Mamici de iulie-august 2007 (27)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

ioana ai dreptate si a m,ea socra a inceput sa deraieze in ultima perioada.oricum la ea e de la senilitate,se cam instaleaza,mai ales ca dea lungul vietii nici nu pre a avut neuroni de conservat desi se da tare rotunda...oricum pe masura ce inaintez in sarcina parca se inegreste mai rau la inima....e fff geloasa pe mine

alina 21+ cu bb Elisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

daca tot vb iar de soacre, eu sapt asta sunt si mai linistita, ca sunt plecati la tara toata saptamana. Se vede ca ma simt in al 9lea cer, ca in fiecare zi fac cate ceva dulce si mancare pt baietzii mei- aici il includ si pe cumnat care se rasfatza cu ce gatesc eu si ma lauda mai mult ca sotul.
Nu vreau sa fac pofte, dar deja am primit comanda de gogosi pt azi pana vin ei de la servici. Gospodina am devenit!!!

20+ David Gabriel

http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

andutzy, hai ca m-ai facut sa rad....marfa faza. ma gandeam sa sun pentru linistea mea, dar se pare ca sunt destul de linistita si asa.

cat aveai tu IR-urile la 14 saptamani de ti-a dat de facut pregnyl?

Aylin, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

brazuca, daca e prea tarziu, nu te duci la herghe, te duci la unul mai neaglomerat.

fetele, va fac in ciuda...am o soacra...cu ea vorbesc tot, nu cu mama!!!

Aylin, 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

quote:
Originally posted by mamii

soacrele tot soacre raman!!!:D dar oare asha vom fi si noi viitoarele mamici d baietzei??:D







Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Bula in China se ia la bataie cu un ninja. Se bat ei ce se bat si se hotarasc sa dea fiecare cate o lovitura. Care da mai tare e mai bun. "Bang" ninja una in gura lui Bula - doarme 2 zile. Se trezeste Bula:
- Ce a fost asta mah?
- "Cheia dragonului"
Dupa aia Bula "bang" una in gura. Se trezeste ninja peste 2 saptamani.
- Ce-a fost asta mah ?
- Cheia franceza


Simona 18+ Matei Hisham

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chriszta spune:

Pt. AYLYN, IOANA75 SI BRAZOUCA

Eu am facut eco morfofetala ieri la Herghelegiu la Medsana Primaverii.
Am facut programare cu vreo 2 luni inainte.
In ceea ce priveste eco nu e tarziu pt ca Herghelegiu face morfofetala si in trim. II si in trim.III. Eu am facut pt trim II si mi-a zis ca mai pot face una la 32 saptamani pe trim III.
La Medsana sunt f bune conditiile dar si aglomeratia este pe masura.
Pt eco morfofetala 3d/4d + Dopller am platiT 380 ron (3.800.000) dar Herghelegiu e un profesionist doar ca nu sta la discutii cu pacienta isi face meseria f bine si atat. Oricum nu este doctorul meu. Am fost la el ca specialist.
Cred ca puteti merge la eco in orice perioada ca sa faceti eco.

Cristina 21+ si Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Eu zic ca sta bine herghe cu programarile in mai. Eu acum 2 ani mi-am facut programare la inceputului lui martie pentru 10 iunie, deci e mai putin aglomerat ca acum 2 ani .

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Buna dimineatza fetelor!

Lorina mersi pentru galerie, eu nu numai ca vorbesc la feminin cu EA dar i-am pus si numele. Numai ca din cand in cand ma simt vinovata, ma gandesc daca e baiat probabil zice "mama esti cu capul ca eu am ditamai putzoiul intre picioare". Oricum am o scuza pentru ca aici neavand nicio exprimare normala in engleza cand nu stii sexul (poti sa te referi la el/ea cu "IT" dar suna aiurea ca doar nu e obiect) atunci in toate cartile de specialitate cand se vorbeste de foetus exprimarea e "She". Nu prea e politicos sa spui "The baby" cum spunem noi "copilul".

Criszta felicitari pentru fetita, mai aveau acolo de unde ai luat-o tu?



Eu ma simt bine, al meu bebe nu s-a miscat ieri aproape deloc insa a recuperat acum, de vreo jumatate de ora imi baga suturi.

Ioana tu stii deja ce ai in burtica?

Fetelor cine zicea ca a recitit primul capitol? Am si eu o postare acolo cand inca nu eram gravida si va rugam sa ma asteptati si pe mine. Asa dezamagita am fost cand mi-a venit ciclul, apoi am ramas urmatoarea luna si tot aici am venit. Stiam eu de ce postez aici din primul capitol.

Luna 17 sapt+ Cosmin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns witchy_witch spune:

Am si eu o rugaminte mare la voi, ca imi sta pe creier: la eco mi-au iesit IR-urile de 0,52 si respectiv 0,7 . Eram in 13sapt+6 zile. Ecografistul (f bun si experimentat de altfel) a cam strambat din nas la cea de 0,7.... dar ulterior cand a masurat si a zis 0,52 la cea de=a doua a exclamat "aha, uite dom'le ca aici e chiar bine=bine!". La final cand l-am intrebat de eventuale probleme a zis ca nu e niciuna de semnalat, ca si eu si bebe suntem ok, dar mie mi-a ramas pe creier. Doctorul meu mi-a zis si el ca nu sunt probleme cu IR-uruile, dar mie tot imi sta pe creier. Stiu ca unele dintre voi (mai ales cele de la Tutunaru) stiti mai multe... va rog dati-mi si mie niste informatii, niste linkuri, ceva cu valori normale si care sunt cele crescute... ce influenta au si cand e cazul s a faci tratament si de care, etc.

Si mai ales, voi ce valori ati avut si ce v-au spus doctorii?


sapt. 16 cu maricel in burtica

Mergi la inceput