Mamici de iulie-august 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 27
andutzy spune:
fetele cu IR-urile, acum am venit de afara si am vazut intrebarile voastre:
Pai la eco de 14 sapt am avut 0.72 pe artera uterina dreapta si 0.68 pe artera uterina stanga. tutu a zis ca e mult si am facut 8 pregnyl, am inceput sa iau 4 magne B6/zi si biomarin plus, cum zicea si Aylin mai sus.
AndraSapt20 cu Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Chriszta spune:
Anto...
Capul sus si ai grija de tine. Noi deja stim ca totul va fi bine pana in final din toate punctele de vedere.
Pupici si numai ganduri bune
Cristina 21+ si Eva Alexandra
Ioana75 spune:
Anto sa fie bine si bebelusha sa stea in burta pina la 38 de saptamini si jumatate.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
jeni71 spune:
BUna gagici !
Chriszta felicitari pt fetita, si foarte frumos numele ales.
Si eu am palpitatii uneori de zici ca imi sparge pieptul.
Am fost la spital, m-au intepat in ambele maini, mi-au facut toate analizele de sange si vineri la ora 1 vorbesc cu doctorul. Sper sa fie totul bine. Tensiunea imi era 105/60, ca de obicei. Si bine am facut ca nu am stat internata, ca in spital erau cazuri mult mai grave-era de exemplu o gravidutza de 31-32 saptamani, care statea de 5 saptamani in spital si mai avea de stat pana anstea adica vreo 2 luni pt ca avea membranele rupte. Astea sunt cazuri de internat. Vai, bine ca am scapat de internare. Si a spus doctorul pana vineri sa stau acasa asa ca boierie saptamana astaaaaaaaaaaaaaaaaa. Am de gand sa ma plimb, sa citesc sa ma uit la filme pe calculator.
Ioana75,
Jeni18+
aylin_tarcan spune:
mai bine nu va povestesc ce am vazut eu in spital cat am stat si ce am patit si eu! nu e bine sa vezi si sa stii....mie mi-a facut mult rau ce am vazut acolo.
de data asta sper sa ma pazeasca Dumnezeu de stat in spital.
Aylin, 17+
aylin_tarcan spune:
ha, sa va mai pun si eu o intrebare, ca mi-am adus aminte si tot aud de analize....voi in afara de analizele de la inceputul sarcinii, ce ati mai facut? ati repetat ceva?
Aylin, 17+
Ioana75 spune:
jeni, bafta cu analizele si huzureala placuta zilele astea.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
brazuca25 spune:
Aylin, eu am repetat aceleasi analize sapt trecuta ca si in trim 1. Am inteles ca se fac in fiecare trimestru.
20+ David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos
aylin_tarcan spune:
adica, analize uzuale sange (cu hemoleucograma alea alea)
sumar urina...altceva?
Aylin, 17+