Stelute de ianuarie-februarie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Vreau si eu in Cismigiu
Si in Herastrau
Ce frumos e primavara
Ma ducea bunica-mea cand eram mica si erau floricele si copacei.

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

fetelor va pup va salut si ma duc sa-mi scot plodu' afara, ca se trezeste la 2 mancare si afara!
aaa sa vedeti ca am cumparat alt carut, nu se compara cu celalalt - e la 1 mil jumate dar este usor frate,
gata suna - s-a trezit
pa

Va pupic pe buric.

Liuda si papusica Diana Maria 18.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Fetelor, help . Ma doare`n fund!!! Pe cuvantul meu, nu mai pot sa stau nici pe scaun, numai pot nici sa ma ridic. De fapt cred ca ma doare osul coccis sau cum doamne iarta-ma s-o chema. Ma durea pe mine dupa de am nascut dar parca nu era asa de rau. Aveti idee ce poate fi sau macar sa-mi spuneti la ce fel de medic sa ma duc.Pls!!!
Si colac peste pupaza, cred ca imi vin si...rusii( vorba Catalinei).Ca doar n-oi sangera asa de rau dupa controlul de la 6 sapatamani?
Lili, am vrut si eu sa votez pe pitic dar a expirat perioada de votare..:(
V-am pupat, ca nu mai pot sa mai stau pe scaun de durere.

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Marce bine ai revenit printre noi si eu personal iti urez ct mai mult timp sa ai printzesica cuminte sa poti sa stai cu noi la taclale despre bubitze si alte kkitze..
Iubita imi pare rau ca s-a omis trecerea ta pe prima pagina - se rezolva asta..e o fata pe aici care umbla pe la pagina aia, ca io is cam brambura si mi-e sa nu amestec pe acolo ceva - dar sa stii ca anuntul a fost facut cu felicitarile de rigoare!!!
Te admir pt puterea de a razbatew singurica prin perioada asta! Esti supermamica ca si Adinush. Aveti dreptate fetelor, nevoia te invata ca sa nu zic obliga... si sa zicem Doamne nu ne da cat putem duce...

Lilica e frumusel pitiku, i-am dat un vot...dar am o curiozitate castiga ceva ???.aaaaaaaaaaaaa cand am dat oki la vot, am rpimit mesaj ca perioada de votare s-a incheiat!! :(

qhibuadina parerea mea e ca nu e bine sa dai remedii pt colici preventiv. Pediatra noastra mi-a zis sa-i dau numai cand urla rau de tot. Ca sa aiba efect. Daca tu ii dai preventiv, ce trebuie sa se formeze natural acolo in stomacel ca sa scape de colici e amanat de ce dai preventiv iar atunci cand realmente are nevoie nu mai are efect! Si in caz ca are nevoie si ii dai, sa nu-i dai mai mult de 5-6 picaturi (pe prospect scrie 15 inainte de mese - sa-si vanda ei la greu produsul). Oricum asta are efect cam 20 minute dupa administrare.
Sporturi de orice fel zic eu ca poti sa faci atunci cand te simti in stare!!! Daca e vreo pb stai calma ca te doare si nu poti...

Lilica am votat si eu sertarul bebelusului...dar nu inteleg ce e cu prezenta aia??????? ca sunt fete care lipsesc din listutza ta si intra mai des decat periodic...:( inclusiv io!

Kate dragutz gupil cu tzugui!! Si noi am cumparat un costumas dotat cu asa ceva - dar mi s-a parut aberant sa-l imbrac in mod serios cu aia. Asa de o gluma merge...rusc

Azi a facut si bb Teo vaccinul de 2 luni. A auzit tot cabinetu juma de minut cat a durat procedura tzignalul de Margelutza dupa care l-a luat mami in bratze si a tacut brusc... Doamne mi se rupe sufletul sa-l stiu suferind...Doamne pazeste!!!

Asa ca azi nu mai iesim afarica, stam adiba sa observam gupil!!

pup fete cucuiete

Alinuk si bb Teo 10/01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

alinuk - ma supar pe voi cu strigatul catalogului! Tu faci parte din categoria zilnic si chiar de mai multe ori pe zi, inseamna ca oricum, oricand poti posta. Cele mentionate de mine intra insa un pic mai rar, din motive de timp insuficient sau chiar mai multi copii. Totusi intra mai des decat cele care doar si-au anuntat sarcina/nasterea. Ma rog, e un fel de a spune "ce mai faceti?" ca de citit am incredere ca ne mai citesc inca...
sraluca, cristiana, adela, liuda... - sunt fete active, insa daca intarzie cu postarile revin in 2-3 zile max.

Asadar prezenta nu a fost cu intentia de a deranja pe cineva, voiam doar sa stie fetele ca nu le-am uitat (eu personal) si mai astept inca postarile lor.

Imi pare rau ca nu ati mai prins votarea prichindelului, cred ca ar fi castigat o camera foto, desi am vazut in primele locuri poze foarte frumoase. Nu-i nimic asteptam alt concurs si poate acolo vom participa si ai nostrii cu pozele lor. Sa stiti ca eu am vrut sa particip la concurs, insa m-a apucat nascutul si pana am venit de la spital + acomodarea- s-a incheiat inscrierea. Cum am zis: alta data!

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

R Marce imi pare rau ca esti singurica.
defapt si eu sunt toata ziua singura,pana seara,cand vine tati .
dar la tine e si mai greu sa nu vina nici noaptea...Eu nici nu as putea dormi.
eu intru pe forum cand ,in rarele ocazii,ea nuadoarme imediat dupa masa,si are chef de goange,o iau pe genunchi si intru pe forum.pt ca daca o adorm,ori ma culc langa ea,ori fac curat in casa.daca tot trebuie s-o tin in brate,profit si de forum.
Asa sunt primele saptamani,trebuie sa rezisti ca o sa fie apoi mai bine..la inceput ai impresia ca innebunesti,dar nu stii de unde gasesti forta sa mergi mai departe!
si eu tot cu protectoare,inca,pt ca nu a vrut,nu a stiut,nu a putut..la san..si acum plange...asta e,o tin cu sugaciul asta pan' s-o marita!
lili
am votat,si mi-a zis apoi "perioada de votare s-a incheiat".asta inseamna ca s-a votat sau nu?
catalina
pai tu vrei s fie robot,Matei?sa aiba toate noptile la fel?

mai fetelor,partintii astia,tati,mame,socri..cand vin de ce au tendinta asta sa faca mofturi?? nu le convinenimic,nici casa,nici clima,nici ce le of4eri...o fi ca nu le e bine deparet de casa ,sau se simt frustrati de ceva si refuleaza aiurea?? ca vad ca si tzuchi e la fel cu mama ei...se baga peste cresterea copilului prea tare.nu zice nimeni sa nu se bage cu sfaturi..dar nu sa faca pe furis.
pana la urma e problema lor cum si-au crescut copiii,cum v-au crrescut pe voi.si problema voatra cum ii cresteti pe ai vostri.
Pleci din Anglia????,tzuchi.
ghibuadina si eu tot 25º am,dar o tin in body subtire si in pantalonasi subtiri de bumbac,nu din aia flausati.pijamale nu ii mai dau,din alea gen costumase,cu totul,flausate,ca sunt prea groase.
scoate copilul neaparat afara!mai ales ca acum e cald.noi astea din ianuarie am scos copiii din prima zi.
crede.ma,numai inromania se mai dau asemena sfaturi sa nu scoti copilul.prin alte tari nici nu se pune problema asta,att timp cat il scoti afara dinspital,si nu iti dau un incubator,atunci el poate fi scos.
cu atata mai mult daca a fost mai micuta,cum zici,are nevoiem,pt dezvoltare ,de AER.
cum sa o tii o luna in casa? vezi ca ies si fetele prin parcuri,imbraca fata bine si iesi cu ea.nu i se va intampla nimic,trebuie sa ia aer curat ,sa ii scartaie rotile sub ea,nici nu stii ce bine ii faci si cat de rau e sa stea in casa.gandeste-te ca daca ia prima gura de aer rece la o luna e mai rau.asa s eobisnuieste ,nu-ti fie frica,daca o imbraci bine nu i se intampla nimic.
revizia copilului se face la 15 zile,deci nu te-ar chema cu el in spital daca ar fi pericol,ca tot iesit afara este.
crde-ma ca toti copiii din lumea asta ies afara de a doua zi,cum vin din spital,si ca doar in Romania e chestia asta cu luna in casa,sau 6 saptamani,deci undeva nu merge logica,ca doar nu ceilalti se imbolnavesc si romanii nu.
cristiana,da a plecat tata.acum sa incepem sa ne obisnuim cu camera aia si cu patutul.
dianamizzi verisoara aia a ta zici ca a facut scoala babismelor in romania.dar vad ca si pe la maltezi e la fel.
haha pai nu-i venise de utza utza lui cand era cu copilul pe picioare?? hahaaaaaaa timp ar fi cand doarme ea.ca un lugu lugu acolo tot a fost,dar mai mult parca imi e frica.nu de copil,de mine asa,de atata timp..nu stiu..

fetele cu epiziotomie,v-ati epilat cu ceara pana acum??? ca eu am dat cu ceara pana in ultima clipa,ma faceam singura,bec bec,ca sa nu ajung la lama,si nu am ajuns sa ma rada cu lama.dar acum,am asteptat sa se vindece,ca nu aveam cum sa trag ceara.si nu stiu cand pot..ca eu asa nu mai suport!!!!!!

lIUDA CUM I-AI SPUS BONEI SA PLECE??
i-ai zis ceva de bani? pe a doua bona cum ai gasit-o?asta cum e?
maryelaa
poate te doare din cauza ciclului??
nu mai sta pe scaun! stai intinsa,sau cum iti e mai bine,si daca nu trece,mergi la medic sa vezi ce poti lua.
Alinuk felicitari pt vaccin!

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romaria spune:

Buna fetele,
Prezent Lili sunt aici desi nu am mai intrat demult. Sincer nu am avut timp, acum sunt cu pregatiri de botez pe 31 Martie il facem, sunt in priza ca sa zic asa. Rihanna nu vrea sa stea in patutz deloc asa ca stau cu ea in bratze . Va citesc asa cand am timp dar de postat si mai rar scuzeeee.
Uite ca sa ne iertati niste poze va dau :)))cu ratzusca la care rade Rihanna f mult.
http://new.photos.yahoo.com/pr19722003/photo/294928804277691582/0
Va pupic,
Romaria si Rihanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Raspund si eu prezent la catalogul strigat de voi. Desi de scris recunosc ca nu scriu prea des, de citit, in fiecare zi, cum am putin timp, imediat intru sa vad ce se mai intampla!

Apropos de concurs, si eu am postat poza baiatului meu cel mare dar nu am vrut sa anunt, am zis sa ia punctele singur! Dar acum, daca vreti sa-l punctati este www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=27" target="_blank">aici pe ultimul rand al paginii 28 (poza se numeste Sebastian).

Multumim anticipat!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Ca veni vb de botez, noi il avem pe 1 aprilie si nu e gluma! o sa fie in duminica Floriilor.

din seria de ale lui Matei:
v-am spus ca Matei cum scapa la PC intra pe net la microsoft.com?! si are abia 2 ani si 4 luni!!!! pagina respectiva nu a fost deschisa de noi niciodata, nu ne-am putut explica cum a reusit, cert este ca am parola de inlaturat la fiecare 1 min de nefolosire

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Si noi am inceput pregatirirle pentru botez ce va avea loc pe 26 mai. E mai tarziu ca am zis sa se mai cald. Noi inca mai avem zapada destul de mare si primavara vine ceva mai tarziu!
Acum pregatesc invitatiile, la biserica si restaurant deja am aranajat.

Va pup,
Roxana

Mergi la inceput