocheaza calc cand intru pe site ul lor...un
si o
pt oana
madana daca tu esti multumita de ea si stiai ca astea sunt scorurile....asta e, sa o stapaniti sanatoasa...
a mea nu vrea deloc sa primeasca si de fapt o banuiesc foooarte de treaba cu totul numai ca asistentele alea sunt cam nf... dar le dau eu pe brazda...
deea si la mine dreptul ramasese in urma si l am pus mai mult...acum am alta problema...pt ca il bat mereu pe umarul stang asta s a lasat f tare..vorba lu' alex ce ma fac, n o sa mai pot sa fiu fotomodel dupa....
kokorina bafta multa sandokanului si un
maaare pt sofia
alexandra na ca te-am prins! deci nu m-ai pupat....of...ia ia tu un
ca ai cam uitat cum e....si trimite rapid o duzina de pupici pana nu ma scandalizez....
sigur am uitat ceva si revin...cat mai doarme d..
ia uite, ruxandra, cum e boieru? scaparati?
_
diana si david din 03.12.06
ruxandra_sb spune:
Chiar ca azi e marti 13 !!!!!!!! Sunt curioasa ce se mai intampla.. ![]()
Pediatra ne-am amanat pe maine si-am avut o pana de curent de peste o ora. Sper ca nu ni se busheste iar frigiderul... ![]()
.. am aruncat doar un ochi, sper ca mai incolo sa am timp sa va citesc linistita => sa stiti ca tariful depinde de multe aspecte.. noi platim 100 RON. Cum am mai zis suntem f multumiti. Iar linistea mea si siguranta ca cei mici sunt pe maine bune face toti banii.
4 luni
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore
Mirona spune:
multumim celor ce ne-au urat de bine dupa vaccin.
Noapte a trecut cum a trecut - i-am mai oferit suzi, la 5 am luat-o cu noi in pat - la 6 a inceput febra. La 8 i-am pus un supozitor cu eferalgan de 80. I-a mai scazut - insa doarme ... prea mult pentru stilul ei - dar nici nu am de gand s-o trezesc.
Stau de 6 si ma rodg sa fie bine. Nici nu cred ca iesim azi - desi e un soare afara.
mai intru sa va tin la curent. 
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V, - filmuletze Karina www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061127&ctime=132700" target="_blank">1,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061201&ctime=005102" target="_blank">2,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20061204&ctime=132558" target="_blank">3,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070120&ctime=122902" target="_blank">4,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070121&ctime=010305" target="_blank">5,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070122&ctime=123722" target="_blank">6,www.dropshots.com/day.php?userid=121067&cdate=20070213&ctime=123710" target="_blank">7,
am o nepotica talentata, o burtica in amintire, si o BB-lina zbenguita
alexandra_25 spune:
Dianocica....
...."sunt cu capu-n nori"...chiar pe tine te-am uitat......1000000 x 
...ca daca i-as insira iti dai seama ca as fi pusa la zid si
...!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
Mark la 3 luni
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Mirona
I-a mai scazut - insa doarme ... prea mult pentru stilul ei - dar nici nu am de gand s-o trezesc.
Mirona, mai pune mana pe ea sa nu creasca temperatura. Cat a avut?
Parca voi tot Infanrix ati facut..?
Are mama doi flacai.. Matei (5) si
Grigore