Stelute de ianuarie-februarie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Fetele, la o Botanica se baga careva azi?

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristiana70 spune:

LILISOR, nu te-am vazut pe lista cu semnaturi, vezi ca trebuie sa dai confirmare, iti trimit ei automat mail.

cristiana mamica de David (21.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

buna dimineata fetelor!

LILI - eu sunt aici in dimineata asta, cu cafeaua in fata si thea la balansoar (o legan cu un picior) doarme un pic acum de dimineata si eu ma rasfat . trebuie sa iau hainele de pe sarma, sa bag altele, sa fac mancare si ce mai am pe aici. dar acum am un momet de relaxare.

Raportez si eu o noapte buna, am dormit de la 9 pana la 3 jumate, s-a trezit thea sa pape si a adormit iar pana la 6 jumate. lux, boierie, sa o tina dumnezeu asa. zic si eu chiar daca am vazut ca daca ma laud mai vine si o noapte mai naspa... acu cum o fi...

BUN VENIT FETELOR NOI! stiu ca va e greu si voua la inceput, si noua ne-a fost la fel. dar trece repede perioada aia de mancat la o ora si nedormit noaptea. bebe isi face program dupa vreo luna asa. o sa vina si odihna, si sincer va zic... dupa 4 ore de somn esti alt om!!! deci tineti-va tari ca vine si vreme mai buna.

CRISTINUTZA - las ca depresia ne-a apucat pe toate, cica e perioada de lauzie dar trece...

DESPRE UTZA UTZA - eu am avut cezariana si primele 2 incercari au fost.... mai naspa. cu contractii dupa . dar dupa aia... mi-am revenit si e super tare acum

AELITA - verisoara nu e romanca , e de aici dar aici e lume taaaare dobitoaca... sa stii ca chiar ca alta solutie nu e decat de mers in padure cum ai zis tu... ca oricum n-avem ce face , mereu o sa gaseasca binevoitorii metode de a le furisa ce nu vrem noi sa le dam... e om sa le zic tuturor ca eu nu ii dau si sa nu insiste cu snecsuri si alte cacatzisuri cand e mica... dar daca ii da pe furis eu ce sa fac... asta e, macar la noi in casa ne tinem de regulile noastre...
cu utza utza ... incearca si tu seara cand stii ca doarme sofia sigur un pic mai mult, sau da-i fata sotului in weekend sa o scoata cateva ore sa o oboseasca si tu dormi fara sa auzi nimic sunet pe langa tine si o sa fii mai odihnita. apoi cand adoarme fata iar iti "programezi" un pic de timp cu sotul. chiar daca nu se ajunge la utza dar asa pe ocolitelea lugu lugu face bine la sufletel. nici eu n-aveam nici un fel de chef si imi venea sa il dau cu capu de pereti cand ii trecea prin cap. dar mi-am p[ropus dinainte sa ii ofer si lui un pic de "timp" asa fara alte ganduri . si dupa ceva vreme am ajuns iar cum eram inainte.

POZE SUPERBE la oate fetele, le-am vazut. ANELIN e super comic cu caciula aia! doamne ma uit si rad. unde ai gasit asa ceva??
ma duc la rufe ca iar zboara timpul...

sa avem toate o zi superba si senina si bebei fericiti!

diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miciurin spune:

Neata fetele si o zi minunata voua si bebicilor vostrii!

Vreau si eu pe lista,cand refaceti lista, asta daca ma mai vreti si voi....... daca nu, asta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Ola, am avut si noi o noapte linistita dar ce folos! ca avem o dimineata de tot ... Urla frate de capiez. Nu stiu daca e de la colici, kk sau vrut in brate. Dupa o ora si ceva de urlete acum doarme. Am vorbit si cu pedi si ne mai tine pe sumetolim inca 2 zile ca sa fie 7 zile de tratament. M-a obosit ceva de groaza. Noroc ca Alexia e acum afara la joaca ca daca imi urla si ea ma duceam cu capul.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela2006 spune:

cristinutza nici a mea nu-si tine mainile intinse am inteles ca mai dureaza ceva timp

lilica am incercat sa votez ptr princhidel dar imi spune ca s-a termonat perioada de votare

ghibuadina si pe printesa mea tot alexia o cheama si la noi temperatura e tot 25 de grade nu prea avem cum sa facem mai putin ( acum de cand s-a mai incalzit afara lasam geamul deschis la camera putin ) eu ii dau sab simplex la o masa si la alta masa bonissan i le pun in biberon cu laptele tot preventiv si nu prea avem probleme cu colicii ( acum are 2 luni si i le pun in fiecare zi ) cat despre sport ( si eu sunt tot cu ceza ) ma gandeam sa ma apuc de pe acum ca cateva exercitii usoare ( exclus abdomenele pana la 6 luni ) dar de exemplu ieri am iesit cu carutu si m-am plimbat o ora jumate si azi sunt zombi ( mi-am cam iesit total din forma sunt o mica legumitza )doctorita mea zicea ca pot face sport de la 3 luni

liuda bine ca ai scapat de bona aia era de coma eu ma enervez si pa maica-mia si pe socrela cand spune copilului " hai la mama " ( se mai scapa ce sa le faci ) mai am putin si urlu la ele " EU SUNT MAMA VOI BUNICA " ; esti tare draga eu mai trag cate o tigara si nu are nici o legatura cu stresul sau enervatul

in rest am facut si noi 2 luni ieri devine parca tot mai mataita copchila mea seara adoarme totusi mai devreme ( fata de ora 2 cum adormea inainte ) acum adoarme pe la 12.30 si se trezeste la 7
azi o trimit afara cu maica-mia si fac si eu mancare si curat prin casa
maine mergem la oftalmolog abia astept sa vad ce-mi spune
va las ca ma mai bag putin in pat ( imi ia ceva timp sa ma obisnuiesc cu noul program ca inainte adormea la 2 dar se trezea la 10 )

adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
http://new.photos.yahoo.com/mamicile_ianfebr2007/album/576460762383182749

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghibuadina spune:

Multumesc pt raspuns ADELA, cate coincidente!!!!
Trebuie sa mai astept un pic cu sportul ca noi facem vineri de-abia 3 sapt!!!
Asvrea sa slabesc, mai am 7 kg, macar pe-astea, ca modelarea se face tot cu gim.Vreau sa arat bine pt botez, dar mai e ceva pana pe 27 mai!!!!

adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

liliana, am vrut sa votez dar mi s-a spus ca s-a terminat perioada de votare!
R_Marce, esti o SUPERMAMI!

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Fetele...noi mergem in Cismigiu. Intalnirea e la ora 14 la intrarea din piata walter maracineanu. Cine vine sa dea un tel.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sraluca spune:

Eu vin dar stati sa prind trenul

sraluca Mihai Alexandru 25.12.2006

Mergi la inceput