Stelute de ianuarie-februarie 2007 (4)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

Buna seara fetele!
cristhinutza si eu am avut lohii pana la 3 sapt si au disparut dar au mai revenit cateva zile inainte de 6 sapt
Botezul il facem si noi pe 5 mai

Sa stiti ca si eu va citesc zilnic chiar daca nu prea apuc sa postez.Pur si simplu mi-e si rusine sa intru pe aici ca sa va zic ce copil cuminte mi-a dat Dumnezeu...pai dupa baia de la 21 papa laptic de la san ,pana ragaia si se mai uita un pic pe pereti se face ora 22 si doarme fara intrerupere pana la 6.30 dimineata cand papa iar mai sta un pic si adoarme pana la 11...papa iar ,iesim afara pana la 15 apoi papa ,ne jucam ,dar nu mai adoarme decat f putin pana seara la baita...si asta face zilnic cam de la 3 sapt.Am un copil minune!
Acum e si mai bine ca rade toata ziua si gangureste de abia astept eu sa se trezeasca sa stau cu ea.Oricum se duce timpul si la noi f repede ca mananca mult ,mai e si casa de tinut ,mancare ,spalat calcat ,un tatic de dragalit...dar e bine
Va doresc si voua sa-si faca bebelushi cat mai repede un program ca tare bine va va fi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

puam fetele,

am reusit sa intru abia acum , azi am avut o zi super plina, cu plati de facturi, rate si alte asemenea frumuseti.., stat cu bb, iesit in parc, plimbare, cumparaturi, e ora 9 si sunt franta, sper ca si bebe

Aelita, multumim de compliment..Sa stii ca si caruselul meu se opreste, se invart albinutele numai daca invart eu butonul, la 2 minute..ca nu stiu ce a fost in capul meu cand l-am luat..cand se uita si bb al meu mai atent si rade la ele, se opreste mantzocaria..zilele astea tre sa-i iau carusel copilului, ca lumea..poate de ziua lui, sambata viitoare..

Cristinuca, intrebai de lohii, eu am avut 2 sapt, m-am si mirat ca a durat atat de putin..de atunci nimic, cred ca sunt rushii pe aproape

Rmarce, si eu dupa sarcina asta m-am pomenit cu un neg ca o alunita iesita in afara, rosie, pe burta, mi-e cam frica, vreau sa ma duc la dr sa vad ce e cu ea.Si negi din aia pe labii am avut si eu, sau cel putin asa cred, ca sunt muuulte feluri de negi care apar in zona, din pacate.La mine a fost o infectie cu o bacterie , a trecut cu o cauterizare la gineco, sper sa nu ai la fel...sanatate multa!

sunt franta, astept sa ii facem baita lui Andrei si sper sa doarma, ca altfel adorm inaintea lui..

pupici,

ELI si bb Andrei(27.01.2007)
http://good-times.webshots.com/album/557941071SwfqgY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Azi raportam o zi numai cu scancete. A vrut mancare din ora in ora (cand credeam ca si-a facut si ea program). Am incercat ceai, suzeta, mama... ce urlete. As fi vrut sa o scot afara, dar m-am trezit ca nu am o geaca potrivita. Salopeta in care o scoteam pana acum e prea groasa, iar cand am incercat sa i-o pun a inceput sa urle. Asa ca am deschis geamurile si asta i-a fost aerul curat.
Acum doarme la mine in brate dupa 3 tentative de a o pune in cosulet. Culmea e ca adormea numai in pozitia in care o tin ca sa ragaie. Mai o las putin, si iar o pun in patut ca sa se trezeasca () pt

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

buna fetelor,
si la noi la fel...am avut o zi grea, plansete si iar plansete la greu...abia acum pe seara a reusit sa doarma 3 ore. sper sa fie mai bine la noapte si sa nu fie una alba.

va pup

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biribu spune:

noi cam tot la fel o tinem, citeva intervale de 3 ore si multe de 2 ore intre mese.
aelita, eu ma tem ca nu e laptele suficient de satios, de se scoala asa de repede? de luat in greutate ia, dar nu asta e problema caci si maninca de atitea ori...

altfel e atit de haioasa, o fomista mama-mama, daca nu vine tita calda si buna la timp, cred ca se aude peste ocean dupa ce o primeste ofteaza de citeva ori cu subinteles, ca de', ce imi face mie asta, ma infometeaza...

si eu ma tem cum ma voi descurca cu maica-mea, caci dupa trei luni trebuie sa incep lucrul si o aduc pe ea sa stea cu bb, am aceleasi probleme, e foarte hotarita si isi impune ideile si ajungem la scintei adevarate, si acum cu copilul normal ca noi o sa vrem sa respecte regulile noastre, dar dupa cum o stiu... offf deja ma critica la greu la telefon ca scot copilul afra pe zapada etc.greu e cu parintii astia citeodata, nu inteleg de ce.

pupici

Biribu, mami de Anna (DN 5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monykk spune:

R MARCE eu ii dau Ca lui bb cate 7 zile pe luna primele trei luni,3 ml de doua
ori pe zi , dar mie nu mi-l lua sub nici o forma asa ca il bag in ceai si
bea baiatul.......hehehe nu stie ce face masa

Cristinutza tin pumni sa-ti revii repede , trece ai sa vezi ca o sa fie mai bine
rabdare iubita esti puternica

pe mine lohiile astea m-au capiat 3 sapt. si ceva si dupa ce am scapat in
sfarsit au dat peste mine rushii.........off si trebui sa ma duc si la controlul de
6 sapt. acum ce sa fac astept sa treaca

noi suntem bine si cat de cat la program , mancam la 3 ore si cand cerem mai devreme
ne pacaleste mami cu ceai, cu cantat, cu leganat, cu suzi si uite asa, facem baita
in fiecare seara si ne place tare mult dormim bine dupa , papam in general 120-140 ml
la o masa cam 5-6 pe zi ......eu zic ca e bine

maine mergem la kinetoterapeut cu piciorusul sa facem masaj .....sunt curioasa ce ne spune
ca mie una mi se pare ca nu il mai tine asa si luni facem ecografie la inimioara , aici
am ceva emotii desi am citit o gramada despre suflu sistolic .........eeeee o sa fie bine

in rest la noi cu utza-utza e super bine , nu am nici un fel de dureri (eu am ceza) si imi
era asa dor de tati........hihihi

pe mine vad ca m-ati uitat fetele........dar revin eu in forta

pup fetele

Mony mami de Denis (5.02.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

adina, si a mea a fost o piticanie la nastere, am scos-o de la 2 saptamani si era frig afara, nu ca acum... infofolita bine, nu-i bai - aerul ii prieste! A mea are acum 7 saptamani si 4.600 kg, de la cele 2.700 cu cat am nascut-o! Cat despre caldura... pai eu am oprit centrala si e bine in casa, am 22-23 de grade constant, fara incalzire. Eu tot cu ceza am nascut - si am facut asa: utza-utza la 3 saptamani (cand nu ma mai durea absolut, dar absolut nimic) si aerobic usor de acum o saptamana - ma pregatesc sa aduc bicicleta de la soacra mea zilele astea si sa ma apuc de biciclit cat mai repede.

Fetele, ce-o fi cu wanna_jo? Am sunat-o azi si nu a raspuns... sper sa fie bine si ea si bebe.

dianamizzi, cu depresia, n-ai dreptate! Eu n-am nicio depresie! Dimpotriva!

maryela, nasol cu fundul tau... sper sa iti treaca...

bai, alinuk, acuma am inteles eu de ce ii zici tu margelutza! pai margel de la ochisorii aia si utza... e clar, ca nu degeaba prospectezi tu toate potentialele partide - viitoare purtatoare legitime de fuste - din clubul asta al scutecelor de ianuarie-februarie!!!

cristiana, si eu spal tzoalele lu' fi-mea cu ale noastre, care-i problema? Adica daca ii bagam tzatzele la plod in gura nu-i nimica, da' daca se spala tzoala de pe mine cu tzoala de pe ea in apa cu detergent si balsam, atunci e bai?

Crishtinutza, lohiile se opresc, in functie de femeie, intre 2 si 6 saptamani de la nastere. Deci, e perfect normal. De asemenea, pot reveni dupa ce dau impresia ca s-au oprit. Stai calma, nu e nimic in neregula.

Shine, e bine, copchilu' n-are nimica si tu scapi de stat la cratitza cu biberoane si suzete. Conteaza si alea 5-10 minute castigate pentru tine odata cu renuntatul la sterilizare.

Noi azi am facut album de poze, asa ca imi fac in cateva minute mila si pomana de albumul ala gol al meu si pun cateva...

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Doamne, oare numai noine-am trezit? atunci...
Buna dimineata! Rise and shine!

gabriela - unde esti? Da-ne un semn sa stim ca esti bine!
monu - iti raman vesnic recunoscatoare! Muream de proasta si nu observam de colicii astia ca apar la 1 h dupa masa noroc ca nu tin chiar asa de mult...
lohiile care trec repede - si eu am crezut asa dupa 3 sapt, plus ca inca din spital cantitatea era mica...si cand colo rushii care au venit era de fapt "mica menstruatie" care a durat inca 4 sapt!!! M-am luat si de dr ca sa schimbe naibii denumirea ca nu e mica deloc si la controlul de 7 sapt tot asa m-am dus ca deja asteptasem destul.
roberta de Alinatxa si Adam de ylilimic

suntem pe aici...

Nasterea - un puzzle cu flori de liliac
Marele blond Luca Matei - 05.11.2004
Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
CARTI de psihologia copilului / liste utile pentru tinere mamici

Mergi la inceput

sa nu asteptati un nou cap de la mine ca m-am mai incurcat o data (si la propriu si la figurat)

asa sta Adam dupa baie.

si ca sa vedeti www.skolbeer.ro/_index.php?vok=20070315" target="_blank">la ce se gandeste sotul meu cand bea bere skol votati-i si lui poza (neaparat din Explorer) , sa fie omul fericit se numeste Pintilie Marian

Liliana cu www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Voi complotati impotriva mea? Cum de nu e nimeni aici? Sunt la clubul scutecelor, stelutele noastre...

atunci unde sunteti????

Mergi la inceput