Mamici de iulie-august 2007 (27)
Raspunsuri - Pagina 21
andutzy spune:
Va rog frumos, azi am schimbat prefixul la saptamani,DA???
AndraSapt20 cu Horia Andrei siDragos Alexandru
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
andutzy spune:
Aylin, nu vreau sa ma gandesc ce va fi la usa lui cand va reveni in tara dupa 2 saptamani de absenta....Cred ca voi merge la un alt medic cu ecografia sa mi-o citeasca, ca mai devreme de 5-10 apr nu am sanse sa intru la el! Nu mai vorbesc ca nu am mai fost la el de pe 6 febr...deci exclus sa mai stau atat!
Ioana75 spune:
Imi faceti pofta cu numele bb-ilor; sotul meu nu a fost impresionat de listoiul de nume pe care i l-am dat spre analiza, asa ca i-am zis sa vina si el cu propuneri. Sint foaaaaarte curioasa.
Eu m-am enervat duminica cu soacra de am zis ca o bat, nici n-am vorbit cu ea citeva ore. Or fi intrat soacrele in astenia de primavara.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
aylin_tarcan spune:
andutzy, vorbesti de eco la iosup? pe aia sa o interpreteze? vezi si tu ce zice iosup. daca el nu zice nimic semnifictaiv, cred ca poti sa mergi sa o vada altcineva intr-o prima faza, si apoi te duci tu si la T (poti sa te duci dimineata la 11 - 12, cand incepe el programul, ca sa fii prima sau printre primele.
eu nici pana in ziua de azi nu l-am sunat sa ii comunic rezultatul de la TT. dar vreau sa ma duc cu eco de pe 29 martie.
Aylin, 17+
lorinaoo1 spune:
Andutzy felicitari pt schimbarea prefixului Cat despre nesimtirea vis-a-vis de socrela, iti trimitem noi niste prafulet prin posta Oare noi ce fel de soacre vom fi si cati nervi vom face ginerilor/nurorilor?
Fetiliiiii, am recitit primul nostru capitol si m-a apucat nostalgia Ce frumoase au fost primele clipe dupa aflarea adevarului si ce departe suntem Eu una sunt la 55% din cele 40 de sapt.
Lavinia-nasica de moflea
burticaMaria Lorina 22+
ghinetz spune:
La Iasi e o zi superba! Abia astept vremea frumoasa, mai ales ca hainele groase nu ma mai ajung. La capitolul tinuta de primavara stau bine, am haine largi , am un shal superb... Mai trebuie sa bat insa si magazinele, dar sa vad cand.
Sa vedeti ce ciudatenie la mine. Pana sa fiu insarcinata nu suportam berea. Acum salivez numai gandindu-ma, asa ca imi iau cam la doua zile o doza de bere fara alcool. Ma uimesc pe mine...nu alta!
Oana DPN - 26 iulie 2007 si Stefan-Vladimir - 11 martie 2003
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
aylin_tarcan spune:
hihi...am sunat si la medsana de curiozitate. prima programare disponibila e pe 21 mai....nenicaaaa, nu mi-as fi inchipuit chiar asa. ma gandeam ca daca sun cu o luna inainte e super ok.
Aylin, 17+
mamii spune:
soacrele tot soacre raman!!!:D dar oare asha vom fi si noi viitoarele mamici d baietzei??:D
andutzy spune:
Aylin, eu am facut tratament cu Pregnyl pentru IR-urile de la 14 saptamani si vroiam sa vad ce masuri va vrea sa ia acum...cat despre TT, nu te complexa ca habar nu are el ca nu l-ai sunat, la mine a decurs in felul urmator: a raspuns asistenta pe nr lui, i-am zis ca am facut TT si m-a intrebat sec: "pozitiv sau negativ"? negativ, zic . Atunci e ok. Nu tu date, valori, nimic. Dupa aceea mi s-a zis LA REVEDERE si un praz verde(asta din urma fiin continuarea mea). Deci...
brazuca25 spune:
21 mai??!!!! Doamne dar parca exagereaza astia cu programarile. Pai dc e prea tarziu pe 21 mai ce face omul???
20+ David Gabriel
http://pg.photos.yahoo.com/ph/brazuca22/my_photos