PANTOFII. CE SE POARTA ??

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Idora nu am auzit si nu mi se pare ca le-ar face acum probabil depinde si cu ce te imbraci.Poate gresesc dar tare imi plac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

Idora ai cumparat ceva incaltari de pe site-ul respectiv? Se potrivesc marimile?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Prea scumpi pantofii
Eu tocmai mi-am cumparat 2 perechi peep-toe cu 600.000 perechea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

si cei cu botul putin patrat sunt comozi si sunt in "trend" cum se spune, nu?

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

onetzica vezi ca au pe site undeva "conditii de returnare" unde spune ca daca nu ti se potriveste numarul poti sa ii schimbi. no pbl in cazul asta doar ca mai astepti cateva zile.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Onetzica spune:

XIO draguta vinde-ne si noua pontul....de unde ti-ai luat 2 perechi cu 600.000?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idora spune:

Onetzica, nu am cumparat inca pantofi de pe site, ca de-abia am dat de el dar daca se pot returna e f. bine.

------------------------------------------------------------------------------
Viata e scurta si frumoasa.Ea merita si trebuie traita.Dar nu oricum.

poze
Liseberg-Göteborg

Mergi la inceput

Din Timisoara
Ca sa nu mai spun cate perechi mi-am cumparat din America vara asta , cu 7 dolari , la reduceri care acum apar prin reviste si au niste preturi exorbitante.

Pt. cine e din TImisoara va recomand sa mergeti la Dermatina la fabrica , au modele pt. export in general si sunt absolut sublime.De genul celor purtate de vedetele de dincolo la 600.000 vechi , 1 milion .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

XIO, eu vreau la Dermatina, dar nu stiu unde e, te rog da-mi o adresa, indiciu, ceva.. Eu is din Arad si Timisoara o vizitez des pt Mall.

Mergi la inceput

Na , adresati-o scriu diseara sau maine , ca nici eu nu o stiu, eu doar merg orbeste spre fabrica
Oricum , e la iesirea din oras, dupa cimitirul din Buziasului mergi tot inainte si vei vedea un pod enorm. Ei , nu treci podul ala , ca atunci iesi in oras , ci faci la dreapta unde sunt fabrici........nevermind , iti scriu adresa.

Mergi la inceput