PANTOFII. CE SE POARTA ??
As vrea sa stiu ce e acum la moda, ce fel de pantofi sau cizmulite purtati, cu bot rotund sau ascutit? alea cu bot ascutit nu sint demodate? (pe langa faptul ca sint incomode) Tocul cui sau normal? ma refer la incaltamintea de zi, obisnuita, nu la cea de gala numai. Poate cele in pas cu moda ma ilumineaza si pe mine, ca nu mai inteleg.
Raspunsuri
marybell spune:
mie imi plac cei cu botul rotund, mi se par mai comozi, insa sa stii ca am si unii din antilopa cu bot ascutit de la "Leo...." si ma simt foarte bine cand ii port.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
lucia3 spune:
urmaresc o emisiune-concurs in care juriul)creatori de moda)tot spun ba ca e alba ba ca-i neagra.eu am ajuns la concluzia ca se poarta botul rotund dar fiecare cu ce are si cu ce-i sta bine
scarmanus spune:
Pai daca-i sa te iei dupa tendintele de primavara-vara asta, se poarta pantofii balerini (iar), asadar botul rotund, si picatelele: rosii, albe si negre. Se mai poarta inca preferatii mei, adica pantofii cu toc clasic, decupati in fata la getetul mare (peep-toe)
pisici, flori si jucarele
When the heart is full of love, the world is full of beauty
ancka spune:
Se poarta pantofii cu bot rotund, sandalele cu platforma. Varful ascutit nu mai este deloc in tendinte.
Anca
dianas spune:
Mai degraba botul rotund nu prea mai este in tendinte!!!! Designerii s-au intors la botul ascutit care este mult mai feminin decat cel butucanos promovat pana anul trecut. Ideea e ca noul varf ascutit nu mai este ca pe vremuri, lung si foarte subtire, unghiul ascutisului acum este mai larg iar degetele pot sa stea comod intrucat au loc. Noile colectii mango, zara, bsb etc (care, intre noi fie vorba, sant copiile mai ieftine ale marilor case de moda)au cam renuntat la faimosul bot rotund (de babutza!). Ascutisul din varf poate fi usor rotunjit (adica nu arata agresiv, ca un ac, precum vechii pantofi) sau poate prezenta o mica "cocoasa" pe carcasa pantofului, ce-i atenueaza din imaginea ascutita si ce nu mai aminteste deloc de faimosii pantofi ascutiti de inspiratie turceasca, foarte la moda la inceputul anilor 2000.
In privinta balerinilor, botul este intr-adevar rotund, altfel nici nu s-ar mai numi balerini!
dianas spune:
Ah, da, si am uitat de pantofii peep toe, despre care vorbea SCARMANUS. Foarte in tendinte. Evident, daca ne uitam la forma varfului acestor pantofi vom vedea ca au o tendinta ascutita insa mult mai blanda decat cei de la inceputul anilor 2000. In orice caz, rotunzi nu sunt!
lilianasoare spune:
Da, pantofii peep-toe sunt preferatii mei si sunt si foarte trendy
Si eu mi-am achizitionat pantofi cu botul rotund, dar mai atenuat, ca nu vreau sa arate ca pantofii lui Minnie Mouse
Si cu toc, nu stiu cum se numeste, in forma de triunghi cu varful in jos. Sper sa intelegeti ce spun
Cei care au modele de urmat in familie sunt cei mai bogati mostenitori
XIO spune:
Peep-toe!
Mi-am luat cateva perechi de pantofi si sandale:albastru imitatie de piele de sarpe , portocaliu cu maro , de blugi , negru de lac , sandale crem .....toc de vreo 6 cm .
Se poarta bot rotund , iar la pantaloni eleganti cei cu bot ascutit.
Am o pereche din imitatie de piele de sarpe , pe argintiu , bot ascutit , toc cui arata superb.
Se poarta si unii si altii dpinde de imbracaminte ![]()
cait spune:
Eu una mi-am luat si cu bot ascutit pentru ca mi se par mai eleganti la o fusta sau pantaloni si balerini pentru pantaloni scurti.
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..