Stelute de ianuarie-februarie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Lili si eu tot pe 1 Aprilie il aveam programat botezul dar l-am schimbat pe 31 Martie ca sa fie sambata stam mai mult dupa ca doar e sambata .
Romaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

quote:
Originally posted by ylilimic

Sa strigam prezenta:
megbeng, mariana, aiska, bits, flavia, dianarus, romaria, haricleea, alydummy, dianamizzi, salina, criss68, a.alina, ralu74, ioana N, oana_bucur, laura popy, rali, jordash, aventura, shine, wannajo, pitilache, nadiutapam, amaya, helenutza, belle_vue - sunt doar cateva din cele care intra periodic

io intru in fc zi, dar nu apuc sascriu cu o mana...
si azi m-a pedepsit DD, k in viteza de a ajunge la pc, am uitat scurgerera la masina langa cada...rezultat piscina in bbaie+hol+juma de dorm.

cica perioda de vot s-a sfarsit... cu mamica de 2004

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Maryela

Fetelor, help . Ma doare`n fund!!! Pe cuvantul meu, nu mai pot sa stau nici pe scaun, numai pot nici sa ma ridic. De fapt cred ca ma doare osul coccis sau cum doamne iarta-ma s-o chema. Ma durea pe mine dupa de am nascut dar parca nu era asa de rau. Aveti idee ce poate fi sau macar sa-mi spuneti la ce fel de medic sa ma duc.Pls!!!

mie mi-a zis medicul de fam ca este de la statul in fund

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

AELITA, cam asa ceva i-am spus si eu lui GHIBUADINA, nu face nici un favor copilului ca-l tine in casa, la caldurica. Al meu doarme tun afara, la aer si, ceea ce-mi place foarte mult, are o culoare nemaipomenita. S-a obisnuit cu hatzantul caruciorului pe trotuarele "made in romania", n-ar fi o idee rea sa-l plimb si noaptea !

TZUCHI, neplacuta faza cu mama ta, cand imi aduc aminte cum vedeam pruncii englezilor, niste piticanii dar umblau pe la patru-cinci ani in pantaloni scurti pe vremea asta, si n-aveau nici un semn de raceala! E greu sa faci parintii sa inteleaga ca tu vrei sa oferi copilului ALTCEVA, O ALTA SANSA, parca o aud si eu pe soacra-mea uitanduse uimita la mine si zicandu-mi: "Vai, dar nu cumva sa speli hainele copilului cu ale tale, ca se spurca!" Cum de nu s-o fi spurcat in burta ma-sii? Am mare noroc ca mama e altfel, ea recunoaste ca nu stie tot, ca mai e loc, citeste tot timpul si invata, asa ca nu a facut nici un comentariu cand am scos copilul afara pe temperaturi ce dadeau catre zero.

LILICA, de la mine pentru aprecierile la activitatea mea! Ha, ca nici tu nu intri mai des! Si eu sunt mai tot timpul singura, cand sotzul e acasa ma ocup de el, sa aiba haine curate pentru urmatoarea cursa, daca pot ii fac si cate ceva bun de mancare, fac curatenie, cumparaturile, cam tot. Daca el se sacrifica sa fie atata vreme departe de noi ca noi sa avem tot ce ne trebuie, atunci si eu trebuie sa-l rasplatesc cumva. Cam cu ritmul asta s-a dus naibii laptele la mine, o inteleg foarte bine pe R MARCE, asa ca eu, una, nu dau cu roshii in ea ca da completare micutzei.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crishtinutza spune:

Buna fetelor,

Rmarce, Adela2006 multumesc fetelor de raspunsuri.
Sper ca nu am uitat pe cineva...pls nu va suparati, ca am o zi tare grea...

Eu una nu mai pot! Stau aici si plang... sunt exasperata! de azi noapte urla intr-una, din ora in ora. Singurul pasaj de dormit 3 ore a fost azi la pranz. Ce sa-i mai fac?!

Tocmai i-am dat niste formula si nici pe aia nu a mancat-o integral... ca pe mine m-a supt de tot, daca urla din ora in ora! Ce sa-i mai dau?

E schimbata, e mancata, e in brate si tot urla! Nici plimbata in carut, nimic nu merge! Ce-o avea cu mine??? Ca nu mai pot! Nu mai vreau! Nu mai rezist in ritmul asta... vad ca bebe nu are nici cea mai mica intentie sa isi regleze un program, sunt disperata!

Am aflat de la voi ca gasesc Batista bebelusului in Farmaciile Donna.. dar stie cineva pe unde sunt localizate, ca nu am idee.
Mai sunt si alte farmacii unde gasesc?

Si inca ceva... stiu ca s-a mai discutat despre lohii... la mine sunt plecate deja... mai e doar fffff putin cateodata, si nu am decat 3 sapt de la nastere. A vb cineva in aceeasi situatie cu doctorul, e ok sau nu e ok?

Pup,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu74 spune:

Lili- si noi prezent aici.... prezenti in fiecare zi pe forum dar mai greu cu postatul....mamam lui de timp, ca nu e prieten cu nimeni si cat trag de el.....

Am pus noi poze , asa doar ca sa nu ne uitati ca acusi o sa fim impreuna cu voi acolo in Romania

http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762311184103

Ralu & SERBAN (08.ian.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

lilisor si noi pe aici, strigam prezenti , mai greu cu scrisul ca de avem copchil, bine asta nu ar fi o scuza dar.......

tu cu doi esti mai activa bravo

pupam mamicile, comorile si burticile.
nadia de
Lidia
Lidiuta
o nastere cu miros de cafea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rali spune:

Lili- spun si eu prezent (eu chiar citesc in fiecare zi), dar asa cum au spus si fetele mai greu cu scrisul. ca te-ai gandit la noi.

Astazi am umblat pentru biserica si restaurant pentru botez, pe care o sa-l facem si noi pe data de 14 aprilie.

Crishtinutza - alinuk a postat zilele trecute un link cu lista farmaciilor Dona http://www.siepcofar.ro/lista_farmacii.php?prod=P30993.
Eu sunt din Brasov si am gasit Batista bebelusului la o farmacie Farmacom.

O seara linistita.

poze Vladutz
Raluca mamica de Vladut (31.01.2007)

Mergi la inceput

lili , k ti-ai amintit de noi, cele care scriem mai rar.
eu am inteles ce vroiai cu prezenta, vroiai sa me spui ca nu ne-ai uitat
ca sa vedeti ca am citit :Vaccinul, eu il fac pec cel cu bani.k no fi aparut el degeaba...
utza utza... nu va zic
program bebe : alandala
program eu: la fel... azi am mancat 3 cani de ceai+ forneti de douaj de mii.
Fac toate relele: il legan pe picioare, doarme cu noi in pat, ii dau formula si dupa aia ma mulg...., il scot l plimbare in brate......si acum il tin pe picioare si va scriu, nu mai sterilizez biberoanele (am luat de bun ce a zis messa)
ma opresc, ma cheama datoria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R_MARCE spune:

Pup fetele si mercic mult pt suportul moral.
Intr-adevar, e greu, dar nu imposibil si dak bebe isi va regla programul, cred k va fi si mai bine. Ce e mai naspa, asa cum nu mai stiu cine zicea ceva pagini mai in urma, dak plinge sau are kef de goange, tre sa stai cu ea/el in brate si uite asa nu mai poti face nimic...iar treburile, ale naibii, nu se fac singure deloc!
Alinuk, mercic mult pt postarea despre nastere.
Kiar citeam una din postarile lui Adinush si ...zimbeam, pt k ma vad pe mine, la fel, cu cosuletzul de sub carutz, la plimbare si cumparaturi. Buuun coshuletz... cari de toate cu el! Eu in plus, am noroc, k mai am si masina, asa k pt drumurile lungi, pun bebe in cosul de masina si ...brum...bruuuummm... la drum in trafic!.
Ieri, mi-am luat bubulina si am fost la dr ginecolog la un control. Saracutza...a fost taaare cuminte in masina, in trafic, k ne-a luat fo' 3 ore dus-intors. Ce vroiam sa va zic... Mie mi-a zis dr k peste o sapt pot incepe deja sa fac abdomene usoare (o sa am o luna atunci) iar dupa ce fac 6 sapt, pot incepe incet incet sa fac sport la o sala, sa fac utza-utza si ...ce e mai important, sa ma plimb cu motocicleta! Asa k ... zic eu k dracu' nu e kiar asa negru... se poate si mai devreme incepe revenirea in forma. Pe mine m-a asigurat dr k nu "se desface nimic acolo, la operatie".
Vroiam sa va intreb...ce vorbiti voi de singe la buricutul bebeilor? LA fii'mea a cazut bontul si a fost super ok dupa aia. Pe mine m-a pus pediatra sa o streg de jur imprejur in buricutz, cu un betisor de urechi inmuiat in alcool alb, si sa o sterg ferm, sa inlatur toate tesuturile moarte. Dupa ce a cazut, a zis sa continuui cu stersul la fel, si dupa, sa pun baneocin pudra. Acum arata perfect, e complet vindecat, roz si frumos.
La indicatia pediatrei, eu ii dau Ca o zi da una nu, si Vigantol-ul 3 pic/zi. Voi dati calciu la bebei?
Azi am fost la plimbare vreo 3 ore si in drum, am cump de la farmacie LASS BABY - sirop pt constipatie. Kiar functioneaza si e pe baza de plante. M-am bucurat enorm. Siropul e din aceeasi serie cu COLIC BABY, cel pt colici, care iarasi e f bun, si la noi a mers si merge, super bine. Eu nu ii dau nimic preventiv. Pt colici sau constipatie, dau astea numai dak vad k a trecut ceva timp si se chinuie (in cazul colicilor, dak nu adoarme si se zvircoleste rau).
Aelita, mie mi-e ciuda de doua zile, k atunci cind suge de la sin cu protectoarele, dupa aia vomita tot ce a supt (cred), din cauza k inghite si f mult aer. Acum nu stiu dak e ea mai lacoma sau nu are kef prea mult de supt la sin si se prosteste...si de aia inghite aer asa mult... Nu face tot timpul asa...dar in peroada cind face, eu ma mulg si ii dau lapticul in bibe. PE urma iar incercam la tzitzi, cu sau fara protectoare... uneori are kef alteori nu.
Eu de depilat, m-am depilat cu ceara acum doua zile (dar eu sint cu ceza). Oricum aveam un pic un morcov, k mi-era sa nu fie naspa dak trag de piele pe linga operatie...dar a fost ok.
Am si eu o intrebare... Mie mi-au aparut in timpul sarcinii, niste negi pe labii...aratau inflamati, k o cresta de cocos. Acvum vad k au mai dat inapoi ...dar nu au trecut de tot. Voua vi s-a intimplat sa va apara asa ceva acolo ...sau alti negi pe piele prin alte locuri, de la sarcina?
Cu intilnirile pt plimbarica... VREM SI NOOOI! Mai anuntati si voi pe aici dak se mai pune de intilnire pe undeva si poate ajungem si eu cu bubulina mea. Eu stau pe linga Hala Traian. Mai e cineva din zona?
Crishtinutza, iubita, rezista! Si noi avem 3 sapt si 2 zile si inca nu se pune problema de reglatul programului. Incearca niste produse pt colici...eu iti recomand Colic Baby. IN plus, poti sa ii faci masaj usor cu mina, circular si sa ii pui aer cald pe burtica cu foenul. Noi numai cu foenul rezolvam problema! Il iubim...iti zic sincer... nu stiu ce m-as fi facut fara el. Dar ai grija sa nu ii fie prea fierbinte pe burtica...sa il tii la distanta suficienta.
In rest, nici eu nu mai am lohii de la 2 sapt. Dr a zis k e f bine asa. Mai am cite o scurgere din cind in cind ...dar si asta e ok.
Fii tare! PE unde stai? Hai sa te scot la plimbare si din depresie!

Hai va pup si mai revin,
Mercic inca o data pt cuvintele frumoase si pt aprecieri. Toate sinteti SUPERMAME pt k va descurcati singure in marea parte a timpului.

Marce

www.dropshots.com/year.php?userid=216010&cdate=20051229&cimg=0" target="_blank">Poooozeeee 2005-2006

www.dropshots.com/R_MARCE" target="_blank">Poze cu buburuza mea, LARA IOANA

Mergi la inceput