PANTOFII. CE SE POARTA ??

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Si mie mi s-au parut scumpi cei de pe site.Eu mi-am luat ieri 2 perechi de la magazinul Noel ( in Piata Rosetti), au o gramada, superbi, si balerini si cu toc, si culori frumoase.A,si o camasa si o fusta.M-am destrabalat...

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Victoria, la ce preturi, cum arata, piele... da si tu mai multe detalii. :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yael spune:

http://www2.victoriassecret.com/category/?cgnbr=OSSHUZZZZZZ

Cu drag,
Isabella, Yael(3 anisori -24Nov.'03) & Nardi(1 anisor & 10 luni -01May'05)
Picasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

quote:
Originally posted by Mara76

Victoria, la ce preturi, cum arata, piele... da si tu mai multe detalii. :D

eu am luat cu 170 RON perechea,de piele, unii galben/mustar cu toc mic si unii cafenii cu toc mai inalt.Bot usor rotund( nu ala de "gradinita" cum ii zic eu), f. comozi si eleganti ( fundite, catarame, ma rog...)Sunt f. multumita de ei.
Aveau si niste posete dementiale, dar cum deja depasisem bugetul ( plecasem sa-mi cumpar pasta de dinti:))))), m-am abtinut

V

“In curand, de cate ori am sa deschid gura in public, nici pe mine n-o sa pot sa ma mai cred.” – Gabriel Liiceanu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Ma introduc si eu aici ...mey fetelor , io din Romania nu-mi mai cumpar pantofi ca-s mai scumpi ca si in Italia.Sunt innebunita dupa ei si i-mi iau cu orice ocazie , am vreo 30 de perechi.La preturi ? Mi-am luat pantofi cu toc , superrrr din piele de crocodil la 60 € , pantofi din piele de vitel la 20-25 euro ,sandale (toate de firma) la 20 €,cizme din piele foarte faine si deosebite la 70€ . Ce dracu' costa asa de mult in Romania , de parca ar fi una din tarile cele mai dezvoltate de pe planeta...
aaa,port doar pantofi cu toc cui si varf ascutit , aia bonti nu-mi plac , ca mi se par caraghiosi la mine in picioare.

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

Galuscuta, nu ne mai zice, ca ne imbolnavim de nervi!

Multam Victoria, sper sa ajung si eu curand pe acolo, ca suna tare bine ce zici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Adresa de la Dermatina:
Calea Sagului 100, Timisoara

Si pantofii , nici o pereche nu a fost mai scumpa de 800.000:

[URL=http://img404.imageshack.us/my.php?image=1002393qj4.jpg][/URL]

[URL=http://img404.imageshack.us/my.php?image=1002394yn9.jpg][/URL]

Astia sunt cei cumparati din Romania , o parte. Si eu sunt maniaca , cred ca am vreo 40-50 de perechi de vara-primavara, dar nu ma indur sa dau 2 milioane pe o pereche.Mai bine cauti sau iti iei de pe ebay , unde gasesti cu 30-50 de dolari cu tot cu transport ce model vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

galuscuta poate ne anunti si pe noi cand sunt reduceri masive pe la milano

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

Xio, multumesc foarte mult, o sa merg cu prima ocazie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Fetelor, a comanat cineva de pe ebay?Eu am vazut o pereche la quelle, balerini in piele intoarsa.Eu nu stiu ce am, dar nu prea pot purta pantofi cu toc.Totusi, mi-am calcat pe inimasi mi-am luat anul trecut o pereche din piele, import Spania, cu toc nici mare nici mic, cu botul ascutit, care sun f draguti si comozi.Acum cateva zile, m-am dus si mi-am luat si geanta ca sa am cu ce-i asorta.Geanta este import Franta.Este cam in genul asta http://www.lollipops.fr/eshop/product_info.php?cPath=38&products_id=448 doar ca este bej cu lanturile aurii.Probabil ca este din vechea colectie e n-o vad pe site.Apropo de site, puteti sa va inspiratisi de aici www.lollipops.fr au magazine si in Romania.Eu am fost f incantata ca am descoperit magazinul lor.Importa genti, pantofi, curele si bijuterii.Sper sa va placa

Mergi la inceput