Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (24)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Yagmur, cat e de frumos Luca in cadita plina de petale de trandafiri!!! ...Iesim azi in grigo, dar mai pe la 4.00 cred, ca la 15.15 avem programare la control pe Republicii undeva, la un medic ortoped...Te sun...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Anateo, Bamboleta: multumesc pt raspunsuri. Uitati de la darius:
Mirona, Roxanica: si voua multumiri pt raspunsuri si amanunte.Naparstocul meu e chiar grasut pentru varsta lui, dar de 3 sapt a stagnat si nu a mai luat niciun gram. Stiu k lunar se face cantarirea, dar noi dc am avut pb cu mucisorii si nu ii treceau cu nimic, am mers saptamanal la dr sa ne vada.Si atunci il si cantarea.Chiar mi-a spus doctorita k la varstsa lui si raportat la cele3,700 kg cu care s-a nascut e mai greu cu un kg, da cica bebeii tb sa ia in fiecare luna macar cate putin.
a_deju:ne-am comportat bine si la vaccin si dupa.Eu am iesit din cabinet cand l-a intepat caci nu am suportat sa vad si a ramas cip cu el. Nu a plans cand l-a intepat, ci apoi cand am intrat eu si am inceput sa il imbrac.febra sau altceva nu a facut....
Cred k faza cu adormitul singur al lui eric tine si de varsta..nu stiu ce sa zic pt k si darius cam de o sapt si ceva adoarme singur si ziua si noaptea.prietenul lui cel mai bun care il ajuta la somnic este acum degetelul mare de la mana stanga....Nu mai vrea suzeta sub nicio forma de cand si l-a descoperit. ..Cu el adoarme si cu el se trezeste...In timpul somnului nu il suge. dar am invatat semnalele: cand ii este somn pac degetelul, cand ii este foame la trezire..pac degetelul.Nu mai tb sa planga sa imi dau seama de ce vrea.Totusi nu sunt incantata de noua descoperire a lui, caci stiu k ii poate afecta mai tarziu dantura...dar nu stiu cand trebuie sa incerc sa il dezvat...
Madana: 1, 5 mil!!!!wow!!! eu as veni zilnic dc as fi pediatrul tau...ce darnica esti! probabil de-aia pediatra mea nu a venit niciodata acasa! S-o citi pe fata mea k n-o sa-i dau niciodata suma asta!oricum m-am resemnat si mergem noi de cate ori e nevoie, dar nici de-a naibii nu ii dau nimic la consultatie (cu exceptia lui 1 si 8 martie, k de e femeie)

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Stiu ca v-am plictisit cum tot va spun ca citesc din urma capitolele restante, dar totusi vreau sa va spun ca tare m-au impresionat mesajele Aurei, despre bubu mica din burtica si bucuria mare a lui kiki, si al Ralucai - Ralumat, in care o convingea pe Dolores sa revina si ne povestea si despre tragedia ei. ralumat, eu sunt sigura ca socul suferit nu va avea nici o repercursiune asupra sanatatii lui David, tu esti o mama extraordinara, iar baietelul tau se va dezvolta armonios fizic si psihic. Tot nu voiam sa deschid subiectul, dar eu am vazut la tv stirea despre nenorocirea voastra si , fiind si eu insarcinata la data respectiva,m-am gandit la mamica din "poveste" cu dubla ingrijorare. Atunci nu stiam ca e vorba de tine si ce fata minunata esti. Dumnezeu v-a incercat, dar voi ati trecut testul cu brio, drept rasplata vi l-a daruit pe David , care sterge toate dramele din trecut. Te admir ca esti atat de puternica si optimista.Mi-a placut cum ai spus ca nu-l mai aveti decat pe David si lucrusoarele lui. de mii de ori

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

angi:sa dea D-zeu sa fie bine la Dr. tinem pumnii...

Florentina: super slideshowul.multumim mult. Am citit k pe acesta nu il poti modifica, dar dc foloseai situl pe care am facut noi slideshowurile de la semnatura, nu ti-ar fi venit mai usor sa modifici sau sa atasezi fotografii?

Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )

poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,

Slideshow botez Darius,

SITE FULGULETI,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by Dia1609

quote:
Originally posted by carla2005

angi_m sa-mi spui cum a fost, off m-ai desumflat total, in 4luni nu i-a trecut? In ce consta mai exact operatia asta de desfundare a canalului lacrimal ca stiu pe cineva care a stat o saptamana cu copilu internata?

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

carla, noi am facut-o si nu e mare lucru ... dureaza exact 30 de secunde si copilul a urlat la greu in alea 30 sec, dupa care am gasit-o razand in brate la o asistenta ... pe noi nu ne-a lasat sa stam sa vedem operatiunea, dar mai bine ... se face numai cu anestezie locala sub forma de spray si e o interventie de rutina ... la noi a fost totiul ok dupa, nici macar nu a mai plans Oana si nu a mai durut-o nimik ... nu inteleg de ce sa stea cu copilul inernata pt asta, poate mai avea si altceva

Dia de Oana (29.11.2006)

poze OANA
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4

Off, aici la noi asa fac astia, cu anestezie totala si te tin in spital cateva zile , la prietena aia a mea intr-adevar a avut complicatii de a tinut-o mai mult plus ca acum a constatat la o luna dupa operatie ca nu i-au facut nimic copilului okii sunt la fel ca inainte! Eu vreau sa merg la Bucuresti pentru interventie daca stiti undeva unde pot sa-i fac interventia va rog sa-mi spuneti si mie !

poze Alexuta

"Doar doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. In legatura cu universul nu sunt sigur."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Donia, sa-ti traiasca Christian!!!!!!
Chinico, si tie pentru BEA!!!!!
si pentru restul bb-ilor care implinesc un anumit nr de lunisoare azi!!!!!
Madaluta, nu stiu ce sa-ti spun e cereale, ca nu ma pricep, dar eu zic ca e pres devreme altceva in afara de laptic la 3 luni...chiar daca dai completare, eu zic NU diversificare...Si darius e grasunic oricum! Orice hotarati, io va pup si tzin pumnii!!!!
Carla, bine faceti ca mergeti la Bucuresti...mai , fratilor, mereu aud povesti horror despe spitalele din Pitesti!!!! Fetelor, nu ar trebui s va fie frica de intuneric, ci de medicii si spiatalele din Pitesti!!!! Auzi, ma, pentru o simpla desfundare de canal la ochisor, ANESTEZIE TOTALA!!!! Imi vine sa mor...

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti si mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madana spune:

Da veti si voi dreptate ca e mult, si eu zic la fel, dar este o dr. buna si sunt ff multumita de ea. Pe langa asta eu stau destul de departe de cabinetul ei.

Cand am venit cu Bianca de la spital vroiam neaparat sa gasesc un pediatru care sa vina acasa si sa o consulte. M-am interesat la prieteni si rude de dr. pediatri si spre marea mea dezamagire nici un dr. nu vroia sa vina acasa. Ne invitau pe la tot felul de dispensare si clinici cand la tv nu auzeam decat de pneumonii si viroze respiratorii. Nu am vrut sa risc. Intr-n final o cunostinta mi-a recomandat-o pe dr. asta si mi-a spus ca este o dr. de nota 10, vine la orice ora, dar are niste scoruri ... Asta e, nu am motiv sa caut alt dr., pana acum a fost intr-adevar de nota 10 din punct de vedere profesional.

Va spun sincer ca nici eu nu sunt de acord cu plocoanele pe la dr. dar pt. Bianca asta este ultimul lucru la care ma mai gandesc.

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

mamica fericita de superba Andreea-Bianca 01.12.2006

Bianca

Mergi la inceput

bafta la operatie, sa-mi spui si mie cum a fost!!!!

quote:
Originally posted by angi_m

Azi e marti 13 si eu ma duc la operatie cu Iulia.

site fulguleti
"Nu testa niciodata adancimea apei cu ambele picioare"
Angi poze
Iulia - 3 noiembrie 2006 - luna 1, 2, 3, 4, 5
www.youngnutrition.net/member/tickers/63865/ticker4.png[/img]" target="_blank">Varsta si greutatea Iuliei

poze Alexuta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Madana

Dianocicamultumesc mult pentru raspuns. Eu m-am cam speriat cand am vazut paturica patata si cred ca o sa o sun pe dr. sa o rog sa vina sa o vada pe Bianca, pt. linistea mea sufleteasca. Si ca veni vorba eu ii dau 1.500.000 lei doctorei de cate ori vine. Asta e situatia. Chestia e ca daca s-ar intampla, Doamne fereste, sa am nevoie sa vine urgent acasa dr. iar eu sa nu am cei 1.500.000 sigur m-as simti prost, de parca e obligatoriu sa-i dau banii astia. E aiurea, nu ti se pare?

"Cei mai frumosi ghiocei prin maracini se gasesc"

mamica fericita de superba Andreea-Bianca 01.12.2006

Bianca

Mamaaa ce preturi, eu la a mea am vrut sa-i dau 500.000 si nu i-a vrut , intr-un final la insistentele mele a zis ca e prea mult si dabea a acceptat 300.000lei!

poze Alexuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by deeaA

deLAVINIA_P ti-am vazut minunea se baietel,e un scumpic,si cum zambeste el asa strengareste!
LORY_M trebuie neaparat sa te duci la spital ca atatea zile cu o asa temperatura nu este ok!Iti doresc multa sanatate!
Fetelor, i s-a intamplat la careva sa aiba un san mai mic,dar mult mai mic ca nici nu stiu daca mai are ce suge bebe din el,asta o insemna ca incet ,incet raman fara laptic?Sper ca nu,ca nu avem decat 2 luni si 2 saptamani si ar mai fi o gramada pana la 6 luni cand ar trebui sa incepem cu diversificarea.

deeaAde DAVID IONUT (24.12.2006)

eu am sanul stang mai mic decat cel drept. asta se observa foarte bine dimineata, cand ambii sani sunt plini. asa sunt de la inceputul alaptatului.
la un moment dat si eu m-am speriat ca s-ar putea sa raman fara lapte. asa ca am pus copilul mai des la acest san, ca sa-l fortez sa lucreze.

Andrei (16.12.2006)
poze

Mergi la inceput